Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Elifemm- canim
Kızlar Naber bebek denemesi yapanlar günü az kalanlar belirti filan var mi ağrı sizi bu ay baya deneme olmuş Rabbim tek tek hepinizin kucagini ogullariyla doldursun. ..
Amiinn canim sen nasilsin. Varmi esinden yana gelişmeler

Hamile kalana k
Bu diyete denemeden en az 6 hafta once baslamak gerekiyor ve aylarca devam edilmesi sakincali olur haliyle,o kadar uzun sure belli besinleri almamak sorun olur.en az 2 ay devam edip ph a ve vucuduma etkisini degerlendirmeyi dusunuyorum.gun doğmadan neler dogacak bakalim:))))
Evet paylastigim listede yumurta yasakti ama tavuk serbest,hatta iyi.baska biyerde de yumurta kek vs.icinde haftada 1-2 tuketilebilir yaziyordu.ben kahvaltida 2 gun yemeyi dusunuyorum.benim ölçüm ph olacak diyet konusunda,yoksa bol protein almaya calisacagim

Çok mantıklı diyeti 1 ay yapıp idrar ve vajen ph bakılıp çıkan sonuca gör diyette değişikler yapılabilir.Allah yardımcın olsun canım

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız
Bizim uykusuz gecelerimiz başladı bebeğim çok gazlı yememe içmeme dikkat etmeme rağmen çok gazlı
Hayirli olsun bebeginiz ne kadarlik?gaz problemi denilince mutlaka soylemek isterim normal olmadigini dusunuyorsaniz
Çok mantıklı diyeti 1 ay yapıp idrar ve vajen ph bakılıp çıkan sonuca gör diyette değişikler yapılabilir.Allah yardımcın olsun canım
Amin cok tesekkur ederim

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız
Bizim uykusuz gecelerimiz başladı bebeğim çok gazlı yememe içmeme dikkat etmeme rağmen çok gazlı
Sevecenim hoşgeldin.başladı uykusuz geceler desene rabbim cansagligi versin de gerisi gelip geçici şeyler.
Gaz ilacı icin öneride bulunabilirim dilersen kime onerdiysem çok memnun ayrıca barsak florasini geliştirip bagisikligi güçlendiriyor biraz pahalı sadece ve 15gun gidiyor ama çok etkili

Nasil ters etki canim???

Hoşbuldum canım.Aynen canım haklısın .Şuan Nurse diye bitkisel kullanıyorum ama pek bir etkisi olmadı bizim oğlana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…