Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cok seyden mahrumuz ama olmayınca olmuo napalim

Cok ilginc ilk defa duydum canim ya.keske sorsaymis neden diye fikir yuruturduk biz de:) evet erkekten gelen kromozom cinsiyeti belirliyor ama hangi kromozomun gelecehini de etkileyen faktorler var ki suan konustuklarimizi konusuyoruz.tabi konustuklarimiz her zaman herkes icin gecerli olacak diye birsey yok,ben tecrubelerle varilan genel sonuclari yaziyorum ama uymayanlar da olacaktir tabi.yıllarca tedavi gorup oglu olan da var kizi olan da.sadece dogurganligin fazla olmasinin daha cok maviye yaradigi yonunde tecrube sahibi olanlar var.ne kimin icin ne sonuc verecek,Rabbim nasil takdir ettiyse oyle olacak elbette.

Kızlar hamileliğin ilk ayında kasık ağrısı çeken oldumu? Kardeşim hamile daha 4 haftalık yeni test yaptı kandada çıktı.Kasıkşarı 4 5 gündür çok fena ağırıyor.
Hayırlı olsun canım.agirir normaldir bide ilk gebelikse rahim genisliycek bağları guclenicek ona bağlıdır.bol bol su icsin rahim kasları geriliyor çünkü sivi alımı iyi gelecektir.

Sol yumurtaligi hic yokmus sagda ki yumurtalarda tembelmis nasil oluosa ona istinaden demis zaten 4 ayda bi adet goruomus hep.sagdan yumurtladigin icin hep oglun olur demis

Canım doğudaki kadınlarda çok doğurgan dogurganlikla alakası olduğunu düşünmüyorum ben.benim yengem 8 kız kardeş 1 erkek kardeşler ve hayvanları var herşey hayvansal besleniyorlar sonuç bu ve g.dooğunun yemeklerinde ağır kalorili ve 3 oğün yemek şeklinde beslenirler olmayınca olmuyor ışte.

Canim elticigin bir daha agzini açarsa lutfen ona der misin Rabbim vermezse olmaz tabi!

Yok ovunmek icin oldugunu sanmiorum cunku kizi olmasini istemis doktor sadece sag yumurtaligin var o yuzden sadece oglun olur demis cok ilginc

Ya bilmiyorum sürekli çocuk mevzusunu açması ve benim kızın olmaz demesi ve bana senin 2. Çocuğunda kız olur öyle hissediyorum demesi benim canımı sıkıyo.. Bu dış etkenler de beni etkiliyo. EEşimde diyo bizim 2. Çocukta kız olur diye adam da özgüven eksikliği var. Eşimin arkadaşları nin hanımları ile aynı anda hamile kaldık hepsinin oğlu oldu bizim kız bi tanesi eşime diyo bütün belalar da seni buluyo diye. Çünkü bende 5. Aya kadar erkek biliyodum bebeği dr öyle diyodu. Hanımları da bize siz kız çocuk yakışır tipinize kiz güzel gider erkek yakışmaz diyip durdular. En son dedikleri de oldu.. ya içim baya dolmuş uzun kusura bakmayın

Yok ovunmek icin oldugunu sanmiorum cunku kizi olmasini istemis doktor sadece sag yumurtaligin var o yuzden sadece oglun olur demis cok ilginc
Canım kusura bakma. Benim etrafımda o kadar sahtekar insan çok ki bi an öyle sallamış dedim sonra dan çok pişman oldum tanimadigim biri hakkında yorum yaptım üzgünüm

Canim elticigin bir daha agzini açarsa lutfen ona der misin Rabbim vermezse olmaz tabi!
Ya işin asli şu eşim ve kardeşleri sarışın yeşil gözlü bu çok istemiş sarışın olsun kendisi esmer oğlu da esmer. Benim kız da kayinvalidemin 12 torunu var tek sarışın ve yeşil gözlü olarak doğdu ( masallah) sürekli arkdan diyormuş ki o layık değil öyle bi çocuğa diye. O yüzde n yanıma gelince aklınca bana darbe vurucak evet sebin kız güzel ama benim oğlum var havasın da bide demez mi bizim taraf erkek e yatkın diye salak. Babanın cinsiyet belirlediini söyleyince de guluyo boş boş. Oh be ne güzel bi site ya vallahi içimi döktüm :)

Canım bunun dışında kullandığın takviye varmı çinko falan

Canim malesef böyle insanlar var etrafimizda ben daha gecen sene ücuncuyu düsunuyoruz dediğimde ki daha hamile bile degilim görümcem ucunku kizda gelecek desene dedi. Kendisi gecen sene ucuncu kizini dogurdu Allah bilir nasip kismet hersey. Ama can sıkmak hoslarina gidiyor heralde. Mutlu oluyorlar mutsuzluk vermekten. Böyle insanlar herzaman icin mutsuz insanlardır. Oglu var diye kafasi arşa mi degiyor ne oluyor farkli olarak cahillik baska birsey degil.

Cok seyden mahrumuz ama olmayınca olmuo napalim
Canim benim sözum kesinlikle sana degil insallah ücuncu bebegin kiz olur. Kiz evladi istemekle zaten bu tür insanlardan olmadigin belli. Cani gönulden dua ediyorum insallah kizinda olur

Canim benim sözum kesinlikle sana degil insallah ücuncu bebegin kiz olur. Kiz evladi istemekle zaten bu tür insanlardan olmadigin belli. Cani gönulden dua ediyorum insallah kizinda olur
Allah razi olsun canim amin ins banada nasip olur sana ve burda isteyen arkadaslarada erkek evlat nasip olur ins saglikli hayirli tabiki en basta bende dua edicem sizin icin Allahim ins dualarimizi tez vakit kabul eder

Allah razi olsun canim amin ins banada nasip olur sana ve burda isteyen arkadaslarada erkek evlat nasip olur ins saglikli hayirli tabiki en basta bende dua edicem sizin icin Allahim ins dualarimizi tez vakit kabul eder
Allah razi olsun canim benim.

Kızlar merak ediyorum erkeklerde bizim gibi araştırıyormudur acaba? Nasıl erkek bebek olur diye :) Genelde umursamaz görünüyorlar ya
Eşim dün gece birden 3.ye çok ara vermeden yapalım 1.ye çok ara verdik dedi.
Bende dedim 3.felan yok sana senin yine kızın olur diyorum :)))) adamda alıştı artık gülüyooo :) valla bazen öyle geliyor bana inşalah bir gün olur

Canim ben ebeleri

Canim ben ebelerin dogan cocugun esine bakarak bi sonraki cocugun cinsiyetini bildiklerini duymustum usyu bi sekilli oluyormus es in

Canim ben ebeleri

Canim ben ebelerin dogan cocugun esine bakarak bi sonraki cocugun cinsiyetini bildiklerini duymustum usyu bi sekilli oluyormus es in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…