- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.901
Hayirlisiyla yarin kesin sonucu alirsin ama silik bile olsa testin pozitif insallah.Rabbim oglum olacak demeyi de nasip etsin senle beraber buradaki tum arkadaslaraAllah razi olsun canim. Bugunku testimde hayalet cizgiydi dünkünun ayni. Bilemedim ya yarin kan testi yaptiricam.
Merhaba,hoşgeldiniz,amin insallahMerhabalar hanımlar yeni katıldım aranıza.mayıs 2018 annesi olacağım inşallah.şuan 15.haftadayım. herkese sağlıklı bebekler, rahat bir gebelik ve aşırı kolay bir doğum diliyorum
Hoş buldum teşekkür ederim:)Merhaba,hoşgeldiniz,amin insallah
Haydi insallah canim guzel haberlerle gel
Eskilerin dediginde bir gerceklik var hatta yengem yanindaymis o an demiski senin bebegin erkek benimde oyle oldu demiz
Ama hanimlar lutfen cok afedersiniz gaz ile karistirmyinsaka tabi
Sende içinde canim benim. Allah razi olsun. Yarinda silik cikarsa ben umudumu keserim artikHayirlisiyla yarin kesin sonucu alirsin ama silik bile olsa testin pozitif insallah.Rabbim oglum olacak demeyi de nasip etsin senle beraber buradaki tum arkadaslara
olur karistirmayiz:))) hamile olunca insallah
neden bugun saglıkocagında test yapmadınkı canım hıc olmazsa emın olurdunSende içinde canim benim. Allah razi olsun. Yarinda silik cikarsa ben umudumu keserim artik
Yapsaydim bugun cikmazdi canim kapsamli bir saglik ocagi degil sitenin saglik ocagi olunca gec geliyor sonuclar sabah ilk idrarla yapicam bugunku ve dunku sabahki ile degildi yarin insallah belli olur ya cok zor bu belirsizlikneden bugun saglıkocagında test yapmadınkı canım hıc olmazsa emın olurdun
ınsallah cıkar canım hayırlısıylaYapsaydim bugun cikmazdi canim kapsamli bir saglik ocagi degil sitenin saglik ocagi olunca gec geliyor sonuclar sabah ilk idrarla yapicam bugunku ve dunku sabahki ile degildi yarin insallah belli olur ya cok zor bu belirsizlik
Evet annemde öyle der erkekler çabuk canlanır diye hatta çabuk biçimlenir diye. 9. Haftamdayım özellikle yüz üstü yatınca bariz hareket hissediyorum hatta yok canım falan bile dedim. Cinsiyeti belli olunca tutacak mi bakalım. Büyük kızımdada sanki erken hissetmistim hareketlerini ama ne kadar erkendi hatırlamıyorum.Kizlarrr size bi erkek bebek belirtisi soyleyeyim yeni hamileler takup etsin
Erkek bebek iliskiden 40 gun sonra oynarmis annem de kardesimde kasiginda goz segirmesi gibi hissetmis hatta yuruyormus durmus ne oluyor allah allah demis dikkat ceken bir hareket olursa mujdeyi verin kizlar
Evet annemde öyle der erkekler çabuk canlanır diye hatta çabuk biçimlenir diye. 9. Haftamdayım özellikle yüz üstü yatınca bariz hareket hissediyorum hatta yok canım falan bile dedim. Cinsiyeti belli olunca tutacak mi bakalım. Büyük kızımdada sanki erken hissetmistim hareketlerini ama ne kadar erkendi hatırlamıyorum.
Olsun canım herkeste farkli da olabiliyor.bulantı başlamadı daha 5+3 olmam lazım hesabıma göre kizlarimda 8.haftada başlamıştı bulantı kusma.Canım en çok ekşi acı çekiyor.Maşallah kime ne anlatıyorum o zaman :))) rica ederim.inşallah gönlünden geçen neyse o olur.bulantı durumun nasıl? Özellikle yemekten hoşlandığın bi şey var mı ?
Kuzum senın oğlusun olcak bak görürsün Allah'ın ıznıyle ıcımden hep öyle gecıyorOlsun canım herkeste farkli da olabiliyor.bulantı başlamadı daha 5+3 olmam lazım hesabıma göre kizlarimda 8.haftada başlamıştı bulantı kusma.Canım en çok ekşi acı çekiyor.
Ayy amin ınş canım yarın istediğin haberi alırsın rabbimin izniyle.İyi akşamlar kızlar :) yarın doktora gıdıcem kasılma ve cınsıyet ıcın 1 hafta sonra gel kesınlestırelım demıstı. Umarım kasılma çıkmaz gene ve de bı mucıze olur ve benım erkek der
Amin ınş canım cumlemize nasip olsunallahım ınsallah nur topu gıbı bır erkek evladı sana verır canım
Amin ınş kuzum hepimize nasip etsin rabbim.Kuzum senın oğlusun olcak bak görürsün Allah'ın ıznıyle ıcımden hep öyle gecıyor
Amin amin ınş canım bende isim bildiklerimi isimle bilmediklerini nickle dile getiriyorum rabbim biliyor kabul eylesin ınş.dua ile..
Canım bu seferde ben sorayımEvet annemde öyle der erkekler çabuk canlanır diye hatta çabuk biçimlenir diye. 9. Haftamdayım özellikle yüz üstü yatınca bariz hareket hissediyorum hatta yok canım falan bile dedim. Cinsiyeti belli olunca tutacak mi bakalım. Büyük kızımdada sanki erken hissetmistim hareketlerini ama ne kadar erkendi hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?