- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.301
Bizden sonra kaç kişi gelip oraya gittiler eskiler gitmedi canım yanlış biliyorsun ben konun başından beridir burdayım hamile kalan çok oldu ama oraya kaç kişi gidip aralarına her hamile olanı aldılar .Yani sırf erkek veya kız bebek için gitmedilerCanım burda hamile kalanların çoğu hamile kalınca SüPER ANNELER 2017 ye geçtiler
İyi ki yaptırmamışsın .Dualarım seninle canım hayırlısıyla doğurur sağlıklı birşekilde eline alırsınCanim dun gittim doktorlar tek umrikal alter dediler iki farkli ultrasyonla bakip amniyosentez karından sıvı alalim dediler anomali var mi diye bende kabul etmedim hayirlisi artik inşallah sağlıklı kucağıma alırım
Canım tehlike bitti hayırlı doğumlar bize haber ver kuzumHayırlı aksamlar hanımlar
Ben yarın sezaryene giriyorum. Iki hafta beklettiler çok şükür artık bebeğim büyüdü. Suyu çok çok az kalmış.
Dualarinizi bekliyorum. Inşallah hayırlı haberlerle dönerim aranıza.
Canim dun gittim doktorlar tek umrikal alter dediler iki farkli ultrasyonla bakip amniyosentez karından sıvı alalim dediler anomali var mi diye bende kabul etmedim hayirlisi artik inşallah sağlıklı kucağıma alırım
Hayırlı aksamlar hanımlar
Ben yarın sezaryene giriyorum. Iki hafta beklettiler çok şükür artık bebeğim büyüdü. Suyu çok çok az kalmış.
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim. Korkma dualarimiz seninle.Hayırlı aksamlar hanımlar
Inşallah canımIyi yapmissin canim kabul etmemekle. Insallah saglikla alirsin kucagina
Burdaki bilgilerden farkli metodunmu var canim tutmasini bekleme kiz anlatBen kararliyim erkek tutarsa herseyi detayli anlatacam ama herseyin nasip kismet oldugunu Allahin takdirinde oldugunu unutmamak gerekiyor. Bakarsin ayni gun hamile kaliriz
Oğlu olanlar hep duyurdu geçmişte yazılmış ama bulmak zor
Burdaki bilgilerden farkli metodunmu var canim tutmasini bekleme kiz anlat
Bende yiyorum onu. Eski konulari okuyorum bende. Ovulasyon günü hamile kalip kizi olan cok fazla. Bence bizim yapacagimiz alkali olmak ve munkumse çat olduğu anlar yada 1-2 saat öncesi. Artik buda nasip kismet.Yok kiz ayni yontemler belki burda yazilmistir ama gozume carpmadi farkli olarak muz yiyorum ben hergun iki adet
Alkali olma konusuna katiliyorum. O yuzden ictigim suyun ph i 8.22 baska su icmiyorum. Bi de ben sadece akimtinin yumurta aki gibi oldugu zaman en yogun ani degerlendiricem ovu testi almicam saatine kadar takip edemem yani. Bi de sey sorucam simdi yumurta aki gibi en yogun oldugu zaman cata en yakin zaman oluyor ya peki biz catladiktan sonra olmasi icin acaba akintinin beyaza ilk dondugu ani mi degerlendirmemiz lazim yoksa beyaza donmeden mi ?Bende yiyorum onu. Eski konulari okuyorum bende. Ovulasyon günü hamile kalip kizi olan cok fazla. Bence bizim yapacagimiz alkali olmak ve munkumse çat olduğu anlar yada 1-2 saat öncesi. Artik buda nasip kismet.
Aynen öyle rabbim hepinize nasip etsin inşallahAy dogrudur ya hepsini okumak zor geldi hamile kalmaya karar verince uye olmustum bendeinsallah biz de o duyguyu tadariz hadi hayirlisi dua edin bana da nolur Allahin kudreti buyuk ol dese olur insallah ya
Akıntı sümüksü şeffaf bir akıntıdır .Onu her kadın fark edemiyor.Ama iyi takip yaparsan bulursunAlkali olma konusuna katiliyorum. O yuzden ictigim suyun ph i 8.22 baska su icmiyorum. Bi de ben sadece akimtinin yumurta aki gibi oldugu zaman en yogun ani degerlendiricem ovu testi almicam saatine kadar takip edemem yani. Bi de sey sorucam simdi yumurta aki gibi en yogun oldugu zaman cata en yakin zaman oluyor ya peki biz catladiktan sonra olmasi icin acaba akintinin beyaza ilk dondugu ani mi degerlendirmemiz lazim yoksa beyaza donmeden mi ?
Canim o yumurta aki gibi olan bende catladigi gun geliyor. Hatta her ay da gelmiyor. Insallah gelir bu ayAlkali olma konusuna katiliyorum. O yuzden ictigim suyun ph i 8.22 baska su icmiyorum. Bi de ben sadece akimtinin yumurta aki gibi oldugu zaman en yogun ani degerlendiricem ovu testi almicam saatine kadar takip edemem yani. Bi de sey sorucam simdi yumurta aki gibi en yogun oldugu zaman cata en yakin zaman oluyor ya peki biz catladiktan sonra olmasi icin acaba akintinin beyaza ilk dondugu ani mi degerlendirmemiz lazim yoksa beyaza donmeden mi ?
Insallah,Allah yardimciniz olsun guzel haberlerini bekliyoruz canim:)Hayırlı aksamlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?