- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.801
Canım su an hamilelige dair hiç bir belirti yok sadece ilişkiden sonraki gün başlayan kasik ağrılarım oldu dün belim çok ağrıdı baska da bişey yok.sabahki idrar rengi açık olmalı deniliyor koyu gibi geliyor benimki.başağrısı bulantı baş dönmesi gosguslerde şişkinlik ağrı yok şimdilik 1 hafta sonra başlar mi bakicaz yazarım burdaAmiiinnn cnm inşallah.saol Allah razı olsun. Müsait olunca belirtilerini de yaz bize cnm. Ne değişiklikler farkettin.
ayy ınş agrisini cekerimErkek bebek bele vururmuş canım
Allah razı olsun canım bugün 4. Günüm inciri tüketmeye başlayayım mıCanım benim çok sağol darısı sana da olsun ınş.soğan kürü filan yap bak bol kuru incir tuket birde rabbim rast getirsin ınş.senin de güzel haberlerini aliriz
Başla canım akintiyida arttırıyor adet olsanda yumurta gelişiyor yinedeAllah razı olsun canım bugün 4. Günüm inciri tüketmeye başlayayım mı
Çok teşekkür ederim cnm. Hadi inşallah 3 ay sonra erkek bebiş haberini de alırız senden inşallah Allahın izniyle.Canım su an hamilelige dair hiç bir belirti yok sadece ilişkiden sonraki gün başlayan kasik ağrılarım oldu dün belim çok ağrıdı baska da bişey yok.sabahki idrar rengi açık olmalı deniliyor koyu gibi geliyor benimki.başağrısı bulantı baş dönmesi gosguslerde şişkinlik ağrı yok şimdilik 1 hafta sonra başlar mi bakicaz yazarım burda
hayırlısı buymuş demek ki canım
Canim akintin oldumu birde kasiklarinda agri gibi bir his bende var sanki adet olacakmişim gibi bir hisAmin sağol canım darısı isteyen herkese ınş.
Bende hafif kas ağrısı bel agrisi gogus hassaslik başımda ağrı var idrar rengim açık akşama doğru test yaparim insalahCanım su an hamilelige dair hiç bir belirti yok sadece ilişkiden sonraki gün başlayan kasik ağrılarım oldu dün belim çok ağrıdı baska da bişey yok.sabahki idrar rengi açık olmalı deniliyor koyu gibi geliyor benimki.başağrısı bulantı baş dönmesi gosguslerde şişkinlik ağrı yok şimdilik 1 hafta sonra başlar mi bakicaz yazarım burda
Elifim normalde ben hamilelik beklediğim bir buçuk sene boyunca açık renk idrar yaptım. Hep de hamileyim sandım. Hamile kaldığım ay ise koyu renkti idrarım. Hala da koyu renk. Hiç bu kadar koyu olmamıştı hatta.Canım su an hamilelige dair hiç bir belirti yok sadece ilişkiden sonraki gün başlayan kasik ağrılarım oldu dün belim çok ağrıdı baska da bişey yok.sabahki idrar rengi açık olmalı deniliyor koyu gibi geliyor benimki.başağrısı bulantı baş dönmesi gosguslerde şişkinlik ağrı yok şimdilik 1 hafta sonra başlar mi bakicaz yazarım burda
Evet canım senin 5gun filan gectimi yerleşme ağrısı olabilir.akıntı çok çok az beyaz geliyorCanim akintin oldumu birde kasiklarinda agri gibi bir his bende var sanki adet olacakmişim gibi bir his
Bat bugundu canım test yaptım hamilelik gözüküyor teşekkür ederim.idrar konusunda yazdığım belirti erkek bebeğe hamile olanların yaşadığı belirti benim 2 kızım var gönül ister ki buda değişik olsun gerisi rabbimin takdiri artikElifim normalde ben hamilelik beklediğim bir buçuk sene boyunca açık renk idrar yaptım. Hep de hamileyim sandım. Hamile kaldığım ay ise koyu renkti idrarım. Hala da koyu renk. Hiç bu kadar koyu olmamıştı hatta.Okuduğum, kendimi üzdüğüm veya heveslendirdiğim her şeyden pişmanım tabi şimdi. Sen de boşver idrarın rengini o yüzden. İnşallah hamilesindir. BAT ne zaman?
5.gündeyim canim. Normalde akintim olmazdi ama beyaz akinti geliyor arada.Evet canım senin 5gun filan gectimi yerleşme ağrısı olabilir.akıntı çok çok az beyaz geliyor
Seninki tam erkek bebek belirtileri kuzum hadi hayırlı haberlerle gel ınş.Çok sıvı tuketmeden en az 4-5 saat idrarini bekletBende hafif kas ağrısı bel agrisi gogus hassaslik başımda ağrı var idrar rengim açık akşama doğru test yaparim insalah
Merhabalar hanimlar benimde Allaha cok sukur 2 tane dunya guzeli kizim var 3 niyetlendik buda erkek olsun istiyorum esimin boyle bir istegi yok ama ben cok istiyorum.Yumurtlama testini ayin 10 unda oglen 12 de yaptim cift cizgiyi ve tnin c den koyu olmasini yakaladim ayni gunun gecesi saat 12 de testi tekrarladim ve silikleameye basladigini gordum ertesi sabah 4 er saat arayla testi yaptim gittikce siliklesti ve o alsam saat 7.30 gibi iliski oldu sizce bugunde olmalimiydi iliski[/QUOTE
Merhaba,insallah umdugunuz sonuca ulasirsiniz,catlamadan 24 saat sonra iliskinin pek anlami yok zaten,eger hamilelik olusmamissa yumurta ölmüştur ve atilma surecine girmistir buyuk ihtimalle.hayirlisi olsun hakkinizda:))
Insallah canimmBat bugundu canım test yaptım hamilelik gözüküyor teşekkür ederim.idrar konusunda yazdığım belirti erkek bebeğe hamile olanların yaşadığı belirti benim 2 kızım var gönül ister ki buda değişik olsun gerisi rabbimin takdiri artik
Amin amin canım ınş hepimizin birbirimize duası bu rabbim kabul eylesin ınşinşallah kuzum
hayırlısı buymuş demek ki canım
ay canım çok sevindim inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur darısı bütün bekleyenlere inşallah
Canim tebrik ederim,Allah gonlundekini nasip etsin saglicakla :))
Yerleşme agrisidir büyük ihtimal kasiklarda bi değişiklik hissediyor insan.adet gününe kadar beyaz geliyor zaten hayırlı güzel haberlerle ınş canım5.gündeyim canim. Normalde akintim olmazdi ama beyaz akinti geliyor arada.
Allah razi olsun canim benim. Nasip kismetYerleşme agrisidir büyük ihtimal kasiklarda bi değişiklik hissediyor insan.adet gününe kadar beyaz geliyor zaten hayırlı güzel haberlerle ınş canım
Ya sabah idrariyla yapılıyor diye biliyorum gebelik testi. Yanlis mi . bide bende hiç akıntı falan olmadı . zaten normalde de pek olmazdı.Seninki tam erkek bebek belirtileri kuzum hadi hayırlı haberlerle gel ınş.Çok sıvı tuketmeden en az 4-5 saat idrarini beklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?