Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnsallah canım biraz su serptin yüreğime teşekkür ederim cok

Ayyy kızlar çok heyecanlıyım yaaa hamilelik çok güzel bir duygu annelik çok güzel bi duygu Allah herkese tattirsin. Kız erkek diye çok ayırmayin kendimizi yine şanslı göstermeliyiz ki annelik duygusunu tatmisiz şükürler olsun. Ya olmayanlar ne yapsın. Tabi gonul istiyor ama olsun ne verse başımızın üstünde

Şükürler olsun Rabbime.

Kızlar doktordan geldim beta hcg 135 ten, 293 e yükselmiş çok şükür. Ama ben doğumun ağustosa gelsin istiyordum temmuza gelecekmis 27 temmuz dedi, hatta temmuzun ortası bile olur diyo üf daha 2 haftalık bebeğim doğacağı tarih nasıl temmuza denk geliyor. Son adet tarihim 19 ekim. Ama ben 31 ekim gecesi hatta gece saat 1 de ilişkiye girdim yani 1 kasimdi, ağustosa denk gelmesi lazımdı doğum. Ona göre planlarım vardı üf

Akıntı takibi yap o zaman canım .Benim çat anında kötü bir sancı ve uzayan sümüksü bir akıntı oluyordu . Sürekli kendini kontrol et inşallah tutturursun oğluşunu
Evet benim kızlarda babacı inşallah oğlum anneci olur

Canım son adet tarihi esas alınır her zaman

Canım sola dönerek uzan bazen çok oturmaktan oluyor.Maşallah az kaldı seninde
geçmiş olsun dinlen bol bol ağır is yapma

Sağolun kızlar iyiyim şimdi.Ama sürekli tekrarlıyor doktor normal demişti ağrım için.Allaha şükür azkaldı sevecenim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayıda nasip eder.Bu arada Ne kadarlık oldu oğluşun :) ayy bizde tadacakmıyız o duyguyu sanki hep kızım olacak gb hissediyorum ya

Canım ha Temmuz ha Ağustos ne fark eder ki. Daha düne kadar bebeğime bişey olmasın diyordun şimdi sağlıklı ilerliyor gebeliğin çok şükür sen doğucağı tarihi beğenmiyorsun hayret

Canım ha Temmuz ha Ağustos ne fark eder ki. Daha düne kadar bebeğime bişey olmasın diyordun şimdi sağlıklı ilerliyor gebeliğin çok şükür sen doğucağı tarihi beğenmiyorsun hayret

Benim gb aralık sonu doğursan neyse :) Bende ayarlamıştım sanki ocak da doğsun diye ama olmadı.Sağlıklı olsun ne önemi var

Canım sağol işten erken çıktım geldim uyudum biraz geçti.Doktor bebek aşağı inmiş normal doğuma hazır demişti.Karnımda aşağı düştü.Sende durumlar nasıl?
Sızıntı gibi suyum geliyor sanki. Çatı ağrısı var.bacaklarimi açamıyorum. Bu gebeligim çok zor geçiyor yine de şükür.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah hayirlisiyla kucagimiza alırız. Bide doğum korkusu başladı

Korkma canım Doğumdan tecrubelıyız ne de olsa :) bıraz sancı cekcen ama sonra meleğine kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…