Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çin takvimi tutan var mı yada ona göre hamile kalıp da cinsiyeti doğru olan var mı merak ettim? Benim ilk bebekte tutmadı ama çevremdeki bi sürü insan da tutmuştu burda da merak ettim tutan var mi diye
Kizim tutmuyor arkadaşım dogum yapti yeni onunkinide kiz gösteriyor ama oglu oldu. Anlayacagin sacma bir fal türü

Amiin dualardasin canimmm

Çin takvimi tutan var mı yada ona göre hamile kalıp da cinsiyeti doğru olan var mı merak ettim? Benim ilk bebekte tutmadı ama çevremdeki bi sürü insan da tutmuştu burda da merak ettim tutan var mi diye
Kızım tutmuştu bakalım bu tutcak mı canım. Ama ben ona göre hamıle kalmadım tesadüf oldu bence yalan bunlar ya zaten %50 şans

Hayırlı geceler kizlar
Ben bugun doktora gittim. Tansiyonum firlamis yine. Doktor riske girmeyelim normal doğum yapamazsın. Vücudun kaldıramaz.iki hafta sonra Sezeryana alacağım dedi. Suyu azalmis dedi.Ciğer geliştirici iğne yapıldı. Moralim çok bozuk.
Ne olur şu mübarek gecede dua edin bana.

Üzülme canım vardır bunda da bir hayır Rabbim sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin

Canim inşallah saglikli bir sekilde bebegini kucagina alip büyütürsün. Allah korusun sizi. Amiinn. Hic stres yapma 2 haftyi insallah saglikla atlatirsan 36.haftan bitmis olur insallah kuvezede gerek kalmaz. Rahat ol kafani dagit acik havada sabahlari yuruyuse cik 5-10 dk. Muzik dinle ilahi dinle. Ruhunu dinlendir

Hayırlı geceler canım
Allah yardımcın olsun bir sıkıntı olmaz inşallah
Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben sekil olarak şunu biliyorum erkek kadinin sag tarafina bosalirsa erkek bebek olur diye okumustum marfetname de de yaziyor bu. Ama o nasil oluyor onu bilemiyorum iste

O nasıl oluyor kız :)))

Burda biri denemişti köpek stilini ve oğlu oluyor.Derin ilişki oluyor o pozisyonla y lerin işi kolaylaşıyor.3.de kesin deniycem onu :)

Oýyy kuzum Allah yardımcın olsun.Niye böyle oldu ki...Yorma kendini stresten uzak durmaya çalış.Rabbim yardımcın olsun sağ-salim kucağına alırsın inşallah bebeğini.Rabbim ikinizide korusun.

Kaç kilo olmuş bebeğin.Beslenmenede dikkat et canım inşallah bişey olmayacak.Bozma moralini

Canim cok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin üzülme stresten uzak dur kafanı takma herşey geçiyor zamanla

Rabbim korusun ikinizide.sağ salim sağlıkla kucağına alırsın ınş.bol bol dinlen 2 hafta dayanır ınş .

Canim sen iyisi mi hemen toparlan annene kos annecim sana surpriz yaptim de sor ogren de paylas bizimle yerimde duramiyorum gunlerdir cat gunumden once ogrenrim insallah

Cesamm emzirecem tabi ben diyet yapmicam.Doğumdan 1 yıl sonra düşünüyorum.Eşimi iyi besliycem.Takviyeler felan, hazırlıycam önceden onu bide ilişki düzeni de önemli çok ara verip yapmıştık bebişi.ozamanda spermler güçsüzleşiyor.Yum takibi de yaparım kendini tanımak için bide bende pko var işin çok zor anlıyacağın baya adetlerim düzensiz.Sağlıklı beslenmem gerekiyor hep

Ay canım benim yaa üzülme sağlıkla kucagına alacaksın Allah'ın ıznıyle

Sağolun kızlar Allah razi olsun.iki hafta daha dayanırsa inşallah iyi olacak.bebegim 2500 kg olmuş. Icimde hep kıpır kıpırdı. Hareketleri falan azaldı.
Herşey Allah tan.
Bide sezaryen olursam hemen 3. Yu yapamam herhalde en az 2 yil zaman geçmesi gerekiyormuş. Gerçi bunda böyle sorunlar olunca gözüm korktu 3. Bebekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…