- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.061
Merhaba esma,bu yazdiklarini,seni samimi sekilde anliyorum ve bazen hayatta geriye yaslanıp vardir herseyde bir hayir diyip tevekkul icinde beklemeli diyorum.senin belki kiz olacak bebegin icin hissettigini,bir başkasi erkek bebegi icin hissediyor,bir baskasi baskalarinin cocuklarini gorup bos kalan kucagi icin hissediyor,bir baskasi hasta bebeğinin basinda hissediyor,bir baskasi "ozel"cocugu icin(ozel insanlara engelli veya ozurlu kelimelerini kullanarak hitap etmek istemiyorum) hissediyor.bazen bizim imtihan olarak gordugumuz sey bir baskasi icin lutuf,onemli olan da bu iste,biz Yaradanin bizim icin 2 kiz evladi yoktan var etmesini ne olarak goruyoruz?cocuklarimiz hayatimizin en guzel mucizeleri degil mi?suan ne hissettigini cok iyi anliyorum canim ama, kiz yada erkek,bir dogsun,cok sukur hayatimdasiniz diyeceksinGünaydın kuzular nasılsınız ? Doktor kontrolüme son 2 günya dün biri içime senın bebegın kız gibi gecıyor dedi pat dıye cok canım sıkıldı çünkü bana da Sanko öyle doğuyor ıcıme tabı sağlıklı olsun da ama erkek olmazsa sanırım cok üzülecek gibiyim. Dün bana bunu dıyenden sonra bile moralım bozuldu sanki
Erkegin iliski onccesi dinlenmis,uykusunu almis,rahat ve tok olmasi onemli,birde genel olarak yeterli ve iyi beslenmesi,birkc gun grip ipaci almasi genel sagligini olumlu yonde etkileyecegine gire problem olmaycaktir.diye dusunuyorum:)Konuşmuyoruz cnm hangisini kullandığını soramam. İşte bu ay ki engel de bu hey ay bir engel çıkıyo sonu hayr olsun
Hamilelik haftasi hesaplamasinda sat in esas alinmasinin sebebi iliskiden sonra dollenen yumurtanin adetin ilk gununden itibaren olusmaya baslamasidir canim,toplam 40 hafta olarak hesaplanan sure yumurtanin olusmasindan doguma kadar gecen suredir,iliski tarihine bakilmaksizin.Aman canım benim 31 ekim gecesinden önce hamile kalmam mümkün değil. Çünkü kondomla korunduk çok dikkat ettik. Yani ilişki olmadan hamile kalamam ki. Ben tam yumurtlama günü hamile kaldım tek ilişkiyle yani. O yüzden ağustos olması gerekmez mi, gece 1 olduğu için 1 kasıma girmiş olduk zaten
Hamilelik haftasi hesaplamasinda sat in esas alinmasinin sebebi iliskiden sonra dollenen yumurtanin adetin ilk gununden itibaren olusmaya baslamasidir canim,toplam 40 hafta olarak hesaplanan sure yumurtanin olusmasindan doguma kadar gecen suredir,iliski tarihine bakilmaksizin.
Anladım canım. Dogumum temmuz olcak yani. Daha hamile olduğum bile belli değilken rüyamda ağustos demişlerdi. Belki 26 temmuz değil ağustosta doğar nasipHamilelik haftasi hesaplamasinda sat in esas alinmasinin sebebi iliskiden sonra dollenen yumurtanin adetin ilk gununden itibaren olusmaya baslamasidir canim,toplam 40 hafta olarak hesaplanan sure yumurtanin olusmasindan doguma kadar gecen suredir,iliski tarihine bakilmaksizin.
Mumkun degil diyemeyiz arkadasim neyle korunursan korun her zaman hamile kalma olasiligin vardir
Bu senin ikinci bebegin ama dogum hesabi icin son reglinin esas alindigi tarihi bilmiyorsun nasil???
Allah bağışlasın çocuklarını canımYok canım oğlum var bir tane, bu ikinci. Ben eşimle 31ekim gecesi, gece saat 1 de ilişkiye girdim yani 1 kasım oluyor , ondan önce korunuyurduk hep. Bu doktorlar son adet tarihim olan 19 ekimden hesaplayıp bana 27 temmuz dediler hatta temmuz ortası olabilir dediler. Ama ben 1 kasımda denedim ağustosa denk gelmesi gerekiyor di mi canım
Ya canım biliyorum, ama şöyle bişey döllenmeye göre iki haftalık hamileyim ama son adet tarihine göre 4 hafta çıkıyor onu diyorum. Ogluma da 25 ağustos diye tutturdular ama ben 10 ağustosta doğum yaptım her zaman dedikleri tutmayabilir. Yumurta döllenme günü de önemli. Ayrıca hakaretvari konuşmana gerek yokMumkun degil diyemeyiz arkadasim neyle korunursan korun her zaman hamile kalma olasiligin vardir
Bu senin ikinci bebegin ama dogum hesabi icin son reglinin esas alindigi tarihi bilmiyorsun nasil???
Yapmaya çalışırımGonlunuzce olmasini dilerim,catlama ignesinden sonraki 24. ve 36.saatte 2 iliski de dusunebilirsiniz yumurtaniz buyuk ihtimal bu aralikta catlayacaktir.36 saat sonrasini beklersiniz belki 24.saatte catlamis olacak ve uzerinden 12 saat gecmis olacak,bu gebelik sansinizi oldukca dysurebilir.diyelim ki 36.saatte catlama oldu,o zaman da 2 iliski ile yumurtaya ulasma sansini 2ye katlamis olursunuz.sahsen catlamadan onceki 12 saat icinde olan iliskinin de erkek bebek icin iyi oldugunu dusunuyorum,ama sonrasinda maksimum 12 saat gecmeli,daha fazlasi hic hamile kalamama veya kiz bebek ihtimalini arttirabilir de.
Canim eger evdeysen kendine ugras bul. Bak komik gelecek belki ama dantel orgu felan yap bildigin terapi yöntemi kafan dagilir zaman cabuk gecerBu takvimide her ay yükleyip adet olunca siliyorum
Hayatim herzaman son adet tarihinden itibaren hafta sayılır. Yani ilk bebeginde doktor sana su haftalik hamilesin demedimi. 40. Hafta sonu bebegin tahmini dogum tarihidir. Ama sezeryansan 38 i gecen haftada dogum olur normal dogumsa Allah bilir ne zaman olurYa canım biliyorum, ama şöyle bişey döllenmeye göre iki haftalık hamileyim ama son adet tarihine göre 4 hafta çıkıyor onu diyorum. Ogluma da 25 ağustos diye tutturdular ama ben 10 ağustosta doğum yaptım her zaman dedikleri tutmayabilir. Yumurta döllenme günü de önemli. Ayrıca hakaretvari konuşmana gerek yok
Çalışmıyorum ev hanimiyimCanim eger evdeysen kendine ugras bul. Bak komik gelecek belki ama dantel orgu felan yap bildigin terapi yöntemi kafan dagilir zaman cabuk gecer
Anladım canım keske ben kasımdaki adetimin gelip bitmesini bekleseydim 26 kasımdak diğer yumurtlama günümde ilişkiye girseydim. Nasip böyleymiş demek kiAllah bağışlasın çocuklarını canım
27 temmuz doğru olabilir
Bende play Store'dan bir program indirdim
Oraya son adetin ilk gününü girince otomatik tahmini doğum gününü hesaplıyor
Adetim 1 Kasım
Buna göre hamile olursam inşallah bu ay beklenen doğum 9 Ağustos
Sağlık olsun canımAnladım canım keske ben kasımdaki adetimin gelip bitmesini bekleseydim 26 kasımdak diğer yumurtlama günümde ilişkiye girseydim. Nasip böyleymiş demek ki
İste adet tarihine göre kaç haftalık olduğunu söylediler canım oğlumda. 38 haftalık normal doğum yaptım. Belkide ben ağustos olmasını cok istedigim için kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum. Ağustos olsaydı 40 gezmesi kışa denk gelcekti, kayinbabamin lafından adetlerinden kışı bahane edip kurtulcaktim. Ufacik bebeği dışarı çıkarmaktan nefret ediyorumHayatim herzaman son adet tarihinden itibaren hafta sayılır. Yani ilk bebeginde doktor sana su haftalik hamilesin demedimi. 40. Hafta sonu bebegin tahmini dogum tarihidir. Ama sezeryansan 38 i gecen haftada dogum olur normal dogumsa Allah bilir ne zaman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?