- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.441
Canim benim domtorumda hsg istemisti rahim filmi uzun sure dogum yapmayinca kanallar tikanabiliyormus. Denedinmi hic rahim filmini.35 ten sonra FSH yükselmeye başlıyormuş
Ben düzenli adet olurum yumurtladigimi catladigini anlarım.. 1.5 sene denedim kendiliğinden hamile kalmadım
Dr gittim hormon tahlili yaptirdi ve FSH yüksek çıktı
Yumurtlarsin ,yumurtaların çatlar ama kalitesiz olur dedi
Tedaviye başladık..özellikle inofolic kullanmami tavsiye etti..inofolic kullananların yorumlarıni okudum baya umutlandim bakalım
Sende bir Dr gorunsen tahlillerini yaptirsan en azından ne olduğunu bilirsin
2. Bebek için tedaviye başlayınca rahim filmi çektirdimCanim benim domtorumda hsg istemisti rahim filmi uzun sure dogum yapmayinca kanallar tikanabiliyormus. Denedinmi hic rahim filmini.
Amh ney canım bende hemen tahlil sonuclarima bakiyimYaptırdım cnm fsh yüksek amh düşüktü
Canım ben illa oğlum olsun diye değil 3. Bebeğim olsun diye cabaliyorumBen de okuyorum ama pek yazamıyorum iki kızım var 3. Için kararsizim bu yöntemden umutluydum ama umutlarım yıkıldı .açıkçası
Kıbrıs isi de günah diye istemiyorum.dogal yöntem desen
3 . De kız olur diye de korkuyorum .
Eşim de sanki sultan süleymanın soyum yürüse ne yürümese ne diyor bakıyorum bi yandan da o haklı
Bi yandan iki çocuk az diyorum üfff kafam çok karışık
Kızlar merhaba. Dün gece rüyamda koluma saat takıyorlardı. Bebegin hac haftalik oldugu degerleri ve cinsiyeti kız yazıyordu. Nerdeyse yedi haftalik gebeyim . Icime hep boyle doguyor ucuncu de kiz diye elimde degil .Allahtan sagliklisini ve hayirlisini diliyorum ama iste ama ... ben kendimi acikcasi ucuncu kiza alistiriyorum . Esim uzulme ben kiz olursa da hep istiyirum diyor . Dördüncüye pgd deneriz diyor . Ama beni dusununun karnimda ucuncu vqrken ve sezeryanliyken dorduncu olur mu acaba sagligim karnim yaralarım yumurtalarim el verir mi diye düşünüyorum. Galiba birseyi cok isteyince bana nasip olmuyor . Çabalıyorum ama kader iste burda devreye giriyor. Kac gundur ruyamda hep kiz görüyorum. Haftalar gecse de kurtulsam yüzlessem kızsa kız erkekse erkek .zaten erkek deseler de inanmayacağım diger iki kizimda da erkek gibi dediler sonra kiza döndü. Of esimle aramiz bozuk.hamileymisim ama mutlu degilmisim . Evet bu guzel olayin tadini bile cikaramiyorum . O keyfine bak diyor .ama yasim da 35 . Yolu yariladim
Canim aslinda erkeklerden daha cok biz kadinlarda var sanirsam bu erkek bebek ısteği. Iki kizim var kurban olurum onlarin sacinin bir teline . Ama cocuklugumdan beri hep bir oglum olsun demisimdir. Bu noktada mevlama siginirim. Hayirlisini nasip etsin bize . Once hayirlisini ve sonra gonlumuzden geçeni. Onceki sayfalarda yazmistim iki senedir tam yumurtlama gunu iliski yasadim tutmadi . Test ile ölçüyordum. Bu sefer biraz öne cektim tuttu. Belki de ben sadece kız bebege hamile kaliyorum . Ne kadar bilimseldir tabi ki bilmiyirum ama buna inanmaya basladim. Ya da testler benim bünyeme göre degildi .erken oluyordu belki catlama . Ben seffaf siviyi gordugumun aksami denedim tuttu. Hafif karin agrim vardi. .iste birazdan bu yuzden kaygilaniyorum ya erken girdiysem iliskiye diye. Cunku diger iki kizimi net hatırlıyorum. Yumurtlamadan baya onceki iliskilerle hamile kaldim
Canim cok dogru bu olay .zamanlamanin rolü varmidir belki az da olsa vardir. Ama bence o kadar okudum arastirdim. O kadar bilgi kirliligi var . Benim aklim daha o ay catlayan yumurtanin kimle döllenmek istedigi. Dusunun dişi hayvanlar vahsi dogada ciftlesecegi erkek hayvani kendi seciyor ya da aralarinda savasan ve galip gelen erkek birlikte oluyor . Yani hangi spermi sececegini yumurta biloyor gibi ve hangi sperm en guclu ise o. X y olayi degil benceBak sana bi sey soylim icin rahat etsin
Ben ilk kizimda yumurtlamadan 4 gun once iliskiye girdim ve tek seferdi ondan haamile oldum kizmi cok sewiyorum ama hep dedimki ben yum gunu ilsk girseydim erkek olurdu yada catladigini da hissetmistim tekrar ilsk girseydim erkek olabilirdi diye 5 yil kendimi yedim durdum bu sefer ben catlamayi bekledim hem ov takibi yaptim test ile hem dr ile kesin cat dan emin oldugum anda ilsk oldu ve sonuc iste bu bebegimde kiz:)) yani milyon tane y den 1 tanesi bile ulasamadimi bu yumurtaya onden gidemedi zaarr:))
Ondan bundan degil hic bir seyden degil strese girme su akip yolunu buluyor sen cok aukur bir evlat sahibi daha olucaksin ne guzel allah saglikla kucagina versin
Bu 3. Yapan butun kardeslerimi kutluyorum vallaha helalll size insallah ben de esimi ikna ederim de 3 u dusunur
Canim benim dedigin gibi yapiyorum . Ki benim kizlarin arasi 22 ay kuzularim pek tatli ve de akilli okulda hep önde gidiyorlar .onlarla gurur duyuyorum. Zaten onlara bakip ne guzel diyorum iki baci birbirne hayat boyu destek cikacak. Zaten aklima hep annanem gelir benim annem en kucuk cocugu 28 yasinda dogurmus utanmis bu yaşta bebek mi dogurulur diye tabiki o zamanlar 28 gec bi yas. Dolaplarda buyutmus alti ay dusunun komsularindan gizlemis hamileligini .taki bebek annem yani 6 aylik dolaptan dusune kadar. Komsularinin yaninda . Ve ananeme demisler gun ola harman ola bu cocuktan utandin bizden sakladin. Gun gelir bu cocuktan en buyuk hayri gorursun demisler. Ve tabiki hicbir cocugu bakmadi anname hepsi bakımevi dedi. Ama annem evine aldi gece gunduz yanibasinda bakti. Ih dese kostu ve son anina kadar annanem dilinden hayir duasini esirgemedi. Guya ogullari vardi noldu gelinler istemedi
Yani kiz cocugu en hayirli evladdir
Canim cok dogru bu olay .zamanlamanin rolü varmidir belki az da olsa vardir. Ama bence o kadar okudum arastirdim. O kadar bilgi kirliligi var . Benim aklim daha o ay catlayan yumurtanin kimle döllenmek istedigi. Dusunun dişi hayvanlar vahsi dogada ciftlesecegi erkek hayvani kendi seciyor ya da aralarinda savasan ve galip gelen erkek birlikte oluyor . Yani hangi spermi sececegini yumurta biloyor gibi ve hangi sperm en guclu ise o. X y olayi degil bence
Bir de benim kibrista tup bebek yaoan arkadasima doktor demis senin iki kizin var esinin kiz sperm sayisi daga fazladir demis. Ki bazi erkeklerde ender de olsa x yada y spermi bile yokmusBuda farkli bi dusunce sekli guz3l bi yaklasim s3n boyle deyince su geldi aklima
O zaman eslerimizin sprm kalitesini guclendirmeliyiz ( cunki ben ona hic bi sey demedim ben sadece zamanlamaya dikkat ettim tabiki bu anlamda beslenme cok onemli gecmis uyelerden teravet var o eslere cinko arginin takviyesi oneriyor kesinlikle) sende haklisn yum karar veriyor bence orda mistik bir guc devreye giriyor benim tanidigim biri var adam cok alkol alir haftada 1 kesin sauna yapar sig da icer adamin 2. Oglu oldu bu demekki oyle sicaaktan alkolden bilmemneden degil
Bir de benim kibrista tup bebek yaoan arkadasima doktor demis senin iki kizin var esinin kiz sperm sayisi daga fazladir demis. Ki bazi erkeklerde ender de olsa x yada y spermi bile yokmus
Kızlar baya coşmuşsunuz.Bende erkek bebeğe takmıştım kafaya olmazsa ne yaparım diye.Şimdi sabırsızlıkla minik kızımı bekliyorum onu öpüp koklamak için sabırsızlanıyorum. Rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.Gönül tabi istiyor bi oğlum da olsun diye.Inşallah hepimize bir gün nasip olur ne diyelim....
Aminnn..Canimm nasilsin senin artik az kaldi kavusmana ve kurtulmana allahim rast getirsin kolaylikla saglikla al minigini kucagina son gunlerin taxini cikart bol bol dinlen sayili gunler kaldi allah yar yardimcin olsun insallah
Canim ben yeniyim senin hikayeni bilmiyorum . Erkek bebek icin birseyler denedinmi.yumurtlama gunu falan. Bir avazda dogur melegimizi inşallahKızlar baya coşmuşsunuz.Bende erkek bebeğe takmıştım kafaya olmazsa ne yaparım diye.Şimdi sabırsızlıkla minik kızımı bekliyorum onu öpüp koklamak için sabırsızlanıyorum. Rabbim sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.Gönül tabi istiyor bi oğlum da olsun diye.Inşallah hepimize bir gün nasip olur ne diyelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?