- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 113
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.501
Amin canim hepimize insallah.ben bu ay ilk denemeyi dusunuyordum ama gecen ay 2 kez ilac kullandigim icin ve diyete biraz daha devam etmem lazim diye dusundugumden kararsızdim,sonra esimin sehirdusina gitmesi gerekti ve erteledik.bugun siklusumun 14.gunu,sabah lh testinde neredeyse ayni koyulukta cizgi gordum,aksam da test yapacagim ihtimal bu gece veya yarin olacak yumurtlama.gelecek ay fikir vermesi icin takip ediyorum cunku gecen ay 3 gun gec oldu yumurtlama ilaclar yuzunden,anladilan bu ay normal düzeninde yine 28-29 gun olacak regl dongum.aslinda daha once de soyledigim gibi Shettles zamanlamasina inanmiyorum sadece en dogurgan oldugum gunleri net olarak tesbit icin yapiyorum.bu arada
1 aydir diyetteyim ve kesinlikle dogurganligimi arttirdigini dusunuyorum.regl bitiminden itibaren kaygan mukus görmeye basladim.dualarimi ediyorum Rabbimden umudum sonsuz.hayirlisi bakalim.
Sen kacinci gundesin?
ben takviye olarak sadece folic acid kullaniyorum. Kilo konusunda ben asla 45 kiloyu gormemis bir insanim hamileyken sadece 53 olmustum o da dogumdan bir gun sonra 43 kiloya geri dustum eski kiloma. kilom herzaman standart. benim kizim planli degildi bakalim bu sefer ilk denemede tutacak miInsallah hayirlisiyla canim.bal polen sende yiyebilirsin zarari olmaz faydasi olur.prenatal aliyor musun.ben takviye olarak icinde balik yagi,folik asit,iyot,d vitamini de bulunan bir prenatal aliyorum.kizlarimda hicbir takviye kullanmadim ben 2.kizimda hamile kalmam 6- 7 ayi buldu bu sefer hem beslenme hem takviyelerle hamilelik sansini arttirmaya,daha oncekinin tersini yapmaya calisiyorum.her iki hamileligim oncesi kilo vermistim hanile kaldigimda kilomun alt sinirindaydim bu sefer eylulden beri 3-4 kilo aldim insallah soylendigi gibi maviye yariyordur
Canim malesef rutin bir duzenim yok bazen 32yi buluyor bazen de 28 oluyor. Ama bence bunlarin hepsi boş nasip kismet sen kiz icin 2 gun önce birakmissin belkide sık ilişkiyle. Bizde yumurtlama gününe olmazsa olmazimiz gözüyle bakiyoruz sanki. Cinsel perhizle beraber. Hayri şerri Rabbim bilir hakkimizda hayirli neyse o olsun.Amin canim insallah ama benim erkek buyuk ihtimal iki doktorda yanilmis olamaz sanirim ama butun belirtilerim kiz bebkti nubu bebegin kesedeki konumu falan sen 14.gun tek iliski diosun adetin duzenlimiydi 28 gunde bir
Ayy cok zayifsin o zamann. Cok ozeniyorim yiyip kilo almayanlara su icsem kilo aliyorum ressmennben takviye olarak sadece folic acid kullaniyorum. Kilo konusunda ben asla 45 kiloyu gormemis bir insanim hamileyken sadece 53 olmustum o da dogumdan bir gun sonra 43 kiloya geri dustum eski kiloma. kilom herzaman standart. benim kizim planli degildi bakalim bu sefer ilk denemede tutacak mi
Benim boyumda 158 minyonum ben ama yiyip yiyip kilo almadigim dogrudurAyy cok zayifsin o zamann. Cok ozeniyorim yiyip kilo almayanlara su icsem kilo aliyorum ressmenn
Bende varimMerhaba kizlaarr. Aralikta hamile kalmayi dusunen arkadaslar nerde? denemelere basladiniz mi ne durumdasiniz? Ben suan servikal mukus takibindeyim illa 14. gunu beklemicem en yogun oldugu ani yakalicam sansliysam sanciyi da hissedebilirim hepmizin hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim hepimizin gonlunden geceni kucagina almayi nasip etsin. Isteyen herkese guzel bir hamilelik ve hayirli uzun omurlu mutlu huzurlu sakin erkek evlat nasip etsin insallah
Insallah canim.sen baya zayifmissin galiba yese de kilo almayanlardansin :) bende normalde 52-53 kiloyumdur suan 55in ustunde olabilirim:)) hamileyken epey kilo aliyorum ama cabuk veriyorum no problemben takviye olarak sadece folic acid kullaniyorum. Kilo konusunda ben asla 45 kiloyu gormemis bir insanim hamileyken sadece 53 olmustum o da dogumdan bir gun sonra 43 kiloya geri dustum eski kiloma. kilom herzaman standart. benim kizim planli degildi bakalim bu sefer ilk denemede tutacak mi
Insallah,sen de aklimdasin gonlunce olsun canim.preseed in de hamilelik sansini %20 arttirdigi soyleniyor dr a bir sor istersen hazir erkek bebek icin de tavsiye ediliyorkenBende varim
Geçen ay klomen basladik
Bebeği tutturamadık malesef
Bu ay yeniden klomen verdi Dr
Bugünden itibaren gün aşırı denemeye basliycaz inşallah hayırlısı ile rabbim nasip eder isteyen herkese ve bana
Canim malesef rutin bir duzenim yok bazen 32yi buluyor bazen de 28 oluyor. Ama bence bunlarin hepsi boş nasip kismet sen kiz icin 2 gun önce birakmissin belkide sık ilişkiyle. Bizde yumurtlama gününe olmazsa olmazimiz gözüyle bakiyoruz sanki. Cinsel perhizle beraber. Hayri şerri Rabbim bilir hakkimizda hayirli neyse o olsun.
Allah razı olsun canımInsallah,sen de aklimdasin gonlunce olsun canim.preseed in de hamilelik sansini %20 arttirdigi soyleniyor dr a bir sor istersen hazir erkek bebek icin de tavsiye ediliyorken
Bence kayinvaliden sallamış canim:) yani sana hava atmış benim elticigim de 1 oğlu var her benim yanıma gelince benim asla kızın olmaz ben biliyorum der durur. Benim 1 kız onun 1 oğlu var aklınca hava atıyor. Senin kyv öyle yapmış sanırım4blueandpink buarada sen demissin ya cabuk hmile kalanlarin oglu olur die kayinvalidenin 3 oglu var hepsini de 5 sene arayla arayarak zorla hamile kalmis ve doktoru demis ki srnin ya oglun ya kizin olur ikisi birden olmaz demis 3 oglu var gercektende bundan 30 yil once demis bu arada doktor.cinsiyeti erkek belirler ama nasil doktor ole bisey soyluo bu konuyla ilgili bisey okudun mu hic
Kiz evladindan mahrum olan cok seyden mahrum olur. Ilerde oglunu evlendirdiginde anlar anyayi konyayi. Ya ben deli oluyorum bu oglum var diye övünenlere zavallilar evlat evlattir kizi erkegi mi var. Heleki kiz evlat candir dosttur sirdaştir Rabbime şüküler olsun iki tane verdi. Insallah gonlumuzden gecen hayirli erkek evladi Rabbim vermezse de baş taci. Cocuklarimizin sahibi oldugunu saniyoruz biz bile kendi sahibimiz degilken Yaradan izin vermezse nefes bile alamazken benim kelimesi ne haddimize.. onlar zavalli ihlassiz akillariyla övünedursunlar bizde Yarabbi emanetlerini rizani kazanacağımız sekilde buyutmeyi nasip et bize bu konuda yardim et diye dua edelim..Bence kayinvaliden sallamış canim:) yani sana hava atmış benim elticigim de 1 oğlu var her benim yanıma gelince benim asla kızın olmaz ben biliyorum der durur. Benim 1 kız onun 1 oğlu var aklınca hava atıyor. Senin kyv öyle yapmış sanırım
Bence cok sanslisiniz ikinci kizima hamile olsam hic uzulmezdim ama ikinci erkek bebege hamileyim ve keske bu kiz olsaydi diorum doktorum ins yanilmistir diorum ins gunaha girmiyorumdur ne bilim her annenin bi kiz evladi olmali bence ben ole dusunenlerdenimKiz evladindan mahrum olan cok seyden mahrum olur. Ilerde oglunu evlendirdiginde anlar anyayi konyayi. Ya ben deli oluyorum bu oglum var diye övünenlere zavallilar evlat evlattir kizi erkegi mi var. Heleki kiz evlat candir dosttur sirdaştir Rabbime şüküler olsun iki tane verdi. Insallah gonlumuzden gecen hayirli erkek evladi Rabbim vermezse de baş taci. Cocuklarimizin sahibi oldugunu saniyoruz biz bile kendi sahibimiz degilken Yaradan izin vermezse nefes bile alamazken benim kelimesi ne haddimize.. onlar zavalli ihlassiz akillariyla övünedursunlar bizde Yarabbi emanetlerini rizani kazanacağımız sekilde buyutmeyi nasip et bize bu konuda yardim et diye dua edelim..
Benim kayinvalideme de ebe ilk dogumunda senin kızın olmaz d3mis 4 oğlu var ben de anlayamadım bu isiBence kayinvaliden sallamış canim:) yani sana hava atmış benim elticigim de 1 oğlu var her benim yanıma gelince benim asla kızın olmaz ben biliyorum der durur. Benim 1 kız onun 1 oğlu var aklınca hava atıyor. Senin kyv öyle yapmış sanırım
Senden de canım.Saglikli bir gebelik icin zaten eksikliklere dikkat etmek lazim, dr unun onerecegi takviyeleri kullanip normal degerlere gelir ins.canim.ben ocean mummy kullaniyorum genelikte kullanmaya yonelik bir multivitamin bi sor istersen .yanlis anlama oyle reklam yapar gibi olmasin icerigini iyi buldugum icin yazmak istedim:)Allah razı olsun canım
Perşembe kontrolum var gidince sorarım
D vitaminim alt sinirdaymis 1 devit3 ampul içtim dün
Kan degerlerimde düşük çıktı
Onun içinde kan hapı yazar kesin çünkü çok düşük
Cok enteresan ya ebe nerden bilmiste demis sormamış miBenim kayinvalideme de ebe ilk dogumunda senin kızın olmaz d3mis 4 oğlu var ben de anlayamadım bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?