- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.021
Geçmiş olsun canım bebek yukarda demekkiKızlar sağ kaburga ağrısından ölüyorum ya
İnsallah canım biraz su serptin yüreğime teşekkür ederim cokcinsiyyet ogreninceye kadar bi oyle bi boyle oluyor insan..morelini bozma.az kalmis.insallah erkek olur sagliklisiyla) benim.bidigin resmini yukledim.hatta buraya herkes kiz dedi 11haftalik idid.canimi cok sikdilar.11+2iken.12+4de gittigimizde net erkek dedi pipiyide gorduk.darisi basina insallah.moralini yuksek tut lutfen.benim gibi uzuntuye kapilma sonra pisman olursun❤
Canını sıkma cnm vardır bunda da bir hayır.Konuşmuyoruz cnm hangisini kullandığını soramam. İşte bu ay ki engel de bu hey ay bir engel çıkıyo sonu hayr olsun
Şükürler olsun Rabbime.Ayyy kızlar çok heyecanlıyım yaaa hamilelik çok güzel bir duygu annelik çok güzel bi duygu Allah herkese tattirsin. Kız erkek diye çok ayırmayin kendimizi yine şanslı göstermeliyiz ki annelik duygusunu tatmisiz şükürler olsun. Ya olmayanlar ne yapsın. Tabi gonul istiyor ama olsun ne verse başımızın üstünde
Sağol Cnm sıkmamaya çalışıyorumCanını sıkma cnm vardır bunda da bir hayır.
Akıntı takibi yap o zaman canım .Benim çat anında kötü bir sancı ve uzayan sümüksü bir akıntı oluyordu . Sürekli kendini kontrol et inşallah tutturursun oğluşunuDurumumu göz önünde bulundurarak devam diyorum
FSH yüksek olduğu için belki bir daha böyle sonuç alamayabilirim
aslında ben illa oğlan olsun demiyorum samimi bulduğum sorularıma cevap aldığım için burdayım
Rabbim bilir en iyisini ama yinede oğlan olursa hiç fena olmaz
Benim kızlar babaya aşık
Bana aşık bir oglum olsun isterim
Canım son adet tarihi esas alınır her zamanKızlar doktordan geldim beta hcg 135 ten, 293 e yükselmiş çok şükür. Ama ben doğumun ağustosa gelsin istiyordum temmuza gelecekmis 27 temmuz dedi, hatta temmuzun ortası bile olur diyo üfdaha 2 haftalık bebeğim doğacağı tarih nasıl temmuza denk geliyor. Son adet tarihim 19 ekim. Ama ben 31 ekim gecesi hatta gece saat 1 de ilişkiye girdim yani 1 kasimdi, ağustosa denk gelmesi lazımdı doğum. Ona göre planlarım vardı üf
Aynen öyle bacım
Canım sola dönerek uzan bazen çok oturmaktan oluyor.Maşallah az kaldı senindeKızlar sağ kaburga ağrısından ölüyorum ya
geçmiş olsun dinlen bol bol ağır is yapmaKızlar sağ kaburga ağrısından ölüyorum ya
Geçmiş olsun canım bebek yukarda demekki
Canım sola dönerek uzan bazen çok oturmaktan oluyor.Maşallah az kaldı seninde
geçmiş olsun dinlen bol bol ağır is yapma
Canım ha Temmuz ha Ağustos ne fark eder ki. Daha düne kadar bebeğime bişey olmasın diyordun şimdi sağlıklı ilerliyor gebeliğin çok şükür sen doğucağı tarihi beğenmiyorsun hayretKızlar doktordan geldim beta hcg 135 ten, 293 e yükselmiş çok şükür. Ama ben doğumun ağustosa gelsin istiyordum temmuza gelecekmis 27 temmuz dedi, hatta temmuzun ortası bile olur diyo üfdaha 2 haftalık bebeğim doğacağı tarih nasıl temmuza denk geliyor. Son adet tarihim 19 ekim. Ama ben 31 ekim gecesi hatta gece saat 1 de ilişkiye girdim yani 1 kasimdi, ağustosa denk gelmesi lazımdı doğum. Ona göre planlarım vardı üf
Canım ha Temmuz ha Ağustos ne fark eder ki. Daha düne kadar bebeğime bişey olmasın diyordun şimdi sağlıklı ilerliyor gebeliğin çok şükür sen doğucağı tarihi beğenmiyorsun hayret
Sızıntı gibi suyum geliyor sanki. Çatı ağrısı var.bacaklarimi açamıyorum. Bu gebeligim çok zor geçiyor yine de şükür.Canım sağol işten erken çıktım geldim uyudum biraz geçti.Doktor bebek aşağı inmiş normal doğuma hazır demişti.Karnımda aşağı düştü.Sende durumlar nasıl?
Korkma canım Doğumdan tecrubelıyız ne de olsa :) bıraz sancı cekcen ama sonra meleğine kavuşacaksınSızıntı gibi suyum geliyor sanki. Çatı ağrısı var.bacaklarimi açamıyorum. Bu gebeligim çok zor geçiyor yine de şükür.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah hayirlisiyla kucagimiza alırız. Bide doğum korkusu başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?