Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Demek ki hersey mukadderat..kaderden ote yol gitmiyir. Acaba o ay erken yumurtlama olmus olabilir mi. Ovulasyon testimi kullandiniz

Çoook önceleri bir makale okumuştum belki bekardim bile. Bebek oluşumunu söyle anlatıyordu: yumurtanın şifresi olurmuş her sperminde şifre çözücüsü. Birçok Sperm yumurtaya hücum edip şifresini çözmeye çalışırmış yani kilit anahtar gibi düşünün ve şifreyi çözen Sperm yumurtayı dollermis. Aslında mevzu şu milyonlarca erkekten milyonlarca kadın birbirini seçecek ve şifreler o ilişkide bir araya gelecek... Makale bilgisayar rogrami yaptıklarında bu olayın hesaplanması aylar sürmüş diye bitiyordu. Demem o ki bu kadar mucizevi ve imkansız bir tesadüfte istediğimiz zaman hamile kalıyorsun ve cinsiyeti belirliyorsun bence imkansız. Dönüp dolaşıp aynı şeye geliyoruz nasip Allah yazdiysa olur.

Canım yumurtlama sonrası 12 saat sonra kız çocuk demıssin yumurtanin kalitesi azalmışmı oluyor

Canım yumurtlama sonrası 12 saat sonra kız çocuk demıssin yumurtanin kalitesi azalmışmı oluyor
12 saat sonrası ortam kurumaya asidiklesmeye başlıyor.spermlerde asit ortamda uzun süre dayanamiyorlar bu yüzden hem gebelik şansı azalıyor hemde erkek tutma ihtimali.

Evet canım yazdıklarının hepsini uyguladım .Ha birde zencefil limon maydanoz suyu soğan suyu bal çörek otu havuç suyu bunlarıda kullandım .
Eşim et fazlasıyla tüketen biri ona ek olarak ilaç takviyesi kullanmadım bitkisel dahi olsa ilaçlara karşıyım
Eşim kuruyemiş bunun içinde kuru üzüm kuru incir dahi her gece veriyordum ,yemeklerden sonra soda tüketen biri ,kahve bu kadar

Evet bir ay vajina duş yaptım .O ay yumurtalarım çok güzel gelişip çatlamasına rağmen hamile kalmadığım için bir daha yapmadım.Ve önermiyorum

Arkadaslar vajinal dus brn kesinlikle onermiyorum. Ben gecen sene bi alti ay yaptim . Sonrasinda enfeksiyon oldu fitiller kullandim. Zaten esim beni surekli uyarmisti bu konuda ama ben dinlemedim. O zamanlar gittigim doktor onermisti . Catlama ignesi vuruldum ama bi hafta sonra adet oldum.bence doktorum bile catlamadan sonra verdi igneyi belki domonant olan catladi kalanlari gördu. Karbonat icin bence spermleri bozuyor ayrica. klomen falan da bende ise yaramadi bi alti ay kullandim. Bir de bi kac makale okudum hamile kalma sansi en yuksek yumurtlmadan bi gun onceymis ki bu bende tuttu. Ymurtlama günü bu oran oldukca düşüyormuş. Zaten beyaza dönen akinti sperm gecisini ilerleyisini kesiyormus .seffaf akinti en idealiymis. Bu arada persembe doktora gidicem yedi haftanin icinde olucam size eger gozukurse ultrason resmini aticam. Bakalim ramzi falan yorum yaparız. Oylesine . Gerci bundada yanilanlar var

Cevabin icin teşekkurederim canim

Kizlar merhaba mesajlarinizi okudum da bende ikinci ogluma hamileyim ama ins doktorum yanilmistir kizdir diorum hayat cok garip dimi ama neyi cok istersen imtihanin oluo sanki Allahim bana kiz sizede erkek saglikli hayırlı evlatlar versin ins:)
Amiiinnn Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba kizlaarr. Aralikta hamile kalmayi dusunen arkadaslar nerde? denemelere basladiniz mi ne durumdasiniz? Ben suan servikal mukus takibindeyim illa 14. gunu beklemicem en yogun oldugu ani yakalicam sansliysam sanciyi da hissedebilirim hepmizin hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim hepimizin gonlunden geceni kucagina almayi nasip etsin. Isteyen herkese guzel bir hamilelik ve hayirli uzun omurlu mutlu huzurlu sakin erkek evlat nasip etsin insallah

Kiziniz varmi peki kizlariniza ne zaman hamile kalmistiniz yumurtlamadan once adetten hemen sonra mi

Kiziniz varmi peki kizlariniza ne zaman hamile kalmistiniz yumurtlamadan once adetten hemen sonra mi

Evet 2yas 9 aylik bir kizim var. cok emin degilim ama o zamanki cahil kafamla adetten 1hafta once ya da adetten 1 hafta sonra yapilan korunmasiz iliski ile hamilelik olmaz saniyordum kulaktan dolma bir bilgi iste. o yuzden emin degilim

Amiiiiiinn ecmaiinn canim bende beklemedeyim bugun 12.gün adettensonra test yapiyorum silik zaten akntida yok

Ben cok eminim cunku tek iliski olmustu adetin 14.günüydu ama yumurta gec catlamisti gec döllenme olmustu. Insallah seninde kizin olur canim. Benimde 2 kizim var.

.

Amin canim hepimize insallah.ben bu ay ilk denemeyi dusunuyordum ama gecen ay 2 kez ilac kullandigim icin ve diyete biraz daha devam etmem lazim diye dusundugumden kararsızdim,sonra esimin sehirdusina gitmesi gerekti ve erteledik.bugun siklusumun 14.gunu,sabah lh testinde neredeyse ayni koyulukta cizgi gordum,aksam da test yapacagim ihtimal bu gece veya yarin olacak yumurtlama.gelecek ay fikir vermesi icin takip ediyorum cunku gecen ay 3 gun gec oldu yumurtlama ilaclar yuzunden,anladilan bu ay normal düzeninde yine 28-29 gun olacak regl dongum.aslinda daha once de soyledigim gibi Shettles zamanlamasina inanmiyorum sadece en dogurgan oldugum gunleri net olarak tesbit icin yapiyorum.bu arada
1 aydir diyetteyim ve kesinlikle dogurganligimi arttirdigini dusunuyorum.regl bitiminden itibaren kaygan mukus görmeye basladim.dualarimi ediyorum Rabbimden umudum sonsuz.hayirlisi bakalim.
Sen kacinci gundesin?

Ben cok eminim cunku tek iliski olmustu adetin 14.günüydu ama yumurta gec catlamisti gec döllenme olmustu. Insallah seninde kizin olur canim. Benimde 2 kizim var.
Amin canim insallah ama benim erkek buyuk ihtimal iki doktorda yanilmis olamaz sanirim ama butun belirtilerim kiz bebkti nubu bebegin kesedeki konumu falan sen 14.gun tek iliski diosun adetin duzenlimiydi 28 gunde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…