- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.821
Yok canım alakası yok az sıvı tuket ıdrarını 5-6 saat kadar tut varsa cikar çünkü bat günün bugünYa sabah idrariyla yapılıyor diye biliyorum gebelik testi. Yanlis mi . bide bende hiç akıntı falan olmadı . zaten normalde de pek olmazdı.
canim gecmisi okumaya calisiyorum) insallah erkek bebise hamissindir saglikla gelsin insallah❤cok sevindimBat bugundu canım test yaptım hamilelik gözüküyor teşekkür ederim.idrar konusunda yazdığım belirti erkek bebeğe hamile olanların yaşadığı belirti benim 2 kızım var gönül ister ki buda değişik olsun gerisi rabbimin takdiri artik
Amin inşallah,çok teşekkür ederim canım.Allah sizlere de nasip etsin inşallahElif ve yokgibiyim tebrikler
Hayırlı sağlıklı bir oğlunuz olur inşallah ikinizinde
başka hamile varmı bilmiyorum
Sayfalar çok hızlı akıyor takip edemiyorum hepsini okuyorum aklımda kalmıyor
Rabbim bizede çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah
Yumurta takibine gunlukmu gittin
Benimde yarın takibim var
Bakalım 10 mm yumurtam nekadar büyümüş..sagliklimi
play Store'dan indirdiğim takvime göre doğurganlık haftasindayimakintim az az gelmeye başladı
Birde resmi nerden yukluyorsunuz siteye
Kurcaladim ama bulamadim
Ayy ınş.Canım ya önce sağlıklı olması dileğim sonra erkek olması ınş rabbimin izniylecanim gecmisi okumaya calisiyorum) insallah erkek bebise hamissindir saglikla gelsin insallah❤cok sevindim
Amin ınş.Canım benim darısı burda tüm isteyen arkadaşlarıma ınş.Elif ve yokgibiyim tebrikler
play Store'dan indirdiğim takvime göre doğurganlık haftasindayimakintim az az gelmeye başladı
Kurcaladim ama bulamadim
Canım ben o takvimi indiremedim rica etsem bana da bakarmısın 10 Kasım son adet tarihimElif ve yokgibiyim tebrikler
Kurcaladim ama bulamadim
Canim sen nasil oldunElifemm- Y Yokgibiyim kızlar hayırlı olsun.insallah erkek bebeklerinize hamilesinizdir.Allahim sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin.
Amin canım ınş rabbimin izniyle hepimize nasip olur sen nasılsın kendine dikkat et[/QUOTE]Elifemm- Y Yokgibiyim kızlar hayırlı olsun.insallah erkek bebeklerinize hamilesinizdir.Allahim sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin.
Alıyorum canım 3 aylık vermiş doktor foli days iod yazıyor çok iyi dedi devlet karşılamıyor 90 tane var içinde 40lira almışti eşim.Elifemm- canim folik asit aliyormusun aliyosan markasi ne
Amin canım ınş hepimize nasip olsun.senin de hayırlı güzel haberini bekliyoruz rabbimin izniyle
Tansiyonum yeni yeni yoluna girdi.yatiyorum canım sürekli. Ağrım oluyor kısa süreli. Çok şükür daha iyiyim.Canim sen nasil oldun
[/QUOTE]Amin canım ınş rabbimin izniyle hepimize nasip olur sen nasılsın kendine dikkat et
Annenin bildiği yöntemler nedir acaba belki bizlere faydası olur.Bende senin gibi bekarken erkek çocuk hastasıydım.Evlendim hamile kaldım tabi ben 1.yi erkek bekliyorum.Doktor kız diyince bi kaç gün kötü oldum sonra geçti şimdi kızım iyiki var diyorum.Dün akşam ilk kızımın bebeklik kıyafetlerini yıkamak için çıkardım.kızımla birlikte ayırdım.Bana döndü dediki anne neden hep erkek kıyafetleri aldın bana yoksa doktor erkek mi sandı beni dedi :) Sonra beni kızmı istiyordun erkek mi dedi gelde çocuğa cevap ver.Az çok anlıyorlar ne istediğimizi.
Bazen teselli ediyor beni belki erkektir doktor bilemez ki Allah bilir diyor :) Benim annemde aynı benim gibi delidir erkek bebek için Rabbim anneme 3 kızdan sonra aslan gibi 2 erkek evlat nasip etti.Dua ve bazı yöntemlerle.Düşünsene bana anlattığı halde doğru düzgün dinlemedim.Nasılsa 2.erkek olacak emindem.Eğer dinleseydim annemi belkide oğlum olacaktı.Nasipde olmayınca ne kulak duyuyor ne göz görüyor.Buranın bana vesile olacağına inanmak istiyorum.
İnşallah dediğin gibi olur.Rabbim bize nasip eder.İçimizdeki bu sewgi son bulur
Canım bu programa adetin kaç gün sürüyorCanım ben o takvimi indiremedim rica etsem bana da bakarmısın 10 Kasım son adet tarihim
Inşallah canım Amin. Allaha cümlemize sağlıklı hayırlı ve gönlünden geçen evladı nasip etsin inşallahElifemm- Y Yokgibiyim kızlar hayırlı olsun.insallah erkek bebeklerinize hamilesinizdir.Allahim sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?