Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
asırı derecede bel agrım var allah razı olsun canım cumlemizun inşallah
Olur canım ağrıların normal ağır is yapma çok ağrım olunca dinlen.myomdan dolayı ağrıların da olabilir ilerde buyuyedebilir doktorun bilgilrndirir zaten

Durumumu göz önünde bulundurarak devam diyorum
FSH yüksek olduğu için belki bir daha böyle sonuç alamayabilirim
aslında ben illa oğlan olsun demiyorum samimi bulduğum sorularıma cevap aldığım için burdayım
Rabbim bilir en iyisini ama yinede oğlan olursa hiç fena olmaz
Benim kızlar babaya aşık
Bana aşık bir oglum olsun isterim

Canım o zaman rabbim rastgetirsin gonlundekine gebe kalirsin ınş. Kasiklarina şiddetli ağrı girdi mi anlaki catlamak üzere doktora da gidip teyit ettirirsen çok iiyi olur ağrı başlamadan birliktelik olmasın en azından erkek şansını arttir bol dua rabbim nasip etsin ınş.

Merhaba merak ettim de oğlunuz oldumu ? 2015 yılında açmışsınız 3 yıl olacak nerdeyse

Olur canım ağrıların normal ağır is yapma çok ağrım olunca dinlen.myomdan dolayı ağrıların da olabilir ilerde buyuyedebilir doktorun bilgilrndirir zaten
cevabın ıcın cok tesekkur edıyom bu arada senınde bebeyın hayırlı olsun allah gonlune gore versın canım kımsenın kucagını boş bırakmasın ınşallah

Amin inşallah canim Allah razı olsun
Şimdi iğneyi yaptırmaya gidecem
36 saat sonra kasıklarda ağrı olursami demek istedin canım
Dün birliktelik yok..bugünde yok..yarın gece olur

Günaydın kuzular nasılsınız ? Doktor kontrolüme son 2 gün ya dün biri içime senın bebegın kız gibi gecıyor dedi pat dıye cok canım sıkıldı çünkü bana da Sanko öyle doğuyor ıcıme tabı sağlıklı olsun da ama erkek olmazsa sanırım cok üzülecek gibiyim. Dün bana bunu dıyenden sonra bile moralım bozuldu sanki

Amin inşallah canim Allah razı olsun
Şimdi iğneyi yaptırmaya gidecem
36 saat sonra kasıklarda ağrı olursami demek istedin canım
Dün birliktelik yok..bugünde yok..yarın gece olur
Canim iğneden 36 saat sonra çatlama olur kasiklarina şiddetli ağrı girince çat yakın demektir ağrım hafifletmeye başlayınca mutlaka birliktelik olsun cinsel perhixini ona göre ayarla

Uzayan şeffaf akintim 2 3 gündür geliyor
Dün baya yoğundu
Catlamaya yakın ya o yüzden olabilir.Canım şimdi benimde kafam karıştı yanlış yönlendirmek istemem belki iğneyle daha çabuk ya catlayabilir oxaman.iğnesiz catlamaz mi dedimi doktor.Birliktelik olmasın kaşık agrini bekle derim

İnşAllah oğul haberini alırsın rabbimim izniyle.insanız ister istemez etkileniyoruz sen kendini kizada hazırla o yüzden oyle de mutlu olacağını düşün ümidinide kesme rabbim büyüktür.

Kızlar eşlerin grip ilacı almasında sakınca varmı
Canım eşleri bilmiyorum ama zannetmem bisey olacağını ben agir grip olmustum çocuk planımızin olduğu ay. Yumurtlama günümü etkiler diye hiç ilaç almadım nane limon ihlamurla atlattım çok şükür.

cinsiyyet ogreninceye kadar bi oyle bi boyle oluyor insan..morelini bozma.az kalmis.insallah erkek olur sagliklisiyla) benim.bidigin resmini yukledim.hatta buraya herkes kiz dedi 11haftalik idid.canimi cok sikdilar.11+2iken.12+4de gittigimizde net erkek dedi pipiyide gorduk.darisi basina insallah.moralini yuksek tut lutfen.benim gibi uzuntuye kapilma sonra pisman olursun❤

Iyi yapmışsın cnm ilaç almamakla. Geçen ay ben sindirim sistemi için ilaç içtim 13.gün gittim yumurta yok dedi Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…