Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Demem o ki ovulasyon testi yüzünden iki senedir bence gec kaliyormuşum
oyle olmus galiba.hayirlisi.saglikla dogar bebwginiz insallah.yumurta beyazi seklinde akintiniz var miydi,bu yumurtanin iyi gelisip dogurganligin fazla oldugu anlamina geliyor ve dogurganligi arttiran hersey maviye yariyor.bu mukus spermin yumurtaya ulasmasini kolaylastiriyor

Son düzenleme:
Dediğine yuzde yuz katiliyorum. Inanmiyorum boyle bir seye. Bircok insan var çat günü deneme yapan yada öncesinde belli bir düzen olamaz insanoglunun cabasi işte anca böyle vakit kaybettirir bize ya benim arkadasim adetten sonra nerdeyse hergün birleşmeyle ogluna hamile kaldi. Yeni evliydi. Başka bir arkadaş 12 14 16. günlerde olmuş oglu oldu.. sharlet amca yaktin bizi kafamiz duman oldu ne yapcagimizi sasirdik

Canımm girdin mi Doğuma mutlaka haber ver bıze merak edıyoruz seni hayırlı haberlerle gel insallah Allah yardımcın olsun canım kavuşuyorsun melegıne

Evet canim ya anladigim kadariyla topigin basindan beri cat.gunu esas aliniyor ama hem tecrubelerden hemde ogrenddiklerimizden sonra zamanlamanin o kadar da muhim olmadigi asikar.yani bana kalisra yum.gunu erkek bebek ihtimali biraz daha fazla ise sebebi akintinin ve testosteron seviyesinin yuksek olmasi.baska da bi anlami yok oyle x / y meselesi degil.biz saglik ve mantik cercevesinde elimizden geleni yapalim.akintinin cogalmasi icin uyku da cok onemli,kendimde gozledigim birsey bu.duzenli uyku iyi dinlenme sart.bu ay esim sehir disina ciktigi icin ertelenmis oldu bizim, gelmesi 10 gunu bulacak.yoksa hayirlisiyla niyetteydik.kendimle beraber gamsizbaykus la ikinize de dua ediyorum.Rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli salih evlatlar versin.

Amiin canim inşallah nasip kismet eylulden beri niyetliyim gecen ay denedik olmadi. vardir hayri elbet seninde bu ay kalmasinin. Rabbim hayirli evlatlar versin hepimize. Yesil cay da vajinal islakligi artiriyormuş

Ay canim ya Allah razi olsun senden. x - y meselesinde soylediklerin cok mantikli geldi simdi. genel olarak hamilelik icin vucudumuzun saglikli olmasi gerekiyor zaten beslenme, uyku, stres hamile kalmayi etkiledigi gibi erkek bebek ihtimalini de etkileyen unsurlar. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Ben iki senedir duzenli folik asit alıyordum. Son aylarda omega 3 , q enzim 10 ve multi vitamin takviyesi alsim. 25 veya 26 gunde bir oluyorum adet. 11.gün ögleni ic camasırima biranda afedersiniz bir kasik kadar toplu bir akıntı geldi seffaf renkli . Biraz ürküttüm ama sabah da ovulasyon testikoyuya yakin t cizgisi gorunce aksami değerlendirdim. Buyuk ihtimalle ertesi gunu catlama oldu . Zaten tahmince 12 saati buluyordur spermlerin gitmesi cunku iki senedir tam koyu kırmızıdan sonra yapıyordum tutmuyordu.

Hamilemisin belli oldumu

Annemin yöntemini hatırlıyorsundur canım ne diyet ne takviye süt ve süt ürünlerini çok yer.Şuanda annemin tek dediği şey tek deneme yapın adet bittikten sonra 9. 11.13 bu günlerden biri isteyen iki denemede yapabilir.Ama annem hep tek deneme yapmış.Bu tarihlerde yum gününe yakın tarihler
Bu yöntemle 2 erkek sahibi oldu ayrıca çevresindeki çoğu kişidede tuttu.
Ha bide yürüyüş yapın diyor bi kaç ay

Benim fikrim. Kesinlikle yumurtlama günü kız yada erkek olacak diye bi şart yok . Yum günü sadece hamile kalma olasılığı artıyor. Benim 1 kızım var ablamın 3 oğlu var yediklerimizi içtiklerimizi karşılaştırdım ben ve eşim sürekli marketlerden abur cubur alıyoruz ablam Gil sürekli ceviz fındık sucuk pestil pekmez meyve tüketir. Biz eşimle sürekli dışarda yemek yeriz pizza hamburger falan filan ablamlar evde yer ve sürekli et li sebzeli güzel yemekler yapar. Yani bana göre yediklerimizinde etkisi var. Altını çiziyorum sadece az da olsa etkisi var. Bide içtiğimix su da çok önemli yanlış hatırlamıyorsam Tokyo da hep erkek bebek doğması üzerine araştırma yapılıyor ve sebebinin su ph seviyesinin yüksek olmasından olduğu anlaşılıyor. Benim bundan sonra ki hayatımda öncelikle abur cubur u çıkardım bugün gidip fındık fıstık ceviz pekmez sucuk pestil alıcam. Ve hamilelik düşünmeden hazır zu içmeye başlıyacam 3ay öncesinden ve bol bol meyve tüketiciem sağlığıma dikkat edicem en çok da muz yicem çünkü ablam farkında olmadan çok tüketirdi

Kızlar vücudu alkali yapmak için zerdeçal 1 çay kaşığı ve karabiberi yarım çay kaşığı suyla karıştırıp için, tok karnına. İltihabı attıyor bedenden ve dediğim gibi alkali yapıyor

Ben midemdeki şişkinlik için kullandım çok iyi gelmişdi.
1 hafta kötü kokulu akıntım oldu
O ayda adet bitiminden sonra 2 defa birlikdelik oldu, hamile kaldım
3 yıldır korunmuyorduk, bence o karışımın etkisi oldu

Deneyin derim, hepiniz duamdasınız

Canim benim denememe de baktim 9. Ve 13. Gune denk gelmis :) 13. Gun test yaptiginda test siliklesmeye baslamisti daha oncesi test yapmadigim icin ben koyulasacak diye bekledim ertesi gun hepten yok oldu hayirlisi artik varsa kismette tutunmustur biryerlerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…