- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.321
Oyle canim eger yum.gunu sadece erkek bebek olsaydi dunyanin dengesi bozulurdu heralde:) ikinize de hayirlisi ile erkek evlatlariniza tez zamanda hamile olmayi diliyorum canim,tabi insallah kendime de.birde kan sekeri konusuna dikkat etmenizi oneriyorum,uzun sure ac kalmaktan sakinin,diyet boyunca bol tuz,bol su,bol protein,bol et ve kuruyemiş.aldigin takviyeler var mi?folik asit,dvitamini,balik yagi,prenatal?bunlar zaten hamilelik düşünüldüğünde tavsiye edilen seyler,d vitamini,balik yagi ve iyi bir prenatal erkek bebek icin kesinlikle oneriliyor canim,bende ise yarasin veya yaramasin,bebegimin ve kendimin sagligina katkısını dusunerek kullaniyorum bakalim Rabbim umutlarimizi boşa cikarmasinBende yiyorum onu. Eski konulari okuyorum bende. Ovulasyon günü hamile kalip kizi olan cok fazla. Bence bizim yapacagimiz alkali olmak ve munkumse çat olduğu anlar yada 1-2 saat öncesi. Artik buda nasip kismet.
Insallah canim isteyen herkese hayirli erkek evlat versin Rabbim saglikla. Ben folibiol iciyorum onun dışında baska takviye almiyorum birde eşim cinko ve keciboynuzu özü iciyor hergun olmasadaOyle canim eger yum.gunu sadece erkek bebek olsaydi dunyanin dengesi bozulurdu heralde:) ikinize de hayirlisi ile erkek evlatlariniza tez zamanda hamile olmayi diliyorum canim,tabi insallah kendime de.birde kan sekeri konusuna dikkat etmenizi oneriyorum,uzun sure ac kalmaktan sakinin,diyet boyunca bol tuz,bol su,bol protein,bol et ve kuruyemiş.aldigin takviyeler var mi?folik asit,dvitamini,balik yagi,prenatal?bunlar zaten hamilelik düşünüldüğünde tavsiye edilen seyler,d vitamini,balik yagi ve iyi bir prenatal erkek bebek icin kesinlikle oneriliyor canim,bende ise yarasin veya yaramasin,bebegimin ve kendimin sagligina katkısını dusunerek kullaniyorum bakalim Rabbim umutlarimizi boşa cikarmasin
Beyaza donmesini beklemene gerek yok,beyaza donup kremsi oldugunda cat.olmus demektir.test kullanmayacaksan tahmini yum.gununun 1 gun oncesini,ertesi gunu,1 gun ara verip sonraki gunu degerlendirebilirsin.kaygan akinti o ay dogurganliginin fazla oldugunu,giderek artmasi da catlamanin yaklastigini gosterir.deneme icin cat.tan sonrasini beklemenin riskli oldugunu dusunuyorum cunku sansinizi azaltmis olursunuz hamilelik sansi icin onceki 2 gunu degerlendirmek cok onemli.tek iliski yerine 2-3 iliski ile mumkun oldugunca fazla spermin yumurtaya ulasmasi saglamakAlkali olma konusuna katiliyorum. O yuzden ictigim suyun ph i 8.22 baska su icmiyorum. Bi de ben sadece akimtinin yumurta aki gibi oldugu zaman en yogun ani degerlendiricem ovu testi almicam saatine kadar takip edemem yani. Bi de sey sorucam simdi yumurta aki gibi en yogun oldugu zaman cata en yakin zaman oluyor ya peki biz catladiktan sonra olmasi icin acaba akintinin beyaza ilk dondugu ani mi degerlendirmemiz lazim yoksa beyaza donmeden mi ?
Iyi aksamlar herkese.. bende henuz hamile kalamadimtakibide bir sure biraktim cunku surekli elimde telefon dur bakiim ileti gelmis mi, bati bekleyen gebe kalmis mi cinsiyetini ogrenmis mi merakiyla ..
Dondugumde gecmise dönük okudum biraz :) aramiza yeni katilanlar olmus.
Gecen ay deneme olmadi esim cok yogun calisiyor es gectik.. bu ay da sogan kuru yaptim farima anaeliotunu uyguladim gun asiri deneyecektim bu seferde oyle karar almistim.. persmbe cumartesi pazartesi carsamba diye.. cumartesiyi es gectik pazartesi gecesi de elimde test vardi meraklandim bi yapiiim dedim bayaa acikti rengi dedim yarina koyulasir carsamba cat olur ( 15.gun) amma velakin koyuyu bulamadim biraktim zaten cokta devam etmedim. Yani anlayacaginiz ya 12.gun cat oldu pzt gunu ben 14.gun bekliyordum gerisini Allah bilir.. cok uzun oldu kisura bakmayın
İyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim Alaha bin şükür bebeğimde sıkıntı yok herşey normal.Tek sorun sürekli idrar yolu enfeksiyonu olmam ve sağ kaburgamın ağrısıoda doğurunca anca geçer gb duruyor.
Size farkettiğim birşeyi yazmak istiyorum.Ne zaman idrar yolu enfeksiyonu olsam ph hep 5.0 düşüyor.Enfeksiyon olmayınca 7 oluyor.Erkek bebek düşünenler bol su içsin ve ph dikkat etsin bence.
Bu arada @Cesaaa rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sağlıklıdır.
@Birbilsem1132 kuzum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah rabbim evlatlarımızı korusun.
@naznaz16 canım sende iyisindir inşallah bebek işi ne oldu?
@SEVECENIM sen ve oğlun iyisinizdir inşallah
@sblkal cinsiyetle ilgili gelişme varmı?
Yeni hamişler gebelik nasıl gidiyor?
Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amin canimInsallah canim,Rabbim ikinize de saglik afiyet versin,saglikla kavustursun
Insallah canim rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin sagliklica kucagimiza alalımİyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim Alaha bin şükür bebeğimde sıkıntı yok herşey normal.Tek sorun sürekli idrar yolu enfeksiyonu olmam ve sağ kaburgamın ağrısıoda doğurunca anca geçer gb duruyor.
Size farkettiğim birşeyi yazmak istiyorum.Ne zaman idrar yolu enfeksiyonu olsam ph hep 5.0 düşüyor.Enfeksiyon olmayınca 7 oluyor.Erkek bebek düşünenler bol su içsin ve ph dikkat etsin bence.
Bu arada @Cesaaa rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sağlıklıdır.
@Birbilsem1132 kuzum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah rabbim evlatlarımızı korusun.
@naznaz16 canım sende iyisindir inşallah bebek işi ne oldu?
@SEVECENIM sen ve oğlun iyisinizdir inşallah
@sblkal cinsiyetle ilgili gelişme varmı?
Yeni hamişler gebelik nasıl gidiyor?
Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Iste bende adetin 9. Gunu felan basliyor o akinti 4-5 gun artarak devam ediyor sonrasinda beyaza donuyor ve bitiyor o zaman en yogun oldugu gun beyaza donmeden denemem lazimCanim o yumurta aki gibi olan bende catladigi gun geliyor. Hatta her ay da gelmiyor. Insallah gelir bu ay
Cevabin icin tesekkur ederim ama o da kiz riskini arttirmiyor mu mesela cattan once girdigin iliskide spermler icerde olacak cattan sonra iliskiye girene kadar o sirada disi spermler yumurtayi dolleyebilir riskli geldi banaBeyaza donmesini beklemene gerek yok,beyaza donup kremsi oldugunda cat.olmus demektir.test kullanmayacaksan tahmini yum.gununun 1 gun oncesini,ertesi gunu,1 gun ara verip sonraki gunu degerlendirebilirsin.kaygan akinti o ay dogurganliginin fazla oldugunu,giderek artmasi da catlamanin yaklastigini gosterir.deneme icin cat.tan sonrasini beklemenin riskli oldugunu dusunuyorum cunku sansinizi azaltmis olursunuz hamilelik sansi icin onceki 2 gunu degerlendirmek cok onemli.tek iliski yerine 2-3 iliski ile mumkun oldugunca fazla spermin yumurtaya ulasmasi saglamak
Tam özendiğim akinti şekliIste bende adetin 9. Gunu felan basliyor o akinti 4-5 gun artarak devam ediyor sonrasinda beyaza donuyor ve bitiyor o zaman en yogun oldugu gun beyaza donmeden denemem lazim
Y spermler ölür x ler kalir diye birsey yok.capacitated sperm ölür uncapacitated kalir.her iki cinsiyette.kesin bilgi.dun detayli bir post yazip link vermistim,o linkten bilimsel aciklamalarina bakabilirsin canim,y ler cabuk ölür seklindeki Shettles teorisi bilimsel olarak cokertilmisCevabin icin tesekkur ederim ama o da kiz riskini arttirmiyor mu mesela cattan once girdigin iliskide spermler icerde olacak cattan sonra iliskiye girene kadar o sirada disi spermler yumurtayi dolleyebilir riskli geldi bana
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah cnm. Sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini. Rabbim yardımcın olsun inşallahHayırlı aksamlar hanımlar
Ben yarın sezaryene giriyorum. Iki hafta beklettiler çok şükür artık bebeğim büyüdü. Suyu çok çok az kalmış.
Dualarinizi bekliyorum. Inşallah hayırlı haberlerle dönerim aranıza.
Merhaba,bence hic dert etmeyin bir gun once veya sonra,siz ihtimalin fazla oldugu donemde hamile kalmissiniz acikcasi "no problem" insallah gonlunuze gore olur :))Arkadaslar merhaba . Benim iki kizim var simdi ise 6hafta 2 gunluk gebeyim. Yasım 35 . Iki senedir erkek bebek icin ovulasyon testi kullandim . Cift cizgi gördüğünüm aksamı ya da ertesi sabahi birliktelik oldu. Ama hic sonuc alamamistim.Gectigimiz ay 11. Gun sabahi t cizgisi kızarmıştı ama tam koyu degildi o aksam birliktelik oldu muhtemelen 12. Gün aksama dogru en gec çatlamistir . 31 ekim iliski tarihi 17 kasimda beta hcg 595 ti . Uc gun sonra da 1700 lerdeydi. Yani değerlere göre ya sali ya da carsamba catlama olmus. Evet once ama once bebegin sagligi ama insan farklilik da olsun istiyor. Arzunun dayanilmaz bir agirligi var .insaniz iste .
Canim sogan kurunden sonra akintin degistimiIyi aksamlar herkese.. bende henuz hamile kalamadimtakibide bir sure biraktim cunku surekli elimde telefon dur bakiim ileti gelmis mi, bati bekleyen gebe kalmis mi cinsiyetini ogrenmis mi merakiyla ..
Dondugumde gecmise dönük okudum biraz :) aramiza yeni katilanlar olmus.
Gecen ay deneme olmadi esim cok yogun calisiyor es gectik.. bu ay da sogan kuru yaptim farima anaeliotunu uyguladim gun asiri deneyecektim bu seferde oyle karar almistim.. persmbe cumartesi pazartesi carsamba diye.. cumartesiyi es gectik pazartesi gecesi de elimde test vardi meraklandim bi yapiiim dedim bayaa acikti rengi dedim yarina koyulasir carsamba cat olur ( 15.gun) amma velakin koyuyu bulamadim biraktim zaten cokta devam etmedim. Yani anlayacaginiz ya 12.gun cat oldu pzt gunu ben 14.gun bekliyordum gerisini Allah bilir.. cok uzun oldu kisura bakmayın
Canım benim suan ezanlar okunuyor duamdasin .rabbim yar ve yardimcin olsun sen ve bebeğinin sag salim sağlıklı haberini alırız ınş rabbimin izniyle.Hayırlı aksamlar hanımlar
Ben yarın sezaryene giriyorum. Iki hafta beklettiler çok şükür artık bebeğim büyüdü. Suyu çok çok az kalmış.
Dualarinizi bekliyorum. Inşallah hayırlı haberlerle dönerim aranıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?