- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.261
Bozma cnm moralini sen. İnşallah Allahın izniyle bir haftaya falan görünür. Rabbim inşallah tamamına erdirsin.Evet canım beklemekten başka çare yok biraz moralim bozulmadı değil napalim Allah büyüktür hayırlısıyla ınş.
Canim benim kızımda da ayni durumu yaşadim gec döllenme oldugu için 1 hafta sonra duyduk kalp atışlarını. Aklina kötü seyler getirmeYok canım 7.haftada bebeğin kalp atışlarını bile duymam lazımdı benimki hiç yok ortada
Canim tavsiyem yapma baska seylere odaklan adet günun gelmeden test yapma yaniltiyor. Ev temizligi yap iyi kafa dagitiyorkızlar ben de test yapıp duruyorum hayali çizgiler görüyorum artık
şüpheli ilişkiden sonra yarın 11. gün
Canim tavsiyem yapma baska seylere odaklan adet günun gelmeden test yapma yaniltiyor. Ev temizligi yap iyi kafa dagitiyor
Son adet tarihini hatirlamiyormusunçok haklısın canım eşim de aynını söylüyor ama bana dinletebilene aşk olsun :)
bir de benim sat ve bat yok ya ondan biraz da telaşım
Son adet tarihini hatirlamiyormusun
Senin için supriz olacak desene. Hayirlisi olsun canim. Düşüğün için gecmis olsun kac haftaliktitatlım ben 21 eylülde süşük yaptım hcg degerim sıfırlandı rahim ve yumurtalıklar eski düzenine döndü ama damla damla da olsa kanamam 20 gün kadar önce bitti ve malesef adet oldummu ne zaman olucam hiçbişey bilmiyorum
ovulasyon testlerime bakarsak 19 kasım da koyuyu yakaladım
gecen dr bana yumurtan görünmüyor ya döllendi ya adet olucaksın rahim duvarında kalın dedi
ben de bekliyorum işte bat olsa ona göre hareket edicem
Senin için supriz olacak desene. Hayirlisi olsun canim. Düşüğün için gecmis olsun kac haftalikti
Insallah canim gönlündeki olsun.sağolasın canım 7 hafta olmuştu
inşallah bu ay hamileyimdir bu defa pamuklara sarıcam kendimi çok dikkat edicem
Insallah canim gönlündeki olsun.
Ya ben anlamadım erkek bebek için sık mı ilişki olacak az mı biraz daha açık anlatırmısın bu kısmı rica etsem. Yani 2-3 de bir ilişkiye mi girmek lazım arayı uzun tutmamak mi lazım ?? Anlatırmısın rica edsemBahsettiğiniz Shettles teorisi ve
Merhaba,bu bahsettiginiz Shettles teorisi,Dr.Shettles spermi mikroskop altinda inceleyip x ve y olduklari sonucuna varmisti ve buna gore soylediginiz sekilde bir teori gelistirmisti.ancak daha sonra yapilan calismalarda Shettles in aslinda mikroskop altinda gördüğünün "capacitated"ve "uncapacitated"sperm oldugu ortaya cikti,sperm vajende dalgalar halinde ilerlemekte ve daha aktif olan capacitated (dollemeye hazir,aktif ancak kisa sure icinde canliligini kaybeden spermin)yumurtaya daha once ulastigi sonucuna varildi.uncapacitated sperm ise mikroskopla bakildiginda biraz daha iri gorunup(bir cesit koruma basligi oldugu icin)daha yavas ilerleyip henuz koruma basligini atmadigi icin daha uzun sure canli kalabilmekte.sperm en az 3gun yasar derken bunu kastediyoruz.yani yumurtaya ilk ulasan spermin y, geride kalanin x oldugu gorusu cokertilmistir cunku zaten sperme mikroskopla bakip ayırmak suan icin mumkun degil.oyle olsaydi pgt(tup bebek ile cinsiyet secimi) yontemine gerek kalmazdi,embriyologlar basitçe x veya y yi secip dollenmeyi gerceklestirip anneye yerlestirirlerdi.suanki teknolojide ancak dollenme gerceklestikten sonra dnayi inceleyip istenen cinsiyete gore yerlestiriyorlar.zaten bu yontemin ahlaki/caiz bulunmayan tarafi da burası,dollenmis diger istenmeyen cinsiyetteki hucrelerin atiliyor olmasi. Altta verdigim linkten daha detayli inceleyebilir,bilimsel makaleleri okuyabilirsiniz.
http://genderdreaming.com/forum/swa...real-differences-between-x-sperm-y-sperm.html
Zamanlama konusunu bir anlamda dogru buluyorum ben,soyle ki ovulasyona en yakin zaman,yani lh pikinin oldugu zaman,yumurta aki seklindeki mukusun en yogun oldugu&testosteron seviyesinin ve vajen phin dogal olarak arttigi zaman ki bunlar erkek bebek icin onerilen seyler,kiz bebek icin de tersine bunlarin daha dusuk oldugu lh piki oncesi zamanlar oneriliyor.ne kadar dogurgan bir donemde iseniz(ovulasyona en yakin saatlerde)erkek bebek ihtimaliniz o kadar fazla.birde gun asiri veya 2-3 gunde bir iliski sperm kalitesini arttirdigindan erkek bebek icin tavsiye ediliyor(sperm yenilenme suresi 24-48 saat).onun yerine her gun iliski veya 1 hafta ve daha uzun araliklarla iliski kiz ihtimalini daha cok arttiriyor cunku her ikisinde de sperm kalitesi dusuyor.daha detayli bilgi alayim derseniz genderdreaming.com tavsiye ederim
Erkek bebek icin regl bitiminden baslayip lh pikini gorene kadar 2-3 gunde bir iliski oneriliyor canim.testte pik goruldugunde ise sonraki 48 saat icinde 2-3 iliski ile hamilelik ihtimalini maksimuma cikarma.eger lh pikinden oncesi icin supheliysen(kiz zamani diye dusunuyorsan) lh pikinden onceki iliskilerde korunabilirsin.onemli olan erkegin 2-3 gunde.bir vucudundan atmasi,sperm miktari ve kalitesinin artmasi acisindan.Ya ben anlamadım erkek bebek için sık mı ilişki olacak az mı biraz daha açık anlatırmısın bu kısmı rica etsem. Yani 2-3 de bir ilişkiye mi girmek lazım arayı uzun tutmamak mi lazım ?? Anlatırmısın rica edsem
Teşekkür ederimErkek bebek icin regl bitiminden baslayip lh pikini gorene kadar 2-3 gunde bir iliski oneriliyor canim.testte pik goruldugunde ise sonraki 48 saat icinde 2-3 iliski ile hamilelik ihtimalini maksimuma cikarma.eger lh pikinden oncesi icin supheliysen(kiz zamani diye dusunuyorsan) lh pikinden onceki iliskilerde korunabilirsin.onemli olan erkegin 2-3 gunde.bir vucudundan atmasi,sperm miktari ve kalitesinin artmasi acisindan.
Yok canım 7.haftada bebeğin kalp atışlarını bile duymam lazımdı benimki hiç yok ortada
Yok canım bahsetmedi haftaya bebeğin oluşur dedi oda ne bileyim bana geç olmuş gibi geliyor sat a göre 6 haftalığim.hayırlısıyla haftayı bekliycez ınşMuayene sırasında yolk sac dan bahsetti mi canım Dr. Eğer kesenin icindeki o beslenme kesesi oluştuysa bebek bir haftaya görünür.
Canım benim gec döllenme de olmuş olabilir evet . haftaya kesin çıkar. Dediğim gibi bi sorun olsaydı doktorlar hemen söylerdi. Önemli bi durum sonucta gebelik.Yok canım bahsetmedi haftaya bebeğin oluşur dedi oda ne bileyim bana geç olmuş gibi geliyor sat a göre 6 haftalığim.hayırlısıyla haftayı bekliycez ınş
Yok canım bahsetmedi haftaya bebeğin oluşur dedi oda ne bileyim bana geç olmuş gibi geliyor sat a göre 6 haftalığim.hayırlısıyla haftayı bekliycez ınş
Sağol canım ne yaptın gittin mi hastaneyeTeşekkür ederim canım hastaneye yarın gitcem sana da geçmiş olsun inşallah oglusun yakin zamanda duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?