Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah razi olsun canim. Bugunku testimde hayalet cizgiydi dünkünun ayni. Bilemedim ya yarin kan testi yaptiricam.
Hayirlisiyla yarin kesin sonucu alirsin ama silik bile olsa testin pozitif insallah.Rabbim oglum olacak demeyi de nasip etsin senle beraber buradaki tum arkadaslara

Haydi insallah canim guzel haberlerle gel
Eskilerin dediginde bir gerceklik var hatta yengem yanindaymis o an demiski senin bebegin erkek benimde oyle oldu demiz

Ama hanimlar lutfen cok afedersiniz gaz ile karistirmyinsaka tabi
olur karistirmayiz:))) hamile olunca insallah

Hayirlisiyla yarin kesin sonucu alirsin ama silik bile olsa testin pozitif insallah.Rabbim oglum olacak demeyi de nasip etsin senle beraber buradaki tum arkadaslara
Sende içinde canim benim. Allah razi olsun. Yarinda silik cikarsa ben umudumu keserim artik

neden bugun saglıkocagında test yapmadınkı canım hıc olmazsa emın olurdun
Yapsaydim bugun cikmazdi canim kapsamli bir saglik ocagi degil sitenin saglik ocagi olunca gec geliyor sonuclar sabah ilk idrarla yapicam bugunku ve dunku sabahki ile degildi yarin insallah belli olur ya cok zor bu belirsizlik

Evet annemde öyle der erkekler çabuk canlanır diye hatta çabuk biçimlenir diye. 9. Haftamdayım özellikle yüz üstü yatınca bariz hareket hissediyorum hatta yok canım falan bile dedim. Cinsiyeti belli olunca tutacak mi bakalım. Büyük kızımdada sanki erken hissetmistim hareketlerini ama ne kadar erkendi hatırlamıyorum.

Allah rast getirsin haber ver canim bize saglikla gonlunce olsun insallah

Maşallah kime ne anlatıyorum o zaman :))) rica ederim.inşallah gönlünden geçen neyse o olur.bulantı durumun nasıl? Özellikle yemekten hoşlandığın bi şey var mı ?
Olsun canım herkeste farkli da olabiliyor.bulantı başlamadı daha 5+3 olmam lazım hesabıma göre kizlarimda 8.haftada başlamıştı bulantı kusma.Canım en çok ekşi acı çekiyor.

Olsun canım herkeste farkli da olabiliyor.bulantı başlamadı daha 5+3 olmam lazım hesabıma göre kizlarimda 8.haftada başlamıştı bulantı kusma.Canım en çok ekşi acı çekiyor.
Kuzum senın oğlusun olcak bak görürsün Allah'ın ıznıyle ıcımden hep öyle gecıyor

İyi akşamlar kızlar :) yarın doktora gıdıcem kasılma ve cınsıyet ıcın 1 hafta sonra gel kesınlestırelım demıstı. Umarım kasılma çıkmaz gene ve de bı mucıze olur ve benım erkek der
Ayy amin ınş canım yarın istediğin haberi alırsın rabbimin izniyle.

Amin amin ınş canım bende isim bildiklerimi isimle bilmediklerini nickle dile getiriyorum rabbim biliyor kabul eylesin ınş.dua ile..

Canım bu seferde ben sorayım erkek olur diye yumurtlama günü filan bişey den edin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…