Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya sabah idrariyla yapılıyor diye biliyorum gebelik testi. Yanlis mi . bide bende hiç akıntı falan olmadı . zaten normalde de pek olmazdı.
Yok canım alakası yok az sıvı tuket ıdrarını 5-6 saat kadar tut varsa cikar çünkü bat günün bugün

Elif ve yokgibiyim tebrikler
Hayırlı sağlıklı bir oğlunuz olur inşallah ikinizinde
başka hamile varmı bilmiyorum
Sayfalar çok hızlı akıyor takip edemiyorum hepsini okuyorum aklımda kalmıyor

Rabbim bizede çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah

Yumurta takibine gunlukmu gittin
Benimde yarın takibim var
Bakalım 10 mm yumurtam nekadar büyümüş..sagliklimi
play Store'dan indirdiğim takvime göre doğurganlık haftasindayimakintim az az gelmeye başladı

Birde resmi nerden yukluyorsunuz siteye
Kurcaladim ama bulamadim

canim gecmisi okumaya calisiyorum) insallah erkek bebise hamissindir saglikla gelsin insallah❤cok sevindim

Amin inşallah,çok teşekkür ederim canım.Allah sizlere de nasip etsin inşallah

Amin ınş.Canım benim darısı burda tüm isteyen arkadaşlarıma ınş.
Yumurtanın büyüklüğüne göre doktor 2 yada 3 gün sonra gel diyor. Kaçıncı günün bugün evde testte yap mutlaka benim gece 1 de çatladı mesela

Canım ben o takvimi indiremedim rica etsem bana da bakarmısın 10 Kasım son adet tarihim

Amin canim.sagolasin iyiyim Hamdolsun. Cuma günü akibetim belli olacak.insallah bebeğin suyu iyice azalmamistir.dualarinizi bekliyorum[/QUOTE]
Rabbim yardımcınız olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Annenin bildiği yöntemler nedir acaba belki bizlere faydası olur.

Canım ben o takvimi indiremedim rica etsem bana da bakarmısın 10 Kasım son adet tarihim
Canım bu programa adetin kaç gün sürüyor
Arası ne kadar falan öylesi bilgileri giriyorsun
O otomatik hesaplıyor
Programa göre dogurgan zamanım yumurtanın catladigi gün tutuyor
Resim ekleyebilsem ekran alıntısı yapar eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…