Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cok ilginç. Kibristaki olay caizmi onu bilemiyorum.

bendede oyle oldu canim 2yil test aldim tutmadi biraktigim ay tuttu

Zamanlamaya ben de cok az onem veriyorum o da sirf servikal mukustan dolayi yoksa Shettles in zamanlama yontemi OUT :))

Amin canim hayirlisi. Belki de o ay yumurta kendi seciyor spermini. Doganin isi bu belki de yani erkek sperm once gitse bile yumurta x secmek istiyorsa seciyor belki de .bu nokta da dogal yolla yapacak birsey yok.
Bu soyledigin de babychoice yonteminin argumani.kutuplasma dönemleri olarak adlandiriyorlar.o yontem de birsuru tecrubeye gore ise yaramiyor

Cok guzel aciklamissin bircoguna katiliyorum canim
*Kesinlikle vajinal enfeksiyon olmamali
*Ama deneme yapilan ay antibiyotik kullanilmamali dogurganligi azaltiyor.en azindan benim tecrubem bu yonde.
*Sperm kalitesi icin 2-3 gunde bir iliski.perhiz suresi konusunda fikirler cok farkli ben perhiz dusunmuyorum.
*Diyette bol protein(tum etler,tam yagli sut urunleri,baklagiller,kuruyemisler)ve saglikli yaglar(omega 3 kaynaklari ,ceviz,findik,zeytin yagi,keten tohumu yagi)cok onemli.erkegin de iyi ve dyzenli beslenmesi onemli.
*takviyeler onemli.kadin icin prenatal,folik asit,dvitamini,balik yagi,yesil cay,keten tohumu yagi,erkek icin multivitamin,e vitamini,cinko.balik yagina kadar olan kisim en onemli alinmasi gereken takviyeler.
*karbonatli dus hamile kalma sansini tamamen bitirebilir sperm dusmani bi ortam olusturabilir mevcut servikal mukusa da zarari var bence de olmamali.servikal mukus az olan preseed kullanabilir,sperm dostu ve güvenli.
*bence zamanlamanin bi onemi varsa mukus icin var.yumurtlamaya en yakin zamanda mukus incelip artmis oluyor.ortam alkali ve sperm dostu oluyir.bence zamanlama lh pikinin goruldugu gunun gecesi,sonraki gece,1 gun ara ve sonraki gun iliski seklinde olabilir.
*cok cok haklisin canim,tum bunlar sebepler,insallah Yaradan bizler icin de sebep kilar.ondan umut icinde istemeliyiz,duamizda sabirli ve sebat icinde olmalıyız,ama sonuc ne olursa olsun onun takdirinde hayir vardir demeyi de bilmeliyiz.Rabbim ondan nasil isteyecegimizi de bildirmis bize.dua kulbuna yapismali.tum dualariniza yurekten birkez daha aminnnn

Kesinlikle :)) bu takviyeler herhalukarda hamilelik oncesi sağlığınız icin iyi.ve dogurganligi arttirmak icin de gayet iyi.birde d vitamini olcturup eksrkligi varsa baslamanizi oneririm.azliginin hamilelik sansini azalttigini ve takviyesinin de maviye yaradigini okudum

Bir de benim kibrista tup bebek yaoan arkadasima doktor demis senin iki kizin var esinin kiz sperm sayisi daga fazladir demis. Ki bazi erkeklerde ender de olsa x yada y spermi bile yokmus
Evrime inanan bir doktor heralde :)
bilimsel olarak mumkun mu bilemeyecegim ama kesinlikle mantik dışı.bi kere sperm sayi ve aktivitesi olculebilir ama x y orani olculemez cunku mikropkop altinda ayirt edilemez.

Doktor microsoft sperm ayiklama yonteminden bahsediyor yani sperm sivisini hizla dondurup spermin icindeki daha agir saydiklari dibe cokuyor bunlari x olarak görüyorlar hafif olanlar y diyorlar ama iste yanilma payi %20-30.bende kibrista pgd kullaniliyor diye biliyorum microsoft yontemiyle yanilma payi yuksek

Hayırlı sabahlar cümleten

Mesajı sabah okur okumaz kan vermeye gittim
Vitaminlerime bakılacak ozellikle d istedim
Tavsiyen için teşekkür ederim canım

Cok ilginç. Kibristaki olay caizmi onu bilemiyorum.
Pgd nin aslinda iki yonu var,birincisi cinsiyet icin tibbi mudahele ne kadar etik sorusu.ikincisi ,bence asil problem yönü,embriyolar olusturulduktan sonra biopsi ile dna incelemesi yapilip istenilen cinsiyetteki anneye yerlesturiliyor.istenilen cinsiyette olan diger embriyolar dondurulup saklanabiliyor,tup bebek basarisiz olmazsa tekrar kullanilmak uzere veya gelecekte tekrar kullanilmak uzere.peki diger istenilmeyen cinsiyetteki embriyolara ne oluyor?atiliyor.neticede dollenmis insan embriyosu.o safada atilmalariyla daha sonra mesela 3 aylik bir cenin ken atilmalari arasinda ne fark var?

Kizlar merhaba mesajlarinizi okudum da bende ikinci ogluma hamileyim ama ins doktorum yanilmistir kizdir diorum hayat cok garip dimi ama neyi cok istersen imtihanin oluo sanki Allahim bana kiz sizede erkek saglikli hayırlı evlatlar versin ins:)
Canim oncelikle hayirli olsun .Allah anali babali büyütsün. Peki kiz olmasi icin bahsedilen uygulamalardan yaptinimiz mi

Canim oncelikle hayirli olsun .Allah anali babali büyütsün. Peki kiz olmasi icin bahsedilen uygulamalardan yaptinimiz mi
Tesekkur ederim evet yumurtlamadan 2 gun once ikiskiyi kestik toplam 3 kere iliski oldu soluma yattim ve bir kez sirkeli vajinal dus yapmistim onun disinda bisey denemedim baska neler var ki kiz bebek icin buarada ilk oglumda yumurtlama gunude iliski olmustu oncesindede tamamen kaderinde varsa oluo bence hepsi teoriden ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…