- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 113
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.141
Evet canım aradaki yaş farkı çok iyi olur.Benim 6 yaş olacak biraz fazla oldu.Henüz yüzyüze konuşamadık ama merak etme yazicam sana yöntemi
Özele gidiyorum ben zaten canım bakalım soylıcek mi. Ya sımdı emin olmak ıstıyorlar ya ondan söylemiyorlar. Mesela geçen hafta ıkılı test ıcın başka bı özelde ultrasona girdim cok ılgılendı sağolsun ama cınsıyete gelınce prensip olarak 4 aydan önce söylemıyorum dediCanım senin bebegin cinsiyetini özelde söylemezler mi acaba
Ben neden ağustos niye kafana takıyorsun diye sebebini soranlara açıklama yaptım sebebini söyledim bu suç mu. Ben kimseye kaba davranmadim.Üstüne bir oglun var adet gününden hesaplandıgını bilmiyor musun diye tepki aldım o bahsettigin arkadastan. Ona da ben döllenmeye göre demiştim,bana hakaretvari konuşmana gerek yok dedim, daha fazla kalbimi kirmasin diye bu suçmu. Ben burda kaç senelik üyeyim bdvyi de biliyorum. Derdimi yazmak istersem oraya yazarım. Beni o bölüme kovalar gibi yazmissin, git derdini oraya yaz 10 sayfayı meşgul ettim der gibi konuşmussun. Ustelik sayfalari tek tek saymissin, iyice gözüne batmisim demek ki. Ben sadece aylara takılma sebebini soranlara nedenini yazdım, amacım aile sorunlarimi yazmak değil, insanlara değer verip sorularına cevap vermekti. Ben içimden gelerek gerçekten mutlu olarak teşekkür ettim sana, yoksa senin teşekkürüme ihtiyacın olmadigini bende biliyorum. Ama senin sayende mutlu olmuştum. Şimdi de beni ağlatacak cümleler kurmussun. Beni ağlatarak hayallerine ulaşamazsın Allah razı gelmez.Bak arkadaşım
1. Sorunun olunca yardim ediyoruz fikir sununca verdiğin tepkiler hoş değil. Bu cumlen hiç hoşuma gitmedi. Benim hiç bir konuda senin tesekkurrune ihtiyacım yok .
2. Burada bir arkadaşa daha kabaca bir cümle kurdun. Birşey demedi . Belliki kendinle alakalı özel problemlerin var götürmek istemiyorsan götürmeyemeğim de eşine burada aile problemlerine açıklık getirmiyoruz o problem başka topikte orda yardımcı olurlar sana.
3. Ben telefondan takip ediyorum
Burada 40lik konusunda en az 10 sayfayı işgal etmis boşu boşuna. Arada daha faydalı bilgiler verenler var . sayfa fazlalığından kaybolup gidiyor. Yeni gelenler erkek bebek hakkındaki bilgileri okuyamadiklari gibi tekrar soruyorlar.
4. Bu problemi eşinle konuş burada değil. Malum fikirlerimize ihtiyacın yok..
Canım bizlerde bekliyoruz yöntemiEvet canım aradaki yaş farkı çok iyi olur.Benim 6 yaş olacak biraz fazla oldu.Henüz yüzyüze konuşamadık ama merak etme yazicam sana yöntemi
Hayallerini kur hayallerine bişey demek zaten. Benim gorumcemde sırf babası istedi diye izmitten bursaya 40i ucurmaya getirdi hemde aralık ayında . ki iki kızdan sonra bir oğlu oldu getirmese getirmezdi. Getirdi ve mikrop falan da kapmadi herkeste kucağına aldı sevdi. Bunda abartılacak birşey yok . başka problemin varsa eşimle çöz diyorum. Neyse zaten beni ilgilendirmez. Senin beni terslemenede Allah razı gelmez. Madem herşeyi düşünüyorsun bunuda düşün .Ben neden ağustos niye kafana takıyorsun diye sebebini soranlara açıklama yaptım sebebini söyledim bu suç mu. Ben kimseye kaba davranmadim.Üstüne bir oglun var adet gününden hesaplandıgını bilmiyor musun diye tepki aldım o bahsettigin arkadastan. Ona da ben döllenmeye göre demiştim,bana hakaretvari konuşmama gerek yok dedim, daha fazla kalbimi kirmasin diye bu suçmu. Ben burda kaç senelik üyeyim bdvyi de biliyorum. Derdimi yazmak istersem oraya yazarım. Beni o bölüme kovalar gibi yazmissin, git derdini oraya yaz 10 sayfayı meşgul ettim der gibi konuşmussun. Ustelik sayfalari tek tek saymissin, iyice gözüne batmisim demek ki. Ben sadece aylara takılma sebebini soranlara nedenini yazdım, amacım aile sorunlarimi yazmak değil, insanlara değer verip sorularına cevap vermekti. Ben içimden gelerek gerçekten mutlu olarak teşekkür ettim sana, yoksa senin teşekkürüme ihtiyacın olmadigini bende biliyorum. Ama senin sayende mutlu olmuştum. Şimdi de beni ağlatacak cümleler kurmussun. Beni ağlatarak hayallerine ulaşamazsın Allah razı gelmez.
Anladım canım.Biz anneler çok merak ediyoruz. Beklemek çok zor oluyor. Inşallah bir oglun olsun canım,tüm kalbimle dua ediyorum sana, Allah yüzünü güldürsünÖzele gidiyorum ben zaten canım bakalım soylıcek mi. Ya sımdı emin olmak ıstıyorlar ya ondan söylemiyorlar. Mesela geçen hafta ıkılı test ıcın başka bı özelde ultrasona girdim cok ılgılendı sağolsun ama cınsıyete gelınce prensip olarak 4 aydan önce söylemıyorum dedi
Amin canım cok sağol hepımızın insallah:)Anladım canım.Biz anneler çok merak ediyoruz. Beklemek çok zor oluyor. Inşallah bir oglun olsun canım,tüm kalbimle dua ediyorum sana, Allah yüzünü güldürsün
Esmacim benim doktoru da ozelde söylemedi. Bende başka özel doktora gittim o söyledi. 12 haftalikken. Sende öyle yap canimÖzele gidiyorum ben zaten canım bakalım soylıcek mi. Ya sımdı emin olmak ıstıyorlar ya ondan söylemiyorlar. Mesela geçen hafta ıkılı test ıcın başka bı özelde ultrasona girdim cok ılgılendı sağolsun ama cınsıyete gelınce prensip olarak 4 aydan önce söylemıyorum dedi
Hahaha canım valla söylemezse zaten 1 ay nasıl dayancam sırf cınsıyet ıcın başka yerlere de giderim sanırım hahaha eşim sacmalama zamanı gelınce ogrenırız dıyor bende kızıyorum ona anayım ben karışma dıyeEsmacim benim doktoru da ozelde söylemedi. Bende başka özel doktora gittim o söyledi. 12 haftalikken. Sende öyle yap canim
Benim eşimle sorunun yok bu aralar şükür yoksa çocuk düşünmezdim zaten. Ailesi kaynaklı. Ben seni terslemedim. Herkesin bu bebek gezdirme konusunda düşüncesi farklıdır. Sen sebebini sordun bende anlattım. O konu daha fazla uzamasin diye sana dedim ki, ben o konu için değil doğum hesaplama konusunda bana yardım ettigin için teşekkür ederim dedim, içimden gelerek teşekkür ettim. Ama sen bana 10 sayfayı meşgul ettin bir derdim var bölümüne git der gibi beni kovalar gibi konuştun, Emin ol kovulmak daha ağır Allah razı gelmezHayallerini kur hayallerine bişey demek zaten. Benim gorumcemde sırf babası istedi diye izmitten bursaya 40i ucurmaya getirdi hemde aralık ayında . ki iki kızdan sonra bir oğlu oldu getirmese getirmezdi. Getirdi ve mikrop falan da kapmadi herkeste kucağına aldı sevdi. Bunda abartılacak birşey yok . başka problemin varsa eşimle çöz diyorum. Neyse zaten beni ilgilendirmez. Senin beni terslemenede Allah razı gelmez. Madem herşeyi düşünüyorsun bunuda düşün .
Anladım canım. Doğumun temmuz olcak yani. Daha hamile olduğum bile belli değilken rüyamda ağustos demişlerdi. Belki 26 temmuz değil ağustosta doğar nasip
Aynı duyguları paylaşıyoruz kuzum bende şuan öyle hissediyorum.Annemde kendini şartlama diyip duruyor.Dua ediyorum hep rabbim mucizeler yaşatsın inşallah.Seninkiler kaç yaşında canım.Nezaman bebek düşünüyorsun.Geçen annemin yöntemini denemek isteyen sensin di mi?
Işte bunu diyorum bende goturmemenin sebebi. Yoksa başka bi neden olamaz daha mantıklı . Bahaneler olur sadece. Havalar soğuk olur mikrop kapar gibisinden.Benim eşimle sorunun yok bu aralar şükür yoksa çocuk düşünmezdim zaten. Ailesi kaynaklı.
Beni bu forumda kovan ilk kişi sensin, belki akşam kadar aglicam bu yüzden, kimse kovulmayı haketmiyor. Emin ol kovulmak daha agir Allah razı gelmez.Sana da iyi günlerIşte bunu diyorum bende goturmemenin sebebi. Yoksa başka bi neden olamaz daha mantıklı . Bahaneler olur sadece. Havalar soğuk olur mikrop kapar gibisinden.
Neyse konu yine fazla uzuyor. Sana iyi günler.
Aslında bir hafta sonra belli olan var canım .Ama biraz daha bekle hayırlısıyla oğluşu tutturursunArkadaslar muhabbet güzel. Yeni arkadaşlar hosgeldiniz. Yeni heyecanlar cok guzel hayirli olsun bebisler umdugumuza nail olalım hepberaber. Bende beklemedeyim bugun tam 1 hafta geçti yumurtlamadan. Kanda en erken ne zaman belli oluyor gebelik elifim sen bilirsin kuzum
Canımm nasıl oldun toparlanabildin mi ? Senın de hayırlı haberlerini beklıyoruzzzCanlarım nasılsınız?takipteyim okuyorumn hepinizi. L Lilarengim1 kuzum hiç bozma moralini kız evlat candır bende senin gibi 3. Ya kız olursa diye vazgeçtim o korkudan düşünemiyorum bile ama Allah en hayırlısını bilir oğlumuz olmazsa aslan gigi damarlarımız olur üzme kendini emi
arkadaşım yok yere herkesi kıran eden sensin geçende de grup olmuşsunuz kimse bana cevap vermiyor diyende.uzatmayı seviyorsun sanırım ama yapma.burda tek derdi olan sen değilsin kiBeni bu forumda kovan ilk kişi sensin, belki akşam kadar aglicam bu yüzden, kimse kovulmayı haketmiyor. Sana da iyi günler
çok şükür iyiyim kuzum toparladım ama bebek fikri uzak geliyor alıştıramıyorum kendimi ama bir tarafım da çok istiyor canım.inşallah burda tüm bekleyen arkadaşlar sen de sağlıklı hayırlı bir erkek evlat alırsın kucağınaCanımm nasıl oldun toparlanabildin mi ? Senın de hayırlı haberlerini beklıyoruzzz
Beni bu forumda kovan ilk kişi sensin, belki akşam kadar aglicam bu yüzden, kimse kovulmayı haketmiyor. Sana da iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?