- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.841
Bebeginin cinsiyeti erkekmi canimArkadaş rüya demişken bende dün akşam gördüğüm rüyayı anlatayım size kızlaroğlum olacakmış papyonlu bir hastane çıkışı almışım ona. Uyandığımda tebessüm edıyordum
Henüz belli değil canım 3 hafta sonra gıdıcem kontrole ikili test yaptırıpBebeginin cinsiyeti erkekmi canim
buyuk ihtimal oglun olacak insallah canimArkadaş rüya demişken bende dün akşam gördüğüm rüyayı anlatayım size kızlaroğlum olacakmış papyonlu bir hastane çıkışı almışım ona. Uyandığımda tebessüm edıyordum
Ay canım inşallah içinden mi öyle geçtibuyuk ihtimal oglun olacak insallah canim
Canımm maşallah sende bu konuda prof olmuş sunTekrar merhaba,diyet ve bahsedilen diger yontem/faktorlerin arkasindaki teori nedir,bilimsel dayanagi var midir bu konuyla devam edecegim arkadaslar.
"Diyet,mineraller,ph,yumurtlama gunu,dolunay,soguk mevsimler gibi faktorlerin cinsiyet uzerine etkisi oldugu"fikrinin arkasindaki teoriyi dilim dondugu ve anladigim kadariyla ifade edeyim.bahsedilen tum bu faktorlerin temel bilimsel dayanaklari,x spermlerinin (-) ve y spermlerinin (+) iyon yuklu oldugunun kesfedilmesi ve daha sonra da,dollenme aninda yumurta ve sperm birlestikleri anda ortaya bir isik parlaması ciktiginin,yani aralarinda elektrik alisverisi oldugunun bilimsel olarak ispatlanmis olmasidir.bu bilgi banychoice yonteminin de kaynagini olusturur.spermlerin iyon yuku sabittir degismez,ancak yumurtaninki cevresel faktorlere bagli olarak surekli degisir.diyetin dayanagi budur,bunyeyi alkali hale getirip (-)iyon kaynaklari olan potasyum ve sodyumla beslenerek yumurtanin yukunu(-)olacak sekilde degistirip (+)yuklu y spermlerini cekmesini saglamaktir.soguk mevsimlerde ve dolunay zamanlarinda da havadaki (-)iyon yuku arttigi icin bu zamanlarin erkek bebek icin uygun oldugu soyleniyor.1930lardan itibaren inekler,atlar ve insanlar uzerinde yapilan calismalarda bu teorinin dogrulugunu kanitlayacak sonuclara ulasilmis.peki neden beslenme ile %100 kesin sonuclara ulasilamiyor,neden herkeste tutmuyor diyoruz,bilimsel olarak zit yuklu iyonlarin herzaman birbirini cekmesi gerekir ama oyle olmuyor mu, neden?buna tek aciklamayi babychoice yontemi yapiyor.yontemi gelistiren bilim adamlari diyorki,her canlida yumurtanin nötr oldugu donemler var bu donemler beslenme ile eksi veya arti olacak sekilde etkilenebilir ama birde kutuplasma donemleri var,insanlarda her bir cinsiyet icin yilda 70 gun kadar,bu gunlerde cevresel faktorlerden bagimsiz olarak yumurta eksi veya arti yuklu oluyor,bu gunlerde beslenme veya baska bisey cinsiyet uzerinde etkili olamiyor.iste bu yuzden beslenme sekli %100 kesinlikte etkili degil,cinsiyet dengesinin korunmasi adina canlilarda boyle bir mekanizma var,kutuplasma gunleri var diyorlar.ama biliyoruz ki babychoice yonteminde de asla %100 kesin sonuc diye birsey yok,demekki ondada aciklanamayan baska sebepler var.toparlayacak olursam,sperm hucrelerinin elektrik yuku(1930larda kesfedilmis) ve dollenme aninda elektrik alisverisi oldugu (1992 idi galiba)konularini internette arastirip detayli makalelerine ulasabilrsiniz arkadaslar.
Çok güzel ruyan canım rabbim hayırlara çıkarsın oğlun olacağı haberini duyucan ınş rabbimin izniyleArkadaş rüya demişken bende dün akşam gördüğüm rüyayı anlatayım size kızlaroğlum olacakmış papyonlu bir hastane çıkışı almışım ona. Uyandığımda tebessüm edıyordum
Canım ayın çekim gucununde sperm ve yumurtalara etki ettiği söyleniyor öyle biseye denk geldin mi yabancı sitedeHayirlisi ile kucagina alirsin insallah,saglikli ve kolay bir dogum dilerim.bende 2 kiz annesi olarak bugune kadarki beslenmemi dusundugumde bol yogurt,peynir ,yumurta ,sutlu tatli,yesillikler gibi kiz diyetine uygun selkilde beslendigimi gordum,vagen ph olctugumde 5.2 cikti,sonra diyet meselesinin asli fasli nedir arastirmaya basladim ve iste paylastigim bilimsel izahlara ulastim.diyetin herkeste ise yaramamasini herbur bunyenin ozel olup cevresel faktorlere farkli tepkiler vermesine bağlıyorum,belki de hangi yiyeceklerin veya takviyelerin kendi bunyemizde ph yukseltmede erkili oldugunu ancak deneyerek bilebilecegiz.ayrica erkek diyeti yaparken yaptigimiz baska bisey,ters etki gosterecek bisey(sicak dus mesela erkek icin onerilmiyor)sonuca ulasmamizi etkileyebilir.yani nasip neyse olur ve bunlar da sebep olur.takdir tedbiri ve tedbir takdiri bozmaz nihayetinde dehil mi:))niyet ettik sebepler ariyoruz insallah hayirlisiyla:)
Aynen katılıyorum hepsine madem shettles çürüğe çıkıyor özellikle iyon olayı çok mantıklı geliyor bana da.shettlesten sonra hiç bu konuya el atıp araştıran yok mu acaba sperm özellikleri diye nerde baksan x şişko ve yavaş y hızlı ve küçük başlı yaziyotArkadaslar pek aktif sayilmazsiniz saniyordum ki bilgiler havada ucusur filan:)tabi herkesin isi gucu coluk cocugu derken firsat olmuyordur ama herneyse ben bildiklerimi teyit ve baskalarina da fikir olur dusuncesi ile devam ediyorum:)bu bilgileri %100 onayliyorum anlamina gelmiyor,sadece yorumlariniza aciyorum dogruluklarini tartisalim istiyorum.yeni bilgiler degil elbette ama onemli olan tecrubesi olanlarin ne diyecegi.elbet vardir tecrubesi olan???
*yumurtlamaya yakin iliski:sebebi hikmeti yumurtlama zamaninda vaginanin dogal olarak ph degerinin yukseliyor olmasi,bu sayede y spermleri icin daha uygun ortam haline geliyor.ama shettles metodundaki yler hizli xler yavas teorisi yanlis,ustte link vermistim detayli anlatilmis.
*sonbahar ve kis mevsimi erkek bebege hamile kalmak icin uygun yine havadaki iyonlarla alakali bu.sicak ortam,sicak banyo,sauna vb.hem erkek hem kadin icin onerilmiyor.
*dolunay tarihleri de yine iyonlarla alakali erkek icin uygun mus?
*kadinin erkekten once doyuma ulasmasi ortamin alkali hale gelmesine yardimci oluyormus?
*iliski 2-3gun arayla olmali,daha uzun ara vermek sperm kalitesini olumsuz etkiliyormus ve hergun birliktelik kiz bebek ihtimalini arttiriyormus.birde sabah erken saatler spermlerin en aktif oldugu zaman,ama iliskiden once kan sekerinin dusuk olmamasi icin ac olmamak lazim.
Erkek icin onerilenler,
*esiyle birlikte diyet ve takviyeleri alacak.
*sicak banyo saunadan uzak duracak,hatta iliskiden once bolgesel soguk dus sperm hareketliligini arttiriyormus.birde yarim saat once icilecek sert kahve.
*dar ic camasirindan uzak duracak,rahat boxer giyecek.
*iliski oncesi dinlenmis ve rahat olacak,yorgun,uykusuz,ac olmayacak.
*sodalar ve enerji icecekleri ve abartmadan kahve tuketebilir
*asiri fiziksel aktivite ,asiri spor yapmayacak
...
Canım ınş rabbim nasip eder.medikalcilerde filan turnusol kağıdı alıp olcebilirsin.bulamazsan gitti gidiyor.com da çok uygun fiyatları akıntının yoğun olduğu gün alıp olcebilirsin vajen icinCanımm maşallah sende bu konuda prof olmuş sunbende bayagı araştırıyorum ama benım kı kız ıcın...ay ın durumu .yedıgımız seyleerr.sıcak duş olayı.kadının orgazm olmaması.yuzrysel ılşkı.asıdık ortam..falan nryse benım sana sorum vacenın ph nası olculuyo eczanede var mı...bende tatlı bı kızıımm olmasını rabbımden cok ıstıyorum bu bılgıler ışıgında da seneye hamılelık planlıyorum bakalımm hepımız gonlumuzden gecrnlerı kucagımıza alırızz ınsallah
Ay canım ınsallah Allah hepimize nasıp etsin sağlıklı hayırlı erkek evlatlarÇok güzel ruyan canım rabbim hayırlara çıkarsın oğlun olacağı haberini duyucan ınş rabbimin izniyle
Bende bu sabah namazdan sonra gördüm siyah kurbanlik tosunun önünde bekliyordum seviyordum onu.
Sagoll canımmm o zaman gıttıgıdıyordan alıyım heralde yapabılırımCanım ınş rabbim nasip eder.medikalcilerde filan turnusol kağıdı alıp olcebilirsin.bulamazsan gitti gidiyor.com da çok uygun fiyatları akıntının yoğun olduğu gün alıp olcebilirsin vajen icin
Sagoll canımmm o zaman gıttıgıdıyordan alıyım heralde yapabılırım..ayyy bu bılgıler kac yıldır vardı daa bız yenı kesfedıozz yaa. Ne cahıl kalmışızzz
Ben pek diyete uymuyorum cnm ama yazdıklarını okuyorum güzel paylaşmışlar.Evet sende teyit etmis oldun canim babychoice icin bicok olumsuz yorum okudum demekki mevzu tam olarak iddia ettikleri gibi de degil.onun icin ben diyet ve diger iyonlari etkileme yollari uzerinde dusunuyorum planlamami buna gore yapicam insallah.sen diyet yapiyor musun paylastigim liste konusunda tecrüben var mi hemfikir misin,senin bildiklerinle ortusuyor mu acaba canim.diger arkadaslar da ayni sekilde diyet konusundaki yorumlari,eklemeleri varsa bizi de bilgilendirmelwrini rica ediyorum. Suan diyet yapanlar ve yapma dusuncesinde olanlar fikirlwriniz lutfen.
Bir de diyete ekleme yapmaliyim,et patates ve diger sebzeleri kizartma yonteminden uzak durulmali,haslama yada firinlama tercih edilmeli.patatesi kabuklu firinlamak en iyisi.tariflerde paylasmak istiyorum,sizin de tarifleriniz varsa paylasalim insallah:))
Görmüşsün canim genelde rüyanda gördügün dogru cikiyor. Bende ikisindede rüyamda kiz olacagini gormustum cinsiyetleri belli olmadanAy canım inşallah içinden mi öyle geçti
aynen canım napalim vardır bunda da bir hâyir
Yok canım niyetim vardı alayım derken alamadımSen hiç ölçtünmü vajen ph elifim
Kaç çıktı
Arkadaslar pek aktif sayilmazsiniz saniyordum ki bilgiler havada ucusur filan:)tabi herkesin isi gucu coluk cocugu derken firsat olmuyordur ama herneyse ben bildiklerimi teyit ve baskalarina da fikir olur dusuncesi ile devam ediyorum:)bu bilgileri %100 onayliyorum anlamina gelmiyor,sadece yorumlariniza aciyorum dogruluklarini tartisalim istiyorum.yeni bilgiler degil elbette ama onemli olan tecrubesi olanlarin ne diyecegi.elbet vardir tecrubesi olan???
*yumurtlamaya yakin iliski:sebebi hikmeti yumurtlama zamaninda vaginanin dogal olarak ph degerinin yukseliyor olmasi,bu sayede y spermleri icin daha uygun ortam haline geliyor.ama shettles metodundaki yler hizli xler yavas teorisi yanlis,ustte link vermistim detayli anlatilmis.
*sonbahar ve kis mevsimi erkek bebege hamile kalmak icin uygun yine havadaki iyonlarla alakali bu.sicak ortam,sicak banyo,sauna vb.hem erkek hem kadin icin onerilmiyor.
*dolunay tarihleri de yine iyonlarla alakali erkek icin uygun mus?
*kadinin erkekten once doyuma ulasmasi ortamin alkali hale gelmesine yardimci oluyormus?
*iliski 2-3gun arayla olmali,daha uzun ara vermek sperm kalitesini olumsuz etkiliyormus ve hergun birliktelik kiz bebek ihtimalini arttiriyormus.birde sabah erken saatler spermlerin en aktif oldugu zaman,ama iliskiden once kan sekerinin dusuk olmamasi icin ac olmamak lazim.
Erkek icin onerilenler,
*esiyle birlikte diyet ve takviyeleri alacak.
*sicak banyo saunadan uzak duracak,hatta iliskiden once bolgesel soguk dus sperm hareketliligini arttiriyormus.birde yarim saat once icilecek sert kahve.
*dar ic camasirindan uzak duracak,rahat boxer giyecek.
*iliski oncesi dinlenmis ve rahat olacak,yorgun,uykusuz,ac olmayacak.
*sodalar ve enerji icecekleri ve abartmadan kahve tuketebilir
*asiri fiziksel aktivite ,asiri spor yapmayacak
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?