Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok canım 7.haftada bebeğin kalp atışlarını bile duymam lazımdı benimki hiç yok ortada
Canim benim kızımda da ayni durumu yaşadim gec döllenme oldugu için 1 hafta sonra duyduk kalp atışlarını. Aklina kötü seyler getirme

kızlar ben de test yapıp duruyorum hayali çizgiler görüyorum artık
şüpheli ilişkiden sonra yarın 11. gün
Canim tavsiyem yapma baska seylere odaklan adet günun gelmeden test yapma yaniltiyor. Ev temizligi yap iyi kafa dagitiyor

Canim tavsiyem yapma baska seylere odaklan adet günun gelmeden test yapma yaniltiyor. Ev temizligi yap iyi kafa dagitiyor

çok haklısın canım eşim de aynını söylüyor ama bana dinletebilene aşk olsun :)

bir de benim sat ve bat yok ya ondan biraz da telaşım

Son adet tarihini hatirlamiyormusun

tatlım ben 21 eylülde süşük yaptım hcg degerim sıfırlandı rahim ve yumurtalıklar eski düzenine döndü ama damla damla da olsa kanamam 20 gün kadar önce bitti ve malesef adet oldummu ne zaman olucam hiçbişey bilmiyorum
ovulasyon testlerime bakarsak 19 kasım da koyuyu yakaladım
gecen dr bana yumurtan görünmüyor ya döllendi ya adet olucaksın rahim duvarında kalın dedi
ben de bekliyorum işte bat olsa ona göre hareket edicem

Senin için supriz olacak desene. Hayirlisi olsun canim. Düşüğün için gecmis olsun kac haftalikti

Ya ben anlamadım erkek bebek için sık mı ilişki olacak az mı biraz daha açık anlatırmısın bu kısmı rica etsem. Yani 2-3 de bir ilişkiye mi girmek lazım arayı uzun tutmamak mi lazım ?? Anlatırmısın rica edsem

Erkek bebek icin regl bitiminden baslayip lh pikini gorene kadar 2-3 gunde bir iliski oneriliyor canim.testte pik goruldugunde ise sonraki 48 saat icinde 2-3 iliski ile hamilelik ihtimalini maksimuma cikarma.eger lh pikinden oncesi icin supheliysen(kiz zamani diye dusunuyorsan) lh pikinden onceki iliskilerde korunabilirsin.onemli olan erkegin 2-3 gunde.bir vucudundan atmasi,sperm miktari ve kalitesinin artmasi acisindan.

Teşekkür ederim

Muayene sırasında yolk sac dan bahsetti mi canım Dr. Eğer kesenin icindeki o beslenme kesesi oluştuysa bebek bir haftaya görünür.
Yok canım bahsetmedi haftaya bebeğin oluşur dedi oda ne bileyim bana geç olmuş gibi geliyor sat a göre 6 haftalığim.hayırlısıyla haftayı bekliycez ınş

Yok canım bahsetmedi haftaya bebeğin oluşur dedi oda ne bileyim bana geç olmuş gibi geliyor sat a göre 6 haftalığim.hayırlısıyla haftayı bekliycez ınş
Canım benim gec döllenme de olmuş olabilir evet . haftaya kesin çıkar. Dediğim gibi bi sorun olsaydı doktorlar hemen söylerdi. Önemli bi durum sonucta gebelik.
Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin mübarek gunde inşallah.

Takvim 6+1 e geçince 7 hafta olarak gösteriyor. 6 hafta bitmiş 7 ye girmiş oluyorsun. Sen sat ı baz al zaten hatta geç döllenme bile olabilir. Erken öğrenmek ve dr.a gitmek hiç iyi değil bu yüzden. Haftaya güzel haberlerini bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…