Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hoşbuldum canım.Aynen canım haklısın .Şuan Nurse diye bitkisel kullanıyorum ama pek bir etkisi olmadı bizim oğlana
Rabbim kolaylık versin canım ismini ne koydunuz kuzunun.Benim onerecegim biogaia damla içinde prebiyotik bakteriler var zararsız ve mucizevi bir ilaç yine doktoruna danis bu ilacı öneririm.bitkisel om-x te çok iyi.

Nasil ters etki canim???
Ilac nitelikte olan bakteri onleyici jellerin genelde ph dusuk olup spermin yasamasini da zorlastirdigini(tabi gynox yuksekmis te) birde servikal mukusu azaltip hamilelik sansini azalttigi okumustum tabi tecrube ettigim birsey degil bu yonde yorumlar okudum

Benim 6 gün eşim perhiz yapmıştı .Ve tek ilişki oldu
Sevecenim emin misin tam gununden 6 günde çok geliyor sperm kalitesi düşüyormuş ve yavasliyormus.Benim 4 gün oldu yinede içim rahat değil gibi bir kaç kişiye daha sordum 5 gün 7 gün diyenler bile var.nasip diyorum bakalım bekliycez.

İyi geceler . Kızlar bu kadar bu derin diyete kafayı takipta paranoyak hale getirmeyin bence Rabbimin takdiri sonuçta. Ben sadece üstünkörü bi diyet uyguladim ve yum gününe dikkat ettim. Bence fazlası çok abartı . Rabbim neylerse guzel eyler. Herkese öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin.

Kızlar erkek bebekte ilk usg resminde kese nasıl oluyor. Benimki uzunlama bebişte uzunlama yukarıda duruyor. Arkadaşımınki top gibi yuvarlak bebekte öyle aşağıda duruyor? Tahmin yürğtebilen var mı

kesinlikle haklisin

Evet kesinlikle bende fazla diyet uygulamadım .

Canım yanlış olmaz isem 6 gündü .Benim hep uzun perhiz oluyordu.

Canım yanlış olmaz isem 6 gündü .Benim hep uzun perhiz oluyordu.
Benim kahveyle duş olayi da olmadı malesef uykudan uyandirdim adamı catladigini anlayınca kahveyi gündüz icmisti etkisi olurmu bilmem. artık kuruntu yapmiyim perhiz çok oldu diye superanneler 2017 de bir kaç arkadaşa daha sordum genelde 5 gün sadece bir kişi 7 dedi oğulları var

Benimde kahve duş olmadı çünkü namazdan sonra oldu.3 saat sağ tarafa yattım .
Onların çoğu 5 gündü.senin kaç gündü peki

Benimde kahve duş olmadı çünkü namazdan sonra oldu.3 saat sağ tarafa yattım .
Onların çoğu 5 gündü.senin kaç gündü peki
Benim 4 gün oldu canım gece 1 de çatladı hacet namazlarimi kıldım dua ettim 1 saat sonra uyandirdim ışte 2 de. kalcamin altına ince yastık koyup sırt üstü 45dk bekledim dua ettim öylece sonra kalktım lavaboya akan aktı 15 dk oturdum geri yattım bu defa sağıma yattım sabah namazı vakti kalktım ışte.Allah im nasip eder ınş

Son düzenleme:
Canım senin sağdan catlamadimi niye sırt üstü uzandinki. Benim soldan catladi ilişkiden sonra sol tarafa uzandım kallcamin altına yastık koydum öylece bekledim 45 dk.

Canım senin sağdan catlamadimi niye sırt üstü uzandinki. Benim soldan catladi ilişkiden sonra sol tarafa uzandım kalkanin altına yastık koydum öylece bekledim 45 dk.
evet oyle de Ne biliyim canım sabirin var bu topigin eski yazanlarından özelden onunla konuşmuştuk biraz o öyle yap diyince tecrübe edinmiş 2 kez bu şekilde oğullari var bende tarife uydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…