Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ama işte tek seferde tutmayabilir bir de eşim çok dikkatli dir ama yine de bir şansımı deneyim dedim.
Çok geçmiş olsun size de. Rabbim sağlık tan ayırmasın.
Kuzum eşin çocuk mu ıstemıyor anlamadım neden öyle denedın ki dırek korumasız ilişki yasasanız

Canım iki yumurtanın olması risktir erkek bebek için ve çatlama saatini bilemezsin ki ama ultarasonda yumurtanın çatladığından emin olabilirsin .Benim tecrübem çatlamasından emin olduktan sonra deneme olsun .

Canım iki yumurtanın olması risktir erkek bebek için ve çatlama saatini bilemezsin ki ama ultarasonda yumurtanın çatladığından emin olabilirsin .Benim tecrübem çatlamasından emin olduktan sonra deneme olsun .
Canim Sağda 1 tane vardı
4 günde solda da oluşmuş büyümüş
Benim elimde degildiki
Kismette ne varsa o olsun artık yapacak bişey yok
Hayırlı ve sağlıklı olsun

Şimdi ben iğneyi yarın yaptiracam
Ertesi gün birlikte olacaz
ikiside çatlar ikiside döllenirse ikiz olursa o daha büyük sıkıntı benim icin

Kızlar ben sanırımkafayo yedım hahaha bulduğum tüm cınsıyet tahmın testlerini yapıyorum. Su kan yenılenmesıne göre cınsıyet tahmınını duydunuz mu sizce tutuyor mu :) erkegın 4 yılda kadının 3 yılda bir kanı yenılenırmıs Doğum yılından sayarak hamıle kalınan tarihe göre hesaplıyorsun en son erkegın yenılendıyse bebiş erkek kadının yenılendıyse kız Mış hesapladım da kızım tutuyor bu hesaba göre sımdı de erkek olması lazım ay ınsalllaaah

Kuzum eşin çocuk mu ıstemıyor anlamadım neden öyle denedın ki dırek korumasız ilişki yasasanız
İlk başta hiç istemiyordu şimdi zorla ikna ettim ama yine biraz bekle deyip duruyor. O yüzden böyle bişey denedim. İki kızım var çok şükür eşim o yüzden istemiyordu iki yeter diyordu.

İlk başta hiç istemiyordu şimdi zorla ikna ettim ama yine biraz bekle deyip duruyor. O yüzden böyle bişey denedim. İki kızım var çok şükür eşim o yüzden istemiyordu iki yeter diyordu.
Anladım canım of benımde bu ıkıncı ve edım 3. Yu hıc düşünmüyor bu da kız olursa hıc oğlum olamayabilir

Saglikla kucaginiza almanizi dilerim ama seklinden
Insallah bekledigin gibi olur canim ama bende tutmadigini soylemek isterim kizlarimin birinde tutuyor birinde tutmuyor

Canım iki yumurta riskli gibi geliyor bana ikiz tutma ihtimali çok yüksek beraber catlarsa ohh ne ala iki oğul tutar ınş rabbimin izniyle . iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diye okumuştum ama ışte bu defa lh test yapsan testinide etkileyip yaniltabilir.ben bilemedim canım karar senin .klomen filan mi kullandın iki yumurta cikmis

Canım iki yumurta riskli gibi geliyor bana ikiz tutma ihtimali çok yüksek beraber catlarsa ohh ne ala iki oğul tutar ınş rabbimin izniyle . iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diye okumuştum ama ışte bu defa lh test yapsan testinide etkileyip yaniltabilir.ben bilemedim canım karar senin .klomen filan mi kullandı
Ayy canım aklıma ne geldi tam yumurtlamanin olduğu gün deki bugün yumurtlama günü değil geçti de belki olur

Bende bu hamileligime baktirdim arkadaş kız dedi.önceki kızlarım için bakabiliyormusun canım sen tarihleri veriyim.

Evet klomen kullandim
İkiside tutmasin bir taneyle anca başa cikarim
Benim bünyeye ikiz cok

Evet klomen kullandim
İkiside tutmasin bir taneyle anca başa cikarim
Benim bünyeye ikiz cok
Birliktelik olursa tutma ihtimal i çok yüksek biliyorsun.Bende çok seviyorum ikiz çocuklara bayılıyorum ama bakimi zor geliyor Allah im isteyenler e nasip etsin ins

Saglikla kucaginiza almanizi dilerim ama seklinden

Insallah bekledigin gibi olur canim ama bende tutmadigini soylemek isterim kizlarimin birinde tutuyor birinde tutmuyor
Ama şeklinden yazmıssınız yarım kalmıs merak ettim cinsiyet tahmininizi benim ilk bebegim kızlar sağlıklı olsunda cinsiyet önemli deil ama babamız erkek diye tutturdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…