- 13 Kasım 2017
- 169
- 352
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.421
Komşumun bacısının kızı ebe komşuma demiş adetin bittiğinde bir gün yap bi gün bekle 3 kez yapın demiş. Ve şu an 2 oğlu var. Bana da doğru gibi geliyoBuarada annemin bir arkadasi var. Adetin bittigi gibi ilk bes gun icinde ilsikiye gir .kime dediysem hepsinin oglu oldu demisti. Boyle yapip da tutan var mi. Adet biyer bitmez iliski ile oglan doguran
Ben de 36 yaşındayım ama teste hiç piki yakalayamadım oysaki çok hassas yapmama rağmen pozitifi yakalayamadım aylardır. Sanırım yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düştüğü için test bizde biraz sıkıntılı oluyor. Keşke şimdi 28 lerde falan olsaydım :)Canim aslinda erkeklerden daha cok biz kadinlarda var sanirsam bu erkek bebek ısteği. Iki kizim var kurban olurum onlarin sacinin bir teline . Ama cocuklugumdan beri hep bir oglum olsun demisimdir. Bu noktada mevlama siginirim. Hayirlisini nasip etsin bize . Once hayirlisini ve sonra gonlumuzden geçeni. Onceki sayfalarda yazmistim iki senedir tam yumurtlama gunu iliski yasadim tutmadi . Test ile ölçüyordum. Bu sefer biraz öne cektim tuttu. Belki de ben sadece kız bebege hamile kaliyorum . Ne kadar bilimseldir tabi ki bilmiyirum ama buna inanmaya basladim. Ya da testler benim bünyeme göre degildi .erken oluyordu belki catlama . Ben seffaf siviyi gordugumun aksami denedim tuttu. Hafif karin agrim vardi. .iste birazdan bu yuzden kaygilaniyorum ya erken girdiysem iliskiye diye. Cunku diger iki kizimi net hatırlıyorum. Yumurtlamadan baya onceki iliskilerle hamile kaldim
Amin canim hayirlisi. Belki de o ay yumurta kendi seciyor spermini. Doganin isi bu belki de yani erkek sperm once gitse bile yumurta x secmek istiyorsa seciyor belki de .bu nokta da dogal yolla yapacak birsey yok.Arkadaşlar bebek cinsiyetinin mutlak kader oldugunun altini cizerek belki vesilesi olur umuduyla ben binlerce msj okudum burda binlerce hikaye. Yardimci olurmu bilmem ama size cikardigim sonuclari yazicam eminim buraya yazmayan cok takipci var. Oncelikle rahminiz temiz olmali enfeksiyon mantar olmamali bunun icin agumentin antibiyotik icmis arkadaslar ve vaji hex yada biokadin fitil kullanmislar. Esinizin sperm kalitesini artirmak icin en muhim cinko takviyesi keciboynuzu ve ari poleni spermler icin 72 gun oncesinden baslanilmali. Cinsel perhizi 10 gun yapanda var 4-5 gun yapanda. Alkali diyet cok onemli bayanlar icin. Birde iyonlarla alakali durumlar var dolunay ve sonraki 1 hafta onemliymis. Potasyum muzdu patatesti kurufasulye mercimek bunlar bol yenmeli. Erkek bebek duasi var Rabbi hepli ile baslayan bolca okunmali. Karbonatli duş bircok bayanin gebe kalmasina engel olmuş. Yumurtlama ani önemli 12 saat sonrasi kiz bebek getirir deniyor ya oncesi yada catdan sonraki 10 saat icinde olmali. Bilmiyorum kizlar derlemeler sonucu bu bilgiler var. Nasip kismet herşey gonlumuzce olsun. Hayalimiz hayirla nasibimiz olsun
Canim o zaman sabah ilk idrarla dene cunku hormon sabaha kadar demlenmis oluyor .Ben de 36 yaşındayım ama teste hiç piki yakalayamadım oysaki çok hassas yapmama rağmen pozitifi yakalayamadım aylardır. Sanırım yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düştüğü için test bizde biraz sıkıntılı oluyor. Keşke şimdi 28 lerde falan olsaydım :)
Aynennnnn öylee canim.Amin canim hayirlisi. Belki de o ay yumurta kendi seciyor spermini. Doganin isi bu belki de yani erkek sperm once gitse bile yumurta x secmek istiyorsa seciyor belki de .bu nokta da dogal yolla yapacak birsey yok.
Canım sabah 11 de hiç bişey yiyip içmeden yaptım hep nasip işteCanim o zaman sabah ilk idrarla dene cunku hormon sabaha kadar demlenmis oluyor .
Ellerine sağlık canım çok güzel bilgiler üşenmeyip yazmişsınArkadaşlar bebek cinsiyetinin mutlak kader oldugunun altini cizerek belki vesilesi olur umuduyla ben binlerce msj okudum burda binlerce hikaye. Yardimci olurmu bilmem ama size cikardigim sonuclari yazicam eminim buraya yazmayan cok takipci var. Oncelikle rahminiz temiz olmali enfeksiyon mantar olmamali bunun icin agumentin antibiyotik icmis arkadaslar ve vaji hex yada biokadin fitil kullanmislar. Esinizin sperm kalitesini artirmak icin en muhim cinko takviyesi keciboynuzu ve ari poleni spermler icin 72 gun oncesinden baslanilmali. Cinsel perhizi 10 gun yapanda var 4-5 gun yapanda. Alkali diyet cok onemli bayanlar icin. Birde iyonlarla alakali durumlar var dolunay ve sonraki 1 hafta onemliymis. Potasyum muzdu patatesti kurufasulye mercimek bunlar bol yenmeli. Erkek bebek duasi var Rabbi hepli ile baslayan bolca okunmali. Karbonatli duş bircok bayanin gebe kalmasina engel olmuş. Yumurtlama ani önemli 12 saat sonrasi kiz bebek getirir deniyor ya oncesi yada catdan sonraki 10 saat icinde olmali. Bilmiyorum kizlar derlemeler sonucu bu bilgiler var. Nasip kismet herşey gonlumuzce olsun. Hayalimiz hayirla nasibimiz olsun
Zaten bende de soyle bir sey var benim adet sekiz gün surer ilk teoriye gore biter bitmez beş gunde iliski 2.teoriye gore yumurtlmaya yakin bden de 11 yada 12 gun yumurtladigim icin yani 11.gun aksam ilsiki oldu iki teoriye de giriyirum . Herseyr ragmen ucuncu kizi bulursam da napayim kader diyecemKızlar ben pek günlere inanmıyorum. Mesela bu sefer adet bitiminde ılıskı oldu o dedıgınız ılk 5 gün. Sonra yumurtlama günü de ılıskı oldu artık hangısı tuttu bılemıyorum. Bu değerlerde erkek olması lazımdı bu günlere erkek dedınız demin mesela ama benım kız
Benim bir akadasim adet bitimi 3. Gun hamile kaldi kizi oluyorBuarada annemin bir arkadasi var. Adetin bittigi gibi ilk bes gun icinde ilsikiye gir .kime dediysem hepsinin oglu oldu demisti. Boyle yapip da tutan var mi. Adet biyer bitmez iliski ile oglan doguran
Canım yaşın çok değilKızlar merhaba. Dün gece rüyamda koluma saat takıyorlardı. Bebegin hac haftalik oldugu degerleri ve cinsiyeti kız yazıyordu. Nerdeyse yedi haftalik gebeyim . Icime hep boyle doguyor ucuncu de kiz diye elimde degil .Allahtan sagliklisini ve hayirlisini diliyorum ama iste ama ... ben kendimi acikcasi ucuncu kiza alistiriyorum . Esim uzulme ben kiz olursa da hep istiyirum diyor . Dördüncüye pgd deneriz diyor . Ama beni dusununun karnimda ucuncu vqrken ve sezeryanliyken dorduncu olur mu acaba sagligim karnim yaralarım yumurtalarim el verir mi diye düşünüyorum. Galiba birseyi cok isteyince bana nasip olmuyor . Çabalıyorum ama kader iste burda devreye giriyor. Kac gundur ruyamda hep kiz görüyorum. Haftalar gecse de kurtulsam yüzlessem kızsa kız erkekse erkek .zaten erkek deseler de inanmayacağım diger iki kizimda da erkek gibi dediler sonra kiza döndü. Of esimle aramiz bozuk.hamileymisim ama mutlu degilmisim . Evet bu guzel olayin tadini bile cikaramiyorum . O keyfine bak diyor .ama yasim da 35 . Yolu yariladim
Amin inşallah rabbim bilir en iyisiniAmin canım benim Allah razı olsun ınş.herşey rabbimden. Senin de hakkında hayırlısı olsun ınş moralini bozma
Canım havucu yesek olurmuBenim tahmini cumartesi ama bal tarcin corek otu yiyorum havuc incir suyu iciyorum bende bilmiyomki ne yaptigimiaklimca yumurtayi erken catlatacam cuma olursa cok cok guzel olur. Ama stres yok bu ay olursa olur olmazsa olmaz modundayim.
35 ten sonra FSH yükselmeye başlıyormuşBen de 36 yaşındayım ama teste hiç piki yakalayamadım oysaki çok hassas yapmama rağmen pozitifi yakalayamadım aylardır. Sanırım yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düştüğü için test bizde biraz sıkıntılı oluyor. Keşke şimdi 28 lerde falan olsaydım :)
Canım havucu yesek olurmu
Ben bu ay ovitrelle almiycam zaten kendiliğinden çatlıyor yumurtalarim
Havucla desteklerim catlamayi[/QUOTE
saracoglunun tavsiyesi kaynatip suyunun icilmesi inan bilmiyorum ama sogan kurude yapmak cok iyiymis hamile kalmak icin birde bir fitil varmis hamile kalmayi kolaylastirmak icin spremleri icerde tutuyormus adini hatirlamiyorum ama.
Yaptırdım cnm fsh yüksek amh düşüktü35 ten sonra FSH yükselmeye başlıyormuş
Ben düzenli adet olurum yumurtladigimi catladigini anlarım.. 1.5 sene denedim kendiliğinden hamile kalmadım
Dr gittim hormon tahlili yaptirdi ve FSH yüksek çıktı
Yumurtlarsin ,yumurtaların çatlar ama kalitesiz olur dedi
Tedaviye başladık..özellikle inofolic kullanmami tavsiye etti..inofolic kullananların yorumlarıni okudum baya umutlandim bakalım
Sende bir Dr gorunsen tahlillerini yaptirsan en azından ne olduğunu bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?