Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canım hayırlısı olsun. Evet az kaldı ama 3-4 hafta sonrakinde sormayacagim. Diğer 2 kızımdada yüzde 90 erkek dendi ama değişti o yüzden bu sefer 16. Haftaya kadar cinsiyeti beklemiyorum.
Yumurta Takipi yapmişmiydin canim

Bahsettiğiniz Shettles teorisi ve
Merhaba,bu bahsettiginiz Shettles teorisi,Dr.Shettles spermi mikroskop altinda inceleyip x ve y olduklari sonucuna varmisti ve buna gore soylediginiz sekilde bir teori gelistirmisti.ancak daha sonra yapilan calismalarda Shettles in aslinda mikroskop altinda gördüğünün "capacitated"ve "uncapacitated"sperm oldugu ortaya cikti,sperm vajende dalgalar halinde ilerlemekte ve daha aktif olan capacitated (dollemeye hazir,aktif ancak kisa sure icinde canliligini kaybeden spermin)yumurtaya daha once ulastigi sonucuna varildi.uncapacitated sperm ise mikroskopla bakildiginda biraz daha iri gorunup(bir cesit koruma basligi oldugu icin)daha yavas ilerleyip henuz koruma basligini atmadigi icin daha uzun sure canli kalabilmekte.sperm en az 3gun yasar derken bunu kastediyoruz.yani yumurtaya ilk ulasan spermin y, geride kalanin x oldugu gorusu cokertilmistir cunku zaten sperme mikroskopla bakip ayırmak suan icin mumkun degil.oyle olsaydi pgt(tup bebek ile cinsiyet secimi) yontemine gerek kalmazdi,embriyologlar basitçe x veya y yi secip dollenmeyi gerceklestirip anneye yerlestirirlerdi.suanki teknolojide ancak dollenme gerceklestikten sonra dnayi inceleyip istenen cinsiyete gore yerlestiriyorlar.zaten bu yontemin ahlaki/caiz bulunmayan tarafi da burası,dollenmis diger istenmeyen cinsiyetteki hucrelerin atiliyor olmasi. Altta verdigim linkten daha detayli inceleyebilir,bilimsel makaleleri okuyabilirsiniz.

http://genderdreaming.com/forum/swa...real-differences-between-x-sperm-y-sperm.html

Zamanlama konusunu bir anlamda dogru buluyorum ben,soyle ki ovulasyona en yakin zaman,yani lh pikinin oldugu zaman,yumurta aki seklindeki mukusun en yogun oldugu&testosteron seviyesinin ve vajen phin dogal olarak arttigi zaman ki bunlar erkek bebek icin onerilen seyler,kiz bebek icin de tersine bunlarin daha dusuk oldugu lh piki oncesi zamanlar oneriliyor.ne kadar dogurgan bir donemde iseniz(ovulasyona en yakin saatlerde)erkek bebek ihtimaliniz o kadar fazla.birde gun asiri veya 2-3 gunde bir iliski sperm kalitesini arttirdigindan erkek bebek icin tavsiye ediliyor(sperm yenilenme suresi 24-48 saat).onun yerine her gun iliski veya 1 hafta ve daha uzun araliklarla iliski kiz ihtimalini daha cok arttiriyor cunku her ikisinde de sperm kalitesi dusuyor.daha detayli bilgi alayim derseniz genderdreaming.com tavsiye ederim

bu halde tutturdukları kısmı ilişki zamanlaması

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

Resime iyi ve bakınca sol üstteki bebek gibi geldi bana sana da öyle gelmedimi baştan cekiyim Eki Görüntüle 2073297
Cnm biraz daha bekle benim de ilk kızımda görünmedi bebek alttan muayene de göründü. Ben de acile gittiğim için doktor mecburi alttan bakmıştı. Sen de 1 hafta daha beklersen karından görünür.

Cnm biraz daha bekle benim de ilk kızımda görünmedi bebek alttan muayene de göründü. Ben de acile gittiğim için doktor mecburi alttan bakmıştı. Sen de 1 hafta daha beklersen karından görünür.
Evet canım beklemekten başka çare yok biraz moralim bozulmadı değil napalim Allah büyüktür hayırlısıyla ınş.

Canım unuttum sen bişey denemismiydin
Yok canım özellikle hicbirsey yapmadım. Sadece uzun süre hamile kalamayıncaya yumurta takibi yaptım kitle. Eşimin çalışma şeklinden dolayi 1 hafta aradan sonra yumurtlama testinin çift çizgisinin biri hafiflestigi ana denk geldi. Tamamıyla tesadüf ha zaten diğer 3 kızımdada takvimin gösterdiği yumurtlama gününde tek ilişkiyle olmuştu yani bende değişen birsey olmadı anlican.

Bahsettiğin yumurtlama 'nin olduğu anlamına geliyor bide net teki hesaplayicilar yanilabiliyor canım stres oluyoruz üzülüyoruz seviniyoruz hormonlar hemen etkileniyor. hadi ınş canım rabbimin izniyle oğlun olacağı haberini verirsin burdada.belirtilerin nasıl canım bulantı kusma varmı.idrar rengin nasıl

Bahsettiğin yumurtlama 'nin olduğu anlamına geliyor hadi ınş canım rabbimin izniyle oğlun olacağı haberini verirsin burdada.belirtilerin nasıl canım bulantı kusma varmı.idrar rengin nasıl
Diğer hamileliklerime göre bulantı hususunda biraz daha iyiyim sanki ama vücut alıştı artık sonuçta bu 4.

Kızlar Allah askina bu resimde bebek varmı yokmu.doktor yok dedi eve geldim iyice baktım ben görüyorum sol üst köşede kalemle yuvarlak içine alayım dedim ama belli olmadı.
Eki Görüntüle 2073295
Canim ben anlayamadim resimden ama 7.haftada kese gorunmesi yeterli degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…