Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben orgazm olmadım ama keşke olsaydım diyorum hep.aksine orgazm olmak çok iyi rahimiin kasilmasi ve kadından akışkan akıntının olması çok iyi diye biliyorum bende ortam alkali hale gelip spermler yumurtaya daha kolay ulaşır

Insallah canim,hepimize insallah.bu mesajindan sonra gercekten daha cok inanmaya basladim Rabbim dilerse sebep kilar biz istemeyi bilelim gayret edelim yeter ki.canim bak henuz denemeye bile baslamadim ama cevremi de gozlemleyerek inandigim birsey var,diyetle dogurganligi arttirmak takviyelerle desteklemek o yumurta beyazi akintiyi gormek cok onemli.diyeceksin her oglu olan diyet mi yapti ama bazi kadinlarin dogal olarak dogurganligi fazla,hani adam ceketini atsa hamile kalirim diyenler vardir ya,onlar dogal olarak erkek cocuguna yatkin.yengem var kadin korunurken bile hamile kalmis 4 oglu var.teyzemde oyle 2 oglu var.arkadasimin 3 oglu var.ortak noktalari 1.iyi yerler,et,sut,protein olarak ne varsa bol tuketirler,tabiri caizse her sofraya oturan tiplerdir.2.dogurganliklari fazla,pesi pesine hic cabalamadan hamile kalmislar.hem kadin hem erkek icin bol protein uretkenligi maksimum seviyeye cikariyor,ve bence cok onemli olan hayvansal protein kaynaklarinin hicbiri(TAM YAGLI sut,peynir,yogurt,tereyağı)diyette kesilmemeli.ama yarim yagli veya yagsiz olmaz,cunku dusuk kalori ve dusuk protein var.benim gorusum bu canim.annene tesekkurlerimi ilet olur mu ellerinden opuyorum.sana da cok tesekkurler canim verdigin bilgiler hep burada konustugumuz seyler ama onemli olan annen ve cevrendeki diger bayanlarin tecrubesiyle sabit olmasi.Vehhab ismiyle Yaradan bizlerin de yuzunu guldursun

Elifemm- Mesaj boş
Ne yazmıştın acaba çok merak ettim
Mesajlarimiz iç içe gitmiş canım şunu yazmıştım.elinle kasigina bastir çek ağrı giriyorsa daha catlamamis çatışmaya yakın demek.bahsettiginde çatlama belirtisine benziyor

Kızlar hamıleyken hıc fıtıl kullandınız mı ? Ben doktoruma akıntım var cok fazla dıyınce fıtıl verdi bana. Evham yaptım doktor varmış olmasına rağmen
Kullan mutlaka canım enfeksiyon olduğunu dusunmusturki bu daha kötü rahim ağzından bebeğine ulaşabilir Allah korusun.Akıntıni sordu mu koku varmi renk nasıl diye

Kullan mutlaka canım enfeksiyon olduğunu dusunmusturki bu daha kötü rahim ağzından bebeğine ulaşabilir Allah korusun.Akıntıni sordu mu koku varmi renk nasıl diye
Sormadı cok akıntım var dedım fıtıl yazım dedı

Canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah annemin herkese çok selami var.Sakın vazgeçmesinler yöntemleri mutlaka denesinler Siz Allahtan isteyin sonra bildiğiniz herşeyi deneyin diyor.Ön önemli şeyin adet kanamasının çok olduğu ayı tercih etsinler diyor en önemli buymuş aklınızda bulunsun.Walla ne yalan soylıyım annemle konuştuktan sonra bi içim rahatladı ki anlatamam daha çok umut oldu bana.Burdakilerle uyuşması çok hoşuma gitti demek ki doğru yoldayız Bu arada kuru incir çok yiyin dedi.

Nasıl akintin.kasinma hissin varmı o bölgede.beyaz akintiysa normal.ama sarimsi yesilimsi ağır kokuluysa vajinal enfeksiyon olabilir
Beyaz bazen sarı.kasınma yok benım sağ tarafımda yumurtalık tarafı sanırım sureklı bi Ağrı var. Doktora söyledım bagların gevsıyorondandır dedi ama bılmıyorum kasılma da çıktı ya belkı ondandır

İkiside olabilir canım ama rahim bağları açılıyor ya rahimin büyümesine göre genelde ona bağlı oluyor.sarı akıntı geliyorsa arada bi kaç gün fitili kullan derim ben.

Geçmiş olsun cnm. Doktorun verdiği fitili kesin kullan geçirdiğin enfeksiyonun bebeğe çok zararı var.

Ilk kontrol ne zaman canim. 6.haftadasin masallah. Kizlara söyledinmi bebişi
Sağol canım kan tahlili yaptırmadım 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum direk kalp atisinida duyarım dedim.kızlarıma söylemedim daha biraz karnım çıksın sonra söylemeyi düşünüyorum çünkü çok sabırsızlanıyor hemen gelsin istiyor onlar.

Kızlar hamıleyken hıc fıtıl kullandınız mı ? Ben doktoruma akıntım var cok fazla dıyınce fıtıl verdi bana. Evham yaptım doktor varmış olmasına rağmen
Canim ben hamile kaldiktan sonra adet daha gormemistim verdi kullandim simdi tekrar verdi onu daha almadim ama kasinti ve agri olursa onuda alip kullanirrim ilk kizimda da kullanmistim bunda cok ilac kulandim antibiyotik felan oyuzden simdi ki fitili daha almadim

Aynen benim de umudum tazelendi canim.kuru incirin yanina yesil cayi da ekleyelim.hem vucudu temizliyor antioksidan hemde dogurganligi arttiriyormus.benim bu ay takildigim tek sey gecen ay bogaz enfeksiyonu yuzunden ilac kullandim suan da bakteriyel enfeksiyon yuzunden kullaniyorum ki ikisinin de bende ters yonde etki edecegini dusunuyorum.nasip hayirlisi artik.

Biraz ertele canım zaten hemen denemeyeceksin dimi kaç ay diyet yapmayı planlıyorsun.3 4 ay yeterli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…