Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Buarada annemin bir arkadasi var. Adetin bittigi gibi ilk bes gun icinde ilsikiye gir .kime dediysem hepsinin oglu oldu demisti. Boyle yapip da tutan var mi. Adet biyer bitmez iliski ile oglan doguran
Komşumun bacısının kızı ebe komşuma demiş adetin bittiğinde bir gün yap bi gün bekle 3 kez yapın demiş. Ve şu an 2 oğlu var. Bana da doğru gibi geliyo

Ben de 36 yaşındayım ama teste hiç piki yakalayamadım oysaki çok hassas yapmama rağmen pozitifi yakalayamadım aylardır. Sanırım yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düştüğü için test bizde biraz sıkıntılı oluyor. Keşke şimdi 28 lerde falan olsaydım :)

Benim buyuk kizim 9 kucuk kizim 7 yasina geliyor. Ilki evlnir evlenmez sik iliski oldu. Digeri 11 .gun oldu ama o zaman 14. Gun yumurtluyordum. Simdilerde ise 25 26 gune kaydi yumurtlamam. Yani 11. Gun girdim iliskiye . 31 ekim aksami iliski. ilk kan tahlilimden analiz yapmaya kalksam 17 kasim aksam uzeri kan testim 595 o da 16 veya 17 gunluge tekabul ediyor eger normal degerlerdeyse ya 31 ekim gecesi tuttu ya da 1 kasima sarkti yumurtlama. 31 ekimse 17.gündü 1 kasimda 16.gundu kan testinde. Ama bende baya su gibi akinti vardı ipince bi akinti onu gordum oglen.aksama iliski yaşadım. Yattim iki saat . Tuttu. Bu arada daha onceleri bal tarcin yapmıştım .sogan küru . Falan tutmadi. Son iki ay solgar omega 3 folik asit q ezim 10 ve multi vitamin aldim. Ha buarada eylulde rahim filmi cektirdim.acayip canim yandi . doktor bana tüplerin acik gibi zaten kapali ise actim bundan sonra rahat hamile kalirsin demisti. Sulu ultrason falan da cektirdimm .gecen sene polip varsi ufak onu bile aldirmistim. Yani temizdi rahim em azından ama yine de tutmuyordu. Ovulasyon testi ile yaptigimda . Akintim ise beyaza dönüktü .belki de gec kalıyordum. Bi arkadasimda 39.yasinda ikinci oglani dogurdu o bana demisti 6 aydir ovulasyon testi kullandim tutmadi .ne zaman biraktim yine hamile kaldim demisti . Sik iliski ile .yani sonucta ikinci oglani buldu.

Arkadaşlar bebek cinsiyetinin mutlak kader oldugunun altini cizerek belki vesilesi olur umuduyla ben binlerce msj okudum burda binlerce hikaye. Yardimci olurmu bilmem ama size cikardigim sonuclari yazicam eminim buraya yazmayan cok takipci var. Oncelikle rahminiz temiz olmali enfeksiyon mantar olmamali bunun icin agumentin antibiyotik icmis arkadaslar ve vaji hex yada biokadin fitil kullanmislar. Esinizin sperm kalitesini artirmak icin en muhim cinko takviyesi keciboynuzu ve ari poleni spermler icin 72 gun oncesinden baslanilmali. Cinsel perhizi 10 gun yapanda var 4-5 gun yapanda. Alkali diyet cok onemli bayanlar icin. Birde iyonlarla alakali durumlar var dolunay ve sonraki 1 hafta onemliymis. Potasyum muzdu patatesti kurufasulye mercimek bunlar bol yenmeli. Erkek bebek duasi var Rabbi hepli ile baslayan bolca okunmali. Karbonatli duş bircok bayanin gebe kalmasina engel olmuş. Yumurtlama ani önemli 12 saat sonrasi kiz bebek getirir deniyor ya oncesi yada catdan sonraki 10 saat icinde olmali. Bilmiyorum kizlar derlemeler sonucu bu bilgiler var. Nasip kismet herşey gonlumuzce olsun. Hayalimiz hayirla nasibimiz olsun

Amin canim hayirlisi. Belki de o ay yumurta kendi seciyor spermini. Doganin isi bu belki de yani erkek sperm once gitse bile yumurta x secmek istiyorsa seciyor belki de .bu nokta da dogal yolla yapacak birsey yok.

Canim o zaman sabah ilk idrarla dene cunku hormon sabaha kadar demlenmis oluyor .

Kızlar ben pek günlere inanmıyorum. Mesela bu sefer adet bitiminde ılıskı oldu o dedıgınız ılk 5 gün. Sonra yumurtlama günü de ılıskı oldu artık hangısı tuttu bılemıyorum. Bu değerlerde erkek olması lazımdı bu günlere erkek dedınız demin mesela ama benım kız

Ellerine sağlık canım çok güzel bilgiler üşenmeyip yazmişsın

Zaten bende de soyle bir sey var benim adet sekiz gün surer ilk teoriye gore biter bitmez beş gunde iliski 2.teoriye gore yumurtlmaya yakin bden de 11 yada 12 gun yumurtladigim icin yani 11.gun aksam ilsiki oldu iki teoriye de giriyirum . Herseyr ragmen ucuncu kizi bulursam da napayim kader diyecem

Şu sabah ilk idrar olayi da bana biraz sacma grldi cumku folik asit falan alıyoruz sabah ilk idrar o yuzden etkilenebilir. Ben gebe degilken de hep sabah idrarim koyuydu simdi de koyu. Zaten genetik lab. Na sormustum en erken kanda 10 haftada kromozom dizilimi ile belli olur demisti cinsiyet. Sonuc ise bir iki haftayi buluyormuş. Yani su an icimdeki bebe ancak kromozomlarini diziyor ve daha da tamamlamadı. Yani cimsiyet degerleri bence daha olusmadi . 10 haftadan sonra bebek tamamliyirmus kromozomlarini dizmeyi. Yani idrar olayi ancak 10.haftadan sonra netlesir gibime geliyor . Bir de cok su icenin idrari hep acik olur. O yuzden de kafa karışıyor olabilir.

Buarada annemin bir arkadasi var. Adetin bittigi gibi ilk bes gun icinde ilsikiye gir .kime dediysem hepsinin oglu oldu demisti. Boyle yapip da tutan var mi. Adet biyer bitmez iliski ile oglan doguran
Benim bir akadasim adet bitimi 3. Gun hamile kaldi kizi oluyor

Canım yaşın çok değil
Sen 4. Bebeğe bakabilirsen denersin kendini hazır hissettiğinde
Sezeryanda eskisi gibi kısıtlama yok
Önemli olan senin maddi ve manevi hazır olman
İnşallah hayırlısıyla bu bebeğin erkektir
Cinsiyetini ogrendigin zaman rahat bir hamilelik gecirirsin

Benim tahmini cumartesi ama bal tarcin corek otu yiyorum havuc incir suyu iciyorum bende bilmiyomki ne yaptigimi aklimca yumurtayi erken catlatacam cuma olursa cok cok guzel olur. Ama stres yok bu ay olursa olur olmazsa olmaz modundayim.
Canım havucu yesek olurmu
Ben bu ay ovitrelle almiycam zaten kendiliğinden çatlıyor yumurtalarim
Havucla desteklerim catlamayi

35 ten sonra FSH yükselmeye başlıyormuş
Ben düzenli adet olurum yumurtladigimi catladigini anlarım.. 1.5 sene denedim kendiliğinden hamile kalmadım
Dr gittim hormon tahlili yaptirdi ve FSH yüksek çıktı
Yumurtlarsin ,yumurtaların çatlar ama kalitesiz olur dedi
Tedaviye başladık..özellikle inofolic kullanmami tavsiye etti..inofolic kullananların yorumlarıni okudum baya umutlandim bakalım
Sende bir Dr gorunsen tahlillerini yaptirsan en azından ne olduğunu bilirsin

Artik yavas yavas kıza da hazirliyorum kendimi . Napalim. Kaderim de ne varsa o. Maddi olarak acayip bi sikintim yok. Kendim ogretmenim dorduncu icin az da azicik manevi ve maddi gucum var. Ama dedigim gibi dorduncu sezeryan ve pgd isi canimi cok sikiyor. Benim bi arkadas kibrisa gitti orda da soyup sogana cevirmisler ve neticede guya 3 embriyodan hicbiri tutmadi .ve sonunda o da ucuncuye hamile dogal yolla benim gibi ama cinsiyeti belli degil
O kadar ilac aldi yumurtalar gelissin diye zahmetli is . Az yumuryan var dedilet tekrar topladilar . Ilaclar bir tedavise 4 veya 5 bin. Tup bebek 5 veya 6 bin euro. Bi de tutmadi .dusunmesi bile kötu
Yani pat deyince hadi erkek yapalim pgd ile bile zor oluyor

Yaptırdım cnm fsh yüksek amh düşüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…