- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.041
Sızıntı gibi suyum geliyor sanki. Çatı ağrısı var.bacaklarimi açamıyorum. Bu gebeligim çok zor geçiyor yine de şükür.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah hayirlisiyla kucagimiza alırız. Bide doğum korkusu başladı
Amin canim plates toplumu çıkardım ağrı başlayınca zıplayacam inşallah :) nefes egzersizi yapıyorum. Inşallah bu daha kolay doğar. Ilkinde dikislerim tutmamisti çok kötüydü.bunda tecrubeliyim inşallah hersey güzel olacak.Korkma canım Doğumdan tecrubelıyız ne de olsa :) bıraz sancı cekcen ama sonra meleğine kavuşacaksın
Kız dur daha erkenİnşallah canım hayırlısı bir an önce doğurmak istiyorum bi kaç gündür çok darlanıyorum .Kalçam kasığım ağırlıyor benimde ama nstde sancı felan çıkmadı.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırız.
Tamam canımAkıntı takibi yap o zaman canım .Benim çat anında kötü bir sancı ve uzayan sümüksü bir akıntı oluyordu . Sürekli kendini kontrol et inşallah tutturursun oğluşunu
Evet benim kızlarda babacı inşallah oğlum anneci olur
Peki ne zaman oluyor doğrusu o zaman canım senceCanım son adet tarihi esas alınır her zaman
Haklısın canım. Bir an boşluğuma denk geldi. Ağustosa gelseydi 40 çıkana kadar havalar soğumaya başlardı, kayınbabam kırk gezmesine gelin diye tutturamazdi,ufacık bebegimi dışarı çıkarmak istemiyorum o yüzden üzüldüm temmuz diyorlar diyeCanım ha Temmuz ha Ağustos ne fark eder ki. Daha düne kadar bebeğime bişey olmasın diyordun şimdi sağlıklı ilerliyor gebeliğin çok şükür sen doğucağı tarihi beğenmiyorsun hayret
Canım sağlıkla doğsun da daha çok var böyle şeylere takılma benceHaklısın canım. Bir an boşluğuma denk geldi. Ağustosa gelseydi 40 çıkana kadar havalar soğumaya başlardı, kayınbabam kırk gezmesine gelin diye tutturamazdi,ufacık bebegimi dışarı çıkarmak istemiyorum o yüzden üzüldüm temmuz diyorlar diye
Canım Ağustosa denk gelseydi 40ı çıkana kadar havalar sogumaya baslıcaktı ve kayınbabam kırk gezmesine gelin diye tutturamıcaktı, o yüzden üzüldüm temmuz diyor doktor diye. Ufacık bebegimi dışarı çıkarmak istemiyorumBenim gb aralık sonu doğursan neyse :) Bende ayarlamıştım sanki ocak da doğsun diye ama olmadı.Sağlıklı olsun ne önemi var
Ufacık bebegimi bir sürü insanın bunlundugu ortama götürmek hiç doğru gelmiyor bana canim, bebegin biraz büyümesi lazım, hastalık kapsın istemiyomCanım sağlıkla doğsun da daha çok var böyle şeylere takılma bence
iyiyiz cok sukur.sen nasilsin canim? bebisin.buyumus masallah) nasil gidiyor gebelik
İlk bebeginmi canimUfacık bebegimi bir sürü insanın bunlundugu ortama götürmek hiç doğru gelmiyor bana canim, bebegin biraz büyümesi lazım, hastalık kapsın istemiyom
Yok canım oğlum var bir tane, bu ikinci. Ben eşimle 31ekim gecesi, gece saat 1 de ilişkiye girdim yani 1 kasım oluyor , ondan önce korunuyurduk hep. Bu doktorlar son adet tarihim olan 19 ekimden hesaplayıp bana 27 temmuz dediler hatta temmuz ortası olabilir dediler. Ama ben 1 kasımda denedim ağustosa denk gelmesi gerekiyor di mi canımİlk bebeginmi canim
Son adet tarihin ne canım en son ne zaman regl oldun ? Yaz hesaplıyım nettenPeki ne zaman oluyor doğrusu o zaman canım sence
Canım burda sondadır tarihi 19 ekim demişsin öyleyse 26 temmuz görünüyor Doğum. Canım son adet esas alınıyor çünkü gerçek yumurtlama tarihi bilinemez ki ya da söyle soylım belkı adetin hemen bitince hamıle kaldın belki yumurtlamada işte korunmuş olsan dahi her zaman son adet tarihi esas alınır karışıklık olmasın dıyeYok canım oğlum var bir tane, bu ikinci. Ben eşimle 31ekim gecesi, gece saat 1 de ilişkiye girdim yani 1 kasım oluyor , ondan önce korunuyurduk hep. Bu doktorlar son adet tarihim olan 19 ekimden hesaplayıp bana 27 temmuz dediler hatta temmuz ortası olabilir dediler. Ama ben 1 kasımda denedim ağustosa denk gelmesi gerekiyor di mi canım
Canım son adet tarihim 19 Ekim. Nete yazınca 26 temmuz doğum diyor. Ama ben tek bir korumasız ilişki yaşadım oda 31 ekim gece saat 1 de, yani 1 kasıma girmiştik artık. 31 ekimden önce nasıl hamile kalabilirim bu şartlarda. Dogumum ağustosa gelmiyor mu benim mantıken canımSon adet tarihin ne canım en son ne zaman regl oldun ? Yaz hesaplıyım netten
Gonlunuzce olmasini dilerim,catlama ignesinden sonraki 24. ve 36.saatte 2 iliski de dusunebilirsiniz yumurtaniz buyuk ihtimal bu aralikta catlayacaktir.36 saat sonrasini beklersiniz belki 24.saatte catlamis olacak ve uzerinden 12 saat gecmis olacak,bu gebelik sansinizi oldukca dysurebilir.diyelim ki 36.saatte catlama oldu,o zaman da 2 iliski ile yumurtaya ulasma sansini 2ye katlamis olursunuz.sahsen catlamadan onceki 12 saat icinde olan iliskinin de erkek bebek icin iyi oldugunu dusunuyorum,ama sonrasinda maksimum 12 saat gecmeli,daha fazlasi hic hamile kalamama veya kiz bebek ihtimalini arttirabilir de.Amin inşallah canim Allah razı olsun
Şimdi iğneyi yaptırmaya gidecem
36 saat sonra kasıklarda ağrı olursami demek istedin canım
Dün birliktelik yok..bugünde yok..yarın gece olur
Aman canım benim 31 ekim gecesinden önce hamile kalmam mümkün değil. Çünkü kondomla korunduk çok dikkat ettik. Yani ilişki olmadan hamile kalamam ki. Ben tam yumurtlama günü hamile kaldım tek ilişkiyle yani. O yüzden ağustos olması gerekmez mi, gece 1 olduğu için 1 kasıma girmiş olduk zatenCanım burda sondadır tarihi 19 ekim demişsin öyleyse 26 temmuz görünüyor Doğum. Canım son adet esas alınıyor çünkü gerçek yumurtlama tarihi bilinemez ki ya da söyle soylım belkı adetin hemen bitince hamıle kaldın belki yumurtlamada işte korunmuş olsan dahi her zaman son adet tarihi esas alınır karışıklık olmasın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?