- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.381
Amin ınş.Bende görürüm rabbimin izniyleRica ederim canım.Stres yapma canım benim 6.3 günlüktü ultrasona verdi bebek henüz yok ama ben nokta şeklinde gördüm haftaya gel dedi gittim kalbini dinledik .Öyle şeyler düşünme canım hayırlısıyla güzel haberler verirsin
Ayy canım benim çok sevindim çok şükür gözünüz aydın rabbim anali babali büyütsun.tez zamanda toparlanirsin ınş.Kızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Allahım kolay doğum nasip etsin hepinize. Çok teşekkür ederim sizin gibi iyi yürekli arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum
Özledim buraya girmeyi sizlerle konuşmayı.
Hepiniz dualarimdasiniz
Hayirli olsun bebegin anali babali buyusun Allah saglik afiyet versin canimKızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Allahım kolay doğum nasip etsin hepinize. Çok teşekkür ederim sizin gibi iyi yürekli arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum
Hepiniz dualarimdasiniz
Rabbim an ali babalı büyütsün. Ömrü uzun ve hayırlı olsun . tebrik ederim.Kızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz
Canımm gözünüz aydınn sağlıkla huzurla büyütün insallah melegınızıKızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz
Canım çok şükür. Allah anali babali büyütsün kuzucuğu mis gibi kokuyodur simdi. Hayirli ugurlu olsun bahti guzel vefali annesinin gurur kaynagi olsun insallah.Kızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin sagliklicaKızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz
Kızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz
Tecrübe önemlidir canım .Bende buraya kayıt olduğumdan beridir hep tecrübeli insanları kayde aldım onların dedikleriyle yola çıktım elhamdulillah pişman olmadım .İnternetteki yazılar yöntemler hep birbirleriyle aynı sonucu veriyordu .
Anneni dinle pişman olmazsın canım .Büyükler genelde yanılmazlar .
Saglikla kucaginiza almanizi dilerim zamanlama disinda uyguladiginiz dikkat ettiginiz birsey varmi.zamanlamayi tek basina yontem olarak gormek yaniltici olabiliyor belki en az etkili faktor,diyet ve takviyeler yoluyla tecrube edilmis sonuclar var ben daha cok onlara ihtimal veriyorum.zaten her zaman icin sadece ihtimalleri arttirmaya calisabiliriz hicbirsey icin %100 deme imkanimiz yok.caba bizden takdir Yaradan dan demek duser.hayirli guzunuzu gulduren bir evlat olur insallahHayırlı olsun B Beybipattis darısı başımıza :) hanımlar ben de yazamasamda girip okuyorum yazdıklarınızı benim gün aşırı ilişki ve çatlama günü ilişki ile kızım olacak o zaman bu dediğiniz teoriye de ben uymuyorum :)4blueandpink
Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun hayirli bir evlat olsun insallah ..darisi ben ve benim gibi gebelik bekleyenlere olsun :)Allah gonlumuzdekileri kucagimiza almaya nasip etsin insallahKızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz
Canım sağlıkla git sağlıkla gel inşallah sorunsuz şekilde bebeğini kucağına alırsınHayırlı aksamlar hanımlar
Ben yarın sezaryene giriyorum. Iki hafta beklettiler çok şükür artık bebeğim büyüdü. Suyu çok çok az kalmış.
Dualarinizi bekliyorum. Inşallah hayırlı haberlerle dönerim aranıza.
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim analı babalı büyütsünKızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz
Kızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz
Ayyy çok sevindim senin adına. Rabbim Sağlıcakla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah.Kızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz
Hepiniz dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?