- 22 Mart 2010
- 462
- 1.447
- 313
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.881
Yok canim hala muallaktayim. Test yine hayalet ciktiCanim seni merak ettim regli olmadin di mi??Gecemavisim
Kullanmaya devam et folik asit çok önemli.akıntı oldu canım.şimdi de oluyor dediğin gibi kremsi ve beyaz renkte.hatta normal zamanda akıntı olurken hissetmeyiz ya şuan ben hissediyorum olduğu zaman. Akıntı sıkıntı değil ama önemli olan rengi ve kokusuYaklaşik denemeden 4gun önce başlamiştim folbiol gunde 1 tane icmistim nekadar faydası olurki. Hala icmeye devam ediyorum burdaki herkes ovu testi kullandık canim. Bi sorum daha varadet günün gectikten sonra akintin oldumu yani islaklik yada normal kremsi akinti şuanda da oluyomu. Erkek bebekte akinti olmuyor diye duydukta
Yok canim hala muallaktayim. Test yine hayalet cikti
Hoşgeldin canım hadi bizimle belirtilerini paylaşah canım hadi inşallah güzel haberlerini alırız :) şöyle cevap vermeye çalışayım sorularına: yumurtlama takibi için testler var ovülasyon testi diye onlardan kullandım çünkü benim çok düzenli adet döngüm yoktu.ve kesinlikle çok faydasını gördüm. biz bebek için karar verdikten yaklaşık 8 ay sonra hamile kaldım. bunun nedeni de uzun süreli korunma.bir de folik asit kullanıyorsun değil mi
Gittim canım bugün kan tahlili aldı. Haftaya gel ultrason veri cem dedi.AsTaLaVisTas naptin canım doktora gittin mi güzel haberlerini bekliyoruz.Bende yarın gitsem mi acaba 7.haftayimi beklesem bilemedim
Evet öyle der benim kayinvalidemde hatta kız cocugu Da 40. Gününe kadar kasiklarda taş gibi toplanirmis. Ben kendimi dinliyorum epey bu ilk haftalarda sol kasığımda seyirme oldu. 2 hafta daha dinlicem O zamana kadar anlarim ne oldugunu belki.Kizlarrr size bi erkek bebek belirtisi soyleyeyim yeni hamileler takup etsin
Erkek bebek iliskiden 40 gun sonra oynarmis annem de kardesimde kasiginda goz segirmesi gibi hissetmis hatta yuruyormus durmus ne oluyor allah allah demis dikkat ceken bir hareket olursa mujdeyi verin kizlar
Evet öyle der benim kayinvalidemde hatta kız cocugu Da 40. Gününe kadar kasiklarda taş gibi toplanirmis. Ben kendimi dinliyorum epey bu ilk haftalarda sol kasığımda seyirme oldu. 2 hafta daha dinlicem O zamana kadar anlarim ne oldugunu belki.
Haydi insallah canim guzel haberlerle gel
Eskilerin dediginde bir gerceklik var hatta yengem yanindaymis o an demiski senin bebegin erkek benimde oyle oldu demiz
Ama hanimlar lutfen cok afedersiniz gaz ile karistirmyinsaka tabi
Hoşbuldum canım:) inan ki bugün başladı baş ağrısı tam denk geldi yaniHoşgeldin canım hadi bizimle belirtilerini paylaşbaş ağrısı oluyor mu idrarin sabahları ne renk bulantı kusma oldu mu.bel ağrısı kaşık ağrısı.goguslerde büyüme kararma
Ne bilem ben daha hamile gibi hissetmiyorumki kesinleşirse bişeyler hissedecem amaCok yeni canim benimm sende gec yumurtlayanlardansin o yuzden simdi kanda ancaak 20 li fln cikar ben 1 haftaa bekledim gittim 93 du simdi aniden yukselmeye basliycak allahin izniyleee
Sen nasil hissesiyorsun taze annee
Kizlar artik biriniz oglan mujdesi verin icim sisti beaa
TamamHaydi insallah canim guzel haberlerle gel
Eskilerin dediginde bir gerceklik var hatta yengem yanindaymis o an demiski senin bebegin erkek benimde oyle oldu demiz
Ama hanimlar lutfen cok afedersiniz gaz ile karistirmyinsaka tabi
Çok sağol canım bilgi için.Benimde yeni gebelik cinsiyetini belli olana kadar sanırım kafayı siyiricagimHoşbuldum canım:) inan ki bugün başladı baş ağrısı tam denk geldi yaniçok dayanılmaz değil ama çok şükür. İdrar pek koyu sayılmaz ben bi fark göremedim kasık ağrısı oldu özellikle 7-10 hafta arası.hatta bazen kesin adet oldum dedim tam onun gibi bi ağrı.bel ağrısı da öyle ilk zamandan şimdiye kadar bel ağrım oluyor canım. Bulantı ıyyy 6.haftadan 12.haftaya kadar çektim berbat bi durum.kusma 1 defa oldu. Göğüste büyüme oldu hafif kararma da.hatta erkek bebekte göğüs kararması olurmuş diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.sen 6.haftada mısın canım
Yok yapmadı haftaya kaldi..Astalavistas canım Ultrason da bakmadimi kese oluşmuş mu kaç haftalık ölçüm yapmadimi
Maşallah kime ne anlatıyorum o zaman :))) rica ederim.inşallah gönlünden geçen neyse o olur.bulantı durumun nasıl? Özellikle yemekten hoşlandığın bi şey var mı ?Çok sağol canım bilgi için.Benimde yeni gebelik cinsiyetini belli olana kadar sanırım kafayı siyiricagimidrara taktım.erkek bebekte sabah ıdrarı açık renk olurmuş benimki koyu. bu arada iki kızım var bu 3.gebelik gönül ister ki erkek olsun.rabbimin takdiri ne olacak bakalim.
allahım ınsallah nur topu gıbı bır erkek evladı sana verır canımÇok sağol canım bilgi için.Benimde yeni gebelik cinsiyetini belli olana kadar sanırım kafayı siyiricagimidrara taktım.erkek bebekte sabah ıdrarı açık renk olurmuş benimki koyu. bu arada iki kızım var bu 3.gebelik gönül ister ki erkek olsun.rabbimin takdiri ne olacak bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?