Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Benim eşimde çok çay içiyor bu önemli gibi :) adamlara çayı bıraktırmakda zor kız :) sigarayı bırakırdım sıra çayda :)

Kızlar bende bu hamileligimde diyet yaptım. Süt Ürünleri yemedim. Hamile kaldigimda hep soguktum Ilkbahardi. pH 7 idi.esim hergün akşam soda içer. Banyoyu asla sıcak sevmez. Çayı çok içer ama.yumurtlama günü çok ama çok önemli bence. Çünkü ben her şeyi denedim. Yumurta akı gibi akintim geldi yoğundu da test pik durumdaydı. 12 saat sonra Denedigimizde kupkuruydum. Ama geç catladi demek ki. Kızım tutundu.
Ama esim tek erkek üç kız kardeşi var.belki de y spermi az. Bence eşe takviye şart. .

Insallah,tesekkurler canim.ph i bildigimiz ph kagidi veya cubugu denilen kagitlarla olctum,kimya mezunu arkadaşıma gösterdiğimde 5e yakin 5.2 gibi okuyablrsin dedi.medikalcilerde ve internet alosveris sitelerinde bulunuyor

Canım şöyle birsey de var hatta ozel den sevecenim e sormuştum onunda başına gelmiş ben önceki aylarda bu denemem de de başıma geldi sıkı takip yapmadıysan piki görünce o arada catlayabiliyor ve birdahaki yapısında tekrar pik görünüyor test sevecenime danismistim ilk ay vücudumu taniyim diye deneme yapmıştım bana kendisininde başına geldiğini ve bu durum yumurtanın yeni çatlayıp orda bekledigi için testin böyle çıktığını söylemişti.ben bu ay denemekte pik cikti 2 saat sonra yaptım silinmisti 1.5saat sonra bidaha yapiyim dedim emin olayım baktım geri pik yapmış ama sag kasigimin ağrısına göre gittim ağrı geçtiği için catlamistir dedim 1 saat sonra birliktelik oldu öğlen doktora gittim tekrar yumurta yok çatlamış dedi.hatırlarsanız prensesinbiricikannesi vardı oda ağrı geçince doktora baktirmisti çat oldugunu öğrenip eve gelip test yapmıştı hala çift çizgi olduğunu söylüyordu.sonuç olarak pike yaklaşınca sık takip yapın kızlar iki saatte bir gibi

Bu yazdiklarin genelde benim icin de gecerli canim:) birde beslenme tarzim da kiz bebek icin onerilen sekilde imis,hatta 2.bebegime hamile kaldigim zaman esim diyet yapiyordu 10 kg.yakin vermisti,bende ona uyup dusuk kalorili besleniyordum,eti kestigimiz icin bol yogurt yumurta filan tuketiyorduk,kizimiz icin haxirlik yapiyormusuz demekki:))

Tmm canim. Insallah.

Arkadaş insanin deneyeside kaçiyor bu bilgiler karsisinda ben bugun temizlendim cumadan itibaren sıkı takibe baslayacam 11. Gün oluyor. Idrarin phsi yediğine göre cok degisiyor 1 gün kacirsan hemen asidiklesiyorsun en onemlisi su. Zor bir sürec. Rabbim kolaylik versin. Evet hicbir yöntemin kesinligi yok. Ama cabaladik cok fazla detay düsününcede insanin psikolojisi bozuluyor. Bu kadar erkek bebek anneleri hepmi bazik tabiki hayir phsi 5.5 olan arkadasimin oglu olacak.. ben 3 ten fazla cocuk doguramam esimde istemiyor 3 yeter diyoruz. 32 yasindayim. Kucuk kizim suan 4 yaşında. Cevremdekiler artik zamani kizin okula baslamadan yap diyorlar. Bazen aklim gidip geliyor. Yeni bir evlat uykusuz geceler kilolar yorgunluk atesi hastaligi dişi... ama tatliligini dusununce hepsine eyvallah diyorum. Cok uzattim ama umarım hepimiz temmuz anneleri topiginde oglumuz geliyor diye mujdeleriz birbirimizi. Hersey Rabb ten o istemezse yaprak dahi kimildamaz neolur iste yarabbi burdaki tüm isteyenlere saglikli hayirli ogullarimizin olmasini iste Ya Rabbi.....

Onu duymadim yani dolunayda cekim gucu artiyor filan mi acaba rastlarsam yazarim insallah
Varmis canım öyle birşey dolunaya yakın erkek mi oluyor du kız mi su an hatirlayamadim bakmam lazım ama ışte ayın çekim kuvvetiyle ilgili bulursam kopyaliycam size

Ay'ın kadınların üreme işlevlerini düzenlediği düşüncesi tarihin her döneminde ve dünyanın değişik yerlerinde kullanıldı. Ay'la ilgili inançların temeli Ay'ın deviniminin, oluşum sürecindeki kadın yumurtasının döngüsel değişimleri ile örtüştüğü düşüncesine bağlanıyor. Gerçekten de Ay'ın Dünya'ya yakınlaşıp uzaklaşması döngüsü ile kadının rahmindeki yumurtanın oluşum ve yok oluş süreci şaşırtıcı şekilde aynı kaderi izliyor. Ay, yumurta ile yok olup, yeniden oluşuyor.

Rabbim inşallah nasip etsin sana da isteyen herkese de.seninle yasitiz canım bende 31 yaşındayım kızda olsa erkekte olsa benimde son yaş ilerledikçe gerçekten insan bakamıyor yeni bir bebek yeni bir heyecan hepsi çok güzel bir duygu eve neşe bereket katıyor ama ışte yaş geçince insan artık kaldıramıyor zorluklarını bende bakabilecek gücüm varken bitane daha olsun istedim gönül farklı istiyor ışte ister istemez.Allah im sen burdaki isteyen bu yazımı okuyan arkadaşlarımın hepsine hayırlı sağlıklı bir oğul ver,senin herşeye gücün yeter Ya Rabbim biz aciz kullarinin duasina icabet eyleeee. Amin amin

Son zamanlarda ilim adamlarının dikkatini çeken yeni bir konu var: İnsanoğlunun ayak basıp yakından tanıdığı Ay’ın, insanlar üzerindeki tesiri. İlim adamlarının araştırmalarına göre, dev okyanuslarda med-cezir olaylarına yol açan dolunay, vücudunun %80′i su olan insanoğluna da tesir ediyor. Vücuttaki sıvı dengesi bozuluyor, beyindeki düzenli işleyiş aksıyor ve kalp atışı hızlanıyor. Özellikle kalp ve şeker hastalarında tehlikeli sonuçlara yol açabilen Dolunay, sinir sistemindeki hücrelerin işleyiş düzenini bozduğu için dengesizlikler meydana getiriyor. Bunda, vücuttaki elektrik akımının iki misline çıkması da büyük rol oynuyor. Dolunay’ın kadınlara daha fazla tesir ettiği de bir gerçek.[1] İlim adamları bu tesirleri şöyle sıralamaktadırlar:

Kadınlar, dolunay günlerinde çok hassas oluyor ve daha çabuk ağlıyorlar.
Doğumlar, bu günlerde yüzde 20 oranında artıyor.
Dolunay adet görme düzenini bozuyor ve kanamaları artırıyor.
Cinsiyet hormonundaki artış sebebiyle cinsi arzular fazlalaşıyor.
Kadınlarda migren artıyor ve daha stresli hâle geliyorlar.[2]
Ayın çekim gücünün maksimum olduğu dolunay vakti, daha sinirli ve kontrolsüz oluruz. Ani sinir, dengesiz hareketler, düşünülmeden yapılan şeyler bu gecelerde üst üste gerçekleşir.

Amiiinnn inşallah kızlar ne güzel dualar bunlar Rabbim kabul eylesin.

Amin insallah...ayni durumdayiz benimde yas 33.mensin 11.gunu ve bugun diyete basladim,insallah uygun ph yakalayabilirsem gelecek aydan itibaren niyetteyim Allah nasip ederse.basta bu kadar bilgi cok karisik geliyor insana ama sonra oturuyor insanin kafasinda,onemli olan karar verip baslamak ve sonu ne olursa olsun hazirlikli olup netice Allahtan demesini bilmek.bende basta stres olurum yapamam heralde dedim ama kararimi verdim,esimle uzun uzun konustuk her yonunu,suan icim cok rahat.hamile kalana kadar elimden geleni yapacagim,sonrasi ya nasip,ondan sonra artik bebegimi saglikla kucagima almaktan baska dusuncem olmayacak insallah.
Bu bilgileri somuta dokmek onemli,gunluk menuler olusturmak,belli bir dyzen olusturmak lazim yoksa zayiflama diyetinde oldugu gibi strese girebilir insan.ben kendimce ornek bir menu olusturdum,takviyeleri hala arastiriyorum karar verince onlara da baslaycgm insallah.
Birde idrar ph degil de vajen pha gore hareket etmeli farkli olabilir bunu da biyerde okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…