- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.881
canim bebegin hayirli olsun) masallah ne cok hamile haberi aldik.insallah 3ayiniz doldugundada bol erkek bebek haberleri.verirsiniz.cifte mutluluk olurCanım benim yumurta catladıktan sonra tek iliski oldu. Gebelik İhtimalo %40 oluyor diğer günler azalıyor diye biliyorum. Bizim tutmuş. Cok sukur
Daha çok yeni olduğu için değerin öyle çıkmıştırKızlar dün akşam ağrılarımdan dolayı acile gittik orda kan tahlili yapıldı. Hcg 135.2 çıktı bu normal mi, gebelik var katlanması lazım 2 gün sonra kadin doğuma gel, takip edilsin dedi, kafam karıştı birşey söyleyin
Değerin gayet iyi cnm merak etme 2 gün sonra tekrar baktır. Kanama olursa sıkıntı olur. Ayaklarının altına yastık koy dinlen biraz. benim de ikinci kızımda çok ağrım olurdu hatta kanama bile olmuştu dinlenerek geçmişti.Kızlar dün akşam ağrılarımdan dolayı acile gittik orda kan tahlili yapıldı. Hcg 135.2 çıktı bu normal mi, gebelik var katlanması lazım 2 gün sonra kadin doğuma gel, takip edilsin dedi, kafam karıştı birşey söyleyin
İnsallah yükselir canım, çok korkuyorum çok üzülüyorumDaha çok yeni olduğu için değerin öyle çıkmıştır
Sağlıklı gebelik olması için değerin her gün ikiye katlayarak artması gerek
Onun için takip ediyorlar
Sıkma canını inşallah değerlerin katlanarak yukselir
Canım dün akşam agrımlarımdan dolayı bebeğime bişey olcak diye o kadar çok korktum ki, Allahım nolur bebeğimi bana bağışla nolur bebeğime bişey olmasın diye hüngür hüngür ağladım. Dün akşamdan beri değerim yükselmiştir di mi, yarın kadın doğuma gitcez inşallah değerim yüksek çıkar, çok korkuyorum, senin dediğin gibi ayağımın altına yastık koyup dinlenim bari insallah kan gelmez inşallah.Oğlumda durmuyor ya ona da bakmam lazım napcamDeğerin gayet iyi cnm merak etme 2 gün sonra tekrar baktır. Kanama olursa sıkıntı olur. Ayaklarının altına yastık koy dinlen biraz. benim de ikinci kızımda çok ağrım olurdu hatta kanama bile olmuştu dinlenerek geçmişti.
Kuzum değerin gayet güzel. NEden korktun ki ? Demek ki daha çok cok yenı bir gebelık. Değerin kaç olduğu değil ki önemli olan. Onemlı olan ıkı gün sonra ıkıye katlamış mı mesele bu. Agrılar yerleşme agrısıdır canım hıc üzülme 2 gün sonra mutlaka testi tekrarlaİnsallah yükselir canım, çok korkuyorum çok üzülüyorum
Doktorlarda korkuttu beni canım, düşükte yapabilirsin belli olmaz dediler. Akşam acilde çıktı bu sonuç.Allahım nolur bebeğimi bana bağışla deyip hüngür hüngür ağladım moralim sıfır. İnsallah bu ağrılar, dediğin gibi yerleşme ağrısıdır.Şuanda ağrım hafif, biraz daha iyiyim şükür. Dün akşamdan bu yana inşallah değerim biraz artmıştır, yarın sabah kadın doğuma gitcez, orda kan tahlilinde değerim yükselmiş çıkar inşallah, çok korkuyorum dua edin nolurKuzum değerin gayet güzel. NEden korktun ki ? Demek ki daha çok cok yenı bir gebelık. Değerin kaç olduğu değil ki önemli olan. Onemlı olan ıkı gün sonra ıkıye katlamış mı mesele bu. Agrılar yerleşme agrısıdır canım hıc üzülme 2 gün sonra mutlaka testi tekrarla
İnşallah bir sorun çıkmaz cnm merak etme. Kendini üzme lütfen. Yarın netleşir herşey sıkma canını. Bu ağrılar normal benim beta hcg değerim 97.8 çıkmıştı bana da demişti doktor aynılarını. Değerin çok düşük demişti. çok korkmuştum ama şükür olsun Rabbime kızım şu an 4 yaşında maşallah. Sen de bol bol dinlen dinledikçe geçecektir ağrıların. Rabbim korusun sizi.Canım dün akşam agrımlarımdan dolayı bebeğime bişey olcak diye o kadar çok korktum ki, Allahım nolur bebeğimi bana bağışla nolur bebeğime bişey olmasın diye hüngür hüngür ağladım. Dün akşamdan beri değerim yükselmiştir di mi, yarın kadın doğuma gitcez inşallah değerim yüksek çıkar, çok korkuyorum, senin dediğin gibi ayağımın altına yastık koyup dinlenim bari insallah kan gelmez inşallah.Oğlumda durmuyor ya ona da bakmam lazım napcam
İnşallah canim herşey yoluna girer. 135.2 olan değer iki gün sonra kaç artması gerekir senceİnşallah bir sorun çıkmaz cnm merak etme. Kendini üzme lütfen. Yarın netleşir herşey sıkma canını. Bu ağrılar normal benim beta hcg değerim 97.8 çıkmıştı bana da demişti doktor aynılarını. Değerin çok düşük demişti. çok korkmuştum ama şükür olsun Rabbime kızım şu an 4 yaşında maşallah. Sen de bol bol dinlen dinledikçe geçecektir ağrıların. Rabbim korusun sizi.
Doğru söylüyorsunuz. Yıl olarak ilerideyiz ama zihniyet olarak gittikçe geriliyen bi millet olduk bu erkek evlat meselesinde bir kadının 3 oğlu oldu mu maşallah ne güzel deniyosa başka bir kadının 3 kızı varda acıyolar. Eşlerimizin tarafında da baskı görüyoruz direk ifade etmeselerde her fırsatta çuk diye laflarını oturtduruyorlar en çok da dua ederken Allahım beni bu yükten kurtar diyorum. Yük değil biliyorum ama inanın bazen eğer bir oğlum olursa kızım kadar sevebilirmiyim ki diyorum. Benim için fark etmez kız erkek ama eşim için ailem için ailesi için çok istiyorum hep dış etkenler.. bol bol dua ediyorum kendime ve benim gibi olan herkeze Rabbim gönlümüzdeki ile sınamasın biziHoşgeldin aramıza. Sen yıkma hayallerini Rabbim bu yöntemi vesile kılsın inşallah. Bazı doktorlar inanıyor bazıları ise öyle bişey yok diyor onlarda ikilemde. Bu yöntemle tutan çok ama tutmayanda var tabi ki. Tedbir kuldan takdir Allahtan. Biz yapılacakları yapalım takdir Rabbimin.
Rabbim evladını size bağışlasın.
Canım değerin normal neden bu kadar düşünüp uzuyorsun kendini ağır is yapma ağır kaldırma ağrın artınca dinlen kanaman olmadığı müddetçe bir sıkıntı yok ınan bak ben kan tahlili bile yaptirmiycam 2 hafta sonra direk muayenete giderim hem keseyi hem kalp atışını görürüm diyorum.birde ertesi gün hemen 2 katı olmaz bir gün arayla beta hcg iki kat arması beklenir ancak en az %60 artması bile sağlıklı gebelige işarettir bu kadar stres yapma dua et bol bol seninledir ınş bebeğinCanım dün akşam agrımlarımdan dolayı bebeğime bişey olcak diye o kadar çok korktum ki, Allahım nolur bebeğimi bana bağışla nolur bebeğime bişey olmasın diye hüngür hüngür ağladım. Dün akşamdan beri değerim yükselmiştir di mi, yarın kadın doğuma gitcez inşallah değerim yüksek çıkar, çok korkuyorum, senin dediğin gibi ayağımın altına yastık koyup dinlenim bari insallah kan gelmez inşallah.Oğlumda durmuyor ya ona da bakmam lazım napcam
Amin amin çoğumuz çevre baskısından dolayı kendimizi eksik hissediyoruz malesef rabbim korktugumuza ugratmasin ikisinin de eksikliğini vermesinDoğru söylüyorsunuz. Yıl olarak ilerideyiz ama zihniyet olarak gittikçe geriliyen bi millet olduk bu erkek evlat meselesinde bir kadının 3 oğlu oldu mu maşallah ne güzel deniyosa başka bir kadının 3 kızı varda acıyolar. Eşlerimizin tarafında da baskı görüyoruz direk ifade etmeselerde her fırsatta çuk diye laflarını oturtduruyorlar en çok da dua ederken Allahım beni bu yükten kurtar diyorum. Yük değil biliyorum ama inanın bazen eğer bir oğlum olursa kızım kadar sevebilirmiyim ki diyorum. Benim için fark etmez kız erkek ama eşim için ailem için ailesi için çok istiyorum hep dış etkenler.. bol bol dua ediyorum kendime ve benim gibi olan herkeze Rabbim gönlümüzdeki ile sınamasın bizi
Amin amin amincanim bebegin hayirli olsun) masallah ne cok hamile haberi aldik.insallah 3ayiniz doldugundada bol erkek bebek haberleri.verirsiniz.cifte mutluluk olur
Tamam canım çok sağol. Doktorlar çok korkuttu beni, daha belli olmaz artması lazım dediler, tehlike yok demediler yok gibi görünüyor dediler gibili konuştular, düşük olabilir dediler, moralimi iyice bozdular.Şimdi bu sonuç dün akşam acilde çıkan sonuç, yarın kadın doğuma gitcez, 2 gün sonra tekrar kana bakılmış olcak, yani yarın mantıken değerin artması gerekir di mi canımCanım değerin normal neden bu kadar düşünüp uzuyorsun kendini ağır is yapma ağır kaldırma ağrın artınca dinlen kanaman olmadığı müddetçe bir sıkıntı yok ınan bak ben kan tahlili bile yaptirmiycam 2 hafta sonra direk muayenete giderim hem keseyi hem kalp atışını görürüm diyorum.birde ertesi gün hemen 2 katı olmaz bir gün arayla beta hcg iki kat arması beklenir ancak en az %60 artması bile sağlıklı gebelige işarettir bu kadar stres yapma dua et bol bol seninledir ınş bebeğin
Yani 135.2 iyi o zaman di mi canım. Panik yapmama gerek yok di miY Yokgibiyim strese sokma vucudunu Bu doktorların hepsinin de bir dediği bir dediğini tutmuyor bazen .bak benim ilk kızım çok iyi hatırlıyorum adetim 3 gün geçti test yapmıştım 57 çıkmıştı ikinci kızımda 60 kusurdu
Evet canım normal bak stres yapma bebeğin tutunması bile etkilenir Allah korusunYani 135.2 iyi o zaman di mi canım. Panik yapmama gerek yok di mi
Su an kimse düşecek yada düşmeyecek tahmini yapamaz birdahaki beta hcg değerine bakılıp yorum yapılabilir ancak.canını sikma artar ınş rabbimin izniyle en az %60 artış olması gerekir ki sağlıklı gebelik denilsin.kafana takma bu kadar oluruna bırak veren de alanda Allah hep öyle düşün her şerde bile bir hâyir vardır.Tamam canım çok sağol. Doktorlar çok korkuttu beni, daha belli olmaz artması lazım dediler, tehlike yok demediler yok gibi görünüyor dediler gibili konuştular, düşük olabilir dediler, moralimi iyice bozdular.Şimdi bu sonuç dün akşam acilde çıkan sonuç, yarın kadın doğuma gitcez, 2 gün sonra tekrar kana bakılmış olcak, yani yarın mantıken değerin artması gerekir di mi canım
Benim yarın iki gün geçmiş olcak ya 270 falan mi olması gerekir canım. Allah korusun yavrumu tutunsun inşallahEvet canım normal bak stres yapma bebeğin tutunması bile etkilenir Allah korusun
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?