Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dinde göbek ad diye birşey yok.Ben o duayı okudum .Ve bebeğin adını Muhammed koydum .

Var canım olmaz mı? Kendim şahit oldum .

Arkadaşim illa Muhammet olacak diye bi kaide var çunku duada Muhammet koydum diyorsun.

Bu dua ile yapan kişiler var çevremde hocaya sormuşlar hz muhammedin diğer isimleride olur demiş.Olmaz diyip insanları yanlış yönlendirmemek lazım.Yada hocaya tekrar sorabilir.Annemin 2. Erkek de o duayla oldu ismi hz muhammedin diğer isimlerinden biri

Canim vebal hocanindir yaşanmış birkac hadise var. Isimlerinden birini koydum denmiyor duada Muhammet koydum deniyor. Ben hoca degilim elbet fetvada veremem. Ama bir anlaşma bir söz ahdediliyor Muhammed koydum deniliyor. Hayirlisi yaa Rabbim bilir en iyisini.

Amin ......
Bunlar sizin kendi düşünceleriniz saygı duyuyorum .

Arkadaşlar 3. Haftasinda bulanti uyku hali yaşayanlar varmi. Dunden beri hafif bulantilarim var bugun yemegi zor yapiyorum. Tutmamistir diyordum ama galiba hamileyim. Bugun yumurtadan sonraki 10.gun
Canım mide bulantısı için çok erken inşallah tutmuştur .Ay ne güzel olur .Hamileler çoğalıyor.Canım sen neler uyguladın.

Arkadaşlar 3. Haftasinda bulanti uyku hali yaşayanlar varmi. Dunden beri hafif bulantilarim var bugun yemegi zor yapiyorum. Tutmamistir diyordum ama galiba hamileyim. Bugun yumurtadan sonraki 10.gun
Çok erken olduğunu düşünüyorum ama oladabilir

Canım mide bulantısı için çok erken inşallah tutmuştur .Ay ne güzel olur .Hamileler çoğalıyor.Canım sen neler uyguladın.
Canim ben ayshee isim degistirdim hatirlarsin eylul ayinda testlerimi yorumlamistin kuru oldugum icin kalsin bu ay demistin hatta kismet herdey. Bende yuzde yuz olmasada alkali diyeti yaptim ekim ayinda yum. Kaçırdım kasım ayinda testim pik olduktan 1 gun sonra siliklesti. zaten sabah agriyi ve akintiyi hissettim eşim o anda evde olmadigi icin sabah 8 gibi çat olduğu gunün gecesi deneme oldu. Perhiz 5 günluktü. Böyle canim. Tedbir aklimizca aldik takdir Yaradanin. Hacet namazi ve farz namazlarin ardına duami hic birakmadim. Nasip kismet.

Günaydın kızlar şimdi çıktım doktordan ikinci kızım gelıyor. Biraz üzüldüm ne yalan soylim ama sağlıklı olsun da vardır bunda da bi hayır

Canim anali babali saglikli buyusun insallaah rizki bol salih kullardan olsun.olsun kizina kardas sana yoldas olur insallah en onemlisi saglikli olmasi her seyde vardir bi hayir insallaah iyki dogmus dedirtir kendindini zaten sewdirir suphem yok allah kolaylikla buyutmene yardim etsin

Kızlar kız isteyenler topiginde okudum erkek bebek gebeliginde akıntı yumurtlama dan sonra kesiliyormus kız bebekte akıntı çok geliyormuş.ben unuttum kizlarimda nasıldı hatırlamıyoru suan. kızlar sizden hatırlayan varmı kıza ve erkeğe hamile olan arkadaşlar akintiniz nasıl.

Son düzenleme:

Evet canım erkeğe hamileysen kuru oluyormussun çoğunlukla kız bebeğe hamile kalanların akıntısı daha çokmus.ben kizlarimda hatırlamıyorum hiç.

Benim de ilk hamileliğimde çok akıntım olurdu bundada aynı baya oluyor.Gerçi normal de akıntım hep olur.Gebelikte artıyor diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…