Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canim klasik diyetten farkli dusundugum ve uyguladigim dogru.ben bana gore dogru olani paylaşıyorum,iddia ettigim birsey yok,herkes kendi dusuncesine gore onaylar veya onaylamaz,herkesin dusuncesine eyvallah.her konuda neden oyle dusundugumu gecmis postlarimda acikladim.mesela yumurtlama gunu zamanlamasina (Sheetles timing) teorisine inanmiyorum ve neden inanmadigimi da acikliyorum,isteyen merak eden arastirip benim.ulastigim bilgilere ulasabilir pekala.benim paylasma amacim kafa karustirmak degil aksine neyi neden yaptigimizin cevaplarini bulup sizlerle paylaşmak,aksi takdirde neye dayandigini bilmedigimiz,mantigini anlayamadigimiz birseyi neden yontem olarak gorelim?
bu bilgilerin cogunlugunu genderdreaming.com sitesinden edindim,burada yazdiklarim detayli sekilde aciklaniyor,index bolumunun linkini vereyim merak ettiginiz herseyi ordan inceleyebilirsiniz.bu site esasen gecmiste klasik diyete gore hareket edip sonuc alamamis bayanlarin olusturdugu bir forum.paylaştıkları bilgilere kaynak olan bazi bilimsel makale linklerini de bulabilirsiniz.mesela yuksek testosteron seviyesiyle erkek bebek arasinda dogru orantı bulan akademik calisma gibi.ben de cinsiyet konusunda arastirmaya basladigimda karsima oncelikle klasik kalsiyum-potasyum diyeti cikti.ama mantigima uymadi,arkasinda elle tutulur bilimsel bir aciklama da bulamadim.ustelik saglik acisindan da hic dogru gelmedi belli mineralleri tamamen diyetten cikarma fikri.ve etrafimda bu diyetle celisen ornek cok fazlaydi.suan yaptigim he diyet arkasinda aciklanabilen bir teori oldugundan cok daha mantikli geldi,ustelik saglik ve dogurganliga hicbir olumsuz etkisi sozkonusu degil,aksine hamilelik sansini arttirabilecek,hamilelikte de devam edilebilecek saglikli bir diyet.denemekten ne kaybederim diye dusunuyorum.
Birkonuda fikrim varsa veya yardimci olabilir dusuncesi ile kendi dusuncelerimi paylasiyorum,bence boyle dogru veya ben boyle yapiyorum diyorum,dusuncelerimi paylasanlar da var paylasmayanlar da ve bu cok normal.elbette herkes kendine dogru gelen sekilde hareket eder.bazen de fikir degil bilgi olan,bilimsel veya tıbbi bilgi olan bildigim.seyleri de paylaşıyorum ki dogru bilgi uzerinden fikir yurutebilelim.diyet konusunda sut urunleri konusunda nasil neye dayanarak boyle dusunuyorum neden tersine kurek cekiyormusum gibi gorunuyor seni gayet iyi anliyorum canim.tamamen izahi var,elbette herkese dogru gelmek zorunda degil.

Oyle canim takdir neyse o olacak.her zaman bir dusunceyi destekleyen ve celisen ornekler olacak ccunku herzaman dedigimiz gibi %100 diye birsey yok sadece ihtimaller var.benim dedem ve babaannem akraba,eskiden hayvanlari olan gocebe bir sulaleleden geliyorlar,sulalede kiz orani cok az,babamlarda hep erkek kardeşler halam yok.nasil ki genetik te bazen etkili oluyor cinsiyette bazen de hic etkisi olmuyor.Rabbimin takdiri iste.

Yok canım niye yanlış anlayim :)
Balık yağı hapı ve multivitamin 2 aylık var elimde
Onları bitiriyim yenisini ocean mummy alırım

Site index linki de bu canim

http://genderdreaming.com/forum/gender-swaying-general-discussion/3305-complete-index.html

Canım bunun dışında kullandığın takviye varmı çinko falan
Cinko kullanmiyorum ama folik asit d vitamini kombinasyonu kullaniyorum,yesilcay ve keten tohumu yagi yeni kullanmaya basladim.esim gecen ay e vitamini almaya basladi birde multivitamin başladı bu ay.

Cinko kullanmiyorum ama folik asit d vitamini kombinasyonu kullaniyorum,yesilcay ve keten tohumu yagi yeni kullanmaya basladim.esim gecen ay e vitamini almaya basladi birde
Cinko kullanmiyorum ama folik asit d vitamini kombinasyonu kullaniyorum,yesilcay ve keten tohumu yagi yeni kullanmaya basladim.esim gecen ay e vitamini almaya basladi birde multivitamin başladı bu ay.
E vitamini olarak ne kullaniyor eşin, ben vitamin kullaniyorum erkek içinde multivitamin gereklimi

Hayir hic yapmadim:))) taki ikinci kizimin cinsiyetini ogrenene kadar.bircok kiside olan "her ikisinden de bir tane"olacakmis duygusu vardi galiba,birde her iki ailede erkek orani yuksek olunca genetik belirleyici olacak zannediyordum belki de.ne zamanki 2.kizimi ogrendim,basladi merak.aslinda 3.cocuk dusuncesinden once merakimdan dolayi arasturmaya basladim.kizlarim bana 2 armagan Rabbimden,Rabbimin takdiriydiler ve oldular iste,neden yol yontem denemedim diye hic dusunmedim bile,inan biran olsun keske diye birduygu olmadi icimde.zaten hicbirimiz kiz evlatlarimiz var diye burada degiliz,erkek evladimiz da olsun diye burdayiz insallah Rabbimin izniyle.simdi 3.ye gelince,.insan geri donup bakinca yapmadiklari icin daha cok pisman olurmus,keske dememek icin burdayim iste

Saygi duyuyorum canim. Ben bilgi sahibi degilim bu konuda. Etrafimda oglu olan bir cok arkadasim var cok zayif beslenen birak multivitamini neyve bile yemeyen. Suriye halep afrika buralardaki insanlarinda oglullari var. Ben dogacak evladin cinsiyetini yediklerimizle belirlenecegine hiccc inanmiyorum. Mutlak kader. Hepimiz aslinda tekrar yaşiyoruz. Yazili olani canlandiriyoruz. Bugun öyle bir ümitsizlik içindeyimki sanki benim oglum olmayacak gibi hissediyorum. Ümitsizlige düsmeyin diyor Rab. bilmiyorum böyle bir hissim var Allah affetsin.

Aynı duygu bendede var sanki hiç erkek cocuk duygusunu tadamıycam gibi ama duyduklarımı uygulamaya çalışıyorum az çok keşke dememek için

Canim inan bazen benim de icimi oyle bir his kaplıyor eminim buradaki herkes az cok bu duyguyu biliyordur.takdir tedbiri,tedbir de takdiri bozmaz demekten baska elimizden birsey gelmez.senin kalbini senden iyi bilen Rabbin elbet hayirli bir neticeye ulastiracaktir.inanan guvenir.Ona guvenen yanilmaz.dualarimizi hayirla tamamina erdirsin

Beni simdi uyku tutmuyor sabah nasil kalkicam bilmiyorum.bu ay deneme de yatti.adam da sehirdisina cikti.benim de can sıkıntısı ceneme vurdu
Sabir canim vardir hayir herseyde. Salavat cek. Uykun gelir. Allahim insallah burda birbirimizi cinsiyetini ögrendim erkek deyip müjdelemeyi nasip etsin. Tedbir sünnettir bizde tedbirimizi alalim bisey kaybetmeyiz karbonatli duya devamm hayirli geceler sabah 7 kalkiş

Günaydın kızlar herkese topik ba Ya cosmus maşallah . kimse karamsar dsunmesin hamile olanlar ve hamile olacaklar. Rabbim öncelikle herkese sağlıklı evlat nasip etsin ve sonra gonlundekini inşallah . ben eminim herkesin bi oglusu olacak
Bide doğum.yaptıran ebeler doğan çocuğun kordonu eğer burgu gibiyse arkası eerkek der . duzse arkasi kız der ordan tahmin etmiş olabilirler. Birinden duymuştum.
Bide yumurtaliklara gelince sol yumurtalık daha erkeğe yatkın diye biliyorum y spermlerini kendine cekermis ama bilimsel bir kanıti yok tabi. Allah herkese öncelikle hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bu daha önemli

Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…