Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Slm kızlar
C Cesaaa canım inşallah doktor yanılmıştır.Çok isterdim oğlun olmasını canım@naznaz16 çok geçmiş olsun canım rabbim yerini doldursun bu ayı es geç sağlıklı olmaz .
Canım çook teşekkür ederim nsallah icimde bi umut var ama yinede fazla kaptirmak istemiyorum rabbim kizlarimi bana benide onlara hayirli eylesin hic uzulmemistim taki esimi oyle uzgun gorene kadar artik bende cok fazla istiyorum hayirlisi bakalim

Alllah korusun canim dinlen ayagini kaldir yat
Benim ilk baslarda kanamam olmustu dr desiki kizim kasik agrisi bel agrisi esittir kanama tehdit yorma kendi yat demisti yorulma sende uzan derim

Alllah korusun canim dinlen ayagini kaldir yat
Benim ilk baslarda kanamam olmustu dr desiki kizim kasik agrisi bel agrisi esittir kanama tehdit yorma kendi yat demisti yorulma sende uzan derim
Dinlenince sıkıntı yok çok şükür uzandım valla hayırlısı bakalım Allah tan

Merhabalar hanimlar benimde Allaha cok sukur 2 tane dunya guzeli kizim var 3 niyetlendik buda erkek olsun istiyorum esimin boyle bir istegi yok ama ben cok istiyorum.Yumurtlama testini ayin 10 unda oglen 12 de yaptim cift cizgiyi ve tnin c den koyu olmasini yakaladim ayni gunun gecesi saat 12 de testi tekrarladim ve silikleameye basladigini gordum ertesi sabah 4 er saat arayla testi yaptim gittikce siliklesti ve o alsam saat 7.30 gibi iliski oldu sizce bugunde olmalimiydi iliski

Canim erkek bebek icin yumurtlamadan sonra tek iliski oneriliyo insallah sagliklica oglusun tutunur

Canim bu evham. Bence bedeninin bebege sinyali bu. Hayirli olsun diyorum. Bence tuttu bebiş

Gerek yok tekrar ilişkiye yumurta orda hazırdı tuttuysa zaten ilk giden spermler tutmuştur.Rabbim gonlundekini nasip etsin ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…