- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.441
Evet canım hepsi sayılıyor benimde 4 gün yoğun gelir son 2 gün leke şeklinde gelir 7.günü gusul alırım geneldeBayanlar bişi sorucam siz adet bitimini kanamanın bittiği gün mü sayıyosunuz yada son 3 gün böyle koyu bi akıntı oluyo onu da sayıyor musunuz yani şöyle diyim benim normal kanama 4 gün kan geliyo ama sonra 3 gün akıntı oluyo koyu renkli toprak gibi toplam da 7 sürüyor 8 gün gusül abdesti alıyorum bi yardımcı olsanız kafam çok karıştı
Streslenme herşey iyi olacak öyle düşün . Allah yardimcin olsun.Selam hanimlar.
Epey yazışma olmuş yine maşallah.
Eflatun88 annene sevgiler. Sağolsun süper bilgiler bunlar.
Ben hastanede yatıyorum malesef. Bebeğin suyu 2 cm e düşmüş. Tahliller yapılıyor. Inşallah sonuçları güzel çıkar.
Gece hiç uyuyamadim. Normal doğum oldu yanimda. Sezaryen den çıkanlar inliyo falan. Psikolojim berbat durumda.
Özel hastane beni üniversite hastanesine yolladı. Risk almam dedi.burayi hiç sevmedim. Dua edin
Nolur.kendimi aşırı kötü hissediyorum
Ayy kuzum yaa rabbim yardımcınız olsun moralini bozma gözetim altindasin en azından birşey oldu mu Allah korusun ama hemen müdahalen olur en azından.Rabbim korusun ikinizideSelam hanimlar.
Ben hastanede yatıyorum malesef. Bebeğin suyu 2 cm e düşmüş. Tahliller yapılıyor. Inşallah sonuçları güzel çıkar.
Gece hiç uyuyamadim. Normal doğum oldu yanimda. Sezaryen den çıkanlar inliyo falan. Psikolojim berbat durumda.
Özel hastane beni üniversite hastanesine yolladı. Risk almam dedi.burayi hiç sevmedim. Dua edin
Diyet icin en az 6 hafta oncesinden başlamalı deniyor ama ben bu ayi pas gecersem ocak ayinda 2.5 ay olmus olacak bakalim.bu ay hem mensi hem akintiyi takip edip olmadi gelwcek ay dusunurum canimBiraz ertele canım zaten hemen denemeyeceksin dimi kaç ay diyet yapmayı planlıyorsun.3 4 ay yeterli gibi
Hm ya hani diyorlar ya adet bitiminden sayın diye kafam karıştı biraz şu yumurtlama günü falan hesaplarkenEvet canım hepsi sayılıyor benimde 4 gün yoğun gelir son 2 gün leke şeklinde gelir 7.günü gusul alırım genelde
Selam hanimlar.
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım aynen adet kanaması önemli ona dikkat et.kuru olduğun ayı pes geç.Takviyelerin kesinleşince eşin ve senin bana yazarmisin :) eşimi güçlendirmem lazımDiyet icin en az 6 hafta oncesinden başlamalı deniyor ama ben bu ayi pas gecersem ocak ayinda 2.5 ay olmus olacak bakalim.bu ay hem mensi hem akintiyi takip edip olmadi gelwcek ay dusunurum canim
Yumurtlama günü hesaplarken adet bitimi değil canım adetin 1.gününden hesaplanır.28gunde bir düzenli adet gören bir kadın 14.gün yumurtlar 30gun gören 16.gün yumurtlar büyük ihtimal adetin 1.gününden sayicaksin yaniHm ya hani diyorlar ya adet bitiminden sayın diye kafam karıştı biraz şu yumurtlama günü falan hesaplarken
Bende polikistik over olduğu için düzenli olmuyorum onun için bi türlü bulamadım yumurtlama gününüYumurtlama günü hesaplarken adet bitimi değil canım adetin 1.gününden hesaplanır.28gunde bir düzenli adet gören bir kadın 14.gün yumurtlar 30gun gören 16.gün yumurtlar büyük ihtimal adetin 1.gününden sayicaksin yani
Soğan kuru çok öneriyorlar pko da dene canım bir ay istersen bide akintiyi hiç yakalamiyormusun yumurta akı gibi şeffaf renk ol ucakBende polikistik over olduğu için düzenli olmuyorum onun için bi türlü bulamadım yumurtlama gününü
Yok o değil canım.FOLDEN senin kullandığın 3 aylık ise doktor onu tavsiye etmiyormuş.Folik asit inofolic olabilirmi acaba bana hamile kalana kadar devam et dedi doktorum
Onu hep fark ederdim ama ne olduğunu bilmezdim yeni öğrendim bundan sonra takip edicem işteSoğan kuru çok öneriyorlar pko da dene canım bir ay istersen bide akintiyi hiç yakalamiyormusun yumurta akı gibi şeffaf renk ol ucak
Test aldın mi testlede kontrol edersinOnu hep fark ederdim ama ne olduğunu bilmezdim yeni öğrendim bundan sonra takip edicem işte
Canim koyu renkli akinti az veya cok geldigi surece adetten sayilir son gunlerde gelen kahverengi akinti da dahilBayanlar bişi sorucam siz adet bitimini kanamanın bittiği gün mü sayıyosunuz yada son 3 gün böyle koyu bi akıntı oluyo onu da sayıyor musunuz yani şöyle diyim benim normal kanama 4 gün kan geliyo ama sonra 3 gün akıntı oluyo koyu renkli toprak gibi toplam da 7 sürüyor 8 gün gusül abdesti alıyorum bi yardımcı olsanız kafam çok karıştı
Cümlemizden canımAllah razı olsun canım.Bencede annemle çok iyi anlaşırsınız :) oda senin gb dua diyor başka bişey demiyor.Adet döngüsünün uzun olduğu ay yani çok kanamanın olduğu zaman içiniz temizlenir dedi o ay deneme yapın.Yoksa es geçin bu önemiymiş.Özellikle cinsel perhiz 1 hafta olacak buda önemli :) ne az ne daha uzun.
Diyeti kesinlikle yapicam listeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Doktorun adını ve hangi şehirde olduğunu özel mesajla gönderirmisin.Belki seneye tatile oraya giderim :)
Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Gözetim altındasın kötü düşünme cnm. Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah.Selam hanimlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?