- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.941
Çok şükür cnm.2 li test sonucumu aldımkızlar cok şükür donen sendromu ve trızomı 18 negatif dıyor cok rahatladım. Evlat olunca konu insan ne kadar korkak oluyor
Benim de ümidim o işte belki tutar diye yaptım bakalım sonuç ne olacak ben de hiç beklemiyorum ama senin tutmuş.Hiç belli olmaz canım erkeklerde boş. Olmadan önce bazen zevk suyu dedikleri bir sıvı gelebiliyor ve onlar bunu fark etmiyorlar bu sivinin içinde azda olsa sperm olabiliyor.ben ikinci kızıma geri çekme ile hamile kaldım hiç beklemiyordum.
Ama işte tek seferde tutmayabilir bir de eşim çok dikkatli dir ama yine de bir şansımı deneyim dedim.ben 6 yıldır bu şekilde korunuyordum kist için doktora gitdiğimde alttan ultrasonla bakıldığında tüplerim kapalıymış doğumum sezaryan olduğu için ozaman tıkanmıstır dedi ve şimdiye hamile kalirdin yoksa öyle korunma yöntemi yok dedi çocuk aldırmaya gelenlerin çoğu bu şekilde hamile kalanlar dedi bende gebelik düşündüğüm için tüpleri açtırdm şimdi ise korunuyoruz
Canim bol bol dinlenmeni tavsiye ederim,cabuk gecer 2 gun dedigin,moralini bozma,hamileligin ilk gunlerinde de agri normal,bende ilk 4 ay boyunca oldu,devamli prenatal kullandim(kan degerlerim normal olmasina ragmen bebek vucudumdaki mineralleri kullandigi icin vucut direncini arttirmak icin) ve dinlendikce gecti,nasipse sorunsuz saglikli bir hamilelik dilerimKızlar dün akşam ağrılarımdan dolayı acile gittik orda kan tahlili yapıldı. Hcg 135.2 çıktı bu normal mi, gebelik var katlanması lazım 2 gün sonra kadin doğuma gel, takip edilsin dedi, kafam karıştı birşey söyleyin
Soldan yumurtlama olmuştur büyük ihtimal benimde hep sağımda ağrı batmaCanım birde sol kasığım çok ağrıyor ya
Oğlumda da sol kasığım çok agrıyordu hatta bazen yürümekte bile zorlanıyodum, ultrasonda sağımdaydı bebek. Doktor sağında dedi. Şimdi bu ikinci hamilelik bunda da sol kasığım ağrıyor, bebek sağımda galibaSoldan yumurtlama olmuştur büyük ihtimal benimde hep sağımda ağrı batma
Gozun aydin,saglikla kucaginda olur insallah:)2 li test sonucumu aldımkızlar cok şükür donen sendromu ve trızomı 18 negatif dıyor cok rahatladım. Evlat olunca konu insan ne kadar korkak oluyor
Sağol canım amin hepımızınkiler ınsallah :)Gozun aydin,saglikla kucaginda olur insallah:)
Olabilir canım 7.haftadan sonra hareket edebiliyorlar rahim içindeOğlumda da sol kasığım çok agrıyordu hatta bazen yürümekte bile zorlanıyodum, ultrasonda sağımdaydı bebek. Doktor sağında dedi. Şimdi bu ikinci hamilelik bunda da sol kasığım ağrıyor, bebek sağımda galiba
Ben Aralik ayinda hamile kalmayi planliyorum kismetse. bir kizim var yontemleri denemeye talibim :)
Ama daha çok yeni, haftası bile belli değil. Sağdan yumurtlayınca sol kasığıma mı ağrı yapıyor sence canım. Çok değişik di miOlabilir canım 7.haftadan sonra hareket edebiliyorlar rahim içinde
Evet canım hervucudun verdiği tepki başka mesela burdan bir kaç arkadaşımız yazmıştı sağdan yumurtlama olduğunda sol kasikları agiruyormus şaşırmıştım.benim mesela nerde ağrı varsa ordan oluyor yumurtlamaAma daha çok yeni, haftası bile belli değil. Sağdan yumurtlayınca sol kasığıma mı ağrı yapıyor sence canım. Çok değişik di mi
Rica ederim paylasma dayanisma icin burdayiz,bende araliktan itibaren dusinuyorum insallah, gecen hafta paylasmistim bir diyet adi HE diet(high everyting diyet),yabanci bir siteyi takip ediyorum ki tam olarak cinsiyet icin kurulmus bir site,burada konustugumuz hersey icin yani diyet,iliski gunu,ph,vs konusunda ayrintili bilgiler var,ingilizce biliyorsaniz mutlaka incelemenizi tavsiye ederim (genderdreaming.com).diyet konusunda bi ton bilgi var tabi ana ben bana dogru gelen,sagligima da hicbir olumsuz etkisi olmayacak HE diyete basladim,insallah sebep kilar Yaradan.gecmis sayfalarda var bulabilirsem tekrar paylasayimÇok güzel ifade etmişsiniz peki neler yapabilirim tavsiye verebileceğiniz bişiler var mı
Aslında yumurtlama nerden oluyorsa o taraftaki kasığın ağrıması lazım. Ama benim ve benim gibi arkadaşların tam tersi oluyor, oğlumda sol kasığım şiddetli ağrıyordu, ben bebek solumda zannediyordum. Meğerse sağımdaymış. Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsinEvet canım hervucudun verdiği tepki başka mesela burdan bir kaç arkadaşımız yazmıştı sağdan yumurtlama olduğunda sol kasikları agiruyormus şaşırmıştım.benim mesela nerde ağrı varsa ordan oluyor yumurtlama
Canım rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.ben kıza benzettim .ilk bebeğin mi yumurtlama günü yada sık ilişki ile mi hamile kaldın.öğrenince bize de yaz mutlakaAz önce doktordan geldik tam 10 hafta olduk bebeişim öyle hareketliki doktor gülmesini tutamadı tüm ultrasyon bi asagı bi yukarı gitti esim basladı kesin kız doktor bey cok hareketli doktor belli olmaz erkek te olabilir dedi var mı anlayan acaba
İnşallah Allah bu çabalarımız ı görür ki ben çok inanıyorum olacağına Allahım hepimixin gönlündekini versinRica ederim paylasma dayanisma icin burdayiz,bende araliktan itibaren dusinuyorum insallah, gecen hafta paylasmistim bir diyet adi HE diet(high everyting diyet),yabanci bir siteyi takip ediyorum ki tam olarak cinsiyet icin kurulmus bir site,burada konustugumuz hersey icin yani diyet,iliski gunu,ph,vs konusunda ayrintili bilgiler var,ingilizce biliyorsaniz mutlaka incelemenizi tavsiye ederim (genderdreaming.com).diyet konusunda bi ton bilgi var tabi ana ben bana dogru gelen,sagligima da hicbir olumsuz etkisi olmayacak HE diyete basladim,insallah sebep kilar Yaradan.gecmis sayfalarda var bulabilirsem tekrar paylasayim
MaşallahAz önce doktordan geldik tam 10 hafta olduk bebeişim öyle hareketliki doktor gülmesini tutamadı tüm ultrasyon bi asagı bi yukarı gitti esim basladı kesin kız doktor bey cok hareketli doktor belli olmaz erkek te olabilir dedi var mı anlayan acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?