Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Elifemm- cnn çok sevindim hayırlı olsun insAllah Rabbim gönlünce versin duanda beni unutma.
Amin amin teşekkür ederim canım darısı sırayla hepimize olsun ınş.duamdasiniz rabbimin izniyle Allah im hepimize sağlıklı hayırlı oğullarına nasip etsin .

Ayy o zaman hadi gözün aydın sağ salim kucağına alırsın inşallah

Hayirli olsun canim inşallah gonlunuzdeki olur Elifemm- le beraber ogluslarimiz geliyo mujdesi verirsiniz
Amin amin cumlemize nasip olsun ınş. Kızlar bugün kendimce bir yorum çıkardım çevreme dikkat ettim haftasonu avm ye gitmiştik dikkatimi çekti oğlu olanın yine oğlu oluyor çoğunlukla kaç tane rastladım iki oğlu olan saysam baya sayıyı bulurdum sanırım.kızı olanın kızı akrabalarimda da çok var bugün mesela markete gittim kadının yanında 3 yaş anca vardır oğlan çocuğu bebek arabasına baktim içinde de erkek bebek.sonra geçen gün hastane kenarında oturup dilenen bir kadın gördüm koynunda erkek çocuğu şimdi bu kadında hep alkali beslenip kocasına ağırlıklı protein mi yedirdi.yani diyeceğim o ki nasip nasip nasip hepimizin yaşayacaklari zaten yazılı birşeyler sadece sebep oluyor. çok dua etmemiz lazım.Rabbim sen nasip eyle amin.

Merhaba hanımlar yeni üyeyim ben en çok da bu konu için açtım siteyi. Benim 1 kızım var çok şükür çok seviyorum ona aşığım ama 1 de erkek bebeğim olsun istiyorum 2018 sonu gibi düşünüyorum Allah nasip eder se burda o kadar çok mesaj var ki okuyamadım neler yapmalı tavsiye verebilirmisiniz mesela ben geçen gün bir Dr soru sordum işte ilişki sonra sı sağ tarafa dönme yumurtlama günü hamile kalma sağ yumurta erkek sol kız falan filan sordum ama doktor bunların hepsi boş yumurtaların hepsi dişi sadece y kromozom u ile erkek bebek tutar dedi bütün ümidimi yıktı peki bunları deneyip de tutan var mı bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Hayirli olsun canim. Rabbim tamamina erdirsin gönlundeki nasibin olsun insallah
Cok teşekkür ederim canım. Beni düşünen arkadaşlar için Rabbim kendilerine cifter çifter ogullar nasip etsin inşallah.
Allah herksten razı olsun.

Hayirli ugurlu olsun kalbine gore olur insallah:))masallah ilk denemede mi tutturuyorsunuz kizlar ovulasyon gunu olunca cok büyük ihtimal hamilelik olusuyor degil mi?
Canım benim yumurta catladıktan sonra tek iliski oldu. Gebelik İhtimalo %40 oluyor diğer günler azalıyor diye biliyorum. Bizim tutmuş. Cok sukur

Amiiinnn

Hoşgeldin aramıza. Sen yıkma hayallerini Rabbim bu yöntemi vesile kılsın inşallah. Bazı doktorlar inanıyor bazıları ise öyle bişey yok diyor onlarda ikilemde. Bu yöntemle tutan çok ama tutmayanda var tabi ki. Tedbir kuldan takdir Allahtan. Biz yapılacakları yapalım takdir Rabbimin.
Rabbim evladını size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…