- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.341
Amin canım çok sağolCanım sıkma canını rabbim bebişini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına nasip etsin
Canımm cok teşekkür ederim moral verdin cok sağoldün eşimle konuştuk kuzum oda istemiyor gibi bakalım nasip
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle moralini yüksek tut inşallah bebeğine sağlıkla kavuşacaksın
canım Allah sağlıklı hayırlı eylesin.bereket yağıyor evine . Canını sıkma kuzum kız evlat candır gönül oğlan istese de
Aynen canım valla ılk günden beri kız bu dedim demek gerçekten anne gıssedıyor ama gonul işte nefis olmayanı ıstıyorCanım üzülme senin için hayırlısı olan buymuş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen zaten söylemiştin içine kız doğuyo diye anne hissedermis.
Kesinlikle öyle. Örnekleride cok. kiz diyeti yapip düsük phli beslenip yumurtadan 3 gün once yapip oglu olanlarida gördük. Herseyin başi dua eğer olmuyorsada hayri şerri bilen Allah tir. Demekki hayirlisi buymuş deme teslimiyetini versin Allah.Benim anlatmak istediğim budur.Aynen ben 1 yıl uğraştım ne dualar okudum ne türbeler gezdim.Eşim umreye gidip orda dahi dua etti.Evet yöntemde denedim ama önce dualar vardı.Ben test dahi yaptığımda dua edip öyle yapardım.Sabah namazına kalkıp yalvara yakara dua ettim.Yöntem ve burası bana sadece rabbimin gönderdiği bir sebep olarak gördüm.
Bazen burayı okuyorum sayfalarca diyet bilmem neler ay kendi kendime bunlar yerine dualar yazılsaydı ne olurdu.Belki çoğu arkadaş beni yanlış algıyabilir.Ama gerçek budur.O ol der ve olur.
Ben duanın gücünü görüp yaşadım .Dilerim ki hepiniz yaşarsınız
Canim ikinci kizlar acayip cimcime oluyorlar hayirli olsun prensesin. Kizina yoldaş arkadaş geliyor. Ben şukrediyorum herzaman pespese iki kiz olduklari icin birlikte oyun oynayabiliyor sıkılmıyorlar. Insallah 3.ü nasip olsun o da Rabbimin izniyle salih bir ogul olsun insallahAynen canım valla ılk günden beri kız bu dedim demek gerçekten anne gıssedıyor ama gonul işte nefis olmayanı ıstıyor
Amin canım ınsallah senın de ıkı tane kızın mı var canımCanim ikinci kizlar acayip cimcime oluyorlar hayirli olsun prensesin. Kizina yoldaş arkadaş geliyor. Ben şukrediyorum herzaman pespese iki kiz olduklari icin birlikte oyun oynayabiliyor sıkılmıyorlar. Insallah 3.ü nasip olsun o da Rabbimin izniyle salih bir ogul olsun insallah
Evet canim iki kizim var ve iyiki var ben ikinci kizimin cinsiyetini duydugumda cok üzülmüştüm Rabbim affetsin o üzüntüm icin defalarca tövbe ettim. Yavrum bana olan sevgisini dile getirirken Anne seni dünyalar kadar değil daha cok daha cok seviyorum derken o hastanedeki üzüntüm hala aklima gelir kahrolurum. YavrumbenimAmin canım ınsallah senın de ıkı tane kızın mı var canım
Benim anlatmak istediğim budur.Aynen ben 1 yıl uğraştım ne dualar okudum ne türbeler gezdim.Eşim umreye gidip orda dahi dua etti.Evet yöntemde denedim ama önce dualar vardı.Ben test dahi yaptığımda dua edip öyle yapardım.Sabah namazına kalkıp yalvara yakara dua ettim.Yöntem ve burası bana sadece rabbimin gönderdiği bir sebep olarak gördüm.
Bazen burayı okuyorum sayfalarca diyet bilmem neler ay kendi kendime bunlar yerine dualar yazılsaydı ne olurdu.Belki çoğu arkadaş beni yanlış algıyabilir.Ama gerçek budur.O ol der ve olur.
Olabilir kucuk bir cocuga yetismek normalde zor zaten,yine de firsat buldukca dinlen,prenatal duzenli kullan aksatma,yardimci olabilecek yakinlarinlarindan destek almaya calis.birkac saatligine cocugunla ilgilenmeleri veya ev islerine yemege yardim etmeleri bile sana maddi manevi daha iyi hissettirecektir,saglikli bir hamilelik sureci gecirmen dilegiyle canimÇalışmıyorum canım evdeyım ama kızım cok yaramaz onun pesınde koşmak bazende kucağıma alıyorum tabı bunlar mı yordu acaba beni
Ay aglayacaktim ya. Allah evlatlarini sana bagislsin oglani da tattirsin insallahEvet canim iki kizim var ve iyiki var ben ikinci kizimin cinsiyetini duydugumda cok üzülmüştüm Rabbim affetsin o üzüntüm icin defalarca tövbe ettim. Yavrum bana olan sevgisini dile getirirken Anne seni dünyalar kadar değil daha cok daha cok seviyorum derken o hastanedeki üzüntüm hala aklima gelir kahrolurum. Yavrumbenim
Allah razi olsun canim benim cumle cocuklarimizi insallah. Seninde gönlüne göre versin Rabbim.Ay aglayacaktim ya. Allah evlatlarini sana bagislsin oglani da tattirsin insallah
Ay yaaa mınıcık yüreğiyle nasıl sevgısını dıle getırıyor öyle ay benim kızlarımda bana böyle desinEvet canim iki kizim var ve iyiki var ben ikinci kizimin cinsiyetini duydugumda cok üzülmüştüm Rabbim affetsin o üzüntüm icin defalarca tövbe ettim. Yavrum bana olan sevgisini dile getirirken Anne seni dünyalar kadar değil daha cok daha cok seviyorum derken o hastanedeki üzüntüm hala aklima gelir kahrolurum. Yavrumbenim
Kiz bebek berekettir canim ben ilk kizim dogdugunda ev sahibi oldum ikincidede ikinci ev nasip oldu inan seni rahatlatmak icin soylemiyorum ama bol bereket huzur getiriyorlar Rabbim 3. de oglan nasip etsin insallahYumurtlama günü de olalı oldu ama oncesınde de olmustu hangısı tuttu bılemıyorum canım.
Tabi derler tatli anneleri. 2 yas olacak aralarinda dimi. Beraber büyürler canim. Yine yaparsin Allah sagliklariyla imtihan etmesin. amiin.Ay yaaa mınıcık yüreğiyle nasıl sevgısını dıle getırıyor öyle ay benim kızlarımda bana böyle desinbenım kızım daha 17 aylık
İnşallah canım aminKiz bebek berekettir canim ben ilk kizim dogdugunda ev sahibi oldum ikincidede ikinci ev nasip oldu inan seni rahatlatmak icin soylemiyorum ama bol bereket huzur getiriyorlar Rabbim 3. de oglan nasip etsin insallah
Evet canım 2 yas olcak öyle ayarladım arkadaş gibi büyüsünler diyeTabi derler tatli anneleri. 2 yas olacak aralarinda dimi. Beraber büyürler canim. Yine yaparsin Allah sagliklariyla imtihan etmesin. amiin.
Progestan verdi cnm ama sen sakın doktoruna danışmadan içme benim kasılma fazla idi o yüzden bu ilacı kullandım. Doktoruna danış cnm onun verdiği ilacı kullan.Ne verdi canım hatırlıyor musun ? Ben cok korktum ya Magnezyum verdi bana başka ne var bılmıyorum eczaneye gıtcem bırazdan
Burada "sebepler"konusunda konusurken duanin gucune inanmiyor degiliz canim,yanlis anlasilacak birsey yok bunda.dua da basli basina bir sebeptir aslinda.ve duanin kavli ve fiili olani vardir.hasta oldugumuzda Allahtan sifa dilemek kavli duamiz ise,doktora gidip gereken tıbbi mauyeneleri olup ilacimizi kullanmak fiili duamizdir.bebek sahibi olamayan ciftlerin dualar hacet namazlari ile Allahtan istemeleri,ama ayni zamanda tıbben rahatsizliklari neyse tedavi olup gereken sebeplere riayet etmeleri getekir.iste burada diyet,yum.gunu vb.yontemler uzerinde konusup bilgi alisverisi yaparak amacladigimiz sey de budur.Yaradan hicbirseyi sebepsiz yaratmamistir.bizler hakkimizda neyin takdir olunacagini,hangi duamizin veya hangi yontemin bizim icin sebep kilinacagini bilemeyiz.uzerimize dusen hem kavli hem fiili dualarimiza riayet edip neticeyi Ondan beklemektir.insanin "ben duami edip rızkımi Allahtan bekliyorum"deyip sebepler aramamasi abestir.tabi sebepler ararken mantiken ve bilimsel olarak izahi bulunmayan yontemlere umut baglamak bana gore insani hayal kirikligina ugratabilecek zaman kayiplaridir.bebek cinsiyeti konusunda akademisyenlerce yurutulmus calismalar neticesinde elde edilmis sonuclar vardir,bunlari bir sebep olarak gorup,ama daima neticenin Allahtan oldugu bilinciyle uygulamakta bi mahzur yoktur.sayfalarca yazdigimiz diyet vb.yontemlerin izahi ve ozu budur.burada konustugumuz yontemlerin hicbiri hivkimse icin %100 değildir,hangi sebeplere riayet edecegi kisinin kendi iradesindedir ama netice ancak Yaradanin elindedir.sahsen ben bu inancla hem hacet namazlarimi kilip eflatunun yazdigi duayi okuyorum(bana bi akrabam soylemisti)hem de diyetle sebepler dairesinde hareket etmeyecalisiyorum.Yaradan hepimize hayirli sekilde kalbimizin muradini versinBenim anlatmak istediğim budur.Aynen ben 1 yıl uğraştım ne dualar okudum ne türbeler gezdim.Eşim umreye gidip orda dahi dua etti.Evet yöntemde denedim ama önce dualar vardı.Ben test dahi yaptığımda dua edip öyle yapardım.Sabah namazına kalkıp yalvara yakara dua ettim.Yöntem ve burası bana sadece rabbimin gönderdiği bir sebep olarak gördüm.
Bence en güzel örnek bu. Canım benim ya yerim ben onun tatlı dilini.Poposunu isiririm mincik mincik minciklarimEvet canim iki kizim var ve iyiki var ben ikinci kizimin cinsiyetini duydugumda cok üzülmüştüm Rabbim affetsin o üzüntüm icin defalarca tövbe ettim. Yavrum bana olan sevgisini dile getirirken Anne seni dünyalar kadar değil daha cok daha cok seviyorum derken o hastanedeki üzüntüm hala aklima gelir kahrolurum. Yavrumbenim
Yalniz o duada muhammet ismi koydum deniyor bu bir vebaldir göbek adini koyduk diye insanlar kendilerini kandiriyor hayir eger bu dua okunuyorsa bebegin adi Muhammed olmali. Muhammed diye seslenilmeli. Konulmazsa agir imtihanlar yaşanabilir ahde vefa göstermek lazimdir.Burada "sebepler"konusunda konusurken duanin gucune inanmiyor degiliz canim,yanlis anlasilacak birsey yok bunda.dua da basli basina bir sebeptir aslinda.ve duanin kavli ve fiili olani vardir.hasta oldugumuzda Allahtan sifa dilemek kavli duamiz ise,doktora gidip gereken tıbbi mauyeneleri olup ilacimizi kullanmak fiili duamizdir.bebek sahibi olamayan ciftlerin dualar hacet namazlari ile Allahtan istemeleri,ama ayni zamanda tıbben rahatsizliklari neyse tedavi olup gereken sebeplere riayet etmeleri getekir.iste burada diyet,yum.gunu vb.yontemler uzerinde konusup bilgi alisverisi yaparak amacladigimiz sey de budur.Yaradan hicbirseyi sebepsiz yaratmamistir.bizler hakkimizda neyin takdir olunacagini,hangi duamizin veya hangi yontemin bizim icin sebep kilinacagini bilemeyiz.uzerimize dusen hem kavli hem fiili dualarimiza riayet edip neticeyi Ondan beklemektir.insanin "ben duami edip rızkımi Allahtan bekliyorum"deyip sebepler aramamasi abestir.tabi sebepler ararken mantiken ve bilimsel olarak izahi bulunmayan yontemlere umut baglamak bana gore insani hayal kirikligina ugratabilecek zaman kayiplaridir.bebek cinsiyeti konusunda akademisyenlerce yurutulmus calismalar neticesinde elde edilmis sonuclar vardir,bunlari bir sebep olarak gorup,ama daima neticenin Allahtan oldugu bilinciyle uygulamakta bi mahzur yoktur.sayfalarca yazdigimiz diyet vb.yontemlerin izahi ve ozu budur.burada konustugumuz yontemlerin hicbiri hivkimse icin %100 değildir,hangi sebeplere riayet edecegi kisinin kendi iradesindedir ama netice ancak Yaradanin elindedir.sahsen ben bu inancla hem hacet namazlarimi kilip eflatunun yazdigi duayi okuyorum(bana bi akrabam soylemisti)hem de diyetle sebepler dairesinde hareket etmeyecalisiyorum.Yaradan hepimize hayirli sekilde kalbimizin muradini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?