- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.101
Sağol canımSağolun kızlar iyiyim şimdi.Ama sürekli tekrarlıyor doktor normal demişti ağrım için.Allaha şükür azkaldı sevecenim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayıda nasip eder.Bu arada Ne kadarlık oldu oğluşun :) ayy bizde tadacakmıyız o duyguyu sanki hep kızım olacak gb hissediyorum ya
İyiyiz canım hamdolsunSEVECENIM sen nasılsın ? Oğlun nasıl ? Inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin. Dualarinda unutma
Canım bende başta senin gibi düşündüm . 30 ekim akşamı yumurtlama çatladı ve tek iliski oldu. Yani aşağı yukarı dollnme zamanını biliyorum . 08.08.2018 doğum olacak muhtemel olarak. Ama doktorların esas aldığı bir konu var ve bu zorunlu sat a göre senin takibin yapılacak. Ama sen ağustosta yapacaksın dogumunu benim gibi. Adet biterken iliski olmadığı için döllenme olmadi . ve olmadığı içinde erken tarihte doğum yapamazsın . döllenme zamanından sonra gebelik başlar. Yani ağustosta doğumun görünüyor. Sen yinede doktoruna açıklık getirmesi için sor canım.AsTaLaVisTas ben döllenmeye göre en fazla 2 hafta 1 günlük hamileyim. Hatta şöyle oldu 31 ekim gecesi saat 1 de ilişki oldu, yani 1 kasima girdik artık. Benim doğumum ağustos olmuyor mu. Ama 19 ekim son adetten hesaplayinca 26 temmuz diyor. Ama benim tek iliskim yumurtlama günü olan 31 ekim gecesi saat 1 hatta. Inşallah dogumum ağustosta olur ya
Tşk ederim canımTamam canım
Bugün 11 de ovitrelle vuruldum
Saat 3 gibi şiddetli batmalar oldu
Bugünü es geçip yarın gece degerlendirecez
gecmi kalırım bilmiyorum ki..kafam karıştı
Bu arada benim için duana kocaman amin
Canım normalde döllenme olduktan 5-6 gün sonra yumurta bölünüp rahime yerleşmeye başlar.rahime yerleşmeye başladıktan sonra beta hcg hormonu üretmeye başlar döllenme den 1 hafta sonra azda olsa kanda yükselme görülür.Arkadaslar muhabbet güzel. Yeni arkadaşlar hosgeldiniz. Yeni heyecanlar cok guzel hayirli olsun bebisler umdugumuza nail olalım hepberaber. Bende beklemedeyim bugun tam 1 hafta geçti yumurtlamadan. Kanda en erken ne zaman belli oluyor gebelik elifim sen bilirsin kuzum
Canım benimde ilişkinin ertesi günü kaşık ağrısı oldu.bebisin tuttu ınş.Kizlar ayin 11 de iliski oldu amaertesi gunden iribaren kasiklarimda bir agri var belim cok agriyor diger hamileliklerimde hic boyle belirtiler olmamisti sizde hamileklerinizin ilk gunlerinde boyle seyler hissettiniz mi
Aynen öyle. Insallah canim benim. Oh oh ye kiz tadini cikar yemeklerin herzamanmi hamile kaliyoz sankiGecemavisim biz gebeligimizi öğrendik. Öğrenene kadar günler geçmek bilmedi inan anlıyorum seni. Sende 1 hafta sonra pozitif gebelik testini atarsin insallh
Bu arada bende bi baş ağrısı bi iştah aldı başını gidiyor
Oy takvimde yapmiş elifim hayirli olsun takvimin. canimm Allah gönlündekini nasibin olarak tamamina erdirsin.Canım benimde ilişkinin ertesi günü kaşık ağrısı oldu.bebisin tuttu ınş.
Sağol canım
35 günlük oldu.İnşallah hepiniz ama hepiniz tadarsınız
Ben hep öyle hissederdim .Mavi olan herşeye özenirdim .Bir de hamilesin ya duyguların alt üst olmuş .Doğur bebişi gel birlikte başlayalımuyuyangüzelde takılır bize
Iliskiden oncesi icin mi soruyorsun arkadasim?erkek icin iliskiden 1-yarim saat once sert kahve oneriliyor.yaninda enerji degeri yuksek findik,ceviz,badem,kuru kayisi,uzum gibi besinler tuketmesinde fayda var.iliskiden once ac ve yorgun olmamaniz,kan sekerinin dusuk olmamasi gerekiyor.Canım eşime yarın ne yediriyim
Muz kuruyemiş ve et ye dedim
Extra olarak ne tavsiye edersin
Ya canim senin bebeğin senin prensesin her kim densizlik ederse cevabini verir yada uzaklaşirsin. asla ama asla kendini ve bebegini degersiz hissetme o bahsettigin kisilerin yaninda ve herzaman bebegine paha bicilmez inci gibi davran en iyisini en guzelini al giydir. O senin mucizen o sana Yaradandan emanet. Aptalca ego yapan insanlardan uzak durun hatta hayatınızdan cikarin. Ben oyle yaptim yakin makin denedim bivak gibi kestim attim cunku mutsuzluk saciyorlar iyi gelmiyorlar bana boyle insanlarinda hayatımda yeri yok. Diyosanki mecburum o zaman herhangi bir densizlikte yapistir tokat gibi cevabini hickimsenin seni ve bebegini rencide etmelerine izin vermeBeni ne kadar da iyi anlıyorsun canım.Içim buruk biraz buaralar görümcemin oğlu oluyor.ilk erkek torun benim bebeğim gölgede kalacak diye üzülüyorum.şimdi anlata anlata bitiremezler üstüne titrerler.Benim de sinirler zıplar iyicehamilelik psikolojisi çok kötü ya lohusayken napıcam hiç bilmiyorum.
Evet tamda bunu sormuştumIliskiden oncesi icin mi soruyorsun arkadasim?erkek icin iliskiden 1-yarim saat once sert kahve oneriliyor.yaninda enerji degeri yuksek findik,ceviz,badem,kuru kayisi,uzum gibi besinler tuketmesinde fayda var.iliskiden once ac ve yorgun olmamaniz,kan sekerinin dusuk olmamasi gerekiyor.
Hani ağustos olursa 40i çıkana kadar ekime girer havalar sogur, bizim de çıkmamak için bahanemiz olur. Ama temmuz olursa 40ı çıkana kadar eylül olur havalar sıcak olur, kayınbabam görümcem 40 gezmesi diye tutturur. En fazla gider kayınbabamda 2 saat oturur döneriz evimize, başka yere gitmeyiz artık, yeter ki kavga çıkmasınİşte 1 hafta erken geç olabılıyor. Temmuz neden ıstemedın onu anlayamadım nereye gezdırcek kayınpederin? Gelemeyız cocukmıkrop alır veya rahat edemeyız dersiniz olmaz mi
Tamam canim biliyorum da işte o moral bozukluğuyla saçmaladımCanim hamilelik hesaplanirken son adet tarihi baz alinir iliskiye girdigin gunu dikkatebalmazlar
Hayirlisi ile umdugunuz sonuca ulasmanizi,saglikli bir erkek evlat sahibi olmanizi buradaki tum arkadaslarla beraber senin icin de cani gonulden diliyorum canim:))Evet tamda bunu sormuştum
Yarın için iyi hazirlanmamiz lazım
Biz tedbirimizi alakta gerisi Allah'a kalmis
Hay Allah senden razı olsun içimi rahatlattin. Adet biterken iliskim olmadı ve haliyle döllenmede olmadı. Tam yumurtlama günü oldu 31 ekimde hatta gece 1 de oldu kasıma girdik artık. Ekimle ilgim kalmadı.Sağlık ocağındaki ebe o kadar sordum konuştum inat etti illa 19 ekim adet gününden hesaplıyor, 27 temmuz doğum diyor, Hatta temmuzun ortası bile olabilir diyor. Kadın sinirlerimi alt üst etti ya. Hastanelerde bu şekilde hesaplanıyor tamam ama döllenme zamanı da önemli bana göre.En iyisi ben hastaneye gittiğimde doktora sorayım. Sence ikimizde Ağustos ta mı doğum yaparız? tecrübelerine inanıyorum canımCanım bende başta senin gibi düşündüm . 30 ekim akşamı yumurtlama çatladı ve tek iliski oldu. Yani aşağı yukarı dollnme zamanını biliyorum . 08.08.2018 doğum olacak muhtemel olarak. Ama doktorların esas aldığı bir konu var ve bu zorunlu sat a göre senin takibin yapılacak. Ama sen ağustosta yapacaksın dogumunu benim gibi. Adet biterken iliski olmadığı için döllenme olmadi . ve olmadığı içinde erken tarihte doğum yapamazsın . döllenme zamanından sonra gebelik başlar. Yani ağustosta doğumun görünüyor. Sen yinede doktoruna açıklık getirmesi için sor canım.
Amin inşallah canimHayirlisi ile umdugunuz sonuca ulasmanizi,saglikli bir erkek evlat sahibi olmanizi buradaki tum arkadaslarla beraber senin icin de cani gonulden diliyorum canim:))
Amin rica ederim canim,biz birbirimizi anlamayacagiz da kim anlayacak,ama sabah erkenden kahvalti bekleyen cocuklarimiz oldugunu dusunursek yarin devam etmekte fayda var,iyi geceler dilerim:)Amin inşallah canim
Allah herkesin gonlundekini versin
Gece gece bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
İyi gecelerAmin rica ederim canim,biz birbirimizi anlamayacagiz da kim anlayacak,ama sabah erkenden kahvalti bekleyen cocuklarimiz oldugunu dusunursek yarin devam etmekte fayda var,iyi geceler dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?