- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.461
Cok ilginç. Kibristaki olay caizmi onu bilemiyorum.Bir de o arkadasima doktor demiski bazi x spermleri y gorunumludur demis . Y ler daha hafif demisBiz ayiklama yaparken görüyoruz demis . Yani bu demekki agirlik olarak azsalar y kadar hizlidirlar . Yani yumurtlama gunu olayi dogru ise y gorunumlu x lerde yumurtaya ulasiyor demektir.
2.kızıma hamileyim canımCanim ben yeniyim senin hikayeni bilmiyorum . Erkek bebek icin birseyler denedinmi.yumurtlama gunu falan. Bir avazda dogur melegimizi inşallah
İki yıl önce bakıldı açıktı cnmCanim benim domtorumda hsg istemisti rahim filmi uzun sure dogum yapmayinca kanallar tikanabiliyormus. Denedinmi hic rahim filmini.
bendede oyle oldu canim 2yil test aldim tutmadi biraktigim ay tuttuBenim buyuk kizim 9 kucuk kizim 7 yasina geliyor. Ilki evlnir evlenmez sik iliski oldu. Digeri 11 .gun oldu ama o zaman 14. Gun yumurtluyordum. Simdilerde ise 25 26 gune kaydi yumurtlamam. Yani 11. Gun girdim iliskiye . 31 ekim aksami iliski. ilk kan tahlilimden analiz yapmaya kalksam 17 kasim aksam uzeri kan testim 595 o da 16 veya 17 gunluge tekabul ediyor eger normal degerlerdeyse ya 31 ekim gecesi tuttu ya da 1 kasima sarkti yumurtlama. 31 ekimse 17.gündü 1 kasimda 16.gundu kan testinde. Ama bende baya su gibi akinti vardı ipince bi akinti onu gordum oglen.aksama iliski yaşadım. Yattim iki saat . Tuttu. Bu arada daha onceleri bal tarcin yapmıştım .sogan küru . Falan tutmadi. Son iki ay solgar omega 3 folik asit q ezim 10 ve multi vitamin aldim. Ha buarada eylulde rahim filmi cektirdim.acayip canim yandi . doktor bana tüplerin acik gibi zaten kapali ise actim bundan sonra rahat hamile kalirsin demisti. Sulu ultrason falan da cektirdimm .gecen sene polip varsi ufak onu bile aldirmistim. Yani temizdi rahim em azından ama yine de tutmuyordu. Ovulasyon testi ile yaptigimda . Akintim ise beyaza dönüktü .belki de gec kalıyordum. Bi arkadasimda 39.yasinda ikinci oglani dogurdu o bana demisti 6 aydir ovulasyon testi kullandim tutmadi .ne zaman biraktim yine hamile kaldim demisti . Sik iliski ile .yani sonucta ikinci oglani buldu.
Amh ne kadar yumurtan kaldığını menepoza yaklaşıldığını belirten tahlilAmh ney canım bende hemen tahlil sonuclarima bakiyim
FSH yüksek çıktıysa o zaman kesinlikle inofolic kullan derim
Zamanlamaya ben de cok az onem veriyorum o da sirf servikal mukustan dolayi yoksa Shettles in zamanlama yontemi OUT :))Kızlar ben pek günlere inanmıyorum. Mesela bu sefer adet bitiminde ılıskı oldu o dedıgınız ılk 5 gün. Sonra yumurtlama günü de ılıskı oldu artık hangısı tuttu bılemıyorum. Bu değerlerde erkek olması lazımdı bu günlere erkek dedınız demin mesela ama benım kız
Bu soyledigin de babychoice yonteminin argumani.kutuplasma dönemleri olarak adlandiriyorlar.o yontem de birsuru tecrubeye gore ise yaramiyorAmin canim hayirlisi. Belki de o ay yumurta kendi seciyor spermini. Doganin isi bu belki de yani erkek sperm once gitse bile yumurta x secmek istiyorsa seciyor belki de .bu nokta da dogal yolla yapacak birsey yok.
Cok ilginç. Kibristaki olay caizmi onu bilemiyorum.
Cok guzel aciklamissin bircoguna katiliyorum canimArkadaşlar bebek cinsiyetinin mutlak kader oldugunun altini cizerek belki vesilesi olur umuduyla ben binlerce msj okudum burda binlerce hikaye. Yardimci olurmu bilmem ama size cikardigim sonuclari yazicam eminim buraya yazmayan cok takipci var. Oncelikle rahminiz temiz olmali enfeksiyon mantar olmamali bunun icin agumentin antibiyotik icmis arkadaslar ve vaji hex yada biokadin fitil kullanmislar. Esinizin sperm kalitesini artirmak icin en muhim cinko takviyesi keciboynuzu ve ari poleni spermler icin 72 gun oncesinden baslanilmali. Cinsel perhizi 10 gun yapanda var 4-5 gun yapanda. Alkali diyet cok onemli bayanlar icin. Birde iyonlarla alakali durumlar var dolunay ve sonraki 1 hafta onemliymis. Potasyum muzdu patatesti kurufasulye mercimek bunlar bol yenmeli. Erkek bebek duasi var Rabbi hepli ile baslayan bolca okunmali. Karbonatli duş bircok bayanin gebe kalmasina engel olmuş. Yumurtlama ani önemli 12 saat sonrasi kiz bebek getirir deniyor ya oncesi yada catdan sonraki 10 saat icinde olmali. Bilmiyorum kizlar derlemeler sonucu bu bilgiler var. Nasip kismet herşey gonlumuzce olsun. Hayalimiz hayirla nasibimiz olsun
Kesinlikle :)) bu takviyeler herhalukarda hamilelik oncesi sağlığınız icin iyi.ve dogurganligi arttirmak icin de gayet iyi.birde d vitamini olcturup eksrkligi varsa baslamanizi oneririm.azliginin hamilelik sansini azalttigini ve takviyesinin de maviye yaradigini okudumCanım ben illa oğlum olsun diye değil 3. Bebeğim olsun diye cabaliyorum
benimde 2 kızım var 3. Bebeğimi illaki erkek isterim ama takdiri ilahi
Rabbim verirse, oda neyi layık görürse o olur..çok kardeş iyidir hem anne babaya hem birbirlerine destek olurlar
Ben Beslenme yontemimi biraz değiştirdim
Et meyve kuruyemiş bide alkali su içiyorum
İnofolic kullanıyorum 1 ay oldu
Yarında multivitamin ve balık yağı hapı basliycam
Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Evrime inanan bir doktor heralde :)Bir de benim kibrista tup bebek yaoan arkadasima doktor demis senin iki kizin var esinin kiz sperm sayisi daga fazladir demis. Ki bazi erkeklerde ender de olsa x yada y spermi bile yokmus
Doktor microsoft sperm ayiklama yonteminden bahsediyor yani sperm sivisini hizla dondurup spermin icindeki daha agir saydiklari dibe cokuyor bunlari x olarak görüyorlar hafif olanlar y diyorlar ama iste yanilma payi %20-30.bende kibrista pgd kullaniliyor diye biliyorum microsoft yontemiyle yanilma payi yuksekBir de o arkadasima doktor demiski bazi x spermleri y gorunumludur demis . Y ler daha hafif demisBiz ayiklama yaparken görüyoruz demis . Yani bu demekki agirlik olarak azsalar y kadar hizlidirlar . Yani yumurtlama gunu olayi dogru ise y gorunumlu x lerde yumurtaya ulasiyor demektir.
Hayırlı sabahlar cümletenKesinlikle :)) bu takviyeler herhalukarda hamilelik oncesi sağlığınız icin iyi.ve dogurganligi arttirmak icin de gayet iyi.birde d vitamini olcturup eksrkligi varsa baslamanizi oneririm.azliginin hamilelik sansini azalttigini ve takviyesinin de maviye yaradigini okudum
Hayırlı sabahlar cümleten
Mesajı sabah okur okumaz kan vermeye gittim
Vitaminlerime bakılacakozellikle d istedim
Tavsiyen için teşekkür ederim canım
Hayirli gunler rica ederim insallah faydasi olur canimHayırlı sabahlar cümleten
Mesajı sabah okur okumaz kan vermeye gittim
Vitaminlerime bakılacakozellikle d istedim
Tavsiyen için teşekkür ederim canım
Pgd nin aslinda iki yonu var,birincisi cinsiyet icin tibbi mudahele ne kadar etik sorusu.ikincisi ,bence asil problem yönü,embriyolar olusturulduktan sonra biopsi ile dna incelemesi yapilip istenilen cinsiyetteki anneye yerlesturiliyor.istenilen cinsiyette olan diger embriyolar dondurulup saklanabiliyor,tup bebek basarisiz olmazsa tekrar kullanilmak uzere veya gelecekte tekrar kullanilmak uzere.peki diger istenilmeyen cinsiyetteki embriyolara ne oluyor?atiliyor.neticede dollenmis insan embriyosu.o safada atilmalariyla daha sonra mesela 3 aylik bir cenin ken atilmalari arasinda ne fark var?Cok ilginç. Kibristaki olay caizmi onu bilemiyorum.
Canim oncelikle hayirli olsun .Allah anali babali büyütsün. Peki kiz olmasi icin bahsedilen uygulamalardan yaptinimiz miKizlar merhaba mesajlarinizi okudum da bende ikinci ogluma hamileyim ama ins doktorum yanilmistir kizdir diorum hayat cok garip dimi ama neyi cok istersen imtihanin oluo sanki Allahim bana kiz sizede erkek saglikli hayırlı evlatlar versin ins:)
Tesekkur ederim evet yumurtlamadan 2 gun once ikiskiyi kestik toplam 3 kere iliski oldu soluma yattim ve bir kez sirkeli vajinal dus yapmistim onun disinda bisey denemedim baska neler var ki kiz bebek icin buarada ilk oglumda yumurtlama gunude iliski olmustu oncesindede tamamen kaderinde varsa oluo bence hepsi teoriden ibaretCanim oncelikle hayirli olsun .Allah anali babali büyütsün. Peki kiz olmasi icin bahsedilen uygulamalardan yaptinimiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?