- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.361
Tecrübe önemlidir canım .Bende buraya kayıt olduğumdan beridir hep tecrübeli insanları kayde aldım onların dedikleriyle yola çıktım elhamdulillah pişman olmadım .İnternetteki yazılar yöntemler hep birbirleriyle aynı sonucu veriyordu .Annemin yöntemini hatırlıyorsundur canım ne diyet ne takviye süt ve süt ürünlerini çok yer.Şuanda annemin tek dediği şey tek deneme yapın adet bittikten sonra 9. 11.13 bu günlerden biri isteyen iki denemede yapabilir.Ama annem hep tek deneme yapmış.Bu tarihlerde yum gününe yakın tarihler
Bu yöntemle 2 erkek sahibi oldu ayrıca çevresindeki çoğu kişidede tuttu.
Ha bide yürüyüş yapın diyor bi kaç ay
Canim adet bittikten sonrami sayiliyorAnnemin yöntemini hatırlıyorsundur canım ne diyet ne takviye süt ve süt ürünlerini çok yer.Şuanda annemin tek dediği şey tek deneme yapın adet bittikten sonra 9. 11.13 bu günlerden biri isteyen iki denemede yapabilir.Ama annem hep tek deneme yapmış.Bu tarihlerde yum gününe yakın tarihler
Evet adet bitip yıkandıktan sonraCanim adet bittikten sonrami sayiliyor
Eğer tutmuşsa cinsiyeti mutlaka yaz bana :)Canim benim denememe de baktim 9. Ve 13. Gune denk gelmis :) 13. Gun test yaptiginda test siliklesmeye baslamisti daha oncesi test yapmadigim icin ben koyulasacak diye bekledim ertesi gun hepten yok oldu hayirlisi artik varsa kismette tutunmustur biryerlerden :)
L Lilarengim1 acaba adet bitimi derken kanamanin bittigi günmü yoksa lekelenmenin bittiği günmü. Benim adetlerim 4gün kanama sonra damla damla lekelenme sinir bozucu oluyor temizlemem 9 gunu buluyor gün boyu hicbirsey gelmezken bir damla leke oluyor
Allah razı olsun canimCanım temiz akıntın olunca saymaya başla yine anneme sorup yazarım sana
Sağol canım benim Allah razı olsun sorduğunda için.2 gün önce gittim kese var bebek yok içinde haftaya tekrar gel dedi bakalim hayırlısı olur ınş bu mübarek günde.Boş gebelik mi acaba diye düşünüyorum bazen.Elifemm- canım nasıl oldun hastaneye tekrar gittin mi
Oyle degildir insallah canim. Aklina kotu seyler getirme haftaya mutlaka git canim guzel haberlerle gel insallahSağol canım benim Allah razı olsun sorduğunda için.2 gün önce gittim kese var bebek yok içinde haftaya tekrar gel dedi bakalim hayırlısı olur ınş bu mübarek günde.Boş gebelik mi acaba diye düşünüyorum bazen.
Sur urunleri bol tuketir diyorsun ya daha iyi diyet mi olur bol protein canim:))Annemin yöntemini hatırlıyorsundur canım ne diyet ne takviye süt ve süt ürünlerini çok yer.Şuanda annemin tek dediği şey tek deneme yapın adet bittikten sonra 9. 11.13 bu günlerden biri isteyen iki denemede yapabilir.Ama annem hep tek deneme yapmış.Bu tarihlerde yum gününe yakın tarihler
Eflatunum canım şimdi hesap ettim de benimde yikandiktan sonra 13.gecesi olmus ilişkiAnnemin yöntemini hatırlıyorsundur canım ne diyet ne takviye süt ve süt ürünlerini çok yer.Şuanda annemin tek dediği şey tek deneme yapın adet bittikten sonra 9. 11.13 bu günlerden biri isteyen iki denemede yapabilir.Ama annem hep tek deneme yapmış.Bu tarihlerde yum gününe yakın tarihler
Muallakta benimki ama bn yanlis anlamisim bn adetin basindan 13.gun sanmistim bn 28 de bir adet oluyorum 14 te cat oluyor zatenEğer tutmuşsa cinsiyeti mutlaka yaz bana :)
Canim kacinci gun temizlemiyosunMuallakta benimki ama bn yanlis anlamisim bn adetin basindan 13.gun sanmistim bn 28 de bir adet oluyorum 14 te cat oluyor zaten
Eflatunum canım şimdi hesap ettim de benimde yikandiktan sonra 13.gecesi olmus ilişki
Rica ederim canım.Stres yapma canım benim 6.3 günlüktü ultrasona verdi bebek henüz yok ama ben nokta şeklinde gördüm haftaya gel dedi gittim kalbini dinledik .Öyle şeyler düşünme canım hayırlısıyla güzel haberler verirsinSağol canım benim Allah razı olsun sorduğunda için.2 gün önce gittim kese var bebek yok içinde haftaya tekrar gel dedi bakalim hayırlısı olur ınş bu mübarek günde.Boş gebelik mi acaba diye düşünüyorum bazen.
Bende merak ediyorum .Sezaryandan sonra biraz zor kendine geliyor insan o yüzden olabilirBugün Doğum yapacak arkadasımızdan haber YOk sanırım cok merak edıyorum ya
Bugün Doğum yapacak arkadasımızdan haber YOk sanırım cok merak edıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?