- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.161
Mecburen iki yıl sonra düşünüyorum.Rahim yıpranmış iki yıl sonra gebelik düşünürsen olur dedi .Ama ara çok verirsen çok sıkıntılı olur .Çünkü yıpranan rahmin kartlaşır dedi .O yüzden oğlumun 1 yılı bittikten sonra diyete başlıyacam .Sende büyüt bebişi beraber yol arkadaşlığı yaparız.SEVECENIM gerçekten düşünüyormusun 4.bebeği :) valla 3 bile korkutuyor beni maşallah sana
@uyuyanguzel06 İnşallah rabbim sanada bir erkek evlat nasip eder.
arkadaşım yok yere herkesi kıran eden sensin geçende de grup olmuşsunuz kimse bana cevap vermiyor diyende.uzatmayı seviyorsun sanırım ama yapma.burda tek derdi olan sen değilsin ki
2 kişi oldu pekiCanim amma uzadi bu 40 ucurma insallah oglun olurda atila atila gidersin biz burda ucurmayiz bi sey 10 gunden sonra pusete koyar her yere gotururz sen anladigim kadariyla esinin ailesiyle mesafelisin onlara bebegi alip goturmek istemiyorsun asil s3ni rahatsiz eden bu oda s3nin hakkin tabi goturme bukadar
Banada ters cewap werdin dun seni kirmadim koca kadiniz sende duygusala baglayip arkadasimizi tohmet altinda birakma ister kal ister git tercih senin
Ben sana ters cevap vermedim. Oglunda bilmiyor muydun adet gününe göre hesaplandıgını diye beni tersleyince, bende bana hakaretvari konuşma dedim hepsi bu. Sadece döllenme konusunu demiştim benCanim amma uzadi bu 40 ucurma insallah oglun olurda atila atila gidersin biz burda ucurmayiz bi sey 10 gunden sonra pusete koyar her yere gotururz sen anladigim kadariyla esinin ailesiyle mesafelisin onlara bebegi alip goturmek istemiyorsun asil s3ni rahatsiz eden bu oda s3nin hakkin tabi goturme bukadar
Banada ters cewap werdin dun seni kirmadim koca kadiniz sende duygusala baglayip arkadasimizi tohmet altinda birakma ister kal ister git tercih senin
Alkışlama bu kadar da yapma hamilesin kovarak kalp kırma,ben seni kovdum mu, sen en agirini yaptin
Mecburen iki yıl sonra düşünüyorum.Rahim yıpranmış iki yıl sonra gebelik düşünürsen olur dedi .Ama ara çok verirsen çok sıkıntılı olur .Çünkü yıpranan rahmin kartlaşır dedi .O yüzden oğlumun 1 yılı bittikten sonra diyete başlıyacam .Sende büyüt bebişi beraber yol arkadaşlığı yaparız.
Canım benimkilerin hepsinin oğlu vardı.Benim görümcem en küçükleri omunda oldu.Artık benim olsada önemsemezler derdim .Vallahi kaynanam görümcem hastaneye gelip güzelce süslemeleri yaptılar tüm ailesi hastanedeydiler .Onları bu kadar mutlu sevinçli görmedim.Geç oldu ama en sevilen oldu.Bozma morelini seninki daha farklı olur.Oğluma gelen takıların haddi hesabı yok.Senin paşanında öyle olur .Takma kafana milleti mutlu sevinçli ol .Sana bunu içten söylüyorum kızlarımın yerini almadı alamazda.Ha nedir patavatsız cahil insanların pis laf sokmaşarından kurtuldum bu kadar başka bir farkı yokBeni ne kadar da iyi anlıyorsun canım.Içim buruk biraz buaralar görümcemin oğlu oluyor.ilk erkek torun benim bebeğim gölgede kalacak diye üzülüyorum.şimdi anlata anlata bitiremezler üstüne titrerler.Benim de sinirler zıplar iyicehamilelik psikolojisi çok kötü ya lohusayken napıcam hiç bilmiyorum.
Yani kuzum sensiz aslaTakılırım size bacım ayıp ettin bensiz olmazzzz
Canim burasi herkese açık bir forum. Beni istiyor musunuz istemiyor musunuz ne demek. Sen ya çok alingansin yada kendine dert arıyorsun. Buraya herkes yazar bişeyler olumlu yada olumsuz yoruma her zaman Açık olmalıyız. Ben ağlayacak bu durum göremedim. Ortada bişey yokken üstü kapalı beddua eder gibi konuşmak hiç hoş değil.Alkışlama bu kadar da yapma hamilesin kovarak kalp kırma,ben seni kovdum mu, sen en agirini yaptin
YaşadıklarımınYaa nedense ben de sanki 10 tane de dogursam hep kizim olacakmis hic oglum olmayacakmis gibi geliyorzaten gecen gun hic sevmedigim bir akrabamiz da bebeginin cinsiyetini ogrenmis erkekmis simdi havasindan gecilmez. Esim bana soylediginde oturdum agladim resmen cok kotu oldum sanki hic oglum olmayacak gibi Rabbim hepimize en sagliklisindan en hayirlisindan en uzun omurlu en sakininden ogullar nasip etsin insallah. kacayim ben bu kadar dram yeter dimi
Gel canım hepimiz aynı yol arkadaşıyız .Bende varim benide alin diyet grubuna 1 yil sonra gerci esim dusunmuyormus 3. Yu
Yaşadıklarımınümidini sakın kırma güçlü ve sabırlı ol.İnşallah olacak vallahi benim olduktan sonra hepinizin olur.Ki o kadar umutsuzdum
Ben neden ağustos diyenlere cevap yazdım. Sebebini sorduğunuz için cevap yazdım. Yoksa o 40 konusunu niye açiyim durduk yere beni niye anlamiyorsun. Bende erkek çocuk için burdayım. Bende onun için yumurtlama günümü takip ettim. Sen nefret et, ama beni seven de var, kovarak kalbi kıran sensin, bir gün aynısını yaşarsın burda veya gerçek hayatta.Canım bak ben seni kovmuyorum ne demek istediğimi sayfalarca anlattım ve diğer arkadaşlar beni gayet iyi anlamış. Kal yada git beni ilgilendirmez ben senin üslubun konuşma tarzın hakkında uyarı yaptım. Burada erkek bebek yontemleri üzerine konu açılmış erkek bebek hakkında konuşuyoruz kırk degil ki olsa bile kırıcı konuşman hoş değil . ne yapmak istiyorsan onu yap ama kırıcı olma konumuz bu. Kırıcı olan sensin bunu bunu söyledim ne varmı bunda diyip çıkıyorsun işin içinden tohmet altında biz kalıyoruz. Evet bize kırıcı davranıyorsun açık ve net alla alla.Sen kırarken biz aglamiyoruz ama . çok problemde ben giderim sen değil . sen kalir 40 problemini hallederim diğer arkadaşlarla. Biter gidr bu kadar basit.
Ruyamda banada oglun olacak dediler ama kizim
Eflatunum o bebek senin we yine digerleri gibi en kiymetlin canindan kanindan ewladin oyle oglum oldu diye sisen hava atanlari hic dinlemeyin bile allah ona vermis ama sonrasina bakin hayrina mi serrine mi rabbim hepimize katindan hayirli erkek ewlatlar nasip etsin diger arkadasima katiliyorum her kesin icinde sen ona prensesler gibi davran daha dik dur sen kiymete gecjr ki herkesin yanindada kiymetli olsun en onemlisi sanlari bahtlari acik olsun
Annenin yontemi nasildi L Lilarengim1 um??
Canım merhaba :) kızlar senınle oncesınden tanışıyor sanırım ama bıze tanışmak kısmet olmadı henüzAslında bir hafta sonra belli olan var canım .Ama biraz daha bekle hayırlısıyla oğluşu tutturursun
Kovulmak gücüme gitti canım yoksa neden kendime dert ariyim ki. Hepimiz mutlu olmak için burdayız. Allah sana da gönlündeki versin inşallah. Kalbinin temizliğini mesajından hissettim. Çok sağol, seninde bana yardımın çok olduCanim burasi herkese açık bir forum. Beni istiyor musunuz istemiyor musunuz ne demek. Sen ya çok alingansin yada kendine dert arıyorsun. Buraya herkes yazar bişeyler olumlu yada olumsuz yoruma her zaman Açık olmalıyız. Ben ağlayacak bu durum göremedim. Ortada bişey yokken üstü kapalı beddua eder gibi konuşmak hiç hoş değil.
Allah buradaki herkesin gonlune gore versin. Tatlı tatlı konuşalım
Canım rabbim güzel gönlüne versin . korkma şakın biz kadınlar çok güçlüyüz . Bunuda anlatırsın senah kuzum bana da dua et gerçi şuan çok korkak oldum düşünemiyorum bile ama olsun .Allah evlatlarını sana seni onlara bağışlasın inşallah
Canım benimkilerin hepsinin oğlu vardı.Benim görümcem en küçükleri omunda oldu.Artık benim olsada önemsemezler derdim .Vallahi kaynanam görümcem hastaneye gelip güzelce süslemeleri yaptılar tüm ailesi hastanedeydiler .Onları bu kadar mutlu sevinçli görmedim.Geç oldu ama en sevilen oldu.Bozma morelini seninki daha farklı olur.Oğluma gelen takıların haddi hesabı yok.Senin paşanında öyle olur .Takma kafana milleti mutlu sevinçli ol .Sana bunu içten söylüyorum kızlarımın yerini almadı alamazda.Ha nedir patavatsız cahil insanların pis laf sokmaşarından kurtuldum bu kadar başka bir farkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?