Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bildigim kadariyla nub teorisi icin 13. haftayi beklemek oneriliyor 13. haftada yapilan tahminlerin yanilma payi cok cok az

Ya bencede doğru kızlar ya dıger degıldır bence bu x y ler etkılı sadece. Ama tam yumurtlama gününden önce erkeğe hamıle kalanlar da var. Bence tamamen tesadüf bunlar. Allah ne dilerse onu verir
BU yumurtlama gününde hamile kaldığını söyleyen kişiler takiplerini testle mi yapıyorlar acaba. Çünki belirtilere göre yumurtlama günü olduğunu söyleyen kişiler yanılıyor olabilir. Tanidiklarimdan özellikle hamile kalma güçlüğü yaşadıkları için testle yumurtlama takibi yapanların erkek çocukları oldu.

Canim senin hamilelik hikayen nasil diyet yumurta takibi felan yaptinmi nelere dikkat ettin cinsel perhiz kac gundu yaşin kaç
24yasindayim canim diyet yapmadim hic.sagdan yumurtladim.cin takvimi erkrk rus takvimi kiz gosteriyordu.pehriz 1gun sadrce

Hem test hem dr kontrolunde takip yapip hamile kalan arkadaşimiz var canim. Bebegi kiz.

Hem test hem dr kontrolunde takip yapip hamile kalan arkadaşimiz var canim. Bebegi kiz.
Anladım canim oda cürüdü . Zaten ben herseyin boş olduğuna inanıyorum. Nasip başka bişey değil. Dış etkenlerin etkili olduğuna çok inanmıyorum sadece tek birsey aklıma takılıyor daha öncede söylemiştim. Genelde insanların hep aynı cinsiyette çocukları oluyor buda eşlerin bütün aliskanliklatiyla alakali bişey sanki. Yeme İçme yatma uyuma yani aklınıza gelen hersey. Nasipten öte tek şey varsa oda birçok aliskanliklarimizda köklü değişiklik yapmak olu heralde...tabi bence

Kesinlikle katılıyorum

Seninde az kalmiş canim 3-4 hafta sonra ögrenirsin. Insallah gonlundeki olur

Seninde az kalmiş canim 3-4 hafta sonra ögrenirsin. Insallah gonlundeki olur
Amin canım hayırlısı olsun. Evet az kaldı ama 3-4 hafta sonrakinde sormayacagim. Diğer 2 kızımdada yüzde 90 erkek dendi ama değişti o yüzden bu sefer 16. Haftaya kadar cinsiyeti beklemiyorum.

Amin canım hayırlısı olsun. Evet az kaldı ama 3-4 hafta sonrakinde sormayacagim. Diğer 2 kızımdada yüzde 90 erkek dendi ama değişti o yüzden bu sefer 16. Haftaya kadar cinsiyeti beklemiyorum.
Canım unuttum sen bişey denemismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…