- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.001
Olur canım ağrıların normal ağır is yapma çok ağrım olunca dinlen.myomdan dolayı ağrıların da olabilir ilerde buyuyedebilir doktorun bilgilrndirir zatenasırı derecede bel agrım var allah razı olsun canım cumlemizun inşallah
Durumumu göz önünde bulundurarak devam diyorumValla canım fikir bizden karar senden
İyi düşün sonradan pişman olma benim başımada geldi iki yumurta iğneden sonra biri çatladı diğeri çatlamadı onada ben geç kaldım
Hakkında hayırlısı olsun
Canım o zaman rabbim rastgetirsin gonlundekine gebe kalirsin ınş. Kasiklarina şiddetli ağrı girdi mi anlaki catlamak üzere doktora da gidip teyit ettirirsen çok iiyi olur ağrı başlamadan birliktelik olmasın en azından erkek şansını arttir bol dua rabbim nasip etsin ınş.Durumumu göz önünde bulundurarak devam diyorum
FSH yüksek olduğu için belki bir daha böyle sonuç alamayabilirim
aslında ben illa oğlan olsun demiyorum samimi bulduğum sorularıma cevap aldığım için burdayım
Rabbim bilir en iyisini ama yinede oğlan olursa hiç fena olmaz
Benim kızlar babaya aşık
Bana aşık bir oglum olsun isterim
Merhaba merak ettim de oğlunuz oldumu ? 2015 yılında açmışsınız 3 yıl olacak nerdeyseBenim bir kızım var ikincisinin erkek olmasını istiyorum...tabikide öncelikle saglıklı bir bebek olmasını istiyorum....Allahtan...sadece gönlümdeki istedigim şey bu.....benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı??? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Saol Allah razı olsun cnmAllahım sabır versin canım zamanı vardır elbet ınş nasip eder rabbim dediğinde haklısın ikinizinde isteğiyle olsun
cevabın ıcın cok tesekkur edıyom bu arada senınde bebeyın hayırlı olsun allah gonlune gore versın canım kımsenın kucagını boş bırakmasın ınşallahOlur canım ağrıların normal ağır is yapma çok ağrım olunca dinlen.myomdan dolayı ağrıların da olabilir ilerde buyuyedebilir doktorun bilgilrndirir zaten
iyiyiz cok sukur.sen nasilsin canim? bebisin.buyumus masallah) nasil gidiyor gebelikCanım nasılsın
Bebiş
İyidir inşallahhh
Amin inşallah canim Allah razı olsunCanım o zaman rabbim rastgetirsin gonlundekine gebe kalirsin ınş. Kasiklarina şiddetli ağrı girdi mi anlaki catlamak üzere doktora da gidip teyit ettirirsen çok iiyi olur ağrı başlamadan birliktelik olmasın en azından erkek şansını arttir bol dua rabbim nasip etsin ınş.
Canim iğneden 36 saat sonra çatlama olur kasiklarina şiddetli ağrı girince çat yakın demektir ağrım hafifletmeye başlayınca mutlaka birliktelik olsun cinsel perhixini ona göre ayarlaAmin inşallah canim Allah razı olsun
Şimdi iğneyi yaptırmaya gidecem
36 saat sonra kasıklarda ağrı olursami demek istedin canım
Dün birliktelik yok..bugünde yok..yarın gece olur
Catlamaya yakın ya o yüzden olabilir.Canım şimdi benimde kafam karıştı yanlış yönlendirmek istemem belki iğneyle daha çabuk ya catlayabilir oxaman.iğnesiz catlamaz mi dedimi doktor.Birliktelik olmasın kaşık agrini bekle derimUzayan şeffaf akintim 2 3 gündür geliyor
Dün baya yoğundu
İnşAllah oğul haberini alırsın rabbimim izniyle.insanız ister istemez etkileniyoruz sen kendini kizada hazırla o yüzden oyle de mutlu olacağını düşün ümidinide kesme rabbim büyüktür.Günaydın kuzular nasılsınız ? Doktor kontrolüme son 2 günya dün biri içime senın bebegın kız gibi gecıyor dedi pat dıye cok canım sıkıldı çünkü bana da Sanko öyle doğuyor ıcıme tabı sağlıklı olsun da ama erkek olmazsa sanırım cok üzülecek gibiyim. Dün bana bunu dıyenden sonra bile moralım bozuldu sanki
Canım eşleri bilmiyorum ama zannetmem bisey olacağını ben agir grip olmustum çocuk planımızin olduğu ay. Yumurtlama günümü etkiler diye hiç ilaç almadım nane limon ihlamurla atlattım çok şükür.Kızlar eşlerin grip ilacı almasında sakınca varmı
Cnm prospektüsünü oku orada yazar diye düşünüyorum etkileyip etkilemediği yazar.Kızlar eşlerin grip ilacı almasında sakınca varmı
cinsiyyet ogreninceye kadar bi oyle bi boyle oluyor insan..morelini bozma.az kalmis.insallah erkek olur sagliklisiyla) benim.bidigin resmini yukledim.hatta buraya herkes kiz dedi 11haftalik idid.canimi cok sikdilar.11+2iken.12+4de gittigimizde net erkek dedi pipiyide gorduk.darisi basina insallah.moralini yuksek tut lutfen.benim gibi uzuntuye kapilma sonra pisman olursun❤Günaydın kuzular nasılsınız ? Doktor kontrolüme son 2 günya dün biri içime senın bebegın kız gibi gecıyor dedi pat dıye cok canım sıkıldı çünkü bana da Sanko öyle doğuyor ıcıme tabı sağlıklı olsun da ama erkek olmazsa sanırım cok üzülecek gibiyim. Dün bana bunu dıyenden sonra bile moralım bozuldu sanki
Konuşmuyoruz cnm hangisini kullandığını soramam. İşte bu ay ki engel de bu hey ay bir engel çıkıyo sonu hayr olsunCnm prospektüsünü oku orada yazar diye düşünüyorum etkileyip etkilemediği yazar.
Iyi yapmışsın cnm ilaç almamakla. Geçen ay ben sindirim sistemi için ilaç içtim 13.gün gittim yumurta yok dedi DrCanım eşleri bilmiyorum ama zannetmem bisey olacağını ben agir grip olmustum çocuk planımızin olduğu ay. Yumurtlama günümü etkiler diye hiç ilaç almadım nane limon ihlamurla atlattım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?