- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.781
Tebrik ederim hayırlı olsun. Çok sevindim
Rabbim gönlüne göre versin inşallah çok sewindim .inşallah oğlu şun tutmuştur.
Canım benımde ılk zamanlar agrıyordu kaslar gerılıyor benceKızlar belime bi ağrılar iniyor dinlenince iyi ayağı kalkıp dolaniyorum sanki aşağı dusucek gibi belim adet mi olucam acaba diyorum adet belirtim böyle değil.dusucek mi acaba @naznaz16 senin de olmusmuydu böyle düşük yaptığın zaman.
Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin bizlerede ornek olsun diye soruyorum nasil bir yol izlediniz yumurtlama testi kullandiniz mi ve iliski nasil oldu
Amin amin Allah razı olsun canım ınş rabbim hepimize gonullerdekini nasip etsinAyyyyy maşallah çok mutlu oldum inşallah sağlıklı hayırlı oğlun olur
Ayy sağol kuzum darısı sana ve isteyen herkese.Maşallahhh canimRabbim gönlündekini kucağina versin saglikla huzurla.. tebriklerr. Bende cok meraktayim nasil geçecek 10 gün
Cnm çok sevindim inşallah hayırlısıyla oğlun olur. Ben de şuan reglim bitince deneme olacak inşallah
Amin amin Allah razı olsun canım ınş hepimiz oğul mujdesinide veririz burda birbirimize rabbimin izniyleAyyy çok sevindim. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun inşallah.
Amin Allah razı olsun canım.darısı sizlere olsun ınş.Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin bizlerede ornek olsun diye soruyorum nasil bir yol izlediniz yumurtlama testi kullandiniz mi ve iliski nasil oldu
Canım benim çok sağol darısı sana da olsun ınş.soğan kürü filan yap bak bol kuru incir tuket birde rabbim rast getirsin ınş.senin de güzel haberlerini alirizCnm çok sevindim inşallah hayırlısıyla oğlun olur. Ben de şuan reglim bitince deneme olacak inşallah
Allah razi olsun sagol canimAmin Allah razı olsun canım.darısı sizlere olsun ınş.
Ben testle ve doktorla yumurta takibi yaptım en son doktora gittim bana bunun geç catliyacagini söyledi ancak ertesi gün gece sağ kasığımda şiddetli ağrı başladı yuruyemiyorum sancidao o derece testim pik yapmıştı agrinin geçmesini bekledim gece 1 de ağrı geçti test yaptım siliklesmisti hemen namazlarimi kıldım dualarimi yaptım eşim uyuyordu malum saat 2 uyandirdim kahve dus olayı olmadı.Zaten eşim böyle şeylere ters bakıyor dediğimi yapmazdı oluruna bıraktım bende 45dk filan kalcamin altına ince yastık alıp bekledim sonrasında bi lavaboya çıktım geri gelip sağıma yattım tahmini 1.5 saat kadarda sağa yattim namaz vaktı kalktım yine ertesi gün anca öğlen doktora kontrole gittim catladigini söyledi oda yumurta yoktu bende gördüm
Ayy aklimdasin sende test yaptın mi acaba diye yap sende hemen güzel haberlerle gel ınşTebrik ederim hayırlı olsun. Çok sevindim
Bende yapsam cikarmi acaba çok korkuyorum cikmicak diyee
Eğer tam gününde doğum yaparsak 08.08.2018 doğum tarihleri oluyo. Aynı gün ilişkide bulunmuştuk.
Evet canım kaşık bel ağrısı olur tahmin ettim de diğer iki kızımda hiç yaşamadım acaba düşük mu olucak diye aklımdan geçti su an yok çok sukurCanım benımde ılk zamanlar agrıyordu kaslar gerılıyor bence
Amin sağol canım darısı isteyen herkese ınş.Elifemm- hayırlı olsun canım,Allah kucagina almayı nasip etsin inşallah
Amiiinnn cnm inşallah.Amin amin Allah razı olsun canım ınş hepimiz oğul mujdesinide veririz burda birbirimize rabbimin izniyledarısı size ınş
Erkek bebek bele vururmuş canımEvet canım kaşık bel ağrısı olur tahmin ettim de diğer iki kızımda hiç yaşamadım acaba düşük mu olucak diye aklımdan geçti su an yok çok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?