Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım benımde ılk zamanlar agrıyordu kaslar gerılıyor bence

Maşallahhh canim Rabbim gönlündekini kucağina versin saglikla huzurla.. tebriklerr. Bende cok meraktayim nasil geçecek 10 gün
Ayy sağol kuzum darısı sana ve isteyen herkese.beklemeside zor geçiyor belirtilere kafayı takiyorsun ınş.Hayırlısıyla gonullerdeki nasip olur

Ayyy çok sevindim. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun inşallah.
Amin amin Allah razı olsun canım ınş hepimiz oğul mujdesinide veririz burda birbirimize rabbimin izniyle darısı size ınş

Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin bizlerede ornek olsun diye soruyorum nasil bir yol izlediniz yumurtlama testi kullandiniz mi ve iliski nasil oldu
Amin Allah razı olsun canım.darısı sizlere olsun ınş.
Ben testle ve doktorla yumurta takibi yaptım en son doktora gittim bana bunun geç catliyacagini söyledi ancak ertesi gün gece sağ kasığımda şiddetli ağrı başladı yuruyemiyorum sancidao o derece testim pik yapmıştı agrinin geçmesini bekledim gece 1 de ağrı geçti test yaptım siliklesmisti hemen namazlarimi kıldım dualarimi yaptım eşim uyuyordu malum saat 2 uyandirdim kahve dus olayı olmadı.Zaten eşim böyle şeylere ters bakıyor dediğimi yapmazdı oluruna bıraktım bende 45dk filan kalcamin altına ince yastık alıp bekledim sonrasında bi lavaboya çıktım geri gelip sağıma yattım tahmini 1.5 saat kadarda sağa yattim namaz vaktı kalktım yine ertesi gün anca öğlen doktora kontrole gittim catladigini söyledi oda yumurta yoktu bende gördüm

Cnm çok sevindim inşallah hayırlısıyla oğlun olur. Ben de şuan reglim bitince deneme olacak inşallah
Canım benim çok sağol darısı sana da olsun ınş.soğan kürü filan yap bak bol kuru incir tuket birde rabbim rast getirsin ınş.senin de güzel haberlerini aliriz

Allah razi olsun sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…