- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.281
Acele etmeYok canım 7.haftada bebeğin kalp atışlarını bile duymam lazımdı benimki hiç yok ortada
Iyiyiz cnm sen nasılsınSelam canlarım nasılsınız? Okuyup çıkıyorum sizleri inşallah hepiniz iyisinizdir.dualarım hep sizinle
Bende sordum cevap veren yok. Sanırım kimsenin ki olmamışBurdaki uzun bilgileri okuyup uygulayıp erkek bebeği olanlar var mı
Burdaki uzun bilgileri okuyup uygulayıp erkek bebeği olanlar var mı
Bende sordum cevap veren yok. Sanırım kimsenin ki olmamış
Ben yeniyim ama,Benim anladigim kadariyla istedigi cinsiyette bebek sahibi olanlar takip etmeyi genelde birakiyor.bir arkadas sevecenim isimli arkadas disinda kimsenin ugramadigini yazmisti suan kimdi hatirlayamiyorum...bence suan hamile olanlar ve dusunenlerin katılımıyla yeni bir tablo olusturmaliyiz,kim neler yapmis sonuclar ne olmus az cok gorebiliriz boylece.Buradaki kiz bebek isteyenler topiginde herkesin oglu oluyor ben anlamadim bu isi
Haklisin sanirim erkegi tutturan takibi birakiyor. Benim tahmini cat Aralik 9 oluyor. Deneyecegim bakalim tutarsa kesin yazarim.Ben yeniyim ama,Benim anladigim kadariyla istedigi cinsiyette bebek sahibi olanlar takip etmeyi genelde birakiyor.bir arkadas sevecenim isimli arkadas disinda kimsenin ugramadigini yazmisti suan kimdi hatirlayamiyorum...bence suan hamile olanlar ve dusunenlerin katılımıyla yeni bir tablo olusturmaliyiz,kim neler yapmis sonuclar ne olmus az cok gorebiliriz boylece.
Benim yazdiklarim da var henuz denemeye baslamadim ama hamilelik nasip olursa detayli yazacagim insallah
Bu kiz bebek topigi hangisi arama yaptim ama cikmadi galiba rica etsem beni etiketler misin orda?Haklisin sanirim erkegi tutturan takibi birakiyor. Benim tahmini cat Aralik 9 oluyor. Deneyecegim bakalim tutarsa kesin yazarim.
En çok da konunun sahibi olan @yarenannesi nimerak ediyorum olmuş mu oğlu acabaBuradaki kiz bebek isteyenler topiginde herkesin oglu oluyor ben anlamadim bu isi
Benim de beklenen ovu. 5 aralik ama kararsizim hayirlisi bakalim. diyete devam.senin uyguladigin/uygulamayi dydundugun seyler var mi?En çok da konunun sahibi olan @yarenannesi nimerak ediyorum olmuş mu oğlu acaba
şükür canım bende iyiyim okul hastalık telaşe işte.Iyiyiz cnm sen nasılsın
Canım burda hamile kalanların çoğu hamile kalınca SüPER ANNELER 2017 ye geçtilerBurdaki uzun bilgileri okuyup uygulayıp erkek bebeği olanlar var mı
Canim dun gittim doktorlar tek umrikal alter dediler iki farkli ultrasyonla bakip amniyosentez karından sıvı alalim dediler anomali var mi diye bende kabul etmedim hayirlisi artik inşallah sağlıklı kucağıma alırım
Iyi yapmissin canim kabul etmemekle. Insallah saglikla alirsin kucaginaCanim dun gittim doktorlar tek umrikal alter dediler iki farkli ultrasyonla bakip amniyosentez karından sıvı alalim dediler anomali var mi diye bende kabul etmedim hayirlisi artik inşallah sağlıklı kucağıma alırım
Kiz topiginin cogunun kizi oldu oluyor. Onlar bizden daha başariliBuradaki kiz bebek isteyenler topiginde herkesin oglu oluyor ben anlamadim bu isi
Kiz topiginin cogunun kizi oldu oluyor. Onlar bizden daha başarilişaka bir yana oglu oldugu kesinleşen takibi birakiyor. Halbuki gelseler anlatsalar ne iyi olur dimi. Benimde tahmini çat 9 aralik canim ayniyiz.
Ben ve buradaki çoğunun oldu.Baştan okuyup bu sayfaya gelmek gerçekten zorBurdaki uzun bilgileri okuyup uygulayıp erkek bebeği olanlar var mı
Oğlu olanlar hep duyurdu geçmişte yazılmış ama bulmak zorHaklisin sanirim erkegi tutturan takibi birakiyor. Benim tahmini cat Aralik 9 oluyor. Deneyecegim bakalim tutarsa kesin yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?