- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.901
Tamam canım, söz konusu evlat olunca insan üzülüyor işte. İnşallah degerim artar. Kaç haftalık olduğu bile belli değilmiş daha. Inşallah tutunur bebeğim,seninde bebeğin tutunsun inşallah. Sence ben yarin gidiyim mi bekliyim mi. Beni kadın doğuma yönlendirdiler dün aksamSu an kimse düşecek yada düşmeyecek tahmini yapamaz birdahaki beta hcg değerine bakılıp yorum yapılabilir ancak.canını sikma artar ınş rabbimin izniyle en az %60 artış olması gerekir ki sağlıklı gebelik denilsin.kafana takma bu kadar oluruna bırak veren de alanda Allah hep öyle düşün her şerde bile bir hâyir vardır.
2 katı artması lazım cnm bildiğim kadarıylaİnşallah canim herşey yoluna girer. 135.2 olan değer iki gün sonra kaç artması gerekir sence
Amiiinnn cnm inşallah. Ama bu zihniyete sahip olan insanların laflarına maruz bırakmasın Rabbim bizi. Şüphesiz hayrı şerri Rabbim bilir ama bu insanlar bunu anlayamayacak kapasitede. En iyisi boş vermek ve aldırış etmemek ve kız da olsa erkekte hamileliğin tadını çıkarmak herşeye rağmen.Doğru söylüyorsunuz. Yıl olarak ilerideyiz ama zihniyet olarak gittikçe geriliyen bi millet olduk bu erkek evlat meselesinde bir kadının 3 oğlu oldu mu maşallah ne güzel deniyosa başka bir kadının 3 kızı varda acıyolar. Eşlerimizin tarafında da baskı görüyoruz direk ifade etmeselerde her fırsatta çuk diye laflarını oturtduruyorlar en çok da dua ederken Allahım beni bu yükten kurtar diyorum. Yük değil biliyorum ama inanın bazen eğer bir oğlum olursa kızım kadar sevebilirmiyim ki diyorum. Benim için fark etmez kız erkek ama eşim için ailem için ailesi için çok istiyorum hep dış etkenler.. bol bol dua ediyorum kendime ve benim gibi olan herkeze Rabbim gönlümüzdeki ile sınamasın bizi
Çok teşekkür ederim canım. Herkese gönlündeki nasip olsun inşallah. Çok yeni dahaY Yokgibiyim canim senide tebrik ediyorum.yenisin galiba :) gonlundekini versin Rabbim.saglikla gelsinler
Tamam canım çok sağol. Inşallah degerim artar2 katı artması lazım cnm bildiğim kadarıyla
En az 220yi görmen lazimBenim yarın iki gün geçmiş olcak ya 270 falan mi olması gerekir canım. Allah korusun yavrumu tutunsun inşallah
Tamam canım inşallah 220 yi görürüm inşallahEn az 220yi görmen lazim
Anladım canım çok teşekkür ederim bu yazı için.Yarın sabah gitcez kadın doğuma, bakalım ne sonuç cikcak, sonucu buraya yazarım, hemen çıkar mı canımY Yokgibiyim bak net ten kopyaladim.
hCG, gebeliğin erken döneminde görülen, gebelik septomlarından sorumlu olan, spesifik bir hormondur. Hamilelik testini yaptıktan sonra, göğüslerde hassasiyet, biraz duygusal ruh hali, bulantı ve yorgunluk hissi gibi durumlar, vücutta HCG seviyesinin artmış olması sebebi iledir.
Gebelik esnasındaki hCG düzeyleri (Hamilelik değerleri)
Tam bir hCG düzeyi grafiği nedir? Doğurganlığı değerlendirmek üzere, yaşayabileceğiniz kafa karışıklığını gidermek için HCG testi yapılır.
hCG düzeyleri gebeliğin 10-12. haftaları civarında sürekli olarak yükselir, sonra yatay bir seyir izler, hatta düşer. Bu sebeple, hamilelik belirtileri ilk üç (3 ay) çok daha güçlü ve yoğun hissedilir.
Gebeliğin erken döneminde hCG seviyesi genellikle, her iki üç günde bir en az % 60 oranında artış gösterir. Anne adayının birden fazla embriyo taşıması hCG seviyesi artış oranını etkiler. Bu konuda her kadının, vücudunun vereceği tepki kendine özgüdür.
İnşallah cnmTamam canım çok sağol. Inşallah degerim artar
Canım hamile kalma ihtimalin var bence, bir damla bile hamile bırakabilir, inşallah rabbim sana da nasip etsinKızlar yumurtlama günü geri çekilme yöntemi ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Ben belki tutar olur diye onu denedim size de sorayım dedim. Eşim hep beni oyaladığı için ben de bir deneyim dedim belki olur umuduyla.
Canım bu yöntemle kesin hamıle kalınacak diye bir yöntem olmadığı gibi tamamen korunan bu yöntem de değil. Ben ama evlendıgımden beri bu sekılde korunuyorum hamıle kalmadımKızlar yumurtlama günü geri çekilme yöntemi ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Ben belki tutar olur diye onu denedim size de sorayım dedim. Eşim hep beni oyaladığı için ben de bir deneyim dedim belki olur umuduyla.
İnşallah ama eşim çok temkinli bakalım olur mu.Canım hamile kalma ihtimalin var bence, bir damla bile hamile bırakabilir, inşallah rabbim sana da nasip etsin
Demek ki ihtimal düşük ben de belki olur diye yaptım ama nasip kısmet bakalım.Canım bu yöntemle kesin hamıle kalınacak diye bir yöntem olmadığı gibi tamamen korunan bu yöntem de değil. Ben ama evlendıgımden beri bu sekılde korunuyorum hamıle kalmadım
Canım biraz önce mesajın için sana da çok teşekkür ederim. Doktorların olumsuz gibi konuşmasından dolayı çok üzüldüm çok korktum. Inşallah yarın sabah kadın doğuma gittiğimizde değerim artmış olur, söz konusu evlat olunca insan çok üzülüyorCanım bu yöntemle kesin hamıle kalınacak diye bir yöntem olmadığı gibi tamamen korunan bu yöntem de değil. Ben ama evlendıgımden beri bu sekılde korunuyorum hamıle kalmadım
Üzülme canım sen bence kötü bir doktora rastlamışsın o kadar. Bak ne kadar artacak değerin ıcını ferah tutCanım biraz önce mesajın için sana da çok teşekkür ederim. Doktorların olumsuz gibi konuşmasından dolayı çok üzüldüm çok korktum. Inşallah yarın sabah kadın doğuma gittiğimizde değerim artmış olur, söz konusu evlat olunca insan çok üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?