Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah yardimcin olsun canim.moralini bozma.saglikla kavusun insallah

benim oyle oldu canim.oglumu bekliyorum suan..saglikla gelsinler insallaah

Iste eflatun bu sefer olacak ben hissediyorum moralin hep boyle yuksek olsun arkadasim kendini iyi hisset iyi olsun sonu guc sende

Canim sen iyisi mi hemen toparlan annene kos annecim sana surpriz yaptim de sor ogren de paylas bizimle yerimde duramiyorum gunlerdir cat gunumden once ogrenrim insallah

Ayyy canım işe gidiyorum şimdi.Akşama annemdeyim yemeğe çağırdı.Bütün detaylarıyla yazicam.

Canim moralini bozma insallah saglikla bebegine kavusacaksin,herseyin caresi var,Allah yardimcin olsun

Canim uzulme sen bebek zaten 2500 kg olmus masallah kuveze almazlar kilosu iyi. Hareketlerinin azalmasi da hamileligin ilerledigi icin bebege hareket alani kalmiyor artik son ayda hareketlerin azalmasi normal. Benim de erken dogum riskim vardi kizimda 27. Haftada bir de sonraki haftalarda 2 kez coger gelistirici igne olmustum ben de. Cok sukur benim kizim tam gununde 2800kg dogdu. Allahin izniyle biseycik olmaz sagsaglim kucagina alirsin insallah. Sen icini ferah tut stres yaparsan bebegi de strese sokarsin. Rahat ol Allah birak. Hayirli dogumlar..

Günaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır

Bende üzüldüm ya için bi tuaf oldu.Aklıma kendi yaşadıklarım geldi Aramıza hoşgeldin iki kız annesi olarak.Ama moralini bozma inşallah 3.de bulacağız rabbim nasip edecek

Günaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır
Hayirli olsun kizin ailenize bereket getirsin canim.insallah Yaradan kiz erkek hayirli saglikli evlatlarla etrafini doldursun

Bende üzüldüm ya için bi tuaf oldu.Aklıma kendi yaşadıklarım geldi Aramıza hoşgeldin iki kız annesi olarak.Ama moralini bozma inşallah 3.de bulacağız rabbim nasip edecek
Benim eşim 3.yu hıc ıstemıyor bende ıstemıyorum aslında ama bakalım artık doğsun da prensesim belki yaparız bı tane daha :) ay doktor ultrason cıhazını koyar koymaz aaa kız büyük ıhtımalle dedi o kadar çabuk soyledı ki ben daha sormamıştım bile bı kaldım öyle :) haftaya gel tekrar kesinlestirelim dedi ama büyük ıhtımalden anladım ben zaten:)

Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin.
Sende iki kızdan sonra erkek Deneyecekler kervanına katil.insallah rabbim 3. De birde oğul nasip etsin

Ah ah bende kalmıştım öyle eşim çok sevinmişti.Ne güzel artık 3.yü yaparsın demişti erkek olsa düşünmüyordum.Hayırlısı hakkımızda canım

Sağolasın canım yazın bana çok iyi geldi. Inşallah dualarinizla hersey daha iyi olacak

Ayy canım ya insan bir buruk oluyor en başta çok haklısın nefis bizi durtukluyor ama alisiyorsun zamanla o hislerin kayboluyor hele dogunca iyiki doğmuş diyeceksin sen ve kızın için anlatilmaz bir duygu evinize bereket huzur neşe getirsin prensesin sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin rabbim ınş.

Haklısın canım bılıyorum hani sonra sevınıcem iyi ki dicem ama su an bi şoku atlatayım da. :) bir de kasılma çıktı bende açıkcası o cok canımı sıktı doktor düşüğe erken Doğuma sebebiyet olabılen bısey olduğu ıcın bunu gecırmemız lazım dedi cınsıyetten cok buna canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…