Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya canım neden bu kadar sıkıntı yaptın anlamadım havalar çok soğuk olmaz . ki bide. Sıkı sıkı giyindrirsin bebeğini ne güzel kirkida çıkmış oluyo 1-2 saat gezdirir gelirsin bebeğini bundan kıymetli bisi mi var .

Takılırım size bacım ayıp ettin bensiz olmazzzz

ben seker yuklemesi yaptirmiycam.ilkindede yaptirmadim cokt gereksiz bence canim.karnim cikti sanki 6aylik gibiyim) ama henuz 16+3 tekmeler basladi 1haftadir net hissediyorum.cok sukur.20sinnen sonra randevum var .bebisimi gormek icin sabirsizlaniyorum cok) bas agrilarim gecmedi malesef tansiyonum dusuk ondan dedi doktor(

Canım ufacık bebek kalabalık ortama girmesi doğru değil hasta olabilir. Mikrop kapabilir, hava bebeğe göre soğuk oluyor üşütebilir. Ağustosa denk gelirse insallah 40 ı çıkana kadar ekim gelir hava soğur, benimde dışarı çıkarmamak için bahanem olur, kalabalık ortama girmemiş olur. Minnacık 40 günlük bebek sonuçta dikkat etmek gerekir, biraz büyümesi lazım. Herkesin düşüncesi farklı, Ben bunlar için değil, doğum hesaplama konusunda yardım ettigin için teşekkür etmiştim

Son düzenleme:

Yaa nedense ben de sanki 10 tane de dogursam hep kizim olacakmis hic oglum olmayacakmis gibi geliyor zaten gecen gun hic sevmedigim bir akrabamiz da bebeginin cinsiyetini ogrenmis erkekmis simdi havasindan gecilmez. Esim bana soylediginde oturdum agladim resmen cok kotu oldum sanki hic oglum olmayacak gibi Rabbim hepimize en sagliklisindan en hayirlisindan en uzun omurlu en sakininden ogullar nasip etsin insallah. kacayim ben bu kadar dram yeter dimi

Allah razı olsun ne iyi geldi yazdıkların anlatamam.Rabbim inşallah erkek evlat nasip eder bizde yaşarız o duyguyu.

Canim üzülme bol bol dua et. İliskiden sonra sağ tarafina yat. Oğlan olursa göbek adını muhammet koycam diye dua et. Bende yapıyorum bunları, cinsiyete daha çok var gerçi ama duaya devam ümidini kaybetme nolur

Ahh seni o kadar iyi anliyorum ki.. cunku ben de ayni fikirdeyim. ikiden fazla cocugum oldugunu hayal dahi edemiyorum tabi bakalim allah ne kismet edecek. Araligi bekliyorum ben de 11 Aralik tahmini yumurtlama gunum, deneyecegiz bakalim oglani tutturabilecek miyiz. Hakkimizda hayirlisi..

Canim üzülme bol bol dua et. İliskiden sonra sağ tarafina yat. Oğlan olursa göbek adını muhammet koycam diye dua et. Bende yapıyorum bunları, cinsiyete daha çok var gerçi ama duaya devam ümidini kaybetme nolur

Insallah canim. Rabbim senin de gonlundekini kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla :*

Aynı duyguları paylaşıyoruz kuzum bende şuan öyle hissediyorum.Annemde kendini şartlama diyip duruyor.Dua ediyorum hep rabbim mucizeler yaşatsın inşallah.Seninkiler kaç yaşında canım.Nezaman bebek düşünüyorsun.Geçen annemin yöntemini denemek isteyen sensin di mi?

İnşallah tutturursun canım ya benım de yarın randevum var bakalım söyler mi cinsiyet erken mi der. Allah gonlumuzdekini nasıp etsin insallah

Ben bunlar için değil, doğum hesaplama konusunda yardım ettigin için teşekkür etmiştim
Bak arkadaşım
1. Sorunun olunca yardim ediyoruz fikir sununca verdiğin tepkiler hoş değil. Bu cumlen hiç hoşuma gitmedi. Benim hiç bir konuda senin tesekkurrune ihtiyacım yok .
2. Burada bir arkadaşa daha kabaca bir cümle kurdun. Birşey demedi . Belliki kendinle alakalı özel problemlerin var götürmek istemiyorsan götürmeyemeğim de eşine burada aile problemlerine açıklık getirmiyoruz o problem başka topikte orda yardımcı olurlar sana.
3. Ben telefondan takip ediyorum
Burada 40lik konusunda en az 10 sayfayı işgal etmis boşu boşuna. Arada daha faydalı bilgiler verenler var . sayfa fazlalığından kaybolup gidiyor. Yeni gelenler erkek bebek hakkındaki bilgileri okuyamadiklari gibi tekrar soruyorlar.
4. Bu problemi eşinle konuş burada değil. Malum fikirlerimize ihtiyacın yok..

Son düzenleme:
SEVECENIM gerçekten düşünüyormusun 4.bebeği :) valla 3 bile korkutuyor beni maşallah sana
Black5angel İnşallah rabbim sanada bir erkek evlat nasip eder.
Amiiinnn inşallah cnm. Rabbim sana da erkek evlat duygusunu tattırsın inşallah. Ben inanıyorum olacağına umudunu yitirme sende Rabbim büyük elalemin lafına maruz bırakmasın inşallah.

Canim insallah bekledigin mucizeyi yasarsin. Benim bir kizim var sadece 2 yas 8 aylik bu Aralik ayinda ikinciyi dusunuyorum aralari tam 3 bucuk yas olur cok ideal bence ben yas farkini cok acmak istemiyorum. Annenin yontemini denemeye talip olan da bendim evet bekliyorum hala sormussundur umarim. :) sormadiysan da hemen sor artik 1 ay kaldi surda denemelere

İnşallah tutturursun canım ya benım de yarın randevum var bakalım söyler mi cinsiyet erken mi der. Allah gonlumuzdekini nasıp etsin insallah

Amin canim. Bu arada nub teorisini duydun mu bilmiyorum bebegin yandan scanini alsin doktor 13 haftadan itibaren tahmin yapilabiliyor %90 dogruluk payi oluyor. Yabanci bir internet sitesi vardi bulursam ornek link atarim.

Amin canim. Bu arada nub teorisini duydun mu bilmiyorum bebegin yandan scanini alsin doktor 13 haftadan itibaren tahmin yapilabiliyor %90 dogruluk payi oluyor. Yabanci bir internet sitesi vardi bulursam ornek link atarim.
Duydum canım burda kıza benzettiler ama hayırlısı artık

Evet canım aradaki yaş farkı çok iyi olur.Benim 6 yaş olacak biraz fazla oldu.Henüz yüzyüze konuşamadık ama merak etme yazicam sana yöntemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…