- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.921
Ay inşallah canım AminÜzülme canım sen bence kötü bir doktora rastlamışsın o kadar. Bak ne kadar artacak değerin ıcını ferah tut
Allah hepimizin evlatlarina saglik versin canim. Çok şükür iyi çıkmış sonucun2 li test sonucumu aldımkızlar cok şükür donen sendromu ve trızomı 18 negatif dıyor cok rahatladım. Evlat olunca konu insan ne kadar korkak oluyor
Laboratuvar in durumuna göre değişir canım ama normal şartlarda hemen bakarlarsa yarım saatte çıkacak bir testAnladım canım çok teşekkür ederim bu yazı için.Yarın sabah gitcez kadın doğuma, bakalım ne sonuç cikcak, sonucu buraya yazarım, hemen çıkar mı canım
Git tabiki baktirmanda fayda varTamam canım, söz konusu evlat olunca insan üzülüyor işte. İnşallah degerim artar. Kaç haftalık olduğu bile belli değilmiş daha. Inşallah tutunur bebeğim,seninde bebeğin tutunsun inşallah. Sence ben yarin gidiyim mi bekliyim mi. Beni kadın doğuma yönlendirdiler dün aksam
Dün akşam acilde 1 buçuk saatte çıktı sonuç canım. İnşallah yarın daha erken çıkarLaboratuvar in durumuna göre değişir canım ama normal şartlarda hemen bakarlarsa yarım saatte çıkacak bir test
Tamam canımGit tabiki baktirmanda fayda var
Hiç belli olmaz canım erkeklerde boş. Olmadan önce bazen zevk suyu dedikleri bir sıvı gelebiliyor ve onlar bunu fark etmiyorlar bu sivinin içinde azda olsa sperm olabiliyor.ben ikinci kızıma geri çekme ile hamile kaldım hiç beklemiyordum.Kızlar yumurtlama günü geri çekilme yöntemi ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Ben belki tutar olur diye onu denedim size de sorayım dedim. Eşim hep beni oyaladığı için ben de bir deneyim dedim belki olur umuduyla.
Gözün aydın canım öncelik herzaman sağlıklı olmaları.2 li test sonucumu aldımkızlar cok şükür donen sendromu ve trızomı 18 negatif dıyor cok rahatladım. Evlat olunca konu insan ne kadar korkak oluyor
Walla 2 tane erkek bebek yaptı o yöntemle
Şimdi yapsam yine erkek olur diyor:) Aslında biri denese süper olur ya
Evet canım bir kaç günde sürebilir ara ara adet sancısı gibi ağrı gelirElifemm- canim bu yerleşme agrisi 1 günmü oluyor. Dün adet sancisi gibi bir agri vardi bugün yok. Sendede boylemi olmuştu
Hayırlısı olsun canım rabbim gönlündeki ni nasip etsin ınş.Ben Aralik ayinda hamile kalmayi planliyorum kismetse. bir kizim var yontemleri denemeye talibim :)
ben 6 yıldır bu şekilde korunuyordum kist için doktora gitdiğimde alttan ultrasonla bakıldığında tüplerim kapalıymış doğumum sezaryan olduğu için ozaman tıkanmıstır dedi ve şimdiye hamile kalirdin yoksa öyle korunma yöntemi yok dedi çocuk aldırmaya gelenlerin çoğu bu şekilde hamile kalanlar dedi bende gebelik düşündüğüm için tüpleri açtırdm şimdi ise korunuyoruzKızlar yumurtlama günü geri çekilme yöntemi ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Ben belki tutar olur diye onu denedim size de sorayım dedim. Eşim hep beni oyaladığı için ben de bir deneyim dedim belki olur umuduyla.
Laboratuvar in doluluguna göre değişiyor canım normalde hemen makinaya koyarsalar yarım saatte çıkar genelde ortalama 1-2 saat diyorlar .Dün akşam acilde 1 buçuk saatte çıktı sonuç canım. İnşallah yarın daha erken çıkar
Merhabalar hosgeldiniz,doktorun soyledigi kromuzom meselesi hakkinda sunu soyleyebilirim,diyelim ki dedigi gibi kadinin bunyesinin hicbir etkisi yok,sperm sayisi az yada cok olan tum erkeklerde x-y orani daima %50 olduguna gore,kiz yada erkek ihtimali daima %50 olduguna gore,ikiyi ucu gectim,neden bazi çiftlerin 5 kizi veya 5 oglu var?neden sadece tek cinsiyette cocuk sahibi olunuyor?yani ihtimaller daima %50 ise hep mi yazi gelir de tura gelmez?gelmez cunku kadinin yumurtasini ve hangi tur spermi kabul edecegini de belirleyen faktorler var.tecrubeler ve arastirmslar yoluyla edinilen bilgiler var,hangi cinsiyette istiyorsak onun ihtimalini arttirmak icin ise yaradigini dusundugumuz bilgiler var.dikkat ederseniz,ihtimali arttirmak,diyorum cunku yapabilecegimiz bu,Yaradanin nasibimize ne verdigini ve neyin bizim icin sebep kilinip kilinmayacagini bilemeyiz,bizler ancak sebeplere riayet edip neticeyi Ondan beklemekle yukumluyuz.herkesin bedeni farkli,hersey herkeste ayni etkiyi yapmaz ayni sonuclari da dogurmaz bu da bir gercek.burada konustuklarimiz ortak tecrubelerden edindigimiz,%50 oranini belki %70 %80e cikarabilecegini dusundugumuz bilgiler,sizin icin de faydali olmasini, gonlunuzce olmasini dilerimMerhaba hanımlar yeni üyeyim ben en çok da bu konu için açtım siteyi. Benim 1 kızım var çok şükür çok seviyorum ona aşığım ama 1 de erkek bebeğim olsun istiyorum 2018 sonu gibi düşünüyorum Allah nasip eder se burda o kadar çok mesaj var ki okuyamadım neler yapmalı tavsiye verebilirmisiniz mesela ben geçen gün bir Dr soru sordum işte ilişki sonra sı sağ tarafa dönme yumurtlama günü hamile kalma sağ yumurta erkek sol kız falan filan sordum ama doktor bunların hepsi boş yumurtaların hepsi dişi sadece y kromozom u ile erkek bebek tutar dedi bütün ümidimi yıktı peki bunları deneyip de tutan var mı bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Cok sağol canım aminAllah hepimizin evlatlarina saglik versin canim. Çok şükür iyi çıkmış sonucun
Cok sağol canımm aynen öyle rahatladım su an :)Gözün aydın canım öncelik herzaman sağlıklı olmaları.
Anladım canım. Artık bekicez mecbur, inşallah yüksek bir hcg çıkarLaboratuvar in doluluguna göre değişiyor canım normalde hemen makinaya koyarsalar yarım saatte çıkar genelde ortalama 1-2 saat diyorlar .
Canım birde sol kasığım çok ağrıyor yaLaboratuvar in doluluguna göre değişiyor canım normalde hemen makinaya koyarsalar yarım saatte çıkar genelde ortalama 1-2 saat diyorlar .
Çok güzel ifade etmişsiniz peki neler yapabilirim tavsiye verebileceğiniz bişiler var mıMerhabalar hosgeldiniz,doktorun soyledigi kromuzom meselesi hakkinda sunu soyleyebilirim,diyelim ki dedigi gibi kadinin bunyesinin hicbir etkisi yok,sperm sayisi az yada cok olan tum erkeklerde x-y orani daima %50 olduguna gore,kiz yada erkek ihtimali daima %50 olduguna gore,ikiyi ucu gectim,neden bazi çiftlerin 5 kizi veya 5 oglu var?neden sadece tek cinsiyette cocuk sahibi olunuyor?yani ihtimaller daima %50 ise hep mi yazi gelir de tura gelmez?gelmez cunku kadinin yumurtasini ve hangi tur spermi kabul edecegini de belirleyen faktorler var.tecrubeler ve arastirmslar yoluyla edinilen bilgiler var,hangi cinsiyette istiyorsak onun ihtimalini arttirmak icin ise yaradigini dusundugumuz bilgiler var.dikkat ederseniz,ihtimali arttirmak,diyorum cunku yapabilecegimiz bu,Yaradanin nasibimize ne verdigini ve neyin bizim icin sebep kilinip kilinmayacagini bilemeyiz,bizler ancak sebeplere riayet edip neticeyi Ondan beklemekle yukumluyuz.herkesin bedeni farkli,hersey herkeste ayni etkiyi yapmaz ayni sonuclari da dogurmaz bu da bir gercek.burada konustuklarimiz ortak tecrubelerden edindigimiz,%50 oranini belki %70 %80e cikarabilecegini dusundugumuz bilgiler,sizin icin de faydali olmasini, gonlunuzce olmasini dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?