- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.121
Ya canım neden bu kadar sıkıntı yaptın anlamadım havalar çok soğuk olmaz . ki bide. Sıkı sıkı giyindrirsin bebeğini ne güzel kirkida çıkmış oluyo 1-2 saat gezdirir gelirsin bebeğini bundan kıymetli bisi mi var .Hay Allah senden razı olsun içimi rahatlattin. Adet biterken iliskim olmadı ve haliyle döllenmede olmadı. Tam yumurtlama günü oldu 31 ekimde hatta gece 1 de oldu kasıma girdik artık. Ekimle ilgim kalmadı.Sağlık ocağındaki ebe o kadar sordum konuştum inat etti illa 19 ekim adet gününden hesaplıyor, 27 temmuz doğum diyor, Hatta temmuzun ortası bile olabilir diyor. Kadın sinirlerimi alt üst etti ya. Hastanelerde bu şekilde hesaplanıyor tamam ama döllenme zamanı da önemli bana göre.En iyisi ben hastaneye gittiğimde doktora sorayım. Sence ikimizde Ağustos ta mı doğum yaparız? tecrübelerine inanıyorum canım
Takılırım size bacım ayıp ettin bensiz olmazzzzSağol canım
35 günlük oldu.İnşallah hepiniz ama hepiniz tadarsınız
Ben hep öyle hissederdim .Mavi olan herşeye özenirdim .Bir de hamilesin ya duyguların alt üst olmuş .Doğur bebişi gel birlikte başlayalımuyuyangüzelde takılır bize
ben seker yuklemesi yaptirmiycam.ilkindede yaptirmadim cokt gereksiz bence canim.karnim cikti sanki 6aylik gibiyim) ama henuz 16+3 tekmeler basladi 1haftadir net hissediyorum.cok sukur.20sinnen sonra randevum var .bebisimi gormek icin sabirsizlaniyorum cok) bas agrilarim gecmedi malesef tansiyonum dusuk ondan dedi doktor(Merhaba canım
Biz iyiz bebişimle
Bir sıkıntı yok çok şükür
Şeker yüklemesi yapıldı
1. cisi yüksek çıktı
2.cisi normal çıktı
Şekerim yokmuş
Karnım çıktı iyice
Bebişde büyüdü
Tekmelerinden belli oluyor
Alışverişe başladık yavaş yavaş
Siz nasılsınızz
Karnın belli oluyormu
Kafa ağrıların geçtimi
1 haftadır gözümü uykudan açamıyorum
7/24 uyabilirim
Canım ufacık bebek kalabalık ortama girmesi doğru değil hasta olabilir. Mikrop kapabilir, hava bebeğe göre soğuk oluyor üşütebilir. Ağustosa denk gelirse insallah 40 ı çıkana kadar ekim gelir hava soğur, benimde dışarı çıkarmamak için bahanem olur, kalabalık ortama girmemiş olur. Minnacık 40 günlük bebek sonuçta dikkat etmek gerekir, biraz büyümesi lazım. Herkesin düşüncesi farklı, Ben bunlar için değil, doğum hesaplama konusunda yardım ettigin için teşekkür etmiştimYa canım neden bu kadar sıkıntı yaptın anlamadım havalar çok soğuk olmaz . ki bide. Sıkı sıkı giyindrirsin bebeğini ne güzel kirkida çıkmış oluyo 1-2 saat gezdirir gelirsin bebeğini bundan kıymetli bisi mi var .
Takılırım size bacım ayıp ettin bensiz olmazzzz
Sağolun kızlar iyiyim şimdi.Ama sürekli tekrarlıyor doktor normal demişti ağrım için.Allaha şükür azkaldı sevecenim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayıda nasip eder.Bu arada Ne kadarlık oldu oğluşun :) ayy bizde tadacakmıyız o duyguyu sanki hep kızım olacak gb hissediyorum ya
Ya canim senin bebeğin senin prensesin her kim densizlik ederse cevabini verir yada uzaklaşirsin. asla ama asla kendini ve bebegini degersiz hissetme o bahsettigin kisilerin yaninda ve herzaman bebegine paha bicilmez inci gibi davran en iyisini en guzelini al giydir. O senin mucizen o sana Yaradandan emanet. Aptalca ego yapan insanlardan uzak durun hatta hayatınızdan cikarin. Ben oyle yaptim yakin makin denedim bivak gibi kestim attim cunku mutsuzluk saciyorlar iyi gelmiyorlar bana boyle insanlarinda hayatımda yeri yok. Diyosanki mecburum o zaman herhangi bir densizlikte yapistir tokat gibi cevabini hickimsenin seni ve bebegini rencide etmelerine izin verme
Canim üzülme bol bol dua et. İliskiden sonra sağ tarafina yat. Oğlan olursa göbek adını muhammet koycam diye dua et. Bende yapıyorum bunları, cinsiyete daha çok var gerçi ama duaya devam ümidini kaybetme nolurYaa nedense ben de sanki 10 tane de dogursam hep kizim olacakmis hic oglum olmayacakmis gibi geliyorzaten gecen gun hic sevmedigim bir akrabamiz da bebeginin cinsiyetini ogrenmis erkekmis simdi havasindan gecilmez. Esim bana soylediginde oturdum agladim resmen cok kotu oldum sanki hic oglum olmayacak gibi Rabbim hepimize en sagliklisindan en hayirlisindan en uzun omurlu en sakininden ogullar nasip etsin insallah. kacayim ben bu kadar dram yeter dimi
Haklısın canım hepsıne katılıyorum dediklerinin doğru söze ne denir ki. Ben Emin'im ki doğduğu zamanı geçtim hamılelıgımde de cok sevınıcem çünkü ben hep kız kardeş eksılıklıgı cektim kızım çekmeyecek dıye düşünürüm tabi ilk şoku atlattıktan sonraAma işte nefis yani madolyonun diğer tarafı da bi daha çocuk düşünmüyorsun farklı cinsiyeti de tatsan ne güzel olur dıyor. Tabıkı anca dua edebılırız. Takdir Allah'ın canım
Canim üzülme bol bol dua et. İliskiden sonra sağ tarafina yat. Oğlan olursa göbek adını muhammet koycam diye dua et. Bende yapıyorum bunları, cinsiyete daha çok var gerçi ama duaya devam ümidini kaybetme nolur
Yaa nedense ben de sanki 10 tane de dogursam hep kizim olacakmis hic oglum olmayacakmis gibi geliyorzaten gecen gun hic sevmedigim bir akrabamiz da bebeginin cinsiyetini ogrenmis erkekmis simdi havasindan gecilmez. Esim bana soylediginde oturdum agladim resmen cok kotu oldum sanki hic oglum olmayacak gibi Rabbim hepimize en sagliklisindan en hayirlisindan en uzun omurlu en sakininden ogullar nasip etsin insallah. kacayim ben bu kadar dram yeter dimi
İnşallah tutturursun canım ya benım de yarın randevum var bakalım söyler mi cinsiyet erken mi der. Allah gonlumuzdekini nasıp etsin insallahAhh seni o kadar iyi anliyorum ki.. cunku ben de ayni fikirdeyim. ikiden fazla cocugum oldugunu hayal dahi edemiyorum tabi bakalim allah ne kismet edecek. Araligi bekliyorum ben de 11 Aralik tahmini yumurtlama gunum, deneyecegiz bakalim oglani tutturabilecek miyiz. Hakkimizda hayirlisi..
Bak arkadaşımBen bunlar için değil, doğum hesaplama konusunda yardım ettigin için teşekkür etmiştim
Amiiinnn inşallah cnm. Rabbim sana da erkek evlat duygusunu tattırsın inşallah. Ben inanıyorum olacağına umudunu yitirme sende Rabbim büyük elalemin lafına maruz bırakmasın inşallah.SEVECENIM gerçekten düşünüyormusun 4.bebeği :) valla 3 bile korkutuyor beni maşallah sana
Black5angel İnşallah rabbim sanada bir erkek evlat nasip eder.
Aynı duyguları paylaşıyoruz kuzum bende şuan öyle hissediyorum.Annemde kendini şartlama diyip duruyor.Dua ediyorum hep rabbim mucizeler yaşatsın inşallah.Seninkiler kaç yaşında canım.Nezaman bebek düşünüyorsun.Geçen annemin yöntemini denemek isteyen sensin di mi?
İnşallah tutturursun canım ya benım de yarın randevum var bakalım söyler mi cinsiyet erken mi der. Allah gonlumuzdekini nasıp etsin insallah
Duydum canım burda kıza benzettiler ama hayırlısı artıkAmin canim. Bu arada nub teorisini duydun mu bilmiyorum bebegin yandan scanini alsin doktor 13 haftadan itibaren tahmin yapilabiliyor %90 dogruluk payi oluyor. Yabanci bir internet sitesi vardi bulursam ornek link atarim.
Canim insallah bekledigin mucizeyi yasarsin. Benim bir kizim var sadece 2 yas 8 aylik bu Aralik ayinda ikinciyi dusunuyorum aralari tam 3 bucuk yas olur cok ideal bence ben yas farkini cok acmak istemiyorum. Annenin yontemini denemeye talip olan da bendim evet bekliyorum hala sormussundur umarim. :) sormadiysan da hemen sor artik 1 ay kaldi surda denemelere
Amin canım cümlemize nasip olsun inşallahInsallah canim. Rabbim senin de gonlundekini kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla :*
Canım senin bebegin cinsiyetini özelde söylemezler mi acabaDuydum canım burda kıza benzettiler ama hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?