- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.961
canim bebegin hayirli olsun) masallah ne cok hamile haberi aldik.insallah 3ayiniz doldugundada bol erkek bebek haberleri.verirsiniz.cifte mutluluk olur
Amin insallahİnşallah Allah bu çabalarımız ı görür ki ben çok inanıyorum olacağına Allahım hepimixin gönlündekini versin
Kuzum eşin çocuk mu ıstemıyor anlamadım neden öyle denedın ki dırek korumasız ilişki yasasanızAma işte tek seferde tutmayabilir bir de eşim çok dikkatli dir ama yine de bir şansımı deneyim dedim.
Çok geçmiş olsun size de. Rabbim sağlık tan ayırmasın.
Canım iki yumurtanın olması risktir erkek bebek için ve çatlama saatini bilemezsin ki ama ultarasonda yumurtanın çatladığından emin olabilirsin .Benim tecrübem çatlamasından emin olduktan sonra deneme olsun .Kızlar doktordan geldim şimdi tecrübe ve onerilerinize ihtiyacım var
Sağda 16mm solda 17 mm yumurtam var
Bugün çatlatma iğnesi yaptır yarından itibaren gün aşırı birlikte olun dedi
Bugün iğneyi yaptırma şansım yok
Yarın yaptırıp persembemi birlikte olayım
Günde 2 mm buyuse 18 19 olur çok değil dimi
Canim Sağda 1 tane vardıCanım iki yumurtanın olması risktir erkek bebek için ve çatlama saatini bilemezsin ki ama ultarasonda yumurtanın çatladığından emin olabilirsin .Benim tecrübem çatlamasından emin olduktan sonra deneme olsun .
İlk başta hiç istemiyordu şimdi zorla ikna ettim ama yine biraz bekle deyip duruyor. O yüzden böyle bişey denedim. İki kızım var çok şükür eşim o yüzden istemiyordu iki yeter diyordu.Kuzum eşin çocuk mu ıstemıyor anlamadım neden öyle denedın ki dırek korumasız ilişki yasasanız
Anladım canım of benımde bu ıkıncı ve edım 3. Yu hıc düşünmüyor bu da kız olursa hıc oğlum olamayabilirİlk başta hiç istemiyordu şimdi zorla ikna ettim ama yine biraz bekle deyip duruyor. O yüzden böyle bişey denedim. İki kızım var çok şükür eşim o yüzden istemiyordu iki yeter diyordu.
Valla yumurtlama günü denedik o gün tutmus olabilir ama sık ilişkiye girdik bakalımCanım rabbim kucağına almayida nasip etsin ınş.ben kıza benzettim .ilk bebeğin mi yumurtlama günü yada sık ilişki ile mi hamile kaldın.öğrenince bize de yaz mutlaka
Saglikla kucaginiza almanizi dilerim ama seklindenAz önce doktordan geldik tam 10 hafta olduk bebeişim öyle hareketliki doktor gülmesini tutamadı tüm ultrasyon bi asagı bi yukarı gitti esim basladı kesin kız doktor bey cok hareketli doktor belli olmaz erkek te olabilir dedi var mı anlayan acaba
Insallah bekledigin gibi olur canim ama bende tutmadigini soylemek isterim kizlarimin birinde tutuyor birinde tutmuyorKızlar ben sanırımkafayo yedım hahahabulduğum tüm cınsıyet tahmın testlerini yapıyorum. Su kan yenılenmesıne göre cınsıyet tahmınını duydunuz mu sizce tutuyor mu :) erkegın 4 yılda kadının 3 yılda bir kanı yenılenırmıs Doğum yılından sayarak hamıle kalınan tarihe göre hesaplıyorsun en son erkegın yenılendıyse bebiş erkek kadının yenılendıyse kız Mış hesapladım da kızım tutuyor bu hesaba göre sımdı de erkek olması lazım ay ınsalllaaah
Canım iki yumurta riskli gibi geliyor bana ikiz tutma ihtimali çok yüksek beraber catlarsa ohh ne ala iki oğul tutar ınş rabbimin izniyle . iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diye okumuştum ama ışte bu defa lh test yapsan testinide etkileyip yaniltabilir.ben bilemedim canım karar senin .klomen filan mi kullandın iki yumurta cikmisKızlar doktordan geldim şimdi tecrübe ve onerilerinize ihtiyacım var
Canım iki yumurta riskli gibi geliyor bana ikiz tutma ihtimali çok yüksek beraber catlarsa ohh ne ala iki oğul tutar ınş rabbimin izniyle . iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diye okumuştum ama ışte bu defa lh test yapsan testinide etkileyip yaniltabilir.ben bilemedim canım karar senin .klomen filan mi kullandıKızlar doktordan geldim şimdi tecrübe ve onerilerinize ihtiyacım var
Ayy canım aklıma ne geldi tam yumurtlamanin olduğu gün deki bugün yumurtlama günü değil geçti de belki olurİlk başta hiç istemiyordu şimdi zorla ikna ettim ama yine biraz bekle deyip duruyor. O yüzden böyle bişey denedim. İki kızım var çok şükür eşim o yüzden istemiyordu iki yeter diyordu.
Darısı sana olsun ınş.Canım o seni anlar yanyana gelince sor bence sık ilişkimi yumurtlama günü filan biliyor mu acabaKızlar görümcemin de 2 kızı vardı.Bugün cinsiyeti öğrenmiş oğlu oluyor.
Bende bu hamileligime baktirdim arkadaş kız dedi.önceki kızlarım için bakabiliyormusun canım sen tarihleri veriyim.Kızlar ben sanırımkafayo yedım hahahabulduğum tüm cınsıyet tahmın testlerini yapıyorum. Su kan yenılenmesıne göre cınsıyet tahmınını duydunuz mu sizce tutuyor mu :) erkegın 4 yılda kadının 3 yılda bir kanı yenılenırmıs Doğum yılından sayarak hamıle kalınan tarihe göre hesaplıyorsun en son erkegın yenılendıyse bebiş erkek kadının yenılendıyse kız Mış hesapladım da kızım tutuyor bu hesaba göre sımdı de erkek olması lazım ay ınsalllaaah
Evet klomen kullandimCanım iki yumurta riskli gibi geliyor bana ikiz tutma ihtimali çok yüksek beraber catlarsa ohh ne ala iki oğul tutar ınş rabbimin izniyle . iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diye okumuştum ama ışte bu defa lh test yapsan testinide etkileyip yaniltabilir.ben bilemedim canım karar senin .klomen filan mi kullandın iki yumurta cikmis
Darısı sana olsun ınş.Canım o seni anlar yanyana gelince sor bence sık ilişkimi yumurtlama günü filan biliyor mu acaba
Birliktelik olursa tutma ihtimal i çok yüksek biliyorsun.Bende çok seviyorum ikiz çocuklara bayılıyorum ama bakimi zor geliyor Allah im isteyenler e nasip etsin insEvet klomen kullandim
İkiside tutmasin bir taneyle anca başa cikarim
Benim bünyeye ikiz cok
Ama şeklinden yazmıssınız yarım kalmıs merak ettim cinsiyet tahmininizi benim ilk bebegim kızlar sağlıklı olsunda cinsiyet önemli deil ama babamız erkek diye tutturduSaglikla kucaginiza almanizi dilerim ama seklinden
Insallah bekledigin gibi olur canim ama bende tutmadigini soylemek isterim kizlarimin birinde tutuyor birinde tutmuyor
Insallah senin de gonlunce olur canimKızlar görümcemin de 2 kızı vardı.Bugün cinsiyeti öğrenmiş oğlu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?