Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım erkeğe hamileysen kuru oluyormussun çoğunlukla kız bebeğe hamile kalanların akıntısı daha çokmus.ben kizlarimda hatırlamıyorum hiç.
Ben hamileliklerimde akintim oldugunu hatirlamiyorum hic,sadece bir defa enfeksiyon kaynakli olmustu.zaten normalde ben ovulasyona yakin gelen mukus ve enfeksiyon disinda kuru olurum,hamileliklerimde de artış hatirlamiyorum

İyi Akşamlar kızlar
Denenmiş erkek bebek yöntemini yazacağım.Bu yöntemle çok kişi erkek bebeğe hamile kalmış.Deneyip denemem ek size kalmış kimseye sebep olmak istemem.Bana göre yöntemler bahane rabbim nasip etdikten sonra her türlü olur zaten.ilk baş da dua dua dua hz muhammedin isminin geçtiği duayı biliyorsunuz zaten yazmıştım zaten duayı nasıl yapacağımızı biliyorsunuz şimdi yönteme gelelim

1. Beslenmeyle ilgili birşey yok.Yinede ben alkali su içmenizi tavsiye ederim.Yiyecek olarak burdaki yazan şeylere dikkat edilebilir size kalmış.Bu yöntemde diyet hiç yok.
  2. Adet oldunuz kanamanız az sürdü.Yada kuru geçti adetiniz normalin dışında oldu o ayı geçiyorsunuz.Adet olduğunuzda normal kanamanızın dışında olduğu o ay kesinlikle deneme yapmıyorsunuz.Bol adet olduğunuz ayı seçiyorsunuz.
  3. Adet bitti yıkandınız ertesi gün saymaya başlıyorsunuz 1 2 3.... diye önemli olan 3 gün var (9,11,13) bu günlerden birinde tek sefer ilişki olacak genelde deneyenler 9.günü tercih etmiş.Bi daha korunmasız ilişki yok hamile kaldığınızı öğrenene kadar.
  4. 2 kere deneme yapmış olanlar da var adet bittikte sonra sayarak 9,11,13 günlerinin ikisinde günü size kalmış İlişki pozisyonunu soramadım üzgünüm derin ilişki olabilir
  5. Erkek önce boşalacak kadın isteksiz olacak adam yorgun olmayacak bu da önemli bir ayrıntıymış.
  6. Cinsel perhiz 1 haftayı kesinlikle geçmeyecek. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Sağlıklı evlatlar nasip etsin

ben kizimda adetin 11gunu iliskiye girdim hamile kaldim daha adetime 1hafta varken idrarda cikti cunku cok erken bas donmesi ve bas agrisi cektim supelendim ve test yaptim pozitifti

ben kizimda adetin 11gunu iliskiye girdim hamile kaldim daha adetime 1hafta varken idrarda cikti cunku cok erken bas donmesi ve bas agrisi cektim supelendim ve test yaptim pozitifti

Adet bittikten 11 gün sonramı ? Adet günü de içindemi 11 günü saydın ? Cinsel perhiz kaç gündü bi sürü ayrıntı var? En önemlisi dua onu okudum mu?

Canim yok ya. Eger gebelik oluşuyorsa vagina enfeksiyona karsi salgi salgilarmiş yumuşarmiş yani normal bir süreç bu. Cok derinlere inme birak

Adet bittikten 11 gün sonramı ? Adet günü de içindemi 11 günü saydın ? Cinsel perhiz kaç gündü bi sürü ayrıntı var? En önemlisi dua onu okudum mu?
adetimin 11gunu cinsel pehiz memleketteydik hata orda veysel karani turbesini ziyaret ettik eve geldigimiz gun 11geceydi hayirlisini allah nasip etsin insallah hepimize allah ne isterse o olur

canım benim suan asiri akintim var ama ben enfeksiyondan kaynakli oldugunu dusunuyorum hamile kalmadan oncede her ay nerdeyse mantar enfeksiyonu yasardim ilk haftalarda baya ilac kullandim smir testinde bile sadece enfeksiyon çıkmıştı

Canim annenin yontemler degil mi:))
Burada konustugumuz seylerle ortusuyor,drmekki dogru yoldayiz.bence de diyet konusunda yasak veya mucize besinler yok,dogurganligi vucudun iyilik halini arttiracak sekilde en besleyici saglikli yiyecekler le beslenmek var.mensin yogun oldugu ay demek dogurganligin fazla oldugu ay demek,demekki benim diyet konusunda hedefledigim dogurganligin ve genel vucut sagliginin artmasi dusuncem dogru.adetin bitiminden sonra 9.gun iliski yazmissin ki bu da ortalama yumurtlama gunlerini isaret ediyor,diyelim ki periodun 5 -6 gun suruyorsa 9.gun yani 14.veya 15.gun yumurtlama gunune denk gelmesi gerekiyor iliskinin.erkegin yorgun olmamasi onemli ayrinti demissin bunu yine diyet konusunda erkegin iliskiden once dinlenmis,uykusunu almis,karni tok olmasi gerek diye yazmistim.ve son olarak 1 haftadan uzun perhiz sperm kalitesini dusurebilir diye de yazmistik bircok arkadas bu yonde(aksi de ihtimal dahilinde elbette ama)bilgiler paylasmisti.
Yani insallah dogru sebeplere riayet edip kalbimizdeki duamiza kavusuruz hep birlikte:))))

Aayy eflatunn ne kadar guzel anlatmissin hepimizin merakini giderdin cok saol

Bol adet oldugun ay denene yapilacak demissin bol adet kaliteli yumurta ya mi isret acaba??
Kizlar bu arada benim annemde soyler kadin isteksiz olacak diye cunku orgazm orayi asidiklestiriyormus salgilarla hatta kadin ölu gibi yaticak derlern

Kızlarda akıntım çok fazlaydı.Hamilelik mantarı oluyordum.Ama oğlumda hiç olmadı kuru bir hamilelik yaşadım.Son ayda sadece suyum gidiyordu.

Annenin ellerinde öperim.Ne varsa eskilerde var.
Diyet olmalı canım.Size daha önce bir doktordan söz etmiştim.Doktor 3 aylık bir diyet listesi hazırlıyor.Daha sonra yumurta geliştirici ilaç Ve iğne uyguluyor.Arkadaşım o doktoru bulup yanına gidecek .O listenin fotosunu çekip buraya atarım.Anlattığına göre çok abartılmış bir liste değil.Ona ek olarak folik asit ama bu folik asit değişik dedi.Onun adını da veririm .Annenin adet döngüsünün fazla olduğu ayı değerlendirmeli demesi çok mantıklı geliyor bana herşeyden önce kaliteli yumurta gerekli.Çünkü erkek bebek olması için en az yumurtanın 20 mmlık olması lazım.
Kız biz annenle çok iyi anlaşırız .Aynı kafadayız .
Cinsel perhiz uzun olması lazım orda ona çok katılıyorum .Bunu direk kendi doktorumdan duydum.Y spremler testide kaldıkça hem kaliteli hem de çok hızlı oluyormuş.Ama 9 günü aşmıyacakmış.
Rabbim hepinize kısmet etsin

Folik asit inofolic olabilirmi acaba bana hamile kalana kadar devam et dedi doktorum

İnşallah işimize yarar canım.
Bol adet olunca içiniz temizlenir daha sağlıklı olur rahim dedi annem.Buda kaliteli yumurtaya işaret bence. Bak bu çok doğru annem ilişkide kadın beli gevşemeyecek dedi :) demekki ölü gb olacak.

Canım yazdıklarım burdaki yöntemin neredeyse aynısı yum gününe denk geliyor hesaplayınca tabi ozamanlar yum.testi yok kadınlar kendilerince yöntem bulup uygulamışlar.Bunuda söylemeden geçemiycem bizim akrabanın 4 kızı vardı bu yöntemi öğretmiş annem oğlu oldu.Kuzeninin 3 kızı vardı yine bu yöntemle oğlu oldu.işin garibi bana denemek nasip olması nasılsa olur diye umursamadım.Demekki nasip de olmayınca hiç birşey ile yaramıyor.inşallah 3.de nasip olur denemek

Allah razı olsun canım.Bencede annemle çok iyi anlaşırsınız :) oda senin gb dua diyor başka bişey demiyor.Adet döngüsünün uzun olduğu ay yani çok kanamanın olduğu zaman içiniz temizlenir dedi o ay deneme yapın.Yoksa es geçin bu önemiymiş.Özellikle cinsel perhiz 1 hafta olacak buda önemli :) ne az ne daha uzun.
Diyeti kesinlikle yapicam listeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Doktorun adını ve hangi şehirde olduğunu özel mesajla gönderirmisin.Belki seneye tatile oraya giderim :)

Canım benim çok akintim yok kuruyum genelde. Hamilelikten öncede hep kuru olurdum. Akintim olmazdı. Bilmiyorum ki doğruluğu nedir.

Canim yok ya. Eger gebelik oluşuyorsa vagina enfeksiyona karsi salgi salgilarmiş yumuşarmiş yani normal bir süreç bu. Cok derinlere inme birak
Haklısın canım ışte herbunye farkli ama ister istemez kafama takılıyor belirtiler karşılaştırma için bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…