- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.021
Amiinn canim sen nasilsin. Varmi esinden yana gelişmelerKızlar Naber bebek denemesi yapanlar günü az kalanlar belirti filan var mi ağrı sizi bu ay baya deneme olmuş Rabbim tek tek hepinizin kucagini ogullariyla doldursun. ..
Benim 6 gün eşim perhiz yapmıştı .Ve tek ilişki olduTek ilişki iyidir
Hoşgeldin canım nasılsın oğlu şun nasıl özledik seniBenim 6 gün eşim perhiz yapmıştı .Ve tek ilişki oldu
Hamile kalana kBenim araştırmalarımdada yeşil yapraklı sebzeler önerilmiyor hiç
Diyeti kaç ay yapmayı planlıyorsun peki? 2 3 ay iyimi? Erkek için ne kadar olmalı?
Ayrıca ben tavuk ve yumurtayı da çıkarırsak iyi olacak gb bir düşüncedeyim araştırmalarında onlarda olmamalı yazıyordu hep
Bu diyete denemeden en az 6 hafta once baslamak gerekiyor ve aylarca devam edilmesi sakincali olur haliyle,o kadar uzun sure belli besinleri almamak sorun olur.en az 2 ay devam edip ph a ve vucuduma etkisini degerlendirmeyi dusunuyorum.gun doğmadan neler dogacak bakalim:))))Benim araştırmalarımdada yeşil yapraklı sebzeler önerilmiyor hiç
Diyeti kaç ay yapmayı planlıyorsun peki? 2 3 ay iyimi? Erkek için ne kadar olmalı?
Ayrıca ben tavuk ve yumurtayı da çıkarırsak iyi olacak gb bir düşüncedeyim araştırmalarında onlarda olmamalı yazıyordu hep
Benim takvim bitmiş alışmıştım takvime
Yok cnm nasip kazalara kaldı :)))
Hamile kalana k
Bu diyete denemeden en az 6 hafta once baslamak gerekiyor ve aylarca devam edilmesi sakincali olur haliyle,o kadar uzun sure belli besinleri almamak sorun olur.en az 2 ay devam edip ph a ve vucuduma etkisini degerlendirmeyi dusunuyorum.gun doğmadan neler dogacak bakalim:))))
Evet paylastigim listede yumurta yasakti ama tavuk serbest,hatta iyi.baska biyerde de yumurta kek vs.icinde haftada 1-2 tuketilebilir yaziyordu.ben kahvaltida 2 gun yemeyi dusunuyorum.benim ölçüm ph olacak diyet konusunda,yoksa bol protein almaya calisacagim
Hamile kalana k
Bu diyete denemeden en az 6 hafta once baslamak gerekiyor ve aylarca devam edilmesi sakincali olur haliyle,o kadar uzun sure belli besinleri almamak sorun olur.en az 2 ay devam edip ph a ve vucuduma etkisini degerlendirmeyi dusunuyorum.gun doğmadan neler dogacak bakalim:))))
Evet paylastigim listede yumurta yasakti ama tavuk serbest,hatta iyi.baska biyerde de yumurta kek vs.icinde haftada 1-2 tuketilebilir yaziyordu.ben kahvaltida 2 gun yemeyi dusunuyorum.benim ölçüm ph olacak diyet konusunda,yoksa bol protein almaya calisacagim
Hayirli olsun bebeginiz ne kadarlik?gaz problemi denilince mutlaka soylemek isterim normal olmadigini dusunuyorsanizHayırlı geceler kızlar nasılsınız
Bizim uykusuz gecelerimiz başladı bebeğim çok gazlı yememe içmeme dikkat etmeme rağmen çok gazlı
Amin cok tesekkur ederimÇok mantıklı diyeti 1 ay yapıp idrar ve vajen ph bakılıp çıkan sonuca gör diyette değişikler yapılabilir.Allah yardımcın olsun canım
Çok şükür iyiyiz canım.Bende sizi özledim sizi canım arada kaçamak yapıp giririm topiğeHoşgeldin canım nasılsın oğlu şun nasıl özledik seni
Sevecenim hoşgeldin.başladı uykusuz geceler deseneHayırlı geceler kızlar nasılsınız
Bizim uykusuz gecelerimiz başladı bebeğim çok gazlı yememe içmeme dikkat etmeme rağmen çok gazlı
Amin sizlerden de razi olsun insallah Yaradan kalbimizdekini hepimize nasip eder.benzer seyler yasiyoruz,bizi yine biz anliyoruz,bence her anlamda birbirimize destek cok onemli,burada faydali olabilir umidiyle ogrendiklerimi paylasmaya calisiyorum.
Biokadin fitil hakkında bir fikrim yok,gynoxu duymustum ama arastirmadim, iceriginde bulunan diger maddeler ne kadar sperm dostu,hamilelige ne kadar yardimci olur orasini bilemiyoruz,bakteri oldurucu jellerin ters etki yaptigini biliyorum
SEVECENIM canimmm hosgeldin cok sukur sagliginiz iyi olsun.. oy minik bol bol kokla miniği Allah esirgesin.
Hoşbuldum canım koklarım teyzeleri .Evet ilişki gününe kadar kullandım ama ben sadece bir ay kullandımSEVECENIM canim sana bir sorum var. Bu biokadin fitili nezaman biraktin iliski gunune kadar kullanmismiydin
Hoşbuldum canım.Aynen canım haklısın .Şuan Nurse diye bitkisel kullanıyorum ama pek bir etkisi olmadı bizim oğlanaSevecenim hoşgeldin.başladı uykusuz geceler desenerabbim cansagligi versin de gerisi gelip geçici şeyler.
Gaz ilacı icin öneride bulunabilirim dilersen kime onerdiysem çok memnun ayrıca barsak florasini geliştirip bagisikligi güçlendiriyor biraz pahalı sadece ve 15gun gidiyor ama çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?