Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba esma,bu yazdiklarini,seni samimi sekilde anliyorum ve bazen hayatta geriye yaslanıp vardir herseyde bir hayir diyip tevekkul icinde beklemeli diyorum.senin belki kiz olacak bebegin icin hissettigini,bir başkasi erkek bebegi icin hissediyor,bir baskasi baskalarinin cocuklarini gorup bos kalan kucagi icin hissediyor,bir baskasi hasta bebeğinin basinda hissediyor,bir baskasi "ozel"cocugu icin(ozel insanlara engelli veya ozurlu kelimelerini kullanarak hitap etmek istemiyorum) hissediyor.bazen bizim imtihan olarak gordugumuz sey bir baskasi icin lutuf,onemli olan da bu iste,biz Yaradanin bizim icin 2 kiz evladi yoktan var etmesini ne olarak goruyoruz?cocuklarimiz hayatimizin en guzel mucizeleri degil mi?suan ne hissettigini cok iyi anliyorum canim ama, kiz yada erkek,bir dogsun,cok sukur hayatimdasiniz diyeceksin

Konuşmuyoruz cnm hangisini kullandığını soramam. İşte bu ay ki engel de bu hey ay bir engel çıkıyo sonu hayr olsun
Erkegin iliski onccesi dinlenmis,uykusunu almis,rahat ve tok olmasi onemli,birde genel olarak yeterli ve iyi beslenmesi,birkc gun grip ipaci almasi genel sagligini olumlu yonde etkileyecegine gire problem olmaycaktir.diye dusunuyorum:)

Hamilelik haftasi hesaplamasinda sat in esas alinmasinin sebebi iliskiden sonra dollenen yumurtanin adetin ilk gununden itibaren olusmaya baslamasidir canim,toplam 40 hafta olarak hesaplanan sure yumurtanin olusmasindan doguma kadar gecen suredir,iliski tarihine bakilmaksizin.

AsTaLaVisTas ben döllenmeye göre en fazla 2 hafta 1 günlük hamileyim. Hatta şöyle oldu 31 ekim gecesi saat 1 de ilişki oldu, yani 1 kasima girdik artık. Benim doğumum ağustos olmuyor mu. Ama 19 ekim son adetten hesaplayinca 26 temmuz diyor. Ama benim tek iliskim yumurtlama günü olan 31 ekim gecesi saat 1 hatta. Inşallah dogumum ağustosta olur ya

Mumkun degil diyemeyiz arkadasim neyle korunursan korun her zaman hamile kalma olasiligin vardir
Bu senin ikinci bebegin ama dogum hesabi icin son reglinin esas alindigi tarihi bilmiyorsun nasil???

Anladım canım. Dogumum temmuz olcak yani. Daha hamile olduğum bile belli değilken rüyamda ağustos demişlerdi. Belki 26 temmuz değil ağustosta doğar nasip

Son düzenleme:
Allah bağışlasın çocuklarını canım
27 temmuz doğru olabilir
Bende play Store'dan bir program indirdim
Oraya son adetin ilk gününü girince otomatik tahmini doğum gününü hesaplıyor
Adetim 1 Kasım
Buna göre hamile olursam inşallah bu ay beklenen doğum 9 Ağustos

Arkadaslar muhabbet güzel. Yeni arkadaşlar hosgeldiniz. Yeni heyecanlar cok guzel hayirli olsun bebisler umdugumuza nail olalım hepberaber. Bende beklemedeyim bugun tam 1 hafta geçti yumurtlamadan. Kanda en erken ne zaman belli oluyor gebelik elifim sen bilirsin kuzum

Mumkun degil diyemeyiz arkadasim neyle korunursan korun her zaman hamile kalma olasiligin vardir
Bu senin ikinci bebegin ama dogum hesabi icin son reglinin esas alindigi tarihi bilmiyorsun nasil???
Ya canım biliyorum, ama şöyle bişey döllenmeye göre iki haftalık hamileyim ama son adet tarihine göre 4 hafta çıkıyor onu diyorum. Ogluma da 25 ağustos diye tutturdular ama ben 10 ağustosta doğum yaptım her zaman dedikleri tutmayabilir. Yumurta döllenme günü de önemli. Ayrıca hakaretvari konuşmana gerek yok

Yapmaya çalışırım

Hayatim herzaman son adet tarihinden itibaren hafta sayılır. Yani ilk bebeginde doktor sana su haftalik hamilesin demedimi. 40. Hafta sonu bebegin tahmini dogum tarihidir. Ama sezeryansan 38 i gecen haftada dogum olur normal dogumsa Allah bilir ne zaman olur

Canim eger evdeysen kendine ugras bul. Bak komik gelecek belki ama dantel orgu felan yap bildigin terapi yöntemi kafan dagilir zaman cabuk gecer
Çalışmıyorum ev hanimiyim
Hergun gezme gün toplantı
Hiç boş vaktim yok..başlanmış bisuru el işi var ama elime almaya zaman bulamiyorum
4.5 yaşındaki kızımla evcilik oynuyorum
Yemek bulaşık gün bitiyor zaten
Telefon elimde akşama kadar aklıma takılan şeylere bakıyorum
Kafam çok dolu

Anladım canım keske ben kasımdaki adetimin gelip bitmesini bekleseydim 26 kasımdak diğer yumurtlama günümde ilişkiye girseydim. Nasip böyleymiş demek ki

Yokgibiyim, post: 53504285, member: 722968"]Anladım canım keske ben kasımdaki adetimin gelip bitmesini bekleseydim 26 kasımdak diğer yumurtlama günümde ilişkiye girseydim. Nasip böyleymiş demek ki[/QUOTE]
Ya gitnezsin zorlami belkide gidemezsin Allah bilir. Ama canin istemiyorsa gitme yani siz gelin de

Anladım canım keske ben kasımdaki adetimin gelip bitmesini bekleseydim 26 kasımdak diğer yumurtlama günümde ilişkiye girseydim. Nasip böyleymiş demek ki
Sağlık olsun canım
İlk kızım 22.2.2001
İkinci 13.3.2013
Buda kısmet olursa 8.8.2018 olur inşallah

İste adet tarihine göre kaç haftalık olduğunu söylediler canım oğlumda. 38 haftalık normal doğum yaptım. Belkide ben ağustos olmasını cok istedigim için kendimi bugün hiç iyi hissetmiyorum. Ağustos olsaydı 40 gezmesi kışa denk gelcekti, kayinbabamin lafından adetlerinden kışı bahane edip kurtulcaktim. Ufacik bebeği dışarı çıkarmaktan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…