- 16 Ağustos 2017
- 235
- 431
- 33
- 45
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.321
Amiin dualardasin canimmm
saglikla kucagina al canim yumurtlama gunundeki iliskiyle mi hamile kalmistin benimde cok sukur 2 kizim var 3.erkek icin istiyorumdaGünaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır
Yumurtlama günü de olalı oldu ama oncesınde de olmustu hangısı tuttu bılemıyorum canım.saglikla kucagina al canim yumurtlama gunundeki iliskiyle mi hamile kalmistin benimde cok sukur 2 kizim var 3.erkek icin istiyorumda
Çok erken kasılma için.dediğin gibi erken dönemde kasılma bebeği doğum kanalına itiyor erken doğum olma olasılığını arttırıyor.Allah korusun zamanında sağlıkla gelir ınş.rahim tas gibi olur hissettin mi hicHaklısın canım bılıyorum hani sonra sevınıcem iyi ki dicem ama su an bi şoku atlatayım da. :) bir de kasılma çıktı bende açıkcası o cok canımı sıktı doktor düşüğe erken Doğuma sebebiyet olabılen bısey olduğu ıcın bunu gecırmemız lazım dedi cınsıyetten cok buna canım sıkıldı
Canım üzülme senin için hayırlısı olan buymuş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen zaten söylemiştin içine kız doğuyo diye anne hissedermis.Günaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır
Rabbim kolaylık versin sana cnm inşallah. Ara da yap böyle işte.Bende özledim canım ama bebek bazen hiç bırakmıyor hem beşik sallıyom hemde yazıp okuyom
Canim korkacak birsey degil imsallah benim de 4.5.aylarda kasilmalarim oldu agriyla beraber.basta korktum ama agrim oldugu zaman rapor aldim uzanip dinlendim melisa cayi ictim(bedenin gevseyip rahatlamasini sagliyor hamilelikte sakincasi yok dr.tavsiyesiyle kullandim).kasilma oldugu zaman karninda gerginlik ve agri da hissedersin buyuk ihtimal,yatip dinleneceksin fiziksel aktiviteyi sinirlayacaksin.calisiyorsan mutlaka dr.dan "dusuk tehdidi"diye rapor alHaklısın canım bılıyorum hani sonra sevınıcem iyi ki dicem ama su an bi şoku atlatayım da. :) bir de kasılma çıktı bende açıkcası o cok canımı sıktı doktor düşüğe erken Doğuma sebebiyet olabılen bısey olduğu ıcın bunu gecırmemız lazım dedi cınsıyetten cok buna canım sıkıldı
Rabbim hayırla sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah cnm hayırlısı buymuş. Benim de 3 aylık hamileyken kasılma çıktı doktor farketti hemen ilaca başladı 8. aya kadar kullandım ihmal etme cnm sen de doktoruna danış ilaca başla.Yumurtlama günü de olalı oldu ama oncesınde de olmustu hangısı tuttu bılemıyorum canım.
Esmacım üzülme canım. Hakkında hayırlısı olsun. Herşeyde bir hayır vardır. Prensesinin sana ihtiyacı var. Seni merak ettiğim için bir bakim dedim öyle gördüm mesajını. Moralini bozma sakın arkadaşımGünaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır
dün eşimle konuştuk kuzum oda istemiyor gibi bakalım nasipBence riske atma canim ben topigi takip edip hic birsey denemedigime cok pismanim nasip ten otesi yok ama yinede dene derim herseyi
Sağolun kızlar Allah razi olsun.iki hafta daha dayanırsa inşallah iyi olacak.bebegim 2500 kg olmuş. Icimde hep kıpır kıpırdı. Hareketleri falan azaldı.
Herşey Allah tan.
Bide sezaryen olursam hemen 3. Yu yapamam herhalde en az 2 yil zaman geçmesi gerekiyormuş. Gerçi bunda böyle sorunlar olunca gözüm korktu 3. Bebekten.
Günaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır
Hıc hıssetmedim canımÇok erken kasılma için.dediğin gibi erken dönemde kasılma bebeği doğum kanalına itiyor erken doğum olma olasılığını arttırıyor.Allah korusun zamanında sağlıkla gelir ınş.rahim tas gibi olur hissettin mi hic
Sağol canımm teşekkür ederim yaa atlattım sabah ki şoku aslında su an sadece kasılmayı takıyorum kafamaEsmacım üzülme canım. Hakkında hayırlısı olsun. Herşeyde bir hayır vardır. Prensesinin sana ihtiyacı var. Seni merak ettiğim için bir bakim dedim öyle gördüm mesajını. Moralini bozma sakın arkadaşım
Benim anlatmak istediğim budur.Aynen ben 1 yıl uğraştım ne dualar okudum ne türbeler gezdim.Eşim umreye gidip orda dahi dua etti.Evet yöntemde denedim ama önce dualar vardı.Ben test dahi yaptığımda dua edip öyle yapardım.Sabah namazına kalkıp yalvara yakara dua ettim.Yöntem ve burası bana sadece rabbimin gönderdiği bir sebep olarak gördüm.Kızlar annemle konuştum biraz.Biliyorsunuz 3 kızdan sonra 2 erkek evladı oldu annemin.
İlk yapmamız gereken çok dua etmek özellikle sabah namazında Bu duayı okuyacağız
بِسْمِ اللهِ الْأَحَدِ الصَّمَدْ اَلَّذِي لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ اَللَّهُمَّ إِنِّي سَمَّيْتُ مَا فِى هٰذَ الْبَطْنَ مُحَمَّدًا بِ إِسْمِ مُحَمَّدْ صَلَّى اللهُ عَلّيْهِ وَسَلَّمْ
Bismillâhil ehadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allâhümme innî semmeytü mâ fî hēzel batne Muhammeden bi ismi Muhammed sallallâhu aleyhi ve sellem.
Annem bir sene önceden okumaya başlamış bu duayı
Sabah namazından sonra secdede sağ elini sağ tarafına koyup okuyup üflemiş.
Çok dua ettiğini söyledi yöntem felan herşey bahane ben allahtan istedim diyor.Annem 5 aylıkken doktora gidiyor.Doktor yüzde yüz kız bi daha baktırmana gerek yok diyor.Tabi annem üzülüyor ama duayı hiç bırakmıyor.Doğunca bir bakıyorlarkı erkek herkes şok oluyor.Erkek kardeşim çok yaramazdı kaç kere annem kız olsaydı dedim diyor.Baya küçüklüğü zor geçti çok asiydı.şimdi allaha şükür iyi :)
Annemin dediği çok dua edin önce Allahtan isteyin sonra yöntemi deneyin diyor.
Akşama da diğer ayrıntıları anlatacak
Ne verdi canım hatırlıyor musun ? Ben cok korktum ya Magnezyum verdi bana başka ne var bılmıyorum eczaneye gıtcem bırazdanRabbim hayırla sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah cnm hayırlısı buymuş. Benim de 3 aylık hamileyken kasılma çıktı doktor farketti hemen ilaca başladı 8. aya kadar kullandım ihmal etme cnm sen de doktoruna danış ilaca başla.
Canım sıkma canını rabbim bebişini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına nasip etsinSağol canımm teşekkür ederim yaa atlattım sabah ki şoku aslında su an sadece kasılmayı takıyorum kafama
Çalışmıyorum canım evdeyım ama kızım cok yaramaz onun pesınde koşmak bazende kucağıma alıyorum tabı bunlar mı yordu acaba beniCanim korkacak birsey degil imsallah benim de 4.5.aylarda kasilmalarim oldu agriyla beraber.basta korktum ama agrim oldugu zaman rapor aldim uzanip dinlendim melisa cayi ictim(bedenin gevseyip rahatlamasini sagliyor hamilelikte sakincasi yok dr.tavsiyesiyle kullandim).kasilma oldugu zaman karninda gerginlik ve agri da hissedersin buyuk ihtimal,yatip dinleneceksin fiziksel aktiviteyi sinirlayacaksin.calisiyorsan mutlaka dr.dan "dusuk tehdidi"diye rapor al
Sağol bacımRabbim kolaylık versin sana cnm inşallah. Ara da yap böyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?