- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.301
Allah yardimcin olsun canim.moralini bozma.saglikla kavusun insallahHayırlı geceler kizlar
Ben bugun doktora gittim. Tansiyonum firlamis yine. Doktor riske girmeyelim normal doğum yapamazsın. Vücudun kaldıramaz.iki hafta sonra Sezeryana alacağım dedi. Suyu azalmis dedi.Ciğer geliştirici iğne yapıldı. Moralim çok bozuk.
Ne olur şu mübarek gecede dua edin bana.
benim oyle oldu canim.oglumu bekliyorum suan..saglikla gelsinler insallaahCanım bazı yerlerde köpek stili yazıyor açıkçası bende bunu burda sormaya çekinmistim erkek çocuğu olanlar yada şuan erkek çocuk bekleyenler bu stili uyguladılarmı acaba, ayrıca annende seni özlemiştir hafta sonu bi git görüş çatladım meraktan bak ☺
Cesamm emzirecem tabi ben diyet yapmicam.Doğumdan 1 yıl sonra düşünüyorum.Eşimi iyi besliycem.Takviyeler felan, hazırlıycam önceden onu bide ilişki düzeni de önemli çok ara verip yapmıştık bebişi.ozamanda spermler güçsüzleşiyor.Yum takibi de yaparım kendini tanımak için bide bende pko var işin çok zor anlıyacağın baya adetlerim düzensiz.Sağlıklı beslenmem gerekiyor hep
Canim sen iyisi mi hemen toparlan annene kos annecim sana surpriz yaptim desor ogren de paylas bizimle yerimde duramiyorum gunlerdir cat gunumden once ogrenrim insallah
Canim moralini bozma insallah saglikla bebegine kavusacaksin,herseyin caresi var,Allah yardimcin olsunHayırlı geceler kizlar
Ben bugun doktora gittim. Tansiyonum firlamis yine. Doktor riske girmeyelim normal doğum yapamazsın. Vücudun kaldıramaz.iki hafta sonra Sezeryana alacağım dedi. Suyu azalmis dedi.Ciğer geliştirici iğne yapıldı. Moralim çok bozuk.
Ne olur şu mübarek gecede dua edin bana.
Sağolun kızlar Allah razi olsun.iki hafta daha dayanırsa inşallah iyi olacak.bebegim 2500 kg olmuş. Icimde hep kıpır kıpırdı. Hareketleri falan azaldı.
Herşey Allah tan.
Bide sezaryen olursam hemen 3. Yu yapamam herhalde en az 2 yil zaman geçmesi gerekiyormuş. Gerçi bunda böyle sorunlar olunca gözüm korktu 3. Bebekten.
Iste eflatun bu sefer olacak ben hissediyorum moralin hep boyle yuksek olsun arkadasim kendini iyi hisset iyi olsun sonu guc sende
Ayyy canım işe gidiyorum şimdi.Akşama annemdeyim yemeğe çağırdı.Bütün detaylarıyla yazicam.
Günaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır
Hayirli olsun kizin ailenize bereket getirsin canim.insallah Yaradan kiz erkek hayirli saglikli evlatlarla etrafini doldursunGünaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır
Benim eşim 3.yu hıc ıstemıyor bende ıstemıyorum aslında ama bakalım artık doğsun da prensesim belki yaparız bı tane daha :) ay doktor ultrason cıhazını koyar koymaz aaa kız büyük ıhtımalle dedi o kadar çabuk soyledı ki ben daha sormamıştım bile bı kaldım öyle :) haftaya gel tekrar kesinlestirelim dedi ama büyük ıhtımalden anladım ben zaten:)Bende üzüldüm ya için bi tuaf oldu.Aklıma kendi yaşadıklarım geldiAramıza hoşgeldin iki kız annesi olarak.Ama moralini bozma inşallah 3.de bulacağız rabbim nasip edecek
Amin canım sağolHayirli olsun kizin ailenize bereket getirsin canim.insallah Yaradan kiz erkek hayirli saglikli evlatlarla etrafini doldursun
Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.Günaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır
Sağol canım bakalım artık hayırlısı canım yaHayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.
Sende iki kızdan sonra erkek Deneyecekler kervanına katil.insallah rabbim 3. De birde oğul nasip etsin
Benim eşim 3.yu hıc ıstemıyor bende ıstemıyorum aslında ama bakalım artık doğsun da prensesim belki yaparız bı tane daha :) ay doktor ultrason cıhazını koyar koymaz aaa kız büyük ıhtımalle dedi o kadar çabuk soyledı ki ben daha sormamıştım bile bı kaldım öyle :) haftaya gel tekrar kesinlestirelim dedi ama büyük ıhtımalden anladım ben zaten:)
Sağolasın canım yazın bana çok iyi geldi. Inşallah dualarinizla hersey daha iyi olacakCanim uzulme sen bebek zaten 2500 kg olmus masallah kuveze almazlar kilosu iyi. Hareketlerinin azalmasi da hamileligin ilerledigi icin bebege hareket alani kalmiyor artik son ayda hareketlerin azalmasi normal. Benim de erken dogum riskim vardi kizimda 27. Haftada bir de sonraki haftalarda 2 kez coger gelistirici igne olmustum ben de. Cok sukur benim kizim tam gununde 2800kg dogdu. Allahin izniyle biseycik olmaz sagsaglim kucagina alirsin insallah. Sen icini ferah tut stres yaparsan bebegi de strese sokarsin. Rahat ol Allah birak. Hayirli dogumlar..
Ayy canım ya insan bir buruk oluyor en başta çok haklısın nefis bizi durtukluyor ama alisiyorsun zamanla o hislerin kayboluyor hele dogunca iyiki doğmuş diyeceksin sen ve kızın için anlatilmaz bir duyguGünaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır
Haklısın canım bılıyorum hani sonra sevınıcem iyi ki dicem ama su an bi şoku atlatayım da. :) bir de kasılma çıktı bende açıkcası o cok canımı sıktı doktor düşüğe erken Doğuma sebebiyet olabılen bısey olduğu ıcın bunu gecırmemız lazım dedi cınsıyetten cok buna canım sıkıldıAyy canım ya insan bir buruk oluyor en başta çok haklısın nefis bizi durtukluyor ama alisiyorsun zamanla o hislerin kayboluyor hele dogunca iyiki doğmuş diyeceksin sen ve kızın için anlatilmaz bir duyguevinize bereket huzur neşe getirsin prensesin sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin rabbim ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?