- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.281
Kizim tutmuyor arkadaşım dogum yapti yeni onunkinide kiz gösteriyor ama oglu oldu. Anlayacagin sacma bir fal türüÇin takvimi tutan var mı yada ona göre hamile kalıp da cinsiyeti doğru olan var mı merak ettim? Benim ilk bebekte tutmadı ama çevremdeki bi sürü insan da tutmuştu burda da merak ettim tutan var mi diye
Amiin dualardasin canimmmKızlar bu gece mübarek gece birbirimizi unutmayalım dualarda bulusalim ınş.Makbul dualardan biri de müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. En önemli dayanagimiz dua dua dua rabbim hepimize nasip etsin ınş.amin amin
Kızım tutmuştu bakalım bu tutcak mı canım. Ama ben ona göre hamıle kalmadım tesadüf oldu bence yalan bunlar ya zaten %50 şansÇin takvimi tutan var mı yada ona göre hamile kalıp da cinsiyeti doğru olan var mı merak ettim? Benim ilk bebekte tutmadı ama çevremdeki bi sürü insan da tutmuştu burda da merak ettim tutan var mi diye
Üzülme canım vardır bunda da bir hayır Rabbim sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsinHayırlı geceler kizlar
Ben bugun doktora gittim. Tansiyonum firlamis yine. Doktor riske girmeyelim normal doğum yapamazsın. Vücudun kaldıramaz.iki hafta sonra Sezeryana alacağım dedi. Suyu azalmis dedi.Ciğer geliştirici iğne yapıldı. Moralim çok bozuk.
Ne olur şu mübarek gecede dua edin bana.
Canim inşallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina alip büyütürsün. Allah korusun sizi. Amiinn. Hic stres yapma 2 haftyi insallah saglikla atlatirsan 36.haftan bitmis olur insallah kuvezede gerek kalmaz. Rahat ol kafani dagit acik havada sabahlari yuruyuse cik 5-10 dk. Muzik dinle ilahi dinle. Ruhunu dinlendirHayırlı geceler kizlar
Ben bugun doktora gittim. Tansiyonum firlamis yine. Doktor riske girmeyelim normal doğum yapamazsın. Vücudun kaldıramaz.iki hafta sonra Sezeryana alacağım dedi. Suyu azalmis dedi.Ciğer geliştirici iğne yapıldı. Moralim çok bozuk.
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler kizlar
Ben sekil olarak şunu biliyorum erkek kadinin sag tarafina bosalirsa erkek bebek olur diye okumustum marfetname de de yaziyor bu. Ama o nasil oluyor onu bilemiyorum iste
Canım bazı yerlerde köpek stili yazıyor açıkçası bende bunu burda sormaya çekinmistim erkek çocuğu olanlar yada şuan erkek çocuk bekleyenler bu stili uyguladılarmı acaba, ayrıca annende seni özlemiştir hafta sonu bi git görüş çatladım meraktan bak ☺
Benimde denemelerimin içinde bu olcak pek deneyen yok galiba kimse cvp vermediO nasıl oluyor kız :)))
Burda biri denemişti köpek stilini ve oğlu oluyor.Derin ilişki oluyor o pozisyonla y lerin işi kolaylaşıyor.3.de kesin deniycem onu :)
Hayırlı geceler kizlar
Benimde denemelerimin içinde bu olcak pek deneyen yok galiba kimse cvp vermedi
Hayırlı geceler kizlar
Detayları nedir canım aklındaysa yazabilirmisinCanımkirgincicekler denemişti şimdi hatırladım.oğlu oluyor detayları özelden yazmıştı
Canim cok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin üzülme stresten uzak dur kafanı takma herşey geçiyor zamanlaHayırlı geceler kizlar
Rabbim korusun ikinizide.sağ salim sağlıkla kucağına alırsın ınş.bol bol dinlen 2 hafta dayanır ınş .Hayırlı geceler kizlar
Yüzyüze anlatırım bi kere yazarsın diyor.Utanıyorum sormaya
Öyle telefonda olmaz dedi.Tek ilişki olduğunu hatırlıyorum.Pek dinlemediğim için bişey hatırlamıyorumöyle diyet felanda yoktu.Annem acayip süt ürünleri tüketir.
@naznaz16 canim senin iki mi uc mu kizin vardi ben uc hatirliyodum ama msjda ucden vaz gectim yazmissin bide bu arada kimyasal gebelikten korkma senin ki yine hemen düştü ben neredeyse 9 haftalik bos keseden kurtaj oldum 5 ay sonra ilk denemede hamile kaldim inşallah sende tez vakitte oglusuna hamile kalirsin
@SEVECENIM canim oglusun nasil buyuyo mu ay ne tatli kokuyodur o simdi bende sag salim kizimi kucağıma alip sizin kervana katilcam ama ben 1 yil emzirme taraftariyim en az peşpeşe olunca anne sutu aciyo cocuk ememiyo diye biliyorum L Lilarengim1 canim sen bebegi emzirmiycen mi hemen esine ocaktan sonra diyet yazmissin
Bu arada lutfen topigi bos vede surekli uzayan konularla doldurmayalim sonucta anlama zorlugu ceken insanlar degiliz burda hem birbirimize moral verip hemde gebeliklerimiz hakkinda bilgiler paylasiyoruz iki gunde 300 e yakin msj okudum onemli seyler var zannettim ama bi 40 meselesi yani Bosa uzatmayalim bos konulara cvp da yazmayalim gebelikler ve yontemler en onemli konular bi de normal sıkıntılar kimsede kirilmasin yazima@eflatun88 canim bu arada bende annenin yontemi yazmissin umuduyla okudum ama dort gozle bekliyorum
Ay canım benim yaa üzülme sağlıkla kucagına alacaksın Allah'ın ıznıyleHayırlı geceler kizlar
gunaydin canim.mesaji bulamadim.hangi deneme?Canımkirgincicekler denemişti şimdi hatırladım.oğlu oluyor detayları özelden yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?