Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tecrübe önemlidir canım .Bende buraya kayıt olduğumdan beridir hep tecrübeli insanları kayde aldım onların dedikleriyle yola çıktım elhamdulillah pişman olmadım .İnternetteki yazılar yöntemler hep birbirleriyle aynı sonucu veriyordu .
Anneni dinle pişman olmazsın canım .Büyükler genelde yanılmazlar .

Canim adet bittikten sonrami sayiliyor

Eğer tutmuşsa cinsiyeti mutlaka yaz bana :)

Canım temiz akıntın olunca saymaya başla yine anneme sorup yazarım sana

Elifemm- canım nasıl oldun hastaneye tekrar gittin mi
Sağol canım benim Allah razı olsun sorduğunda için.2 gün önce gittim kese var bebek yok içinde haftaya tekrar gel dedi bakalim hayırlısı olur ınş bu mübarek günde.Boş gebelik mi acaba diye düşünüyorum bazen.

Oyle degildir insallah canim. Aklina kotu seyler getirme haftaya mutlaka git canim guzel haberlerle gel insallah

Sur urunleri bol tuketir diyorsun ya daha iyi diyet mi olur bol protein canim:))
Yuruyus nasil bir etkisi olur bildigim hafif agirlik kaldirma etkili vucutta kas dokusunu dolayisiyla testosteronu arttirdigi icin.bende gun asiri dedigin 3 gun iliski olcak sanmistim

Eflatunum canım şimdi hesap ettim de benimde yikandiktan sonra 13.gecesi olmus ilişki

Rica ederim canım.Stres yapma canım benim 6.3 günlüktü ultrasona verdi bebek henüz yok ama ben nokta şeklinde gördüm haftaya gel dedi gittim kalbini dinledik .Öyle şeyler düşünme canım hayırlısıyla güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…