Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
evet oyle de Ne biliyim canım sabirin var bu topigin eski yazanlarından özelden onunla konuşmuştuk biraz o öyle yap diyince tecrübe edinmiş 2 kez bu şekilde oğullari var bende tarife uydum
Aman tuttuktan sonra ne tarafa yatsanda o yinede yolunu bulacak zaten canım arkadaşım

Hepimizin kendi dusuncesi var,hepsine eyvallah arkadasim.ama burada diyet konusunda payanoyak birine rastlamadim ben,siz rastladiniz mi?konusuyoruz,tartisiyoruz,bilgilerimizi karsilastiriyoruz.duyduklarimizi mantiga vurup dogrusunu bulmaya calisiyoruz.diyet mevzuu da boyle,detaylarini konusmanin abartmak oldugunu düşünmüyorum,herkes kendisi icin dogru buldugunu yapmaya calisiyor,elbette bir kisi icin gecerli olan sonuc herkes icin gecerli degil.elbette herkesin dikkat ettigi detaylar,hassa oldugu konular,oncelikleri bir degil.kendimden ornek vereyim,diyete baslamadan once bu diyetin dogacak bebegimin ve kendi sagligim uzerine etkisini uzun uzun dusundum.erkek bebege vesile olup olmayacagini Rabbim biliyor,ama cinsiyeti nolursa olsun bebegim ve kendim icin saglikli olmasi sart.takviyeleri secerken de hamilelik oncesi ve sirasin onemli olanlari tercih ettim,folik asit bitkisel multivitamin tercih sebebim bu.ve alkali ve yuksek protein agirlikli bir diyet,bol su,keten tohumu yagi gibi mucize bi takviye,bunlar hep sagligimiz icin onemli ve gerekli,hamileligime ve bebegime en iyi sekilde hazirlikli olmama vesile olacagini umuyorum,
Diyet icerigiyle alakali duydugumuz birbiriyle celisen cok sey var,onun icin irdeliyoruz,onun icin yoruma aciyoruz ki herkes kendi deneyimlerini paylassin,herkese fikir olsun.benim icin cok iyi oldu mesela,suan diyetimi sekillendirmeye calisiyorum,yeni bilgiler eklendikce kafamdaki eksiklikleri tamamliyorum.neyin kimin icin neye vesile olacagi belli olmaz,bizler sadece sebepler ariyoruz,netice hayir olsun insallah.

Canım inşallah sağlıklı bir gebeligin olur hepimizin herkes için temennisi bu

Sizinle aynı fikirdeyim.Bir kaç gündür diyetle ilgili burda paylaşımlarda bulunuyoruz doğruları yanlışları bulmaya çalışıyoruz.Çeşitli takviyeleri eksikleri kapatmak için ekliyoruz.Buranın amacı da bu değil mi?Fikir alışverişinde bulunmak
Takıntılı bir şekilde diyet yapan yok burda yada diyet yüzünden psikolojisi bozulan birine de rastlamadım.
Yumurtlama döneminde sitrese giren hatta psikolojik olarak etkilenen günler öncesinden stresten adeti geçinenler çok oluyor.Psikolojiniz bozulur yapmayın takılmayın bu kadar yumurtlama gününe
Nasip de ne varsa o olur demiyorum.Bende biliyorum bunları belki vesile olur bize bilemezsiniz değil mi?o yüzden kırıcı yorumlar yazıp kırmayalım birbirimizi
İsteyen diyet yapar isteyen yumurta takibi yapar sadece.isteyende eksizsiz yapmaya çalışır herşeyi...
Bu tercih meselesi kimseyi ilgilendirmez...

Oyle tabi canim birbirimizi elestirmek degil dayanisma icin burdayiz.neticede hepimiz kendi dogrularimiza gore hareket ederiz ama herkesin tecrubesine dusuncesine de saygimiz var.birsey soyleyeyim sizler ve esim dışında kimsenin bisey bildigi yok bence gerek yok.etrafimda gerekli gereksiz konusacak zerre kadar empati yapmayip hemen elestirmeye baslayacak akil vermeye merakli insan cok o yuzden beni anlayan benimle ayni seyleri yasayan sizler dışında neme lazim arkadaslar eksik olsunlar.Yaradan buradaki tum arkadaslara temiz niyetlerine gore hayirli salih evlatlar versin

Sblkal aklıma ne geldi canım doktora kontrol yaptirdin ya alttan mi baktı catladigina

Ustten bakti canim ben de goruyordum yumurtayi o gun goremedim ben zaten lh testi de yapiyordum testte aniden tek cizgiye dustu 20. Gece catladi kizimda da 20 gun catlamisti benim 33 gunde bir reglim yatta yumurtam da 33 mm ye kadar buyuyor

Sorun olmaz bence marka ismini yazıldığını gördüm
canim daha once sen sormustun degil mi kullanacagim takviyeleri?
Detayli yazmaya calisacagim,kendim icin,
Assos marka folik asit gunde 2 tablet yemeklerle beraber(icerik folik asit kalsiyum d vitamini ,surekli d vitamini eksikliğim oldugundan ben bunu tercih ettim tabi alternatif cok)
Ocean mummy gunde 1 tablet(omega 3 multivitamin multimineral kombinasyonu).efa momla benzer icerikte galiba.
Keten tohumu yagi gunde 1 tatli kasigi.sagliga bircok faydasi olan harika bir besin takviyesi internette bilgi bulabilirsiniz,kullanma amacim servikal mukusu arttirma.
Yesil cay gunde 2-3 kupa.mukusu ve genel olarak dogurganligi arttiriyor.
Bugday cimi (alkali listesinin ust siralarinda yer aliyor,ph yukseltmek icin )
Esim icin,
Evicap e vitamini gunde 1 tablet(sperm kalitesi icin)
Solgar coq10(hucre yenilenmesi,testosteron ve ph icin)
Simdilik bu sekilde,faydali olur insallah

Ustten bakti canim ben de goruyordum yumurtayi o gun goremedim ben zaten lh testi de yapiyordum testte aniden tek cizgiye dustu 20. Gece catladi kizimda da 20 gun catlamisti benim 33 gunde bir reglim yatta yumurtam da 33 mm ye kadar buyuyor
Him tamam canım sen aynı gün hem catladigini öğrenip hemde birliktelik olduğu için muayeneni merak ettim alttan bakınca aletin ucuna jel sürüyor ya doktor kendi kendime dedim acaba bu kız vajinal baktirdiysa jel kalıntıları rahim ağzı çevresinde kalipta spermleri mi etkiledi diye de. Bilmiyorum canım sanki heran geliceksin erkekmis bebisim diyecekmissin gibi geliyor.

Teşekkür ederim canım
Ocean mummy içeriğine baktım içinde folik asit var ayrıca kullanmaya gerek yok gibi D Vitamini takviyesi eklenebilir benimde hep düşüktür.
Eşine multivitamin kullandıracakmısın?
Coq10,e vitamini +çinko takviyesi yapılabilir.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…