Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Buradaki kiz bebek isteyenler topiginde herkesin oglu oluyor ben anlamadim bu isi
Ben yeniyim ama,Benim anladigim kadariyla istedigi cinsiyette bebek sahibi olanlar takip etmeyi genelde birakiyor.bir arkadas sevecenim isimli arkadas disinda kimsenin ugramadigini yazmisti suan kimdi hatirlayamiyorum...bence suan hamile olanlar ve dusunenlerin katılımıyla yeni bir tablo olusturmaliyiz,kim neler yapmis sonuclar ne olmus az cok gorebiliriz boylece.
Benim yazdiklarim da var henuz denemeye baslamadim ama hamilelik nasip olursa detayli yazacagim insallah

Haklisin sanirim erkegi tutturan takibi birakiyor. Benim tahmini cat Aralik 9 oluyor. Deneyecegim bakalim tutarsa kesin yazarim.

C Cesaaa canım merak ettim bebişi haber ver
Canim dun gittim doktorlar tek umrikal alter dediler iki farkli ultrasyonla bakip amniyosentez karından sıvı alalim dediler anomali var mi diye bende kabul etmedim hayirlisi artik inşallah sağlıklı kucağıma alırım

Canim dun gittim doktorlar tek umrikal alter dediler iki farkli ultrasyonla bakip amniyosentez karından sıvı alalim dediler anomali var mi diye bende kabul etmedim hayirlisi artik inşallah sağlıklı kucağıma alırım
Iyi yapmissin canim kabul etmemekle. Insallah saglikla alirsin kucagina

Buradaki kiz bebek isteyenler topiginde herkesin oglu oluyor ben anlamadim bu isi
Kiz topiginin cogunun kizi oldu oluyor. Onlar bizden daha başarili şaka bir yana oglu oldugu kesinleşen takibi birakiyor. Halbuki gelseler anlatsalar ne iyi olur dimi. Benimde tahmini çat 9 aralik canim ayniyiz.

Kiz topiginin cogunun kizi oldu oluyor. Onlar bizden daha başarili şaka bir yana oglu oldugu kesinleşen takibi birakiyor. Halbuki gelseler anlatsalar ne iyi olur dimi. Benimde tahmini çat 9 aralik canim ayniyiz.

Ben kararliyim erkek tutarsa herseyi detayli anlatacam ama herseyin nasip kismet oldugunu Allahin takdirinde oldugunu unutmamak gerekiyor. Bakarsin ayni gun hamile kaliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…