Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin ınş.Bende görürüm rabbimin izniyle

Kızlar tek tek okuyamadim. Bugün öğlen 2 de kızımı kucağıma aldım bin şükür . spinal sezeryan oldum. Şimdi yavaş yavaş yürümeye başlayacağım.
Allahım kolay doğum nasip etsin hepinize. Çok teşekkür ederim sizin gibi iyi yürekli arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum
Özledim buraya girmeyi sizlerle konuşmayı.
Hepiniz dualarimdasiniz

Ayy canım benim çok sevindim çok şükür gözünüz aydın rabbim anali babali büyütsun.tez zamanda toparlanirsin ınş.

Hayirli olsun bebegin anali babali buyusun Allah saglik afiyet versin canim

Rabbim an ali babalı büyütsün. Ömrü uzun ve hayırlı olsun . tebrik ederim.

Canımm gözünüz aydınn sağlıkla huzurla büyütün insallah melegınızı

Canım çok şükür. Allah anali babali büyütsün kuzucuğu mis gibi kokuyodur simdi. Hayirli ugurlu olsun bahti guzel vefali annesinin gurur kaynagi olsun insallah.

Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin sagliklica

Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı evlat olsun inşallah
Hayırlısıyla bizde kucağımıza alırız inşallah

Hayırlısı inşallah canım.Buarada senin arkadaştan haber yokmu doktora gidecekti

Saglikla kucaginiza almanizi dilerim zamanlama disinda uyguladiginiz dikkat ettiginiz birsey varmi.zamanlamayi tek basina yontem olarak gormek yaniltici olabiliyor belki en az etkili faktor,diyet ve takviyeler yoluyla tecrube edilmis sonuclar var ben daha cok onlara ihtimal veriyorum.zaten her zaman icin sadece ihtimalleri arttirmaya calisabiliriz hicbirsey icin %100 deme imkanimiz yok.caba bizden takdir Yaradan dan demek duser.hayirli guzunuzu gulduren bir evlat olur insallah

Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun hayirli bir evlat olsun insallah ..darisi ben ve benim gibi gebelik bekleyenlere olsun :)Allah gonlumuzdekileri kucagimiza almaya nasip etsin insallah

Canım sağlıkla git sağlıkla gel inşallah sorunsuz şekilde bebeğini kucağına alırsın

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim analı babalı büyütsün

Ğ

Canim Allah anali babali buyutsun meleğimizi

Ayyy çok sevindim senin adına. Rabbim Sağlıcakla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah.

hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla hayırlı bir evlat olsun inşallah

Kizlar cok sessizsiniz herkes nasil eski topikleri okudum günlerce neler neler denenmiş tutanda tutmayanda cok. Beynim döndü okumaktan takvimler ilaclar karbonatlar diyetler butun bu ugraslarin sonunda mutlu olan mutsuz olan hikayeler..... hicbir yönteme inancim kalmadi kader kismet her ne olursa olsun kaotirmamak lazim kendi capimizda tedbir aliyoruz ama yinede herseye hazirlikli olmaliyiz. Buraya muhabbet etmek icin stres atmak icin ugrayalim birbirimize destek moral verelim. Kimseyle konusamadiklarimizi burda paylasiyoruz cokta iyi geliyor en önemlisi birbirimize dua edelim. Herkese sevgiler mutluluklar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…