- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.401
Hakkımızda hayırlısı canım kader de varsa zaten olur.Çok kafaya takmamak lazımKizlar cok sessizsiniz herkes nasil eski topikleri okudum günlerce neler neler denenmiş tutanda tutmayanda cok. Beynim döndü okumaktan takvimler ilaclar karbonatlar diyetler butun bu ugraslarin sonunda mutlu olan mutsuz olan hikayeler..... hicbir yönteme inancim kalmadi kader kismet her ne olursa olsun kaotirmamak lazim kendi capimizda tedbir aliyoruz ama yinede herseye hazirlikli olmaliyiz. Buraya muhabbet etmek icin stres atmak icin ugrayalim birbirimize destek moral verelim. Kimseyle konusamadiklarimizi burda paylasiyoruz cokta iyi geliyor en önemlisi birbirimize dua edelim. Herkese sevgiler mutluluklar....
Canım zaten başta anlattığım gibiKizlar cok sessizsiniz herkes nasil eski topikleri okudum günlerce neler neler denenmiş tutanda tutmayanda cok. Beynim döndü okumaktan takvimler ilaclar karbonatlar diyetler butun bu ugraslarin sonunda mutlu olan mutsuz olan hikayeler..... hicbir yönteme inancim kalmadi kader kismet her ne olursa olsun kaotirmamak lazim kendi capimizda tedbir aliyoruz ama yinede herseye hazirlikli olmaliyiz. Buraya muhabbet etmek icin stres atmak icin ugrayalim birbirimize destek moral verelim. Kimseyle konusamadiklarimizi burda paylasiyoruz cokta iyi geliyor en önemlisi birbirimize dua edelim. Herkese sevgiler mutluluklar....
Çocuk düşünüyor düşünmesine ama henüz hazır değilim diyor. Biz de tam tersi durum var genelde kadınlar hazır hissetmezler. bizim ki nazlı çıktı.Elifemm- nasilsin kuzum nasil gidiyor. @Lila Rengim sen nerelerdesin varmi degisiklik Black5angel canim senden naber varmi esinde gelismeler
Cnm tedbir kuldan takdir Allahtan. Biz yapılacakları yapalım takdiri Rabbimize bırakalım. Ama iki sonuca da hazırlayalım kendimizi. Duanın açmadığı kapı yoktur hep dua dua dua onu hiç eksik etmeyelim. Bizden de sevgiler cnmKizlar cok sessizsiniz herkes nasil eski topikleri okudum günlerce neler neler denenmiş tutanda tutmayanda cok. Beynim döndü okumaktan takvimler ilaclar karbonatlar diyetler butun bu ugraslarin sonunda mutlu olan mutsuz olan hikayeler..... hicbir yönteme inancim kalmadi kader kismet her ne olursa olsun kaotirmamak lazim kendi capimizda tedbir aliyoruz ama yinede herseye hazirlikli olmaliyiz. Buraya muhabbet etmek icin stres atmak icin ugrayalim birbirimize destek moral verelim. Kimseyle konusamadiklarimizi burda paylasiyoruz cokta iyi geliyor en önemlisi birbirimize dua edelim. Herkese sevgiler mutluluklar....
Sağol canım iyi gidiyor şimdilik bulantı gidip geliyor onunla uğraşıyorum tüm enerjimi alıyor bazen kızlarıma o sırada bakması çok zor oluyor rabbim yardımcımız olsun.senin ne zaman yumurtlama tahmini rabbim rastgetirsin ınş.Elifemm- nasilsin kuzum nasil gidiyor. @Lila Rengim sen nerelerdesin varmi degisiklik Black5angel canim senden naber varmi esinde gelismeler
Amin canım benim Allah razı olsun ınş.herşey rabbimden. Senin de hakkında hayırlısı olsun ınş moralini bozmaHayırlı geceler arkadaşlar
@Birbilsem1132 gözün aydın olsun .Allah analı babalı büyütsün..hayırlı bir evlat olur inşallah canim
@elifemm hakkında hayırlısı olsun
Geç dollenmedir inşallah haftaya bebeğini görürsün
Ben bu ay 3 gün erken adet oldum
Dr gittim muayene oldum ve klomen basladik yine
Canım seninle aynı haftalarfayiz ve aynı duyguları bende yaşıyorum bazen sonra kendime geliyorum nasip diyorum.dua dan başka sığınacak kapımız yok olmazları olduran rabbim bizlerinde duasını kabul eylesin ınş.gebeligini kendine zehir etme bebeginide üzme lütfen elimizden geleni yaptık dua lara tutunucaz olmuyorsa vardır bunda büyük bir hayır diye düşünüp geri kalan yaşamımızı evlatlarimizla yaşamaya calisicagiz dünyanın sonu değil ya 3-4-..... kızı olan o kadar çok insan varki benim abimin eşi 8 kız kardeş ve bir erkek kardeşler annesi hala hep der ki iyiki kızlarım olmuş.bizim için en güzelini rabbim bilir.esinlede arani bozma bak ne güzel destekleyici konuşmuş ne eşler var oğlu olmuyor diye karısina çektiren.benim esimde öyle çok şükür olsun kız olsun nasip diyor.Kızlar merhaba. Dün gece rüyamda koluma saat takıyorlardı. Bebegin hac haftalik oldugu degerleri ve cinsiyeti kız yazıyordu. Nerdeyse yedi haftalik gebeyim . Icime hep boyle doguyor ucuncu de kiz diye elimde degil .Allahtan sagliklisini ve hayirlisini diliyorum ama iste ama ... ben kendimi acikcasi ucuncu kiza alistiriyorum . Esim uzulme ben kiz olursa da hep istiyirum diyor . Dördüncüye pgd deneriz diyor . Ama beni dusununun karnimda ucuncu vqrken ve sezeryanliyken dorduncu olur mu acaba sagligim karnim yaralarım yumurtalarim el verir mi diye düşünüyorum. Galiba birseyi cok isteyince bana nasip olmuyor . Çabalıyorum ama kader iste burda devreye giriyor. Kac gundur ruyamda hep kiz görüyorum. Haftalar gecse de kurtulsam yüzlessem kızsa kız erkekse erkek .zaten erkek deseler de inanmayacağım diger iki kizimda da erkek gibi dediler sonra kiza döndü. Of esimle aramiz bozuk.hamileymisim ama mutlu degilmisim . Evet bu guzel olayin tadini bile cikaramiyorum . O keyfine bak diyor .ama yasim da 35 . Yolu yariladim
Canım kendini takip etmişsin vücudunu en iyi sen tanirsin zamanlaman iyidir o zaman diye düşünüyorum.bak kız bebek topiginide takip ediyorum arada yumurtlama dan 84 saat önce ve 60 saat önce ilişkiyi kesen iki kisinin de oğlu olucak tekrar.nasip herşey ancak dualar değiştirir kaderimizi ümidimizi kaybetmiyelim.belirtilerin nasil su an kızlarla ayni mi farkli miCanim aslinda erkeklerden daha cok biz kadinlarda var sanirsam bu erkek bebek ısteği. Iki kizim var kurban olurum onlarin sacinin bir teline . Ama cocuklugumdan beri hep bir oglum olsun demisimdir. Bu noktada mevlama siginirim. Hayirlisini nasip etsin bize . Once hayirlisini ve sonra gonlumuzden geçeni. Onceki sayfalarda yazmistim iki senedir tam yumurtlama gunu iliski yasadim tutmadi . Test ile ölçüyordum. Bu sefer biraz öne cektim tuttu. Belki de ben sadece kız bebege hamile kaliyorum . Ne kadar bilimseldir tabi ki bilmiyirum ama buna inanmaya basladim. Ya da testler benim bünyeme göre degildi .erken oluyordu belki catlama . Ben seffaf siviyi gordugumun aksami denedim tuttu. Hafif karin agrim vardi. .iste birazdan bu yuzden kaygilaniyorum ya erken girdiysem iliskiye diye. Cunku diger iki kizimi net hatırlıyorum. Yumurtlamadan baya onceki iliskilerle hamile kaldim
Canım kız bebek topiginde öyle bir yorum okumustum ordakilerin hep oğlu varBuarada annemin bir arkadasi var. Adetin bittigi gibi ilk bes gun icinde ilsikiye gir .kime dediysem hepsinin oglu oldu demisti. Boyle yapip da tutan var mi. Adet biyer bitmez iliski ile oglan doguran
Canim elimizden duadan baska ne gelir Rabbimizin takdirine razi olmaktan baska caremi var. Kendini üzme boşuna artik bebegin seninle. Insallah gonlundeki olur cevremde ne kadar 35 yaşinda doğuran varsa hepsinin oglu oldu bunuda söyliim yumurta oncesine de hic takilma en fazla 1 gun öncedir önemli olan kuru olmamandi. Kizlarinin yaşi kac.Ben size ne zaman ogrenirsem cimsiyetini yazacağım. Sizle dertlesmek hislerimi paylasmak cok iyi geliyir bana . Az once esime de anlattim sizle duygularimi paylastigimi. Bana hic cocugu olmayip tedavi gorenleri de oku dedi. Evet o da cok hakli ama elimde degil kendime kızıyorum cok ama cok ama napayim arzum bu gonlumde ki bu. Saglikli bir erkek bebegimin olmasi. Kendimle savaşsam da bu boyle .icimdekilere engel olamiyorum.
Canim sen uzun zamandir burdasin burda konuşulan diyetler takviyeler fitiller karbonat vs. Bildigim kadariyla biokadin fitil + yumurtlama günu ve cinsel perhiz uyguladin degilmi. Eşine bisey icirebildinmi cinko yada baska birsey. Vaginal dus yapmamistin sen dimiCanım zaten başta anlattığım gibi
TEDBİR ELDEN TAKTİR RABBİMDEN
Elimdemden gelen herşeyi yaptım .Ve rabbime diledim.Hiçbir yönteme inanmadım .Hamile olmama rağmen kendimi kız bebeğe hazırladım.Çünkü ben ne yaparsam yapayım o ol demedikçe olmazdı.Şöyle düşün Kıbrıs’a gidiyorsun 100/100 erkek bebek embriyosu bırakıyorlar sonuç peki oda yaradanımdan değil mi?O ol dese olmuyor mu?
Sizlerin yolunda bende yürüdüm tecrüben şudur
Elinizden gelen herşeyi yapın(Ki keşke)Dememek için sonradan rabbimin emrini bekleyin .Ama bu süreçte sakın ona yalvarmaktan vazgeçmeyin .
Yönteme sakın bağlanmayın .Bağlanan ve sonradan gelip burda atarlanan çok kişiye şahit oldum .
Benim tahmini cumartesi ama bal tarcin corek otu yiyorum havuc incir suyu iciyorum bende bilmiyomki ne yaptigimiSağol canım iyi gidiyor şimdilik bulantı gidip geliyor onunla uğraşıyorum tüm enerjimi alıyor bazen kızlarıma o sırada bakması çok zor oluyor rabbim yardımcımız olsun.senin ne zaman yumurtlama tahmini rabbim rastgetirsin ınş.
Canim bu sekilde kizi bulanda cok var. Ben böyle bir hadis oldugunun gercekliginede pek inanmiyorum. Cunku kaynagi belli degil rivayet deniyorBuarada annemin bir arkadasi var. Adetin bittigi gibi ilk bes gun icinde ilsikiye gir .kime dediysem hepsinin oglu oldu demisti. Boyle yapip da tutan var mi. Adet biyer bitmez iliski ile oglan doguran
Olsun kuzum iyi yapıyorsun faydası olur zararı olmaz diye düşünüyorum bende yumurtanın kalitesine artar.hayırlısıyla ınş.perhizini ayarla ona göre rabbim rast getirsin ınş.uygun zamanda çatlar geç kalmazsinBenim tahmini cumartesi ama bal tarcin corek otu yiyorum havuc incir suyu iciyorum bende bilmiyomki ne yaptigimiaklimca yumurtayi erken catlatacam cuma olursa cok cok guzel olur. Ama stres yok bu ay olursa olur olmazsa olmaz modundayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?