Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amiiinnn cnm inşallah. saol Allah razı olsun. Müsait olunca belirtilerini de yaz bize cnm. Ne değişiklikler farkettin.
Canım su an hamilelige dair hiç bir belirti yok sadece ilişkiden sonraki gün başlayan kasik ağrılarım oldu dün belim çok ağrıdı baska da bişey yok.sabahki idrar rengi açık olmalı deniliyor koyu gibi geliyor benimki.başağrısı bulantı baş dönmesi gosguslerde şişkinlik ağrı yok şimdilik 1 hafta sonra başlar mi bakicaz yazarım burda

Çok teşekkür ederim cnm. Hadi inşallah 3 ay sonra erkek bebiş haberini de alırız senden inşallah Allahın izniyle.

N naznaz16 canım uzulme vardir bunda da bi hayır inşallah

inşallah kuzum
Rabbim başka kapılar açar inşallah canım bozma moralini gün doğmadan neler doğar N naznaz16
hayırlısı buymuş demek ki canım
Eki Görüntüle 2066737
Kızlar 3 saatlik idrarla yaptım.darısı sizlere olsun ınş.

ay canım çok sevindim inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur darısı bütün bekleyenlere inşallah

Bende hafif kas ağrısı bel agrisi gogus hassaslik başımda ağrı var idrar rengim açık akşama doğru test yaparim insalah

Elifim normalde ben hamilelik beklediğim bir buçuk sene boyunca açık renk idrar yaptım. Hep de hamileyim sandım. Hamile kaldığım ay ise koyu renkti idrarım. Hala da koyu renk. Hiç bu kadar koyu olmamıştı hatta. Okuduğum, kendimi üzdüğüm veya heveslendirdiğim her şeyden pişmanım tabi şimdi. Sen de boşver idrarın rengini o yüzden. İnşallah hamilesindir. BAT ne zaman?

Bat bugundu canım test yaptım hamilelik gözüküyor teşekkür ederim.idrar konusunda yazdığım belirti erkek bebeğe hamile olanların yaşadığı belirti benim 2 kızım var gönül ister ki buda değişik olsun gerisi rabbimin takdiri artik

Bende hafif kas ağrısı bel agrisi gogus hassaslik başımda ağrı var idrar rengim açık akşama doğru test yaparim insalah
Seninki tam erkek bebek belirtileri kuzum hadi hayırlı haberlerle gel ınş.Çok sıvı tuketmeden en az 4-5 saat idrarini beklet

Insallah canimm

inşallah kuzum

hayırlısı buymuş demek ki canım

ay canım çok sevindim inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur darısı bütün bekleyenlere inşallah
Amin amin canım ınş hepimizin birbirimize duası bu rabbim kabul eylesin ınş

5.gündeyim canim. Normalde akintim olmazdi ama beyaz akinti geliyor arada.
Yerleşme agrisidir büyük ihtimal kasiklarda bi değişiklik hissediyor insan.adet gününe kadar beyaz geliyor zaten hayırlı güzel haberlerle ınş canım

Seninki tam erkek bebek belirtileri kuzum hadi hayırlı haberlerle gel ınş.Çok sıvı tuketmeden en az 4-5 saat idrarini beklet
Ya sabah idrariyla yapılıyor diye biliyorum gebelik testi. Yanlis mi . bide bende hiç akıntı falan olmadı . zaten normalde de pek olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…