Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bebeginin cinsiyeti erkekmi canim

buyuk ihtimal oglun olacak insallah canim

Canımm maşallah sende bu konuda prof olmuş sun bende bayagı araştırıyorum ama benım kı kız ıcın...ay ın durumu .yedıgımız seyleerr.sıcak duş olayı.kadının orgazm olmaması.yuzrysel ılşkı.asıdık ortam..falan nryse benım sana sorum vacenın ph nası olculuyo eczanede var mı...bende tatlı bı kızıımm olmasını rabbımden cok ıstıyorum bu bılgıler ışıgında da seneye hamılelık planlıyorum bakalımm hepımız gonlumuzden gecrnlerı kucagımıza alırızz ınsallah

Çok güzel ruyan canım rabbim hayırlara çıkarsın oğlun olacağı haberini duyucan ınş rabbimin izniyle
Bende bu sabah namazdan sonra gördüm siyah kurbanlik tosunun önünde bekliyordum seviyordum onu.

Arkadaslar pek aktif sayilmazsiniz saniyordum ki bilgiler havada ucusur filan:)tabi herkesin isi gucu coluk cocugu derken firsat olmuyordur ama herneyse ben bildiklerimi teyit ve baskalarina da fikir olur dusuncesi ile devam ediyorum:)bu bilgileri %100 onayliyorum anlamina gelmiyor,sadece yorumlariniza aciyorum dogruluklarini tartisalim istiyorum.yeni bilgiler degil elbette ama onemli olan tecrubesi olanlarin ne diyecegi.elbet vardir tecrubesi olan???
*yumurtlamaya yakin iliski:sebebi hikmeti yumurtlama zamaninda vaginanin dogal olarak ph degerinin yukseliyor olmasi,bu sayede y spermleri icin daha uygun ortam haline geliyor.ama shettles metodundaki yler hizli xler yavas teorisi yanlis,ustte link vermistim detayli anlatilmis.
*sonbahar ve kis mevsimi erkek bebege hamile kalmak icin uygun yine havadaki iyonlarla alakali bu.sicak ortam,sicak banyo,sauna vb.hem erkek hem kadin icin onerilmiyor.
*dolunay tarihleri de yine iyonlarla alakali erkek icin uygun mus?
*kadinin erkekten once doyuma ulasmasi ortamin alkali hale gelmesine yardimci oluyormus?
*iliski 2-3gun arayla olmali,daha uzun ara vermek sperm kalitesini olumsuz etkiliyormus ve hergun birliktelik kiz bebek ihtimalini arttiriyormus.birde sabah erken saatler spermlerin en aktif oldugu zaman,ama iliskiden once kan sekerinin dusuk olmamasi icin ac olmamak lazim.

Erkek icin onerilenler,
*esiyle birlikte diyet ve takviyeleri alacak.
*sicak banyo saunadan uzak duracak,hatta iliskiden once bolgesel soguk dus sperm hareketliligini arttiriyormus.birde yarim saat once icilecek sert kahve.
*dar ic camasirindan uzak duracak,rahat boxer giyecek.
*iliski oncesi dinlenmis ve rahat olacak,yorgun,uykusuz,ac olmayacak.
*sodalar ve enerji icecekleri ve abartmadan kahve tuketebilir
*asiri fiziksel aktivite ,asiri spor yapmayacak
...

Canım ayın çekim gucununde sperm ve yumurtalara etki ettiği söyleniyor öyle biseye denk geldin mi yabancı sitede

Aynen katılıyorum hepsine madem shettles çürüğe çıkıyor özellikle iyon olayı çok mantıklı geliyor bana da.shettlesten sonra hiç bu konuya el atıp araştıran yok mu acaba sperm özellikleri diye nerde baksan x şişko ve yavaş y hızlı ve küçük başlı yaziyot

Canım ınş rabbim nasip eder.medikalcilerde filan turnusol kağıdı alıp olcebilirsin.bulamazsan gitti gidiyor.com da çok uygun fiyatları akıntının yoğun olduğu gün alıp olcebilirsin vajen icin

Çok güzel ruyan canım rabbim hayırlara çıkarsın oğlun olacağı haberini duyucan ınş rabbimin izniyle
Bende bu sabah namazdan sonra gördüm siyah kurbanlik tosunun önünde bekliyordum seviyordum onu.
Ay canım ınsallah Allah hepimize nasıp etsin sağlıklı hayırlı erkek evlatlar

Canım ınş rabbim nasip eder.medikalcilerde filan turnusol kağıdı alıp olcebilirsin.bulamazsan gitti gidiyor.com da çok uygun fiyatları akıntının yoğun olduğu gün alıp olcebilirsin vajen icin
Sagoll canımmm o zaman gıttıgıdıyordan alıyım heralde yapabılırım..ayyy bu bılgıler kac yıldır vardı daa bız yenı kesfedıozz yaa. Ne cahıl kalmışızzz

Ben pek diyete uymuyorum cnm ama yazdıklarını okuyorum güzel paylaşmışlar.

Sen hiç ölçtünmü vajen ph elifim
Kaç çıktı
Yok canım niyetim vardı alayım derken alamadım Gecemavisim almıştı canım sen baktin mi hiç vajinal akintina bakmadiysan bak bu ay bize de yaz bazı günler yoğun geliyor ya elinle çekip kağıdın üstüne koy

Sen yazdıkça bende kendi yaptıklarımla karşılaştırıyorum.
Mesela
1.kızıma kış ayında hamile kaldım
2.Kızıma ilkbaharda havalar baya soğuktu.
Sıcak duş yapmaktan elimde bende çok hoşlanırız.Hiç üşümeye gelemeyiz hep ısıtıcı yada kalın şeylerle vucüt ısımızı yükseltiriz .
Ayrıca denemeler hep gece olur.
Hiç takviye kullanmadık .
Soda pek içmeyiz
İlişki arası uzun oldu genelde sanırım kaliteyi hep düşürdük : )

Bende yaziyim dur bende Her iki kızıma da kış ayında hamile kaldım eşimin beslenmesi çok iyidir kendine bakar sıcağı hiç sevmez ılık serin suya yakın banyosunu duşunu alır ancak sorun bende sanırım çok nadir su icerim süt ürünlerini çok severim sık ilişki çok olmazdı ikimizde çalıştığımız için soda bizde icmeyiz eşimin sigarası var isyerinde çay çok tüketir aklıma gelen bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…