Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tamam canım, söz konusu evlat olunca insan üzülüyor işte. İnşallah degerim artar. Kaç haftalık olduğu bile belli değilmiş daha. Inşallah tutunur bebeğim,seninde bebeğin tutunsun inşallah. Sence ben yarin gidiyim mi bekliyim mi. Beni kadın doğuma yönlendirdiler dün aksam

Amiiinnn cnm inşallah. Ama bu zihniyete sahip olan insanların laflarına maruz bırakmasın Rabbim bizi. Şüphesiz hayrı şerri Rabbim bilir ama bu insanlar bunu anlayamayacak kapasitede. En iyisi boş vermek ve aldırış etmemek ve kız da olsa erkekte hamileliğin tadını çıkarmak herşeye rağmen.

Y Yokgibiyim bak net ten kopyaladim.
hCG, gebeliğin erken döneminde görülen, gebelik septomlarından sorumlu olan, spesifik bir hormondur. Hamilelik testini yaptıktan sonra, göğüslerde hassasiyet, biraz duygusal ruh hali, bulantı ve yorgunluk hissi gibi durumlar, vücutta HCG seviyesinin artmış olması sebebi iledir.

Gebelik esnasındaki hCG düzeyleri (Hamilelik değerleri)

Tam bir hCG düzeyi grafiği nedir? Doğurganlığı değerlendirmek üzere, yaşayabileceğiniz kafa karışıklığını gidermek için HCG testi yapılır.

hCG düzeyleri gebeliğin 10-12. haftaları civarında sürekli olarak yükselir, sonra yatay bir seyir izler, hatta düşer. Bu sebeple, hamilelik belirtileri ilk üç (3 ay) çok daha güçlü ve yoğun hissedilir.

Gebeliğin erken döneminde hCG seviyesi genellikle, her iki üç günde bir en az % 60 oranında artış gösterir. Anne adayının birden fazla embriyo taşıması hCG seviyesi artış oranını etkiler. Bu konuda her kadının, vücudunun vereceği tepki kendine özgüdür.

Anladım canım çok teşekkür ederim bu yazı için.Yarın sabah gitcez kadın doğuma, bakalım ne sonuç cikcak, sonucu buraya yazarım, hemen çıkar mı canım

Canım hamile kalma ihtimalin var bence, bir damla bile hamile bırakabilir, inşallah rabbim sana da nasip etsin

Canım bu yöntemle kesin hamıle kalınacak diye bir yöntem olmadığı gibi tamamen korunan bu yöntem de değil. Ben ama evlendıgımden beri bu sekılde korunuyorum hamıle kalmadım

Canım bu yöntemle kesin hamıle kalınacak diye bir yöntem olmadığı gibi tamamen korunan bu yöntem de değil. Ben ama evlendıgımden beri bu sekılde korunuyorum hamıle kalmadım
Demek ki ihtimal düşük ben de belki olur diye yaptım ama nasip kısmet bakalım.

Canım biraz önce mesajın için sana da çok teşekkür ederim. Doktorların olumsuz gibi konuşmasından dolayı çok üzüldüm çok korktum. Inşallah yarın sabah kadın doğuma gittiğimizde değerim artmış olur, söz konusu evlat olunca insan çok üzülüyor

Üzülme canım sen bence kötü bir doktora rastlamışsın o kadar. Bak ne kadar artacak değerin ıcını ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…