- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.761
Canım çook teşekkür ederim nsallah icimde bi umut var ama yinede fazla kaptirmak istemiyorum rabbim kizlarimi bana benide onlara hayirli eylesin hic uzulmemistim taki esimi oyle uzgun gorene kadar artik bende cok fazla istiyorum hayirlisi bakalim
Dinlenince sıkıntı yok çok şükür uzandım valla hayırlısı bakalım Allah tanAlllah korusun canim dinlen ayagini kaldir yat
Benim ilk baslarda kanamam olmustu dr desiki kizim kasik agrisi bel agrisi esittir kanama tehdit yorma kendi yat demisti yorulma sende uzan derim
Sağol canım çok teşekkür ederim. Sırayla hepinize nasip olsun inşallah Amin
Amin canım. Allaha sizlere de nasip etsin inşallahHayirli olsun Yaradan gonlune gire gersin canim:))
Sağol canım Amin, çok teşekkür ederimY Yokgibiyim canım hayirli olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Canim erkek bebek icin yumurtlamadan sonra tek iliski oneriliyo insallah sagliklica oglusun tutunurMerhabalar hanimlar benimde Allaha cok sukur 2 tane dunya guzeli kizim var 3 niyetlendik buda erkek olsun istiyorum esimin boyle bir istegi yok ama ben cok istiyorum.Yumurtlama testini ayin 10 unda oglen 12 de yaptim cift cizgiyi ve tnin c den koyu olmasini yakaladim ayni gunun gecesi saat 12 de testi tekrarladim ve silikleameye basladigini gordum ertesi sabah 4 er saat arayla testi yaptim gittikce siliklesti ve o alsam saat 7.30 gibi iliski oldu sizce bugunde olmalimiydi iliski
Canim bu evham. Bence bedeninin bebege sinyali bu. Hayirli olsun diyorum. Bence tuttu bebiş
Gerek yok tekrar ilişkiye yumurta orda hazırdı tuttuysa zaten ilk giden spermler tutmuştur.Rabbim gonlundekini nasip etsin ınşMerhabalar hanimlar benimde Allaha cok sukur 2 tane dunya guzeli kizim var 3 niyetlendik buda erkek olsun istiyorum esimin boyle bir istegi yok ama ben cok istiyorum.Yumurtlama testini ayin 10 unda oglen 12 de yaptim cift cizgiyi ve tnin c den koyu olmasini yakaladim ayni gunun gecesi saat 12 de testi tekrarladim ve silikleameye basladigini gordum ertesi sabah 4 er saat arayla testi yaptim gittikce siliklesti ve o alsam saat 7.30 gibi iliski oldu sizce bugunde olmalimiydi iliski
Ayyyyy maşallah çok mutlu oldum inşallah sağlıklı hayırlı oğlun olur
Maşallahhh canim
Ayyy çok sevindim. Rabbim gönlündekini hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?