- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.221
Hayırlı kandıller canım. Allah hepımızın dualarını kabul eylesin insallah bu mübarek gecedeEki Görüntüle 2073204 cümleten hayırlı kandiller kızlar dua ile...
Bildigim kadariyla nub teorisi icin 13. haftayi beklemek oneriliyor 13. haftada yapilan tahminlerin yanilma payi cok cok aznub benim basimi oyle yaktiki..nuba kesin gozuyle bakmiyorum artik.benim usg resminde 11+2ken nub gayet paraleldi.fakat bebis oturur pozisyondaydi ve nub haftasina gore buyukdu.bide kiz bebisıerde nub popoya daha yakin oluyor erkekde daha yukarda oluypmus
evet cok haklisin.cunku ondan once nub aci degistirrbiliyor.Bildigim kadariyla nub teorisi icin 13. haftayi beklemek oneriliyor 13. haftada yapilan tahminlerin yanilma payi cok cok az
Canim senin hamilelik hikayen nasil diyet yumurta takibi felan yaptinmi nelere dikkat ettin cinsel perhiz kac gundu yaşin kaçevet cok haklisin.cunku ondan once nub aci degistirrbiliyor.
BU yumurtlama gününde hamile kaldığını söyleyen kişiler takiplerini testle mi yapıyorlar acaba. Çünki belirtilere göre yumurtlama günü olduğunu söyleyen kişiler yanılıyor olabilir. Tanidiklarimdan özellikle hamile kalma güçlüğü yaşadıkları için testle yumurtlama takibi yapanların erkek çocukları oldu.Ya bencede doğru kızlar ya dıger degıldır bence bu x y ler etkılı sadece. Ama tam yumurtlama gününden önce erkeğe hamıle kalanlar da var. Bence tamamen tesadüf bunlar. Allah ne dilerse onu verir
24yasindayim canim diyet yapmadim hic.sagdan yumurtladim.cin takvimi erkrk rus takvimi kiz gosteriyordu.pehriz 1gun sadrceCanim senin hamilelik hikayen nasil diyet yumurta takibi felan yaptinmi nelere dikkat ettin cinsel perhiz kac gundu yaşin kaç
Yumurtlama günumuydu denemen canim24yasindayim canim diyet yapmadim hic.sagdan yumurtladim.cin takvimi erkrk rus takvimi kiz gosteriyordu.pehriz 1gun sadrce
Teşekkürler canim cvbin için24yasindayim canim diyet yapmadim hic.sagdan yumurtladim.cin takvimi erkrk rus takvimi kiz gosteriyordu.pehriz 1gun sadrce
Hem test hem dr kontrolunde takip yapip hamile kalan arkadaşimiz var canim. Bebegi kiz.BU yumurtlama gününde hamile kaldığını söyleyen kişiler takiplerini testle mi yapıyorlar acaba. Çünki belirtilere göre yumurtlama günü olduğunu söyleyen kişiler yanılıyor olabilir. Tanidiklarimdan özellikle hamile kalma güçlüğü yaşadıkları için testle yumurtlama takibi yapanların erkek çocukları oldu.
Anladım canim oda cürüdü . Zaten ben herseyin boş olduğuna inanıyorum. Nasip başka bişey değil. Dış etkenlerin etkili olduğuna çok inanmıyorum sadece tek birsey aklıma takılıyor daha öncede söylemiştim. Genelde insanların hep aynı cinsiyette çocukları oluyor buda eşlerin bütün aliskanliklatiyla alakali bişey sanki. Yeme İçme yatma uyuma yani aklınıza gelen hersey. Nasipten öte tek şey varsa oda birçok aliskanliklarimizda köklü değişiklik yapmak olu heralde...tabi benceHem test hem dr kontrolunde takip yapip hamile kalan arkadaşimiz var canim. Bebegi kiz.
Kesinlikle katılıyorumAnladım canim oda cürüdü . Zaten ben herseyin boş olduğuna inanıyorum. Nasip başka bişey değil. Dış etkenlerin etkili olduğuna çok inanmıyorum sadece tek birsey aklıma takılıyor daha öncede söylemiştim. Genelde insanların hep aynı cinsiyette çocukları oluyor buda eşlerin bütün aliskanliklatiyla alakali bişey sanki. Yeme İçme yatma uyuma yani aklınıza gelen hersey. Nasipten öte tek şey varsa oda birçok aliskanliklarimizda köklü değişiklik yapmak olu heralde...tabi bence
2gun ust uste bir gun araylada 3cu oldu canim.takip yapmak istrdim yapamadim biraktim.ama inaniımaz kasik agrim vardi o gunlrrdeYumurtlama günumuydu denemen canim
Seninde az kalmiş canim 3-4 hafta sonra ögrenirsin. Insallah gonlundeki olurAnladım canim oda cürüdü . Zaten ben herseyin boş olduğuna inanıyorum. Nasip başka bişey değil. Dış etkenlerin etkili olduğuna çok inanmıyorum sadece tek birsey aklıma takılıyor daha öncede söylemiştim. Genelde insanların hep aynı cinsiyette çocukları oluyor buda eşlerin bütün aliskanliklatiyla alakali bişey sanki. Yeme İçme yatma uyuma yani aklınıza gelen hersey. Nasipten öte tek şey varsa oda birçok aliskanliklarimizda köklü değişiklik yapmak olu heralde...tabi bence
Amin canım hayırlısı olsun. Evet az kaldı ama 3-4 hafta sonrakinde sormayacagim. Diğer 2 kızımdada yüzde 90 erkek dendi ama değişti o yüzden bu sefer 16. Haftaya kadar cinsiyeti beklemiyorum.Seninde az kalmiş canim 3-4 hafta sonra ögrenirsin. Insallah gonlundeki olur
Canım unuttum sen bişey denemismiydinAmin canım hayırlısı olsun. Evet az kaldı ama 3-4 hafta sonrakinde sormayacagim. Diğer 2 kızımdada yüzde 90 erkek dendi ama değişti o yüzden bu sefer 16. Haftaya kadar cinsiyeti beklemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?